LASA-NE cu reclamele terminatuleuite tu unde se decide viitorul Stelei http://www.vegastel.ro/contor.php?id_vot=537
LASA-NE cu reclamele terminatuleuite tu unde se decide viitorul Stelei http://www.vegastel.ro/contor.php?id_vot=537
Pun pariu cu voi, pe o lada de bere, ca daca Steaua joaca bine sau cat de cat bine in Olanda o sa fie peste 40.000 spectatori cu Herenveen...Ganditi-va..pauza competitionala...posibilitatea ajungerii iar in optimi...Cel putzin 40.000
Nu e chiar asa. Conform experimentei mele in psihologia poprului Stelist, daca jucam bine in Olanda si castigam (chiar la scor - vezi Valerenga), suporterii vor considera ca oricum Herenven sunt niste petarde si n-are rost sa-i vada live.
Evident prefer situatia expusa mai sus. Eu oricum ma duc pe stadion, indiferent de scorul din tur. Am fost si la returul cu Valerenga ![]()
ms pentru raspuns Ramon Sanchez Pizjuan...
Pana azi nu mi-a picat fisa :idea: Dar acum imi dau seama care va fi ziua in care vom umple Lia Manoliu si in care se va vedea ca Romania este ros-albastra : anuntatul meci de retragere al lui Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], din mai !! Ce alt prilej mai bun pentru a umple la refuz cele 60.000 de locuri decat acela de a ne arata dragostea pentru Marius ? Va fi cu siguranta o zi de vis... 8)
Apropo, ce se mai aude de acest meci de retragere? Se organizeaza, cine o sa joace, Steaua 86 cu Barca 86 sau...?
Ar fi de vis sa vina actuala Barcelona sa joace cu noi, ar fi pacat dat fiind sarbatoarea de 20 de ani sa nu-i aducem aici. Ar trebui cei din stafful de management sa faca niste eforturi in acest sens.
Daca vad Barca venind intr-un anumit oras de provincie sa joace un meci fara nici o insemnatate, in fata unor fani frustrati care n-au vazut meci intr-o cupa europeana de zeci de ani,... va fi...o mare porcarie.
"Lăcătuş se retrage pe fostul "23 August"
Meciul de adio al celui mai iubit fotbalist din Ghencea se va desfăşura pe stadionul Naţional din Complexul "Lia Manoliu".
Daniel VLAD
Pe 7 mai, când se vor împlini 20 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua în memorabilul meci de la Sevilla, va fi o dublă sărbătoare.
Tot la această dată se va organiza meciul de retragere al fostului număr "7" din Ghencea, Marius Lăcătuş. "Acest mare jucător merită un meci de retragere pentru tot ce a făcut în decursul anilor pe care i-a petrecut în culorile roş-albastre", a spus managerul general Mihai Stoica. Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat anul trecut că îi va ridica şi o statuie lui Lăcătuş, pentru tot ce a făcut în fotbalul românesc. Partida va avea loc pe fostul stadion "23 august" deoarece până la data de 7 mai nu vor fi încheiate lucrările pentru refacerea gazonului de pe terenul din Ghencea.
Partida se va disputa între Steaua 86', echipă din care vor face parte jucătorii care au evoluat în finala de la Sevilla, şi o selecţionată a restului lumii, din care nu vor lipsi Rinat Dasaev, Walter Zenga, Oleg Protasov şi unii dintre foştii colegi ai "Fiarei" de la Fiorentina şi de la Oviedo. Lăcătuş ar fi după Gică Hagi şi după Gică Popescu, al treilea mare fotbalist român căruia i se va organiza un meci oficial de adio. Unul dintre invitaţii-surpriză va fi fostul "părinte spiritual" al echipei roş-albaştrilor din perioda anilor '80, Valentin Ceaşescu, sub conducerea căruia Steaua şi Lăcătuş au obţinut cele mai mari succese din istorie pentru fotbalul românesc intercluburi."
Sursa : www.prosport.ro
Exact ce spuneam ! De-abia astept ! 8)
sa inteleg ca nu se stie daca jucam pe "Lia" sau pe "Cotroceni" din cate stiam eu meciurile din retur cat si cele din Cupa UEFA urma sa le jucam pe Lia Manoliu......
singurul lucru bun la lia manoliu e gazonul
a si capacitatea mare a tribunelor k in rest nu suport stadionu asta e vizibilitatea de rahat nu mi place deloc ultima oara am fost la meciu ala ciudat cu danemarca 2-5 si aku am impresia k a fost de la stadion ca a tinut ghinion :x oricum cum e romanu daca facem rezultat bun la aia aks returu daca vin 40 000 ar trebui sa fim superi multumiti :twisted:
:evil: >>>E ca si cum m-as uita la un acvariu cu furnici!!!Cam asa se vede un meci,poate ceva la o scara mai mare!!!>>>> :twisted:
Nationalul este mai aproape de mine dar preferam sa jucam oriunde in alta parte, chiar daca era nevoie sa merg pe jos 5 km... Un aer comunist ce nu am vazut la acest Stadion... Vreau mai repede in Ghencea...
le meciurile cu echipele mai slabe putem sa jucam pe cotroceni ..iar la meciurile din Cupa UEFA si la derbyuri pe lia manoliu
:evil:>>>NICAIERI NU E CA ACASA!!!>>> :twisted:
Eu prefer Lia Manoliu fiindca: are mai multe locuri, gazonul e mai bun (chiar a fost renovat) si ca nu stam langa Base. Glumeam :lol: :lol: :lol:
Sunt d parere ca tot Ghencea era stadionul pe care trebuia sa se joace .......bine acum vb amintirile din meciurile trecute in care nu conta ca era ploaie ninsoare sau ger lumea canta si umplea stadionul cu 2 inaintea meciului....in fine acum indicat este Lia Manoliu doar pt motivul ca e mai mare si atat!!!!
Pt Cupa UEFA - LIA MANOLIU
Pt campionat- COTROCENI
pe lia manoliu ar fi o atmosfera extraordinara daca ar fi plin avand in vedere capacitatea, chiar daca are pista de atletism.. dar in campionat am fi avantajati de cotroceni pentru ca tribunele sunt mai aproape de gazon.. sa vedem
Eu aleg tot "Lia" pentru ca e super tare si cred ca e cel mai ingrijit stadion din Romania.
Nimic nu se compara cu Templul. Nici Old Traford, nici Camp Nou... nimic !
Eu aleg tot "Lia" pentru ca e super tare si cred ca e cel mai ingrijit stadion din Romania.
Vom vedea joi ce au facut baietii, cum l-au aranjat si apoi ne spunem cu parerea... Eu unul ma duc la meci nu pentru ca stadionul e bine ingrijit. In primul rand ma duc pe stadionul care ma face sa traiesc senzatii de un real spectacol. Si decat in Ghencea vezi asa ceva...
Ce ne faceam daca jucam cu Heerenveen pe Cotroceni fratilor? La cate cerere de bilete a fost cred ca iesea scandal mare...
Si asta cand jucam cu un adversar pe care l-am surclasat la el acasa..dar si cand o sa vina o echipa mai mare...o sa fie prapad...
O echipa mai mare nu poate fi decat AS Roma in actualul sezon de Cupa UEFA, sincer mi-ar placea sa trecem si de optimi si sa o intalnim in sferturi...
S-ar demola Lia Manoliu.... pacat ca nu e Ghencea ca plecau italienii bolnavi de urechi...
Esti cam nerabdator.Chiar cu Roma vrei in sferturi ?
Mai gandeste-te.Roma e in mare forma,a castigat ultimele 10 meciuri din campionat si a ajuns pe locul 4.
Eu zic sa-i asteptam pana in finala. :wink:
Roma fara Toti va reduce semnificativ motoarele... Cand pica un lider pica cam multi pe langa el... :wink:
Plus ca pe ei ii preocupa foarte mult si locul 4 de CL...
Daca tribunele erau aproape de teren,cred ca le tremurau picioarele...
Chiar si asa vor fi foarte surprinsi.Sunt convins ca prezenta noastra numeroasa ii va intimida.Nu mai spun cum le va fi cand 50.000 de oameni vor striga "Steaua !".