FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu ce drept intervenim in viata Stelei?

«123»
Moskopole22.03.2010 16:59

In attitudinea morala pe care o emanam, rezida samburii unor actiuni anarhice, despotice, de gherila, de sorginte personala, in dispretul notiunii de proprietate si ordine publica. Problema consta, in opinia mea, intr-o mai buna definire a diferentelor fundamentale dintre tipul de proprietate in acceptiunea dreptului civili, si proprietatea unui club de fotbal(dar nu numai), cu toate particularitatile si obligatiile circumstantiate acestuia, diferite de cele clasice. Astfel in cazul nostru, diferentele dintre Avicola Iasi, sa zicem, sau Arcom si Clubul Steaua, odata punctate, trebuie sa lamureasca diferentele de abordare a actului managerial, si astfel, prin intelegerea lor, sa legitimeze (publicului neutru sau oricum, neimplicat activ, chiar daca microbist) attitudinea noastra.

In absenta acestor clarificari, demersurile noastre pot fi interpretate tendentios, in acest sens gasindu-se destui binevoitori din presa si nu numai care sa deturneze sensul attitudinii noastre intr-o zona dubitativa.

Astfel, Steaua nu este afacerea personala a lui Fecali, si Ghencea nu este casa lui, asa cum nici Cotroceniul nu este casa Piratului, si nici Victoria casa lui Poc. Toti acestia sunt locatari vremelnici, emanati dintr-o confuzie a timpurilor pe care le suportam. Ei sunt doar niste chiriasi, obligati sa respecte niste reguli atat timp cat stau acolo.

La Cotroceni si Victoria, regulile le face Constitutia.

In Ghencea, regulile le facem noi!

Fecali putea sa infiinteze un club in Onoare, sa urce cu el in D, in C,in B,in A, cupele europene, Campionat, Ch.League, pe stadionul construit de el, cu suporterii atrasi de el, cu emblema lui, cu culorile lui, cu imnul lui, cu istoria facuta de el de la zero. Atunci avea legitimitatea sa dispuna discretionar de mersul clubului. Clubul era el!

In cazul nostru, clubul nu e el! Clubul-cu bune si rele- este un cumul de sentimente, reusite, esecuri, pasiuni, sudoare, lacrimi, orgolii, abuzuri, reusite,performante,recunoasteri, idei, principii, de jumatate de veac, toate circumstantiate ideii de performanta sportiva, entitate la care noi toti suntem componenti captivi, ne determina si o determinam, indisolubil, necomditionat, permanent.

In acest sens, dl.Fecali nu poate sa interpreteze administratia sa asupra clubului ca o forma de proprietate.(de fapt, el poate, dar noi nu trebuie sub nicio forma sa-i recunoastem acest atribut). DL. Fecali si-a asumat tacit un mandat moral de adeziune la valorile istorice ale acestui club in actul de administrare. Tot tacit, noi i-am legitimat (delegat de fapt) administrarea pentru cativa ani in care parea un om potrivit(cu toate derapajele lui, pe care din lasitate si din slabiciunea fiintei umane i le-am acceptat, pentru ca aduceau performante). Acum, nu tacit, ci in gura mare,prin toata attitudinea trecuta, prezenta si viitoare, il recuzam (din postura de giranti morali ai activitatii de performanta)di rolul de administrator al clubului nostru.

Cine nu intelege ca nu avem nevoie de actiuni la Steaua S.A. ca sa determinam traiectoria de performanta derivata dintr-o istorie glorioasa a clubului nostru, ori nu e om, ori e un dobitoc de rea-credinta.

Contributia noastra la patrimoniul clubului, cuantificata in tatuarea culorilor ros-albastre in fiecare atom si celula a organismului, neviciata de materialismul vulgar si interesele mercantile vremelnice, ne indreptatesc la cea mai pura legitimitate de determinare a viitorului, nu a unui club de fotbal, ci a vietilor, a existentei noastre, fizice si mentale, asa cum emana ele din parcursul istoric glorios al Stelei, si imperiosul continuarii lui pe alte coordonate decat cele actuale.

Noi nu intervenim in viata dumneavoastra,d-le Becali, nu intervenim in viata clubului Steaua, intervenim in viata noastra!

LDS22.03.2010 17:28

Combati foarte bine, moncher.

Vezi ca la articolele de pe prima pagina a acestui portal, in josul paginii, sub comentarii, vei intalni urmatorul text:

"FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!"

Foloseste aceasta optiune cu incredere, chiar avem nevoie de oameni ca tine, care impartasesc aceleasi idealuri ca si noi, care se exprima coerent si, mai ales, corect gramatical.

Inca o data, bravo !

axl22.03.2010 17:43

Ma gandeam eu ca o sa coaca ceva inca de la primele postari. Ia sa vedem.

David22.03.2010 19:19

Foarte reusit.Insa suntem intr-o situatie atat de mizera in care creditorul si principalul(in mod trist) factor de imagine al Stelei de dupa 2003 nu ar fi in stare sa inteleaga articolul acesta.

DelaNord200222.03.2010 20:06

Din pacate un astfel de discurs ne impresioneaza doar pe noi. Pt Jiji e ca si cum ar citii un discurs in Chineza. Lui trebuie sa i te adresezi cu Jegule, kktule, m**e baaa, zdreanta si alte apelative asemanatoare. Sincer imi pare rau ca protestul a devenit mai civilizat, pt ca nu merita asa ceva.

Catta25.03.2010 16:11

Frumos articol,pacat ca ciobanul nu intelege decat cand este injurat.Felicitari

mikele27.03.2010 15:00

Steaua A AJUNS O RUSINE.....NUMAI DIN CAUZA LUI Becali......SI ATATA TIMP CAT CIOBANU' O SA FIE PATRONUL ECHIPEI NU O SA SE SCHIMBE NIMIC.......EU sunt STELIST DE CAND MA STIU DAR ACUM LA FIECARE MECI TIN CU ADVERSARII........POATE POATE Becali SE SATURA SI PLEACA........CAT DESPRE JUCATORII ECHIPEI....NU STIU CUM AU FACUT DE AU ADUNAT TOATE CIZMELE LA Steaua ... NU E UNU' MAI DE DOAMNE AJUTA.....IN ORICE CAZ CAMPIONATUL ASTA O SA TERMINE SUB LOCUL CINCI....O SA VEDETI....

Le reseau pansant27.03.2010 17:41

intervenim cu acelasi drept cu care Ion Antonescu a intervenit in Basarabia in 1941. E obligatia noastra ca stelisti sa ne aparam ce este al nostru, asa cum si Antonescu si-a aparat tara si a luptat pentru eliberarea ei din mana comunistilor evrei rusi, asa si noi luptam pentru a elibera Steaua din mana unui cioban.

Mihai29.03.2010 10:40
a luptat pentru eliberarea ei din mana comunistilor evrei rusi, asa si noi luptam pentru a elibera Steaua din mana unui cioban.

Cele doua ipostaze ale dusmanului din fraza ta sunt mai asemanatoare decat cred multi

LDS30.03.2010 04:24

Cu mentiunea ca tara asta nu l-a meritat pe Ion Antonescu ;)

Mihai30.03.2010 06:05
Cu mentiunea ca tara asta nu l-a meritat pe Ion Antonescu ;)

Depinde cum privesti lucrurile: eu cred ca a fost un "produs" al timpurilor de-atunci, cand patriotismul era incurajat si dorit, se facuse Marea Unire..

Moskopole01.04.2010 16:43

Ciobane,

Ce semet erai odinioara, dragul meu, cand te urcai pe Maybach, si ma priveai de sus, ca un supus, de n-ai mai fi fost. Si ce mojic! Ce badaran! De cand ai fost acolo unde-i frig si vara, nu te mai recunosti. Parca in hainele tale a intrat alt om si parca celalalt a plecat in pielea goala, pe undeva, prin ceruri ori iad.

Buzunarul nu-ti mai e asa gros, procentele ti-s mai putin dolofane si ai inceput, Doamne! sa fii din ce in ce mai incruntat, din buzele alea unsuroase, pline de ocari. Popularitatea ti s-a tras, anturajul s-a mai restrans, iar imaginea mea despre tine cauta un relief mai apropiat de realitate. Nici spoiala de aparenta nu mai este expresiv dominanta, dedesubtul puroiului din tine.

Cred ca nu mai dai prime de milioane de euro echipelor adverse, nici nu mai furi meciurile ultimei etape, Vasluiului si Timisoarei, cumparandu-le sufletele, lor, si mie, ca sa-ti umplii tu intestinul gros al orgoliului abject. Te umplusesi bine, pana la ragaiala. Ti-aduci aminte ce sfrijit erai pe cand iti iteai capul de berbec mistic in poza vietii mele, ca un hemoroid insistent, si cum ma palmuia cautatura ta fudula, atatata dupa ce te-ai pricopsit de pe urma sufletului meu. Indopat cu sentimentele mele, nu-ti mai dadeam de nas si ti s-a parut ca eram pus pe lume ca sa slujesc madularele tale, sacului, procentelor, popularitatii si viselor tale bolnave de prea-marire: asta era rostul meu, a trebuit sa-l aflu dela tine, flamandule, imbuibatule, canalie, bestie.

Mi-ai imputit templul in care te-ai fortat, mi-ai murdarit apa din care eu beam, iar tu te pisai in ea. Apareai in Protopopescu sau Baneasa si mirosea in toata tara, nobila spurcaciune. I-auzi! Vrea sa-mi fie stapan si sa slugaresc la matele lui, eu care nu m-am bagat randas nici la imperiile iadului . Vrea trei parti si din vazduhul meu, si din casa mea, unde apare permanent, la orice ora din zi si din noapte, ca sa sufle in racoare mea numai el. Lasa-ma sa-mi aleg stapanul pe care-l vreau eu, daca trebuie sa ma robesc, nu sa ma ia la jug si bici, infasca de ceafa, cine pofteste.

Uita-te, ma, la mine!.... Ciobane!!!! Sa ne desfacem amandoi sufletele, eu toate emotiile fiintei mele si iubirea nebuna, si tu zdrentele tale puturoase. Scrie pe ale tale Steaua? Nu scrie!...Scrie Sevilla? Nu scrie!....Scrie CCA?...Nu scrie!...Scrie Lacatus, scrie Constantin, scrie Alecsandrescu, scrie Valentin, scrie Voinescu, scrie Ienei, scrie Hagi, scrie Iordanescu? NU! Pai ce scrie pe carpele tale? Degete sterse de tusul banilor?

Mi-a dat Dumnezeu o floare in gradina, ca o pasare rosie rotata, cu miezul de aur. Ai prihanit-o. Ti-ai pus labele pe ea si s-a uscat. Mi-a dat spicul in tarina cat hulubul si mi l-ai rupt. Mi-ai luat poamele din livada cu carul si te-ai dus cu el. Ti-ai pus pliscul cu zece mii de nari pe stanca izvoarelor mele, si le-ai sorbit din adanc si le-ai secat. Mocirla si bale raman dupa tine in munti si seceta galbena pustie in ses. Si din toate pasarile cu graiuri cantatoare, imi lasi cardurile de ciori.

Incepi sa tremuri dela o vreme, cazatura. Asa o sa se intample cu toti cei care vor umbla sa-mi fure Steaua ce mi-a dat-o Dumnezeu. Te-ai cam subtiat si invinetit. Obrazul ti-a intrat in gura, gulerul ti-a cazut pe gat ca un cerc de putina uscata. Daca te mai usuci nitel o sa-ti adune doagele de pe jos.

Sfarsitul il simti aproape. Destul mi-ai pangarit fecioara, destul mi-ai inveninat zilele, destul am fost robul tau, otrava! Din ce in ce mai aproape, din ce in ce mai sigur, pe nevazute si nesimtite, o sa iesi din jiltul de stapan al iubirii mele. Mi-ai luat nestematul si mi-l tii ascuns, canalie, si mi-l umpli de balega si de voma. Nu-l mai recunosc si ma doare inima, diavole. M-ai facut sa-ti ling noroiul de pe talpi cand ma amageai ca o sa ai grija de el, ca o sa-l pretuiesti, si ca o sa-l faci si mai stralucitor, lichea ordinara!

S-a terminat, scarnavie! O sa te sature Dumnezeu de cat mi-ai furat viata si mi-ai robit sufletul, de cat mi-ai intrat in casa, ca sa te faci stapan pe ea! Si atunci sa vezi ce potop de blesteme o sa fie pe capul tau! Ce nume blestemat! Ce viata de vierme! Si cand o sa-ti gasesti CC-ul si o sa dispari prin aer, o sa te uiti in oglinda. Si ce-o sa vezi? Ce floaca plouata in capul tau! Ce fata pleostita! Ce ochi flescaiti! Ce urlete bestiale! Ce sfortari diavolesti! Ce zbateri muribunde! Ce convulsii desarte! O sa fii o blana de oaie, scoasa din apa fiarta, de cur, Ciobane

Ia-ti tot jegul pe care l-ai basit, toata putoarea pe care ai transpirat-o, toata otrava pe care ai imprastiat-o si fa-te nevazut. Lasa-mi sufletul sa se elibereze de sub bucile tale tiranice, si sa-mi duc singur destinul, asa cum a lasat dat Dumnezeu!......Ciobane!

bobbyREDblue04.04.2010 22:28
Frumos articol,pacat ca ciobanul nu intelege decat cand este injurat.Felicitari

Trebuie sa intelegem cu toti, vrand-nevrand, intelesul unei vorbe din popor, si aceea ca "Ce nu te doboara te face mai puternic". Noi acum nu facem decat sa ii intarim convingerile lui Becali sa ramana la Steaua.

Adrian04.04.2010 22:57
Trebuie sa intelegem cu toti, vrand-nevrand, intelesul unei vorbe din popor, si aceea ca "Ce nu te doboara te face mai puternic". Noi acum nu facem decat sa ii intarim convingerile lui Becali sa ramana la Steaua.

Asta e cea mai tare din explicatiile auzite pana acum de urechile mele.(In cazul asta, vazute de ochii mei. Dar intelegeti voi)

Deci sa nu il mai contestam pe jeg pentru ca, ce nu il doboara, il face mai puternic. Senzatio-fucking-nal!

bobbyREDblue04.04.2010 23:05

Pune-te tu in locul lui. Ai pleca? Si mai pune si orgoliul sau....ca toti stim ce orgolios este..

Asta e cea mai tare din explicatiile auzite pana acum de urechile mele.(In cazul asta, vazute de ochii mei. Dar intelegeti voi)

Deci sa nu il mai contestam pe jeg pentru ca, ce nu il doboara, il face mai puternic. Senzatio-fucking-nal!

Bogdan05.04.2010 07:08

@bobbyREDblue si atunci? Renuntam nu?

MoWeed05.04.2010 07:51

Aceeasi intrebare o am si eu: tu ce vrei? sa renuntam si sa asteptam sa se plictiseasca el?

Adrian05.04.2010 08:34

Pune-te tu in locul lui. Ai pleca? Si mai pune si orgoliul sau....ca toti stim ce orgolios este..

[/br]

Ciobanul are orgoliu?[br]Ahahahahahhahahahhahahahahahah. Incredibil unde s-a ajuns. Oamenii au ajuns sa confunde prostia lui cu orgoliul. BAI! Ciobanul nu stie ce e ala orgoliu. El e doar prostul din proverbul: "cel mai inteligent cedeaza intotdeauna primul".El e totdeauna prostul.

Daca ar avea orgoliu, ar face tot posibilul ca sa nu mai fie injurat. Asta ar insemna investitii serioase in echipa, antrenori adevarati, jucatori adevarati. Le-ar inchide gura fanilor demonstrandu-le ca nu au dreptate, nu aratandu-le ca el e mai prost si confirmandu-le tot ce cred despre el.

Unii de pe aici sunteti foarte copilarosi. Nu ar strica sa va maturizati un pic sau sa deschideti macar ochii sa vedeti cum e viata adevarata.

Orgoliul e o calitate, baiete. Ciobanul nu are asa ceva.

Moskopole05.04.2010 08:51

Fara sa vrei, ai pe undeva dreptate. Nu insa, in logica asta de Miorita, pe care-o vadesti.

pentru el, ce se intampla acum, sunt doar niste zumzaieli, il deranjeaza, cum te deranjeaza orice tantar care vine noaptea si nu mai vrea sa plece, dar deja e calit. Fiinta lui s-a adaptat la realitatile astea noi. E ca la sala. Nu poti sa faci saptamana de saptamana acelasi program, pentru ca organismul se obisnuieste, si nu mai da acelasi randament. Trebuie sa-l sochezi: nu mai faci cu greutati mari cate 7-9 repetari, faci cu greutati mai mici cate 20-25 in regim de superviteza, si astfel il faci sa stea in priza si sa progreseze.

Attitudinile noastre, in manifestarile lor fizice, sunt banale, previzibile, terne, inodore, incolore, lipsite de nerv si nu mai au niciun efect. I se rupe lui ca se afiseaza bannere, il injura cateva sute, si il blesteama toti pe net. Senzatia e, de fapt, ca sunt un fel de joc la alibi.

Organismul s-a obisnuit si trebuie socat, pentru a vedea o schimbare. Daca nu se radicalizeaza attitudinile fizice fata de el, in urmatoarele luni- culminand cu necastigarea( sau castigarea, e exact acelasi lucru) campionatului, atunci, pentru mine, cel putin, lupta e cam gata. Sigur, o sa fie injurat in continuare, un banner ironic, "pleaca Ciobane", frectii de-astea.

O sa fim ca mosii aia taranisti si liberali care se-adunau in Hristo Botev 10, intre 70-85, sa bea o arabica, si sa puna tara la cale. Cand ii auzeai ce vorbeau, numai Europa Libera, numai Congresul American, numai agenti de influenta, numai geo-politica...Ii durea in cur pe aia de la Secu de ei. Chiar erau amuzanti. Erau total inofensivi. Exact asta ne asteapta si pe noi. Niste mosi intre 20-40 ani, care o sa strige "**** Becali si pleaca Becali, si Steaua nu-i a ta!" si la care o sa se uite ciobanul(si numai el, deja) amuzat.

Cel mai mare rau pe care l-a facut asta, printre multe altele, este distrugerea valorilor si principiilor noilor suporteri stelisti Daca noi ne-am creat cultura de stelisti, incepand de la CCA(cativa ramasi, din pacate), dela echipa anilor 70, cu Iordanescu, Marcel, Lita si Sames(putini, si aici), echipa maxima a anilor 80(mai multi deja), trecand prin echipele anilor 90(cei mai multi dintre noi), si terminand cu administratia Piturca(destui, si aici), cei care propun o cale de mijloc in relatia cu Becali, sunt fara exceptie, niste sarmani ignoranti( ca sa nu spun dobitoci sinistri), care au crescut cu performantele de dupa 02, 03, si le au ca reper in ceea ce ar trebui sa insemne performanta la Steaua.

Asta este o mare problema, si pt, mine, este un genocid moral la adresa fiintei morale intime a Stelei, stelismului si stelistilor. Raul ce s-a facut e bun facut, nu mai poate fi dat inapoi, si va avea efecte pregnante in timp.

Daca inainte, oriunde si oricand, aveam o mandrie din asta, absoluta ca sunt stelist, astazi apar din ce in ce mai multe elemente crescute viciat, in jegul emanat de Becali, si in confuzia iscata, fara sa ne dam seama, ne modifica fiinta intima a generic numitului "suporter stelist".

Daca Becali nu pleaca in urmatoarele luni, aceasta se va deteriora si mai mult, pana la modificarea ei totala in genele noilor generatii. Astfel, in nu mai mult de 10 ani(au trecut deja vreo 5), caracterul public-recunoscut al suporterului stelist va fi modificat total.

Ei vor fi crescuti in jeg, si, asa cum sunt crescuti tiganii, si vor crede ca-i natural, vor fi crescuti in spiritul valizei si vor crede ca-i natural, vor fi crescuti in spiritul subordonarii sclavagiste a oricui fata de cel care-l plateste, fara respect pentru profesie, morala, demnitate, lege si stat. Si vor crede ca-i normal.

Li se spune ca "Clubul sunt eu, Steaua sunt eu, e casa mea, eu am renovat-o, eu i-am pus mobila, eu ii platesc gazele, lumina, eu aduc mancare, daca nu eram eu, se prabusea, nu mai era nimic!". Si ei vor crede. Astea nu sunt ipoteze, e absolut cert ca asta se va intampla. Daca se continua pe linia asta, e doar o chestiune de cativa ani. Observati ce fauna intre 14 si 20 de ani intra pe aici, si ce poate sa le baseasca creierul ala spalat de jegul lui Becali.

Plecand dela premiza ridicata la rang de principiu ca asa-zisul bine imediat al Stelei( ca e castigarea unui meci, unui campionat sau al Ch.League nu conteaza), nu face decat sa ingroape clubul si mai mult, si ca aparentul bine este de fapt rau, trebuie privita activitatea Stelei ca un obiectiv vital, prin care ne putem face cunoscuta pozitia fundamentala impotriva administrartiei Becali. Inainte sa fie mai bine va fi mult, mult mai rau.

Pe mine nu m-ar deranja nici retrogradareain D, si, in caz extrem, nici desfiintarea clubului, decat sa mai fie batjocorit in felul asta. Daca Steaua s-ar desfiinta, as fi de 1000 000 de ori mai fericit decat s-o vad violata si sodomizata de animalul asta. Am o senzatie de rau fizic, cand il vad stapan peste Steaua.

Nu va putea negocia, pt, ca noi nu vrem nimic altceva, decat Steaua Libera.

Trebuie fara echivoc, cat se poate de clar exprimata pozitia ca decat sa mai vedem Steaua cum se chinuie, preferam sa n-o mai vedem de loc.

Si cand vor incepe terenurile sa fie invadate la fiecare meci, si vor incepe sa fie pierdute puncte la masa verde, pe banda rulanta, atunci bestia asta isi va da seama ca nu se poate juca cu noi, si ca nu poate sa castiga in lupta cu noi. Isi va da seama ca nu poate discuta cu oameni care nu au nimic de pierdut, fiind dispusi sa piarda tot. Asta este strategia lui: tine Steaua ostatica, mizand pe sentimentele noastre pentru ea. Si de aici jocul asta din ultimii doi ani, certuri-impacari, joc pe care el spera sa-l prelungeasca la nesfarsit. Si ii reuseste.

Singura attitudine care se poate adopta acum, cand inca nu-i prea tarziu, si care poate da rezultate este sa provocam administratiei Becali cat mai multe daune posibile si sa aratam ca nu mai exista cale de intoarcere: cat mai multe meciuri pierdute la masa verde, cu orice risc pentru Steaua: depunctari, retrogradari, excluderi.

Cand va realiza ca pierde mai mult stand, decat plecand, si ca ii este mai bine fara Steaua decat cu ea, atunci va pleca. Pana atunci, NU!

bobbyREDblue05.04.2010 08:53
Ciobanul are orgoliu?

Ahahahahahhahahahhahahahahahah. Incredibil unde s-a ajuns. Oamenii au ajuns sa confunde prostia lui cu orgoliul. BAI! Ciobanul nu stie ce e ala orgoliu. El e doar prostul din proverbul: "cel mai inteligent cedeaza intotdeauna primul".El e totdeauna prostul.

Daca ar avea orgoliu, ar face tot posibilul ca sa nu mai fie injurat. Asta ar insemna investitii serioase in echipa, antrenori adevarati, jucatori adevarati. Le-ar inchide gura fanilor demonstrandu-le ca nu au dreptate, nu aratandu-le ca el e mai prost si confirmandu-le tot ce cred despre el.

Unii de pe aici sunteti foarte copilarosi. Nu ar strica sa va maturizati un pic sau sa deschideti macar ochii sa vedeti cum e viata adevarata.

Orgoliul e o calitate, baiete. Ciobanul nu are asa ceva.

Ciobanul nu ar renunta la Steaua din mai multe motive, unul fiind ca nu vrea sa piarda razboiul cu noi. Nu ai vazut cum facea pe la TV cu razboinicul luminii cu plm...

Hai sa incercam sa vedem putin in viitorul apropiat. Daca luam campionatul, a zis ca baga bani seriosi la echipa, pentru Liga. Ce trebuie sa facem noi ca echipa sa ia campionatul? Sa o incurajam ca altadata, cu casa inchisa, sa fie cozi la bilete din prima zi. Asta ii trebuie echipei. FANII.

Tu nu mai privi lucrurile dintr-o singura perspectiva, nu ca nu ar fi buna, dar nu e indicat acum. Si oricum, ce poate fi mai rau decat ca Steaua sa iasa sub locul 3, sau ce poate fi mai bun decat sa Steaua sa ia campionatul? Hai sa vedem r]

Adrian05.04.2010 08:57

Moskopole

Nu am citit tot ce ai scris pentru ca e mult si mai foloseste naibii cate un enter ca sa lasi un spatiu, ca e greu de urmarit tot.

In alta ordine de idei, gresesti de 2 ori.

1. Aia cu sala, cu greutatile mici in regim de superviteza, aia se numeste doar oboseala musculara. Nu castigi masa daca faci asa. Doar te obosesti. Daca vrei sa castigi masa musculara, cresti greutatea. De la 12-15 repetari cu 25 de kg, treci la 9-10 cu 35. Zic asa un exemplu.

2. Toti credeti ca ciobanul chiar e la Steaua pentru fotbal. Nu mai credeti oamenilor tot ce zice ala. Ala nu are nici o treaba cu fenomenul. E la Steaua doar pentru bani. Daca un an sau doi nu prinde europa, s-a dus dracului. Vinde echipa si gata. Nu va mai ganditi ca e batut in cuie, ca nu e.

BobbyRedBlue

Ciobanul nu ar renunta la Steaua din mai multe motive, unul fiind ca nu vrea sa piarda razboiul cu noi. Nu ai vazut cum facea pe la TV cu razboinicul luminii cu plm...

Hai sa incercam sa vedem putin in viitorul apropiat. Daca luam campionatul, a zis ca baga bani seriosi la echipa, pentru Liga. Ce trebuie sa facem noi ca echipa sa ia campionatul? Sa o incurajam ca altadata, cu casa inchisa, sa fie cozi la bilete din prima zi. Asta ii trebuie echipei. FANII.

Tu nu mai privi lucrurile dintr-o singura perspectiva, nu ca nu ar fi buna, dar nu e indicat acum. Si oricum, ce poate fi mai rau decat ca Steaua sa iasa sub locul 3, sau ce poate fi mai bun decat sa Steaua sa ia campionatul? Hai sa vedem r]

Ti-am mai zis sa fii serios si sa te maturizezi. Sa nu te superi pe mine dar multe lucruri spuse de tine acolo sunt infantile. Ciobanul a pierdut pana acum absolut toate luptele cu noi. E doar o chestiune de timp pana pierde razboiul. Cand i-a interzis pe "peluzari", s-a trezit cu injuraturi de la tribuna. Cand i-a bagat la "fotolii", si de acolo i-au venit surprize. El a pierdut multe datorita noua. Cel mai important e faptul ca a pierdut PNG-ul, un partid care a fost desfiintat de protestatari. Asta e adevarul. La infiintare, PNG a strans 5% in primele 2 luni. Dupa ce au aparut contestarile, a scazut rapid. Uite o lupta importanta pierduta cu noi.

Daca ciobanul facea sa fie bine pentru Steaua, partidul lui putea acum sa fie la conducere. Dar asa...

El a ajuns europarlamentar datorita rahatului de vadim. Dar cat o sa tina si asta? Cand i se termina mandatul, PA PA! Nu mai pupa el conducere.

Si inca ceva. Sper ca nu crezi ca, daca ia titlul, o sa bage bani la echipa. Ca asta e o minciuna pe care nici chiar ciobanasul nu o crede.

Daca Steaua iasa pe primul loc, clar nu o sa bage bani. De ce? Pentru ca nu trebuie. Echipa ar fi direct calificata in CL.

Cel mai bun lucru pentru Steaua e sa termine pe locul 7. Asta e cel mai bun. Sa nu prinda europa si sa trebuiasca ciobanasul sa vanda. Cat timp becalii e la Steaua, lucruri bune nu se vor intampla.

Moskopole05.04.2010 09:09
Moskopole

Nu am citit tot ce ai scris pentru ca e mult si mai foloseste naibii cate un enter ca sa lasi un spatiu, ca e greu de urmarit tot.

In alta ordine de idei, gresesti de 2 ori.

1. Aia cu sala, cu greutatile mici in regim de superviteza, aia se numeste doar oboseala musculara. Nu castigi masa daca faci asa. Doar te obosesti. Daca vrei sa castigi masa musculara, cresti greutatea. De la 12-15 repetari cu 25 de kg, treci la 9-10 cu 35. Zic asa un exemplu.

2. Toti credeti ca ciobanul chiar e la Steaua pentru fotbal. Nu mai credeti oamenilor tot ce zice ala. Ala nu are nici o treaba cu fenomenul. E la Steaua doar pentru bani. Daca un an sau doi nu prinde europa, s-a dus dracului. Vinde echipa si gata. Nu va mai ganditi ca e batut in cuie, ca nu e.

Poftim!

1. Exact, e oboseala, adica e greu, adica-l sochezi.

2. In niciun caz nu e la Steaua pentru fotbal. De unde reiese asa ceva? Sunt absolut convins ca nu-l intereseaza daca-i fotbal, sau columbofilie, sau tras cu prastia, sau Dinamo, sau Rapid, sau Caracal. Il intereseaza popularitatea, sa-l depaseasca pe tac-su, sa fie un om mare: mandria, fala. O sa vanda un rahat. Daca nu-i obligat sa faca altfel, moare cu ea de gat, se duce cu ea in mormant.

In alta ordine de idei, "ai nostri tineri" vezi ce zic:sa sustinem echipa, ca o sa urmeze investitii, antrenori, jucatori, performante... :wanker:

Cum spuneam, cel mai mare rau: fiinta intima a suporterului stelist viciata complet. :greedy::punk::blink:

Adrian05.04.2010 09:20

Pentru cei tineri sunt importante aparentele. Ca doar asta inseamna cocalarismul. Astia mici, care au crescut cu "ne-a Gigi", nu prea stiu ei ce inseamna Steaua. Eu am in memorie meciuri de-ale Stelei din 93 si pana acum. Chiar si de finala cu milanul, din 89, imi aduc aminte. Atunci era subiect important peste tot. Gullit si Van Basten erau, din cate stiam eu de la altii, cei mai mari fotbalisti din lume atunci. Asa auzisem. Stiam de astia 2 si de inca 2, romani, stelisti: Lacatus(care mai juca) si unu' Duckadam.

Ca fugeam pe strazi si strigam: "N-avem lacate la usi, da' l-avem pe Lacatus.", "N-avem pita cu salam, da' l-avem pe Duckadam".

In 89, cand nu stiam eu ce e ala fotbal, Steaua, CCE, astia 4 mi se pareau supervedete. Dupa 90, baiatul unui prieten de familie(mult mai in varsta ca mine) avea un poster mare cu Gullit(cred ca era marime naturala). Cand l-am vazut era sa pic pe jos. Tin minte si acum. Gullit era imbracat in tricoul porocaliu al Olandei si avea numarul 10 cu alb scris. Am stat vreo 20 de minute uitandu-ma la el.

Mai tarziu, cand am inceput sa inteleg si eu fotbalul, eu aveam in cap astfel de jucatori.

Dar copii care cresc cu Tanase si Nicolita, care cresc cu exemplele de cocalarism date de majoritatea fotbalistilor, astia ce sa stie?

Mai bine sa puna mana pe torrente si sa caute meciuri vechi de-ale Olandei sau de-ale Stelei. Sa vada ei un Cruyff sau un Ilie Dumitrescu sau Panduru. Apoi sa isi dea cu parerea.

bobbyREDblue05.04.2010 09:49

Pentru cei tineri sunt importante aparentele. Ca doar asta inseamna cocalarismul. Astia mici, care au crescut cu "ne-a Gigi", nu prea stiu ei ce inseamna Steaua. Eu am in memorie meciuri de-ale Stelei din 93 si pana acum. Chiar si de finala cu milanul, din 89, imi aduc aminte. Atunci era subiect important peste tot. Gullit si Van Basten erau, din cate stiam eu de la altii, cei mai mari fotbalisti din lume atunci. Asa auzisem. Stiam de astia 2 si de inca 2, romani, stelisti: Lacatus(care mai juca) si unu' Duckadam.

Ca fugeam pe strazi si strigam: "N-avem lacate la usi, da' l-avem pe Lacatus.", "N-avem pita cu salam, da' l-avem pe Duckadam".

In 89, cand nu stiam eu ce e ala fotbal, Steaua, CCE, astia 4 mi se pareau supervedete. Dupa 90, baiatul unui prieten de familie(mult mai in varsta ca mine) avea un poster mare cu Gullit(cred ca era marime naturala). Cand l-am vazut era sa pic pe jos. Tin minte si acum. Gullit era imbracat in tricoul porocaliu al Olandei si avea numarul 10 cu alb scris. Am stat vreo 20 de minute uitandu-ma la el.

Mai tarziu, cand am inceput sa inteleg si eu fotbalul, eu aveam in cap astfel de jucatori.

Dar copii care cresc cu Tanase si Nicolita, care cresc cu exemplele de cocalarism date de majoritatea fotbalistilor, astia ce sa stie?

Mai bine sa puna mana pe torrente si sa caute meciuri vechi de-ale Olandei sau de-ale Stelei. Sa vada ei un Cruyff sau un Ilie Dumitrescu sau Panduru. Apoi sa isi dea cu parerea.

Sunt stelist din '98-'99. Pana a venit ciobanu la putere in '03, am avut destul timp sa vad meciuri bune ale Stelei. Si chiar si dupa '03, in era Piturca. Atunci Steaua nu avea teama de echipe gen Rapid....Dinamo sau Poli. Sa nu mai zic de Urziceni sau CFR care nici nu erau in A(cred).

Performantele de pana in '89 din campionat nu sunt relevante in totalitate. Motivul? Ne dam toti seama.

Am o presimtire ca daca acum, Becali va pleca la Dinamo, vor fi cel putin 5 locuri diferenta intre Steaua si Dinamo, in defavoarea noastra. Stiu ca episodul cu fularul catelusilor purtat de Becali nu e de bun augur pentru noi, insa ciobanu face multe la betie. Sau ma rog, toti facem.

Moskopole05.04.2010 10:17

Sunt stelist din '98-'99. Pana a venit ciobanu la putere in '03, am avut destul timp sa vad meciuri bune ale Stelei. Si chiar si dupa '03, in era Piturca. Atunci Steaua nu avea teama de echipe gen Rapid....Dinamo sau Poli. Sa nu mai zic de Urziceni sau CFR care nici nu erau in A(cred).

Performantele de pana in '89 din campionat nu sunt relevante in totalitate. Motivul? Ne dam toti seama.

Am o presimtire ca daca acum, Becali va pleca la Dinamo, vor fi cel putin 5 locuri diferenta intre Steaua si Dinamo, in defavoarea noastra. Stiu ca episodul cu fularul catelusilor purtat de Becali nu e de bun augur pentru noi, insa ciobanu face multe la betie. Sau ma rog, toti facem.

Daca esti stelist din 99, inseamna ca ai prins echipa aia de rahat a lui Ienei, cu de-alde Hotoboc, Novakovic, Moldovan, Lung, Szekeli, Ceno, si alti comici vestiti. Inseamna ca n-ai inteles nimic.

Era Piturca incepe in 2000, si este nereprezentativa si ea, dar sa-ti facem pe plac, e reprezentativa.

Ce-ai invatat tu de-acolo? Cand l-a dat afara pe Miu ce-ai invatat? Cand i-a promovat pe Dumitru, Paraschiv, Nesu, Raducanu, Hamutovski, ce-ai invatat? Cand si-a dat demisia, pentru faptul ca ciobanul s-a bagat peste el, si i-a dat afara un jucator ce-ai invatat? Cand Becali nu avea voie sa intre in vestiar ce-ai invatat? Cand Becali nu avea voie sa vorbeasca la televizor despre jucatori sau despre jocul echipei, ce-ai invatat? Cand Piturca i-a interzis, inaintea returului cu St Gallen, pe aeroport sa dea interviuri, spunandu-i ca"Gigi, nu te baga tu, ca nu te pricepi, asta-i treaba mea", ce-ai invatat? Cand am pierdut doua campionate cu Piturca pe mana arbitrilor care au tras cu ailalti pe fata, si am spus clar, ca noi nu umblam cu de-astea, ce-ai invatat?Cand s-au certat la cutite ca fecali vroia dunga aurie si Piturca argintie, la tricouri, ce-ai invatat?

Cand rezultatele Stelei, aduse de MM, au incetat sa mai apara, dupa plecarea acestuia, ce-ai invatat? Cand a fost certat cu verii sai pt bani si de la fotbal, ce-ai invatat tu? Cand, din 26 de ani de cand se cunosc, a fost certat cu nasu-su 20, ce-ai invatat tu? Cand l-a tradat pe Sechelariu pentru bani, ce-ai invatat tu? Cand i-a turnat pe camatari, ce-ai invatat? Cand l-a facut diavol si nebun si in toate felurile pe Vadim, ca apoi sa-i linga mana si curu, ce-ai invatat? Cand a defilat cu fularul lui Dinamo la gat ce-ai invatat? Cand l-a tratat pe Lacatus ca o carpa ce-ai invatat? Cand l-a facut pe Ienei "mos nebun", ce-ai invatat? Cand Dragomir a zis despre el ca e "diavolul in persoana"si cel mai nenorocit om, ce-ai invatat? Cand a stat cu Basescu la masa pana dimineata si l-a turnat in urmatorii ani, ca ultimul nenorocit, ce-ai invatat? Cand il iubeste pe "finul Borcea", care e cel mai bun baiat, si a furat Stelei cel putin doua titluri, ce-ai invatat? Cand l-adat afara pe Olaroiu ca sa-l aduca pe nasu-su antrenor, ce-ai invatat tu? Cand si-a batut joc si l-a umilit pe nasu-su ce-ai invatat? Cand spune ca Steaua e a lui ce ai invatat? Cand MM spune ca mai bine traieste intr-un carton pe strazi, decat sa mai lucreze cu asta, ce-ai invatat? Cand spunea ca Steaua e a lui, si ca o s-o lase nepotilor, ce-ai invatat?

N-ati invatat nimic, tu si altii ca tine, pentru ca sunteti niste loaze care aveti creierii spalati, si pe langa faptul ca sunteti prosti,si nu stiti nimic, sunteti si agresivi pe deasupra. Ignoranta asta ofensiva, din ce in ce mai pregnanta, ma sperie cel mai mult, si este cel mai mare rau pe care l-a facut Becali clubului Steaua.

Zicea cineva, odata (n-ai de unde sa stii cine, n-o arde cu baietii, la o sticla de Cola), ca "Doamna Bovary sunt eu". Grotesc, dar adevarat, din pacate, Becali esti tu, si altii ca tine.

«123»