FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cum Este Promovata Imaginea Stelei?

«1234»
vlad26.11.2010 05:57

Maica,pai eu nu beau Loca-Lola daramite sa beau cola Steaua. Sunt foarte convins ca pretul acestei bauturi va fi cu 50 % mai scump si decat un Evian sau un Perrier.

O sa faca campani cu premii sub capac? Adica castigi o excursie la Palat sau 2 oi daca gasesti capacul sub care scrie bhee . Sau poate castigi o cina romantica cu Mitza daca scrie cutie de carton sau mort in picioare.

Alwaaaays Colaaaaa Steeaua!!! (puneti pe note )

Bogdan26.11.2010 07:57

ultima oferte:

Pentru a fi mai aproape de suporterii ros-albastri care urmaresc

meciurile echipei favorite in baruri sau in numeroasele fan cluburi din

tara, clubul nostru vine chiar de azi cu o oferta speciala: la 33 de

baxuri de COLA Steaua cumparate se ofera 3 baxuri gratuit, livrarea

facandu-se fara niciun cost pe o raza de 300 km

strezahuzum26.11.2010 09:11

Ideea in sine nu e rea. Clubul se plange mereu de lipsa banilor, ei bine asta e una din metodele de a face rost de bani de acolo unde ei exista si vor exista mereu : de la fani. Daca s-ar insista pe tema asta, conducatorii de club s-ar putea sa descopere (mare soc pt ei) ca banii suporterilor sunt mereu disponibili, sunt mai de incredere si mai importanti decat cei scosi prin milogeala la impresari de genul "hai mah ca vreau sa vand si eu niste jucatori ... "

doar_stelist26.11.2010 09:29

ideea departamentului de matketing chiar nu este rea.

pacat ca ideile bune nu sunt si la alte departamente.

Daniel-Ionut26.11.2010 10:44

Deci o sticla la 2 litri costa 4 lei :naughty:

strezahuzum26.11.2010 11:09

la fel ca otrava Coca-Cola standard, deci.

Maye26.11.2010 11:10

NOU ! La Real!

Cutia de carton costa doar 0.39 de bani! In plus, la 33 de cutii de carton cumparate primesti 3 cutii de carton plus marele bonus din partea noastra : o mita biciclista de jucarie!

Lari26.11.2010 11:27
Deci o sticla la 2 litri costa 4 lei :naughty:

Deci au avut dreptate oamenii, bautura aia chiar are doar ingrediente naturale...

STARforce26.11.2010 11:31
Deci au avut dreptate oamenii, bautura aia chiar are doar ingrediente naturale...

Ca sa nu spuna bioetnobotanice s-au gandit ca natural e un cuvant mai simplu care prinde la suporterii adevarati!

I.N.Money26.11.2010 12:08

Bai voi va imaginati reclama de sarbatori la Cola Steaua? Cu Gigi imbracat in Mos Craciun si cu Arga,Meme, Mache, Duca, Teia si Virgil pe post de elfi ?

Vin sarbatoriiiileeee, vin sarbatoriiileee vin (ehehe ehehehehhe eeheehhe pe fundal)

Ronnie26.11.2010 12:26

Un bordel cu gagici care au emblema Stelei tatuata pe putza nu ar scoate si ei. Eventual cu livrare la domiciliu.

Daniel-Ionut01.12.2010 10:01

Saptamana trecuta roș-albastrii anuntau cu mare fast că Steaua este prima echipă din Romania care are propria bautură racoritoare, Cola Steaua.

Astazi, clubul din Ghencea pregateste o nouă surpriza Departamentul de marketing al roș-albastrilor va lansa berea Steaua, prima initiativă de acest gen din Romania. Aceasta va fi prezentată intr-o conferință de presă la care vor fi prezenti doi jucatori si mai multi oficiali.

Noul produs va fi lansat astazi in cadrul unei conferinte de presă la ora 11:30.

bogdinho'01.12.2010 10:03

Toate astea sunt inventiile nemaipomenite ale lui Argaseala...pana la urma este pe parte ECONOMICA , n-ai ce sa-i ceri :wanker:

Daniel-Ionut01.12.2010 11:39

1359312506beresteaua.jpg

Ia neamuleeeeee, 3 lei cutia, 3 lei cutiaaaa!

dee01.12.2010 11:47

Berea arata mult mai bine decat cola-Steaua, insa tot nu e un ambalaj care sa-ti fure ochiul. Oare vor permite comercializarea ei pe Ghencea? Din moment ce exista pahare si cani Steaua, era de asteptat sa apara si o bautura Steaua, doar paharele trebuiesc umplute, nu? :-) A trecut aproape un an si eu inca n-am vazut in supermarket vinul Steaua, sper ca berea sa ajunga mai repede. Nici ciocolata, nici sucul nu le-am testat, n-au ajuns inca prin provincie. Preconizez aparitia unor produse de tip aperitiv (chipsuri, popcorn, pufuleti) Steaua, eventual si o inghetata Steaua, ca sa acopere toata gama produselor consumate pe stadion.

Cred ca multe firme afectate de criza vor incerca sa profite de brandul Steaua, pentru a-si vinde produsele, propunand contracte de colaborare cu clubul. Asa au aparut caloriferele Steaua, insa ma astept si la alte produse din categoria decoratiunilor interioare: perne,plapume,veioze etc. Faptul ca departamentul de marketing accepta asocierea numelui Steaua cu orice produs, indiferent de tangentele acestuia cu sportul, certifica lipsa lichiditatilor de la club.

997_201277_vinuristeaua.jpg

4.jpg

pcsbb01.12.2010 12:52

Urmeaza branza Steaua. :bananadance:

Daca la club era un climat normal, poate ii amuza pe oamenii intregi la minte sau indigna putin, dar in situatia actuala cand tot ce se face ajunge in buzunarul ciobanului e o blasfemie la adresa clubului nostru.

iNsTiGaToR01.12.2010 13:49

Ma intreb daca or face si prezervative. Ca sa acopere tot.

Si atunci chiar o sa-ti vina sa-ti bagi....

Alex88pl01.12.2010 17:00

asta ca sa aiba motiv ciobanu sa zica de noi ca suntem alcoolici

Costi01.12.2010 20:38
Berea arata mult mai bine decat cola-Steaua, insa tot nu e un ambalaj care sa-ti fure ochiul. Oare vor permite comercializarea ei pe Ghencea? Din moment ce exista pahare si cani Steaua, era de asteptat sa apara si o bautura Steaua, doar paharele trebuiesc umplute, nu? :-) A trecut aproape un an si eu inca n-am vazut in supermarket vinul Steaua, sper ca berea sa ajunga mai repede. Nici ciocolata, nici sucul nu le-am testat, n-au ajuns inca prin provincie. Preconizez aparitia unor produse de tip aperitiv (chipsuri, popcorn, pufuleti) Steaua, eventual si o inghetata Steaua, ca sa acopere toata gama produselor consumate pe stadion.

Cred ca multe firme afectate de criza vor incerca sa profite de brandul Steaua, pentru a-si vinde produsele, propunand contracte de colaborare cu clubul. Asa au aparut caloriferele Steaua, insa ma astept si la alte produse din categoria decoratiunilor interioare: perne,plapume,veioze etc. Faptul ca departamentul de marketing accepta asocierea numelui Steaua cu orice produs, indiferent de tangentele acestuia cu sportul, certifica lipsa lichiditatilor de la club.

Daca s-ar face o comparatie, clar. Arata mult mai bine la ambalaj, chiar daca nu pot spune ca arata bine in general si ca e cu ceva iesit din comun(emblema mi se pare mult supradimensionata). Totusi, mi se pare scumpa(3 lei) si nu stiu daca se va cumpara. Imi mentin parerea ca decat sa se faca 1000 de produse care nu au nicio treaba cu brandul Steaua mai bine s-ar fi facut alte lucruri respectand valori si traditia acestui club, nu diluandu-i brandul.

MoWeed01.12.2010 22:57

@Costi

3 lei doza? In supermarket? Tre' sa fie o bere a dracu' de buna la banii aia...

Maye02.12.2010 09:05

Pai de 3 lei, mai pun cu vecinu si imi iau un bebelus la 3 litri.

Le reseau pansant02.12.2010 09:16

Da electrica Steaua cand se lanseaza? ca in Ferentari si stefanesti e iarna grea, zapada mare.

PS: nu vreau sa ma gandesc la ce produse vom lansa de Pasti

amin

bijoux_bz02.12.2010 11:40

propun Zgarda cu emblema Stelei !!! Asta chiar merita promovata la greu !!!

leoSUD05.12.2010 01:54

Cum este promovata imaginea Stelei?

care imagine ?:|

Lari12.04.2011 13:12

FC Steaua a pus in vanzare, marti, la magazinul din Bulevardul Ghencea, biciclete pentru copii cu varste intre 4 si 6 ani, iar copiii Giulia Duckadam, Iustin Raducan si Daris Surdu au prezentat noile produse comercializate.

Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Raducan, si-a reamintit cu această ocazie cum si-a cumparat prima bicicleta "Din pacate n-am avut asa multi bani cand eram mic. Mi-am luat cam tarziu bicicleta. În primă fază am luat-o cu un prieten, am pus amandoi bani. Pe urmă am reusit să-mi cumpar doar eu una, cand am promovat la juniori republicani. A fost un moment important al vietii", a spus Raducan.

Presedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, a precizat că atunci cand era junior la UTA Arad venea la antrenamente cu bicicleta. "Speram de la anul să mergem mai bine in campionat, nu stiu dacă chiar ca mersul pe bicicleta dar să fim in frunte. Îmi placea să merg cu bicicleta. Cand eram mic mergeam cu bicicleta sau cu tramvaiul la antrenament la UTA", a spus Duckadam.

El a mentionat că asteaptă ca Steaua să lanseze si biciclete pentru adulti pentru a-și achizitiona una.

Directorul de marketing al FC Steaua, Bobby Durbac, a mentionat că bicicletele sunt produse in cooperare cu firma Eurosport DHS si se vor comercializa in magazinele formatiei "roș-albastre" si in reteaua DHS.

Mediafax

(Sursa foto: GSp)

0152.jpg

0159.jpg

0191.jpg

0196.jpg

0199.jpg

0209.jpg

«1234»