Dumnezeule! =)))
Dumnezeule! =)))
Un bordel cu gagici care au ..... putza nu ar scoate si ei. Eventual cu livrare la domiciliu.
Ai fost ironic?
Tare asta cu bicicleta.. ![]()
PS. O fi fost ideea lu Mita Biciclista? ![]()
De paste ce o sa mai scoata pe piata Becali si Argaseala ?
hmm... cred ca stiu...
Oaia Steaua.
Branza Steaua
Lapte de oaie Steaua
Lui Jiji nu i-au dat o bicicleta din asta,ca i se potriveste?Ah,el prefera sa mearga calare pe o oaie...
Biciclete ? Hai frateee...deja suntem penibili.Asa cum ati spus si voi vinul , berea si ciocolata sa zicem ca sunt ok , dar biciclete.Vinul arata bine sticla , nu l-am testat inca , ciocolata nu vreau sa ma gandesc cum e , iar berea pe langa ca e scumpa mai are si un ambalaj oribil , pai Neumarkt e lux pe langa asta.
In loc sa ne mandrim cu acest brand noi ne batem joc de el.Ma mir ca nu scoatem si scutece sau chiloti...
Ma mir ca nu scoatem si scutece sau chiloti...
Ai fi surprins, atunci, sa vezi ce gasesti in magazinele pentru fani ale unor cluburi precum AC Milan, de exemplu.
astept cu nerabdare prezervativele Steaua... cred ca sunt in lucru, probabil in faza de testare avansata. Gigi are tot mai des spume la gura...
lasand gluma la o parte, la marketing nu stam foarte rau, mai ales fata de alte echipe de la noi. insa totul e ca un mare tort de frisca deasupra careia troneaza un rahat: behaila. si pana la urma un tort de frisca cu rahat in varf tot rahat se cheama, nu? e ca un Mercedes cu usa legata cu sarma
Parca bicicletele lui Banel de pe teren sunt mai frumoase...

Apropierea toamnei si, implicit, inceperea noului an scolar nu a gasit clubul nostru cu temele nefacute. Dimpotriva. Astazi, FC Steaua Bucuresti a lansat o noua gama de produse cu licenta FCSB.
Este vorba despre gama de papetarie care cuprinde, printre altele, caiete, bloc de desen, stilouri, creione, pixuri, penare, rigle dar si ghiozdane si genti. Prin parteneriatul cu Pigna Romania, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de papetarie din Romania, clubul nostru are asigurata o calitate deosebita a produselor, iar micii scolari un acces facil la toate produsele din aceasta gama.Primii beneficiari ai unui ghiozdan plin cu rechizite sub licenta FCSB au fost 13 copii de la Hospice Casa Sperantei. Cadourile au fost oferite de catre jucatorii ros-albastri Brandan, Martinovic, Latovlevici, Stanca, Cojocaru, directorul sportiv Narcis Raducan si presedintele de imagine Helmuth Duckadam in cadrul evenimentului de lansare ce a avut loc in Movieplex (Plaza Romania).Mai mult, FC Steaua si Pigna au decis sa-i ajute pe copiii de la Hospice Casa Sperantei si prin donarea a 4% din veniturile realizate din vanzarea produselor de papetarie lansate astazi.Avand o calitate deosebita si preturi accesibile, rechizitele sub licenta FCSB vor putea fi gasite in toate retelele de comert modern, in magazine precum Metro, Carrefour, Selgors, Real, Auchan, Cora si altele.
ar trebui si mai intens promovat
parerea mea
==================
Jucatorii stelisti Iulian Rosu, Ionuț Nastasie, Bogdan Mustață, Razvan Stanca si Iasmin Latovlevici au impartit cadouri, vineri, la Liceul Mircea Eliade din Capitala copiilor de la grupele de juniori ale clubului "roș-albastru".
"Aceasta e o parte din viitorul Stelei, ne-am gandit să le facem o mică surpriză inaintea venirii Mosului, să le facem mici cadouri", a spus directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Raducan, prezent la eveniment.
Alaturi de jucatorii stelisti si de Narcis R?ducan au impartit cadouri copiilor si presedintele clubului Helmuth Duckadam si Bogdan Cherciu, directorul de marketing al societății Puratos Romania, sponsor al evenimentului.
Atat de mult ii intereseaza de viitorul Stelei incat au numarul minim de grupe de juniori. Care se antreneaza pe unde pot sub indrumarea nepotilor din clanul becali....
"Sa le facem o mica surpriza"...vechea poveste !
Steaua la nivel de juniori sta rau in momentul de fata asta si din cauza conditiilor jalnice de antrenamente
, practic si eu fotbal , nu ca sa ma laud , dar sa fac o comparatie..sunt conditii mult mai bune !
Pepiniere de juniori din tara , Timisoara , Constanta , Pitesti depasesc Steaua cu mult in momentul de fata
Cum poate fi promovata imaginea Stelei? O hartie igienica Zewa in baia aiurita lui Becali. O imagine cat o mie de umilinte.
Hai inchideti topicul ca ne facem de cacao.
joga, simpla curiozitate, esti la stoma sau la mg?