FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Primul "11" Al Stelei In Retur

«123»
DelPiero1021.02.2010 10:27
Face cineva deplasarea mana sus ?

Cine sa vina pentru dobitocii astia?Poate doar Nordul limbist...

Astristul21.02.2010 10:42

Dupa cum am si zis, Tanase nu are ce cauta atacant. El e mijlocas ofensiv. Aseara a evoluat foarte prost tocmai din cauza asta, pentru ca e folosit pe un post pe care nu e obisnuit, locul lui fiind in alta parte!

DelPiero1021.02.2010 11:07
Dupa cum am si zis, Tanase nu are ce cauta atacant. El e mijlocas ofensiv. Aseara a evoluat foarte prost tocmai din cauza asta, pentru ca e folosit pe un post pe care nu e obisnuit, locul lui fiind in alta parte!

Nu stiu,insa Tanase are sanse insemnate sa repreinte o noua mare teapa.Ceva gen Dayro Moreno...

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE21.02.2010 14:11
Face cineva deplasarea mana sus ?

:clap: si nu sunt singurul.

liquid squad21.02.2010 16:04

Sa plece toti avem nevoie de ceva nou.PLEACA DIN Ghencea CIOBANE PLEACA DIN Ghencea

Astristul21.02.2010 19:31
Nu stiu,insa Tanase are sanse insemnate sa repreinte o noua mare teapa.Ceva gen Dayro Moreno...

Daca va fi folosit in continuare pe posturi aiurea, fii sigur de asta. Asa s-a intamplat si cu Toja. Ala era mijlocas stanga si acolo dadea cel mai bun randament. Pana a ajuns la Steaua si a intervenit ciobanul, ca el e mijlocas central si n-are ce cauta pe stanga! :|

Tanaru` Young21.02.2010 20:50

Cine vine la Cluj ? Dar la Urziceni ?

Andrei^21.02.2010 21:36

Chiar nu ati gasit alt topic in care sa intrebati cine vine la Cluj? Nici nu stiu ce importanta are pana la urma.

In fine, sa trecem la subiectul topicului. Nu stiu ce aveti cu Plesan, e un jucator bun si important. Iar Tanase chiar daca nu e atacant de meserie, pare ca se intelege bine cu Kapetanos, si il poate pune in valoare.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE21.02.2010 22:08
Cine vine la Cluj ? Dar la Urziceni ?

Vine toti prosti la Urziceni ca sa zic asa.

fredysteaua21.02.2010 22:19

cum poti sa zici ca ov metre nu merita sa fie la Steaua? macar din respect pt el ar trebui sa taceti din gura ;) dar asa sunt unii mereu nu le convine nimic .. MERITA Baciu ? care ne-a dat **** ?

Maye21.02.2010 22:52
cum poti sa zici ca ov metre nu merita sa fie la Steaua? macar din respect pt el ar trebui sa taceti din gura ;) dar asa sunt unii mereu nu le convine nimic .. MERITA Baciu ? care ne-a dat **** ?

Nu merita.Nici nu stiu cine e , de fapt.

Ronnie22.02.2010 11:51
Io nu-i inteleg p-aia care-l vor in poarta pe Tatarusanu. N-am nici cea mai mica idee de ce cred ei ca Zapata ar trebui lasat pe banca de rezerve!

Te-ai lamurit (si) dupa meciul cu Piatra?

blindica23.02.2010 11:35

Zapata

Petre Marin - Ovidiu Petre - Jelev(Baciu) - Karamyan

Szekely - Plesan - Tanase

Surdu-Stancu

Kapetanos

1-4-3-2-1

Nici un fundas sa nu urce decat la cornere si maxim, mijlocul terenului.Fara Banel,in orice formula.De asemenea,in orice formula mai trebuie cumparati minim 2 fundasi de valoare.Plesan sa fie la ''inchidere'' si sa mai dea si el cate o pasa.Restul,daca avem noroc,sa dea goluri.

P.S.,mi-ar fi placut sa mai fie Onicas.

sile-jardel23.02.2010 20:02

zapata---------Nicolita-jelev-Tudose/tall-karamyan-------------szekely-plesan-tanase-toja--------kapetanos-Stancu

mountytoma26.02.2010 14:55

zapata

golanski Tudose Baciu p Marin

szekely o Petre plesan toja/tanase

Stancu/surdu kapetanos

cei pusi cate doi ar juca fiecare cate o repriza

daca ii mai dam pe Banel la chiajna si pe Becali la bellu, ar fi perfect pentru retur!

«123»