In afara de covorul de gazon trebuie executate si lucrarile de drenaj care sa permita folosirea in sezonul ploios.
Eu cred ca daca meciurile se vor disputa pe Stadionul Cotroceni,vom avea tribunele pline sau aproape pline la orice meci.
In al doilea rand,chiria va fi mai mica.Nu scap din vedere ca tribunele sunt aproape de teren si nici ca fata de "Lia Manoliu",care se afla in celalalt capat al orasului,Cotroceniul ar fi langa casa.
In plus e un stadion cochet.
Meciurile din UEFA Cup,daca va fi nevoie,vor putea fi disputate pe "Lia".99 la sută vor juca
pe "Național"
Deși MM Stoica a spus că "incă nu știm unde vom evolua in retur", cel mai probabil Steaua va disputa jocurile de acasă pe stadionul "Național" din Complexul Lia Manoliu. "Singura problemă a arenei este in momentul de față gardul protector dintre teren și tribune, dar pînă la finalul anului il vom finaliza", a declarat Constantin Miclea, directorul bazei. Roș-albaștrii vor putea juca aici și partidele din Cupa UEFA, deoarece stadionul "Național" intrunește toate cerințele forului european.
"Credeți că ne convine să jucăm in altă parte? Dar trebuie să sacrificăm orice pentru a reface terenul"
Mihai Stoica
Administratorul terenului va fi dat afară
Starea jalnică a gazonului de duminică seara i-a fost imputată administratorului terenului din Ghencea, Marian Gabroveanu. "După meciul cu Halmstad, i-am zis să pună prelata, că incepuse să plouă. El n-a făcut-o și a fost o gafă incredibilă din partea lui, iar pentru acest lucru va plăti. Îi voi desface contractul de muncă", a declarat MM. Stoica.
99 la sută vor juca
pe "Național"
Deși MM Stoica a spus că "incă nu știm unde vom evolua in retur", cel mai probabil Steaua va disputa jocurile de acasă pe stadionul "Național" din Complexul Lia Manoliu. "Singura problemă a arenei este in momentul de față gardul protector dintre teren și tribune, dar pînă la finalul anului il vom finaliza", a declarat Constantin Miclea, directorul bazei. Roș-albaștrii vor putea juca aici și partidele din Cupa UEFA, deoarece stadionul "Național" intrunește toate cerințele forului european.
www.gsp.ro