pana la titlu sa speram ca se va schimba Ghencea intr-un stadion de 40 45 de mii...si sarbatorim ca acasa... 8)
pana la titlu sa speram ca se va schimba Ghencea intr-un stadion de 40 45 de mii...si sarbatorim ca acasa... 8)
Se pare ca e Lia Manoliu! La Realitatea Sportiva, Jiji a spus ca Steaua va juca in returul campionatului si in UEFA pe stadionul Lia Manoliu.
Mda...asa a spus...ca a incheiat un contract pe 5 ani...
ca a incheiat un contract pe 5 ani...
5 ani!!! 8O Ce sa se tot lucreze la Ghencea atata timp? Sau vor sa refaca stadionul din temelii? Oricum nu cred ca ar dura asa de mult...sper sa te fi inselat :roll:
Poate a gresit Becali. Cel mai probabil l-a inchiriat pe 5 luni.
Poate a gresit Becali. Cel mai probabil l-a inchiriat pe 5 luni.
nu cred ca a gresit pentru ca a argumentat de ce :roll:
Nu nu!A spus ca ca a inchiriat "Lia Manoliu" pentru o perioada de 5 ani.Ceea ce inseamna ca sunt posibile doua variante.
1.Renunta la Ghencea definitiv.
2.Forteaza mâna MApN-ului sa i-l concesioneze,aruncand pe piata o minciuna gogonata.
Gigi a spus aseara ca a inchiriat arena Lia Manoliu pe 5 ani pentru orice eventualitate,dar arena din Ghencea ramane prima optiune!
Prin aceasta mutare cred ca se va face usor ,usor trecerea de pe Ghencea pe alt stadion si in cele din urma spre alt oras . Sper sa ma insel dar semnel sunt sumbre . Sa nu uitam ca Gigi are o gandire malefica care este tradata de gura aia spurcata a lui . A dat moca marca Steaua acum urmeaza parasirea stadionului si din vara nu il mai va lega nimic de ce inseaman Steaua si istoria ei.
Pacat ca noi suporterii suntem asa creduli si punem botu la orice .
Se exagereaza. Nu cred ca e vorba de renuntarea la "arena din Ghencea". Riscam sa devenim paranoici.
" Teren pentru Europa
Roș-albaștrii vor evolua o perioadă in Complexul Lia Manoliu, pe care Gigi Becali l-a inchiriat pe cinci ani, unde se vor bucura din plin de un gazon impecabil, absolut necesar pentru realizarea performanței.
Andrei CÂLIN
Sebastian STAN
Așa cum a promis, Gigi Becali va demara lucrările de modernizare a terenului din Ghencea in primăvara acestui an. Consecință a acestui fapt, Steaua va trebui să se mute cu arme și bagaje pe stadionul Național.
Deși exista și varianta arenei din Cotroceni, latifundiarul din Pipera a hotărât că aceasta va fi doar soluția de avarie. Am incheiat un contract de inchiriere a stadionului din complexul Lia Manoliu pe o perioadă de cinci ani. Asta așa ca să am și o variantă de rezervă, a declarat Becali. El și-a luat astfel și măsuri de precauție in cazul in care peste doi ani, atunci când expiră ințelegerea cu MApN, in ceea ce privește dreptul de folosire al stadionului din Ghencea, vor exista probleme. Trebuie nuanțat faptul că Steaua nu are exclusivitate pentru folosirea arenei, are doar intâietate. Ei va trebui să anunțe in timp util datele de disputare a partidelor, ne-a declarat Constantin Miclea, directorul CSN Lia Manoliu. Prima partidă pe care roș-albaștrii o vor disputa aici va fi pe data de 15 / 16.02.2006, sau 23.02.2006 in șaisprezecimile Cupei UEFA. Adversarul va fi cunoscut după tragerea la sorți programată pe data de 16 decembrie. Stadionul indeplinește condițiile cerute de UEFA, iar lucrările pentru refacerea gazonului tocmai au fost terminate. Oricum, ca măsură de siguranță ei au vorbit și pentru folosirea arenei din Cotroceni, a mai precizat Miclea. În contract se precizează că suma de inchiriere nu poate fi mai mică de 10% din suma totală a incasărilor. Numai pentru meciurile din campionat disputate acasă, opt la număr, Gigi Becali va trebui să plătească aproximativ 1,6 miliarde ROL chirie.
"Prețurile inchirierii variază in funcție de importanța partidelor. Depinde dacă sunt internaționale, interne, meciuri amicale sau e un simplu antrenament."
Constantin Miclea, director CSN Lia Manoliu
"Returul și meciurile din UEFA le vom juca pe Național, dar pentru a nu avea surprize cu stadionul Steaua peste doi ani, eu am contractat cel mai mare stadion pe cinci ani."
Gigi Becali, finanțator Steaua "
Sursa: Prosport
Nu cred ca se va juca 5 ani pe Lia Manoiu... In primul rand Lia Manoiu intra si el in modernizare capitala asa cum spunea si primarul Videanu incepand cu toamna 2006. E mai credibil decat GG cand spune de faza cu 5 ani inchiriere...
E credibil si Gigi.Merge la doua capete.
mama ce e asa de greu ?? a loat pe 5 ani pentru ca nu vrea sa i faca vreo surpriza aia sa i ia Ghencea .. oricum dupa ce se termina lucrarile revenim in "TEMPLU" 8)
se mareste si capacitatea stadionului sau se va lucra doar la gazon?stie cineva ceva?
Deocamdata se va lucra doar la gazon. Insa cu Becali nu se stie niciodata. Daca jucam bine la Berlin poate se ocupa si de sporirea capacitatii stadionului.
Administratorii arenei din complexul national "Lia Manoliu" au stabilit deja prețul inchirierii stadionului, insă există o clauză in contract prin care dacă la un meci 10 la sută din incasări reprezintă mai mult decît tariful inițial, atunci suma respectivă va fi reținută din incasări și roș-albaștrii nu vor mai plăti nimic.
Tarif
Meci internațional oficial 7.500 de euro
Meci internațional amical 6.000 de euro
Meci intern oficial 5.000 de euro
Antrenament 400 de euro pe oră
11 meciuri a jucat Steaua in cupele europene pe stadionul Național, fostul 23 August. A obținut 5 victorii, 4 remize și a pierdut de două ori. Cea mai mare performanță obținută de Steaua pe acest stadion a fost eliminarea Barcelonei din Cupa Cupelor, in 1971.
Eu cred ca sunt cam mari preturile...
Numai pentru cele interne Steaua va platii 40.000 de euro... Iar daca in UEFA ajungem in semifinale mai baga Gigi mana si pentru alte 30.000 de euro... Dar aici sigur isi scoate banii din bilete macar...
cand ajungem in primavara credeti ca se va umple stadionu ???
adica au mai fost vreodata 60.000 de stelisti pe national ???
Pai iti dai seama ca daca o sa vina o echipa mare o sa fie full stadionul... :wink:
cand ajungem in primavara credeti ca se va umple stadionu ???adica au mai fost vreodata 60.000 de stelisti pe national ???
La Dinamo - Steaua 1-1 - gol Panduru - au fos vreo 50 000
La Dinamo - Steaua 0-3 - gol Dumitrescu, Vla2u, a fost full
In rest, am mai fost la cateva finale de cupa, Bistrita, Progresu, Rapid la care stadionul a fost cam la 70%
Nicaieri nu-i ca in Ghencea. Sincerm avand in vedere situatia(jucam numai deplasari, a plecat Protasov, vine Oli, etc), imi iau gandul de la titlu, sper sa ne mentinem pe doi. Trebuia facut si sacrificiul asta odata si odata. Asta e.
Cred ca Lia Manoliu are cum sa se umple doar daca jucam cu AS Roma in Cupa UEFA... in rest nu vad nici o echipa de afara care sa prezinte interes asa de mare in aceasta competitie...
Pe Roma insa o putem intalnii doar daca ajungem si noi si ei in sferturi... :wink:
Sincer, avand in vedere situatia, imi iau gandul de la titlu, sper sa ne mentinem pe doi. Trebuia facut si sacrificiul asta odata si odata. Asta e.
Aici iti dau dreptate, desi rar fac asta
. Totusi, cu putin noroc, poate urcam un loc in clasament la finalul returului...
Sincer, avand in vedere situatia, imi iau gandul de la titlu, sper sa ne mentinem pe doi. Trebuia facut si sacrificiul asta odata si odata. Asta e.
Aici iti dau dreptate, desi rar fac asta
. Totusi, cu putin noroc, poate urcam un loc in clasament la finalul returului...
Mai, dar pesimisti mai sunteti. Voi confundati forma cu fondul. Conform celor spuse de voi, Steaua este unde este acum (foarte sus in Europa si cu sanse mari de tot la tittlu) doar datorita cartierului Ghencea, sau poate din cauza mlastinei de acolo. Sa fim seriosi si cu capul pe umeri, fratilor! Suporterii stelisti pot incuraja echipa si pe LIA MANOLIU, ca doar nu e stadionul lu Dimamo sau Rapid.
Steaua va castiga titlul in primul rand gratie valorii intrinsece a jucatorilor, antrenorilor sau conducatorilor. Doar apoi vine si meritul indiscutabil al suporterilor. Noi, suporterii stelisti, nu putem fi chiar atat de egoisti si sa credem ca Steaua poate juca fotbal de supercalitate numai si numai in Ghencea. Insa, sunt sigur ca titlul 23 nu va avea aceeasi savoare ca si titlul 22 sarbatorit in templu.
Aveti incredere si in Olaraoiu!!!
Cred ca Lia Manoliu are cum sa se umple doar daca jucam cu AS Roma in Cupa UEFA... in rest nu vad nici o echipa de afara care sa prezinte interes asa de mare in aceasta competitie...Pe Roma insa o putem intalnii doar daca ajungem si noi si ei in sferturi... :wink:
Nu sunt d acord cu tine.Eu zic ca Lia Manoliu va fi plin.Jucam in primavara Europeana,avem milioane d suporteri in toata tara care vor veni pt meciul cu Heerenveen la fel ca la meciurile cu Valencia si Villarreal.Sunt convins! La meciul cu Halmstad stadionul a fost plin,cu toate ca Halmstad nu reprezinta un numa mare in Eu.In fine,cik si cainii vor juca pe Lia Manoliu in retur,asa ca va fi o lupta egala :wink:
Intradevar cu Halmstads stadionul Ghencea a fost plin, sunt sigur ca va venii multa lume (dar nu va fi plin stadionul Lia Manoliu) mai ales daca acolo la Herenveen vom scoate un rezultat bun. Ramane de vazut daca vom umple stadionul in cazul in care ne calificam la o confruntare cu Betis sau AZ Alkmar. (Prefer Betis)