bogdane, asteptam sa ne comunici ceva, inainte sa iti mut eu nasul sub gura la urmatoarul meci din Ghencea.
bogdane, asteptam sa ne comunici ceva, inainte sa iti mut eu nasul sub gura la urmatoarul meci din Ghencea.
baieti vreau sa terminati cu amenintarile. Hai sa incercam sa lamurim problemele civilizat.
ce mai e de lamurit? cred ca ne-am lamurit toti de Peluza Nord, de Bogdan si de alss. mai bine inchideti topicul
nu il inchidem ca apoi iar n-o sa le convina ca fcsteaua.ro este cu AISS, si pe ei nu ii bagam in seama si ii evitam. Asteptam, ca orice stelist care a vazut declaratiile/posturile lui Bogdan sa ne explice ce s-a intamplat in aceasta seara.
baieti vreau sa terminati cu amenintarile. Hai sa incercam sa lamurim problemele civilizat.
ce sa rezolvi civilizat cand unul vine si te minte in fata. de-al tau ma!!! Vine si se mai si contrazice facand spume ca il face lumea un jeg vandut. Cu cine vrei sa fi civilizat??? fi cu cine merita, nu cu vanzatorii!!
Ok, scuze, dar nervii mei au fost testati astazi intens...deci, Bogdan, haide cu explicatii, cat mai poti.
Nu sunt eu Bogdan punkerul. ![]()
Prima oara in viata cand am plecat la pauza de la stadion si ultima oara cand mai calc in Peluza Nord.Rusine sa va fie nesimtitilor din momentul de fata Peluza Nord nu ma mai reprezinta.cand l-am vazut pe Bogdan cum da tonul la forta Steaua am simtit cea mai mare umilinta din viata mea.Sunteti ultima speta de oameni niste jegosi, nesimtiti si profitori nu imi pot imagina cum ai avut nesimtirea sa mai vii pe topicul asta si sa spui ca ciobanul va fi injurat.
Eu sunt curios cu ce abureli mai vine in seara asta(daca mai vine)
Va garantez ca maine la meci va fi contestat tot meciul,nu pauza,nu inainte si nu cu pleaca din Ghencea.Daca nu am dreptate,rog moderatorii sa ma baneze pe acest site.
Mai scriu o data,cu majuscule,ca sa vedeti toti:VA GARANTEZ CA MAINE VA FI CONTESTAT INTREGUL MECI,LA Peluza Nord SI NU CU AFARA DIN Ghencea SAU PLEACA.Nu am fost la intalnire,dar o sa vedeti ca stiu ce vorbesc.
Multumim ca ne-ai garantat!Sper sa te retragi singur de pe site,sa te bucuri in liniste de banii pe care i-ai primit de la stapanul tau!
oricum sunt sigur ca Bogdan numai calca pe forumul asta cu sau fara ban.Iar pentru cei care nu au fost la meci si nu stiu Bogdan a dat tonul tot meciul la scandari pro Steaua iar cand cei din sud incercau ceva el ii acoperea repede sa nu cumva sa il supere pe sef
Peluza Nord PRAF!! Hai bai Bogdan cu replica.
eu zic sa nu ne pripim... cu siguranta au incurajat echipa ca sa demonstreze clar ca nu atitudinea ostila a suporterilor e de vina pentru rezultatele proaste, ci conducerea clubului si ca oricat i-ar incuraja, pana nu pleaca Becali impreuna cu acolitii lui, lucrurile nu se vor schimba.. geniala tactica :X
Peluza e prima voceJos cenzura
Actiunile tale ne alimenteaza ura
Un banner de o duritate extrema, cand l-a vazut a lacrimat si ciobanul si maica-sa din pipera...
eu zic sa nu ne pripim... cu siguranta au incurajat echipa ca sa demonstreze clar ca nu atitudinea ostila a suporterilor e de vina pentru rezultatele proaste, ci conducerea clubului si ca oricat i-ar incuraja, pana nu pleaca Becali impreuna cu acolitii lui, lucrurile nu se vor schimba.. geniala tactica :X
Glumesti nu? ![]()
La 1-1 daca nu ma insel au inceput usor-usor sa scandeze si ei imptriva ciobanului, deci probabil ca vom auzi aceleasi aberatii in continuare.
Am asteptat, la sugestia lui Bogdan P., meciul cu Ceahlaul. Am decis sa nu ma inscriu in ALSS.
Eu cati bani primesc daca ma inscriu in ALSS si cant pentru cioban?
La 1-1 daca nu ma insel au inceput usor-usor sa scandeze si ei imptriva ciobanului, deci probabil ca vom auzi aceleasi aberatii in continuare.
Probabil nu toti din PN au putut fi manipulati de cei din ALSS.
trebuie sa fie mult prea penibil ca sa vina cu scuze de genul asta.
Mai mult decat atat.. nu stiu dece am senzatia ca nu o sa il mai vedem pe aici... deh, omul si-a tras website si forum acolo.. o sa dea comunicate de acolo....se pare ca a vrut sa aiba si el o jucarie a lui... si s-a gandit sa puna o vb buna cu ciobanul poate il finanteaza...
evident ca am fost ironic in postul de mai sus.. ![]()
Ieri ni se dadeau asigurari ca va fi contestat incontinuu pe parcursul meciului. Nu aud eu bine, sau n-a fost cazul?
evident ca am fost ironic in postul de mai sus..![]()
ok .. imi cer scuze..
Eu zic ca merita sa ne inscriem in ALSS. Am vazut pe site la ei , membrii au reducere de 15 % la o pizzerie. ![]()
Da´ care-i saitul? Ca daca n-au demnitatea sa apara aici ma gandeam ca au ceva de zis pe saitul lor, insa search alss pe google mi-a dat Association of Lutheran Secondary Schools. pm daca are cineva chef, ca aici e publicitate prea mare.
Bogdane vorba lui Goro cati bani ne luam daca ne inscriem si noi in rahatul vostru de Liga???hai ca avem si noi de platit facultati,facturi etc. Sa va fie rusine de stelisti corditi in frunte cu ciobanul vostru,nici nu mai merit sa-i bagam in seama baietii pe scarbele astea ca oricum nu ii intereseaza,ei si-au luat banii si probabil acum sarbatoresc in timp ce noi stam si suferim,oricum nu mai calc in viata mea la Peluza Nord,meritati sa fiti calcati in piciorare,bine ca va dati mari ca va bateti cu spurcatii si tiganii ca doar atata stiti,cred ca nici astia nu si-ar trada in halul asta echipa ca voi...
P.S Nu a zis sa fie banat daca minte?? ce mai asteptati???sa se duca sa cerseasca la Gigi al lor si sa ne lase in pace.
Un banner de o duritate extrema, cand l-a vazut a lacrimat si ciobanul si maica-sa din pipera...
Ai dreptate! Hai ca inteleg sa protestezi, dar nici in halu' asta. In definitiv suntem cu totii oameni, nu? ![]()