FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lia Manoliu sau Cotroceni ?

«123»
SteauaToronto05.12.2005 20:17
Nu intzeleg cum au putut lua in considerare sa jucam meciurile pe Cotroceni, care are 15.000 locuri, cand pe Ghencea, la meciurile importante nu sunt destule cele 28.000 locuri.. Sper sa ramana Lia Manoliu ..cum o sa fie..in Cupa UEFA..55.000 spectatori..mama mama..

este bine insa ca Jiji si cu MM au decis in sfarsit sa refaca gazonul! Daca doamne ajuta la anul avem meciuri in CL e bine sa avem un gazon impecabil! Sper insa ca treaba sa ramana serioasa si sa inceapa refacerea!

Bogdan4Steaua05.12.2005 21:28

Si eu merg pe varianta Lia Manoliu. Daca toata treaba cu gazonul si marirea capacitatii stadionului se materializeaza, vom arata si din acest punct de vedere ca un club european.

iancu dragosh06.12.2005 05:07

Sincer, avand in vedere ca FC National joaca in deplasare atunci cand jucam noi acasa cred ca ar trebui sa se joace in functie de importanta meciurilor. Adica, in campionat, cu exceptia meciurilor cu rapid si Timisoara sa se joace pe Cotroceni, iar in UEFA pe Lia MAnoliu. Sa admitem ca la intalnirile cu echipe de mijlocul clasamentului nu ne strangem mai mult de 15.000 si ar fi frumos sa se joace pe un teren fara pista de atletism, care pe deasupra este si mai apropae de casa.

Motanu D06.12.2005 05:23

Nu stiu daca regulamentul ne permite sa folosim doua stadioane simultan. Altfel ar fi bine ca meciurile cu echipele "de pluton" sa le jucam in Cotroceni...

habarnam8506.12.2005 05:51

P LIA MANOLIU AR FI CEVA DE VIS ...SA VINA Milan SAU Manchester(DIN NOU :( )..DAR SA VADA ADEVARATA ATMOSFERA ROS-ALBASTRA :D NU C AU AVUT cATELUSHI:p

Ultras_Fever06.12.2005 06:53
P LIA MANOLIU AR FI CEVA DE VIS ...SA VINA Milan SAU Manchester(DIN NOU :( )..DAR SA VADA ADEVARATA ATMOSFERA ROS-ALBASTRA  :D NU C AU AVUT cATELUSHI:p

ce catelushi?? ai vazut la aia vreodata atm ?? la meciurile imp abia umplu si ei peluza aia de kko....lia manoliu nu-mi place ca are pista iar cotroceniul e prea mic!!

I.N.Money06.12.2005 07:38

Ceea ce nu inteleg e de ce le ia atat de mult timp sa refaca gazonul.Asta vara am vazut o emisiune in care Lobont a declarat ca cei de la Ajax s-au hotarat sa schimbe gazonul cu o saptamana inainte de noul sezon....bine ca noi trebuie sa schimbam tot...drenajul...insa dureaza prea mult...

sorin_77706.12.2005 07:54
Sincer, avand in vedere ca FC National joaca in deplasare atunci cand jucam noi acasa cred ca ar trebui sa  se joace in functie de importanta meciurilor. Adica, in campionat, cu exceptia meciurilor cu Rapid si Timisoara sa se joace pe Cotroceni, iar in UEFA pe Lia MAnoliu. Sa admitem ca la intalnirile cu echipe de mijlocul clasamentului nu ne strangem mai mult de 15.000 si ar fi frumos sa se joace pe un teren fara pista de atletism, care pe deasupra este si mai apropae de casa.

Ar fi o miscare interesanta, insa nu cred ca iti permite cineva asa ceva... Plus ca am inteles ca si Cotroceni intra in modernizare...

iancu dragosh06.12.2005 08:16

Nu vad de ce nu ni s-ar permite asa ceva. PAnatinaikos joaca in campionat pe terenul propriu iar in Cupele europene pe Stadionul olimpic din Atena. Situatia este identica. problema este alta, este dispusa conducerea clubului Steaua sa cheluie bani cu chiria pentru doua stadioane. Aici trebuie pus in balanta banii suplimentari alocati cu aportul publicului. e o decizie care apartine conducerii si indiferent de decizie nu cred ca este criticabila. Bineinteles ca mi-ar placea, ca si suporter al Stelei, ca accentul sa fie pus pe crearea unei atmosfere, insa nu este nici o suparare daca nu ne inhamam la cheltuieli suplimentare.

oricum sunt foarte curios care sunt costurile. poate ar putea fi acoperite din banii obtinuti pe bilete, astfel incat s-ar putea sa merite efortul, deoarece, sigur ar veni mai mult lume pe Cotroceni decat pe Lia manoliu.

redandblue06.12.2005 08:29

EU propun sa jucam meciurile de acasa la Constanta...ne aduce noroc...

Piece of Mind06.12.2005 09:24

Eu cred ca daca se va aduce un "covor de iarba" din Olanda, putem juca fara probleme acasa la sfaristul lui martie. Cred ca lucrarile la drenaj si instalatia de incalzire se vor putea face fara probleme pana la inceputul lui martie, iar montarea covorului nu cred ca va lua mai mult de o saptamana.

Ideea este sa se decida odata Gigi sa faca ceva, altfel iar ne hranim cu iluzii.

Virgil06.12.2005 10:39

In afara de covorul de gazon trebuie executate si lucrarile de drenaj care sa permita folosirea in sezonul ploios.

Eu cred ca daca meciurile se vor disputa pe Stadionul Cotroceni,vom avea tribunele pline sau aproape pline la orice meci.

In al doilea rand,chiria va fi mai mica.Nu scap din vedere ca tribunele sunt aproape de teren si nici ca fata de "Lia Manoliu",care se afla in celalalt capat al orasului,Cotroceniul ar fi langa casa.

In plus e un stadion cochet.

Meciurile din UEFA Cup,daca va fi nevoie,vor putea fi disputate pe "Lia".99 la sută vor juca

pe "Național"

Deși MM Stoica a spus că "incă nu știm unde vom evolua in retur", cel mai probabil Steaua va disputa jocurile de acasă pe stadionul "Național" din Complexul Lia Manoliu. "Singura problemă a arenei este in momentul de față gardul protector dintre teren și tribune, dar pînă la finalul anului il vom finaliza", a declarat Constantin Miclea, directorul bazei. Roș-albaștrii vor putea juca aici și partidele din Cupa UEFA, deoarece stadionul "Național" intrunește toate cerințele forului european.

Ce spune Gazeta :

"Nu mă mai interesează cît costă, voi reface terenul in această iarnă. Nu mai putem continua să jucăm in mocirlă"

Gigi Becali

"Credeți că ne convine să jucăm in altă parte? Dar trebuie să sacrificăm orice pentru a reface terenul"

Mihai Stoica

Administratorul terenului va fi dat afară

Starea jalnică a gazonului de duminică seara i-a fost imputată administratorului terenului din Ghencea, Marian Gabroveanu. "După meciul cu Halmstad, i-am zis să pună prelata, că incepuse să plouă. El n-a făcut-o și a fost o gafă incredibilă din partea lui, iar pentru acest lucru va plăti. Îi voi desface contractul de muncă", a declarat MM. Stoica.

99 la sută vor juca

pe "Național"

Deși MM Stoica a spus că "incă nu știm unde vom evolua in retur", cel mai probabil Steaua va disputa jocurile de acasă pe stadionul "Național" din Complexul Lia Manoliu. "Singura problemă a arenei este in momentul de față gardul protector dintre teren și tribune, dar pînă la finalul anului il vom finaliza", a declarat Constantin Miclea, directorul bazei. Roș-albaștrii vor putea juca aici și partidele din Cupa UEFA, deoarece stadionul "Național" intrunește toate cerințele forului european.

www.gsp.ro

dbd06.12.2005 14:55

sigur nu ne vom simti ca pe Ghencea ...ca acasa...dar va fi ciudat la inceput pe Lia Manoliu...as vrea sa vad ( chiar daca e de la televizor ) 55.000 de locuti ros albastre... 8)

dar cel mai bine e sa speram ca se va schimba Ghencea...gazon, adugarea a vreo 10-15 mii de locuri...

redandblue06.12.2005 14:58

Macar gazonul sa-l faca ca sa adaugam locuri avem noi timp...o sa la punem cu banii luati din CL

ManiaCU06.12.2005 17:51

Sa speram ca se va face o treaba klumea cu gazonul si poate se vor mari si tribunele cu 10 - 15 mii de locuri chiar daca vom juca returul pe un alt stadion ... totusi eu zic sa jucam pe Cotroceni la meciurile mai putin importante si pe Lia Manoliu in cupa Ueffa si in derbiuri 8)

craven06.12.2005 18:24

parerea mea este ca..trebuie facut odata si odata gazonul.campionatul nu prea ma intereseaza pe mine cel putin.avem 22..catzelandrii 17.pot sa mai ia unul si la anul rupem tot in Ghencea.imi cinvine sa jucam pe lia manolia.e si aproape de multi dintre noi.:)ca na..ma indoiesc ca toti stau langa Ghencea.si in cupele europene oricum vine lume multa.si na..pe lia manolia mai poti sa dai o tortza ceva.ca pana urca gaboru la tine..ai mai pus o sapca si un hanorac si nu te mai recunoashte.:)

sorin_77707.12.2005 04:48

Lia Manoliu plin nu va face niciodata atmosfera incendiara din Ghencea... Dar cu siguranta va trepida si el... o fi Ghencea la jumatate, dar acolo toti cei 27.000 de suporteri scandeaza, ceea ce nu cred ca se va intampla si cu tot restul pana la 60.000 de pe "National"... Degeaba se dubleaza numarul spectatorilor la meci daca jumatate vin ca la teatru...

Virgil07.12.2005 05:19

E greu sa prinzi 60.000 la un meci obisnuit de campionat.Mai mult,nu cred ca nici la un Steaua-Dinamo nu ar veni atatia.Ehehei,daca nu ar fi fost televiziunea,se umplea de doua ori "Lia".

sorin_77707.12.2005 05:23

la nici un meci din acest retur de campionat nu vom umple Stadionul "National" ... Sunt sperante ca la cel cu Poli sau cu Rapid ne ridicam la 70-80% din capacitate ocupata. Dar probabil in UEFA, depinde si de adversar, il vom umple.

SSK08.12.2005 19:11

Clar, eu unul aleg Cotroceniul. Chiar daca e mai mic, sa fim seriosi : nu mai avem meciuri prea importante in retur care sa aduca peste 15.000 de oameni in tribune. Se pune problema meciurilor cu Rapidul (cu Poli ma indoiesc...) si din Cupa UEFA, meciuri care intr-adevar ar putea fi jucate pe National. Dar analizat de la caz la caz, ca daca picam cu Herenveen (din grupa cateilor :twisted: ) nu umplem noi Nationalul.

Iar ca atmosfera nu cred ca e nevoie sa mai aduc argumente. Nationalul pe langa Cotroceni e ca o ciorba din Armata pe langa o portie de aripioare de la KFC :P (in Ghencea...mexican food :lol: )

juristcris09.12.2005 08:29

Aleg Lia Manoliu. Gazonul este acum impecabil si are o capacitate corespunzatoare pt meciurile Stelei. Nu uitati ca in retur jucam acasa cu Rapid, Timisoara, Arges, CFR Cluj sau Farul plus 3-4 meciuri in UEFA.

Daca preturile la bilete vor fi mai scazute decat cele din ultimul an in Ghencea, stadionul se va putea umple si la meciurile mai usoare. Iar tocmai meciurile cu amaratii campionatului sunt de fapt cele mai grele pt noi. Singurul incovenient il reprezinta pista de atletism.

SSK10.12.2005 11:07
...plus 3-4 meciuri in UEFA.

Optimist, optimist... :roll:

Un!t3d Roon3y10.12.2005 13:50

Fratilor voi astia care vreti in Cotroceni....ati vazut qm arata gazonul in meciul cu Dinamo?!?!?!Mergem acolo und putem juca fotbal...pai ce facem,din noroi in noroi?!

Juventu$10.12.2005 18:39

LIA MANOLIU !! IL UMPLEM IN EUROPA LA TOATE MECIURILE DE ACUM INCOLO SI IN CAMPIONAT POATE LA CEL CU RAPID !! e aproape de multi dintre noi si mai accesibil ca mijloc de transport ! :twisted:

Un!t3d Roon3y11.12.2005 08:24

Ce frumos ar fi sa sarbatorim titlul 23 cu 60.000 d oameni pe Lia Manoliu :D:D

«123»