FC Steaua a pus in vanzare, marti, la magazinul din Bulevardul Ghencea, biciclete pentru copii cu varste intre 4 si 6 ani, iar copiii Giulia Duckadam, Iustin Raducan si Daris Surdu au prezentat noile produse comercializate.
Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Raducan, si-a reamintit cu această ocazie cum si-a cumparat prima bicicleta "Din pacate n-am avut asa multi bani cand eram mic. Mi-am luat cam tarziu bicicleta. În primă fază am luat-o cu un prieten, am pus amandoi bani. Pe urmă am reusit să-mi cumpar doar eu una, cand am promovat la juniori republicani. A fost un moment important al vietii", a spus Raducan.
Presedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, a precizat că atunci cand era junior la UTA Arad venea la antrenamente cu bicicleta. "Speram de la anul să mergem mai bine in campionat, nu stiu dacă chiar ca mersul pe bicicleta dar să fim in frunte. Îmi placea să merg cu bicicleta. Cand eram mic mergeam cu bicicleta sau cu tramvaiul la antrenament la UTA", a spus Duckadam.
El a mentionat că asteaptă ca Steaua să lanseze si biciclete pentru adulti pentru a-și achizitiona una.
Directorul de marketing al FC Steaua, Bobby Durbac, a mentionat că bicicletele sunt produse in cooperare cu firma Eurosport DHS si se vor comercializa in magazinele formatiei "roș-albastre" si in reteaua DHS.
Mediafax
(Sursa foto: GSp)