Sunt stelist din '98-'99. Pana a venit ciobanu la putere in '03, am avut destul timp sa vad meciuri bune ale Stelei. Si chiar si dupa '03, in era Piturca. Atunci Steaua nu avea teama de echipe gen Rapid....Dinamo sau Poli. Sa nu mai zic de Urziceni sau CFR care nici nu erau in A(cred).
Performantele de pana in '89 din campionat nu sunt relevante in totalitate. Motivul? Ne dam toti seama.
Am o presimtire ca daca acum, Becali va pleca la Dinamo, vor fi cel putin 5 locuri diferenta intre Steaua si Dinamo, in defavoarea noastra. Stiu ca episodul cu fularul catelusilor purtat de Becali nu e de bun augur pentru noi, insa ciobanu face multe la betie. Sau ma rog, toti facem.
Frate, eu am crescut cu Steaua anilor 90. In deceniul ala, cainii nici macar nu indrazneau sa viseze ca ne bat. Daca scoteau un egal, era sarbatoare. Pai, in toti anii 90, ratatii aia au avut o singura bucurie: cand si-au dat foc in Ghencea, in 97. Aia e cea mai mare realizare a lor, ca sa iti faci si tu o parere despre ce insemna Steaua.
Era Ilie Dumitrescu(fenomenal jucator), Ilie Stan, Panduru, Panait si Parvu, Dobos, Prodan, Militaru, fratii Ilie, Lacatus, Iosif Rotariu, Filipescu,Serban,Catalin Munteanu, Danciu, etc. Cu jucatori ca astia, scoruri ca 5-0 acela din 4 aprilie 98 erau la ordinea zilei, nu o noutate. Pentru mine, ultimii 10 ani sunt ceva anormal. Eu am crescut cu o echipa care umilea pe dinam0, nu care era umilita de dinam0.
Daca becalii se duce la caini, foarte bine. Sa se duca si sa ne lase pe noi in pace. In nici un caz Steaua nu va suferi de pe urma lui. Sau ce? Crezi ca exista umilinte mai mari ca cele pe care le suportam acum. NU!
Daca esti Stelist din 99, nu prea ai avut timp sa vezi meciurile bune. Atunci era perioada paunestilor, cand Steaua a inceput sa decada. Din 2000, daca nu ma insel, a intrat si ciobanul in scena, ca vicepresedinte(mi se pare) si asa a inceput sa se strice tot.
Nu prea stii ce vorbesti. De fapt, vorbesti doar din presupuneri. Ar trebui sa te mai informezi inainte sa iti dai cu parerea.