Ce ziceti? Care ar fi formula ideala pentru retur?
Eu as zice ca ar merge bine astfel :
Zapata (Tatarusanu) - P.Marin, Jelev, Tall (Baciu), Golanski - Art.Karamian, Plesan, Ov.Petre (Toja), Szekely - Stancu, Kapetanos.
Ce ziceti? Care ar fi formula ideala pentru retur?
Eu as zice ca ar merge bine astfel :
Zapata (Tatarusanu) - P.Marin, Jelev, Tall (Baciu), Golanski - Art.Karamian, Plesan, Ov.Petre (Toja), Szekely - Stancu, Kapetanos.
Tall ala a semnat deja sau ce plm?
Zapata,nu stiu daca mai duce Marin,jelev,Baciu,habar n'am.Banel:)) (karamyan)Petre,printzu ala american,szekely,Stancu si kape..
Mache - Strizu, Victor Becali, Virgil Becali, Sponte - Banel, Argaseala, Predazzini, Pippi - Jiji©, Giovanni
Antrenor, desigur,va fi Jiji
Banel nu trebuie sa lipseasca din primu 11 ,ca pune cel mai mult suflet ![]()
Mache - Strizu, Victor Becali, Virgil Becali, Sponte - Banel, Argaseala, Predazzini, Pippi - Jiji©, Giovanni
Pippi-Becali(aparatoru lu miniii(adica bah hahalelelor scriu cum am scris in parnaie)fratii lui.
cazinoul lu ala cu scandalu,Banel,Argaseala,karamyan(saracu nu stie nimic)falemi siii oile ba!
Zapata
Golanski - Jelev - Tall - Karamyan
Szekely - Ov.Petre - Tanase - Nicolita
Kapetanos - Stancu
Antrenor: EU
Tatarusanu (tre' sa-si scoata nea Jiji banu hahalerelor)
Banel Baciu Banel Banel
Banel Ov. Petre Banel Banel
Tanase Banel
In formula asta, luam campionatul cu 40 de puncte avans si aducem Barcelona la Bucuresti
:rolleyes:
Evident, Banel trebuie sa joace pe orice pozitie, fiindca el "pune suflet" si "munceste mult". Tehnica sau ridicatul capului din pamant sunt pentru prosti. De ce lipsesc restul ?
Pai zdrentele precum Szekely sau Kapetanos n-au ce cauta in echipa. AU salarii prea mari si asta nu-l lasa pe nea Gigi sa doarma noaptea pe sacii lui cu miliarde de euro. Zapata sa stea dracului pe banca de rezerve, poate pacalim vreo echipa de la arabi sa-l ia pe Tatarusanu. Golanski sa se duca dracului de zdreanta care nu accepta micsorarea contractului si vrea sa plece. Surdu si Stancu sa se pregateasca intens pe banca de rezerve, poate are nevoie Banel vreodata de ajutor la carat sticlele de apa minerala. Restul lotului sunt asa niste hahalere incat nici nu merita sa-i pomenesti. Amin si cu Dumneeezeeeuuu inainte spre banii din Sampons Lig zdrentelor ! Ciocul mic in tribune, betivilor, drogatilor si hahalerelor !
Antrenor: EU
Daniel-Pippi
Formula ideala pentru retur va fi cea pe care o va impune Becali. Chit ca nu e ideala.
vad ca il puneti in echipe pe Tall ala...am si eu o intrebare pentru voi: Ati vazut macar un meci de-al lui? Stiti macar cum arata? Sau va luati dupa ce zice Becali?
aecali
Becali-cecali-decali-eecali
fecali-gecali-hecali-iecali
jecali-kecali
antrenor : lecali
capitan : mecali
-Zapata
Golanski-Tudose-Tall-Emegara
Szekely-Toja-Nicolita
Tanase
Stancu-Kapetanos
si fane "bombardieru"??
ala e bun la inchidere...
Stancu Kapetanos
Karamyan Toja Tanase Szekely
Karamyan Baciu Jelev P.Marin
Zapata
Oricare ar fi primul 11 al echipei nu va fi cel dorit de noi suporterii sau de antrenor,echipa va fi facuta iar de zdreanta din loja.
si fane "bombardieru"??ala e bun la inchidere...
Pai Fane si "badigarzii" lui sunt rezervele. Nu de alta dar, daca sunt in teren, cum pot apostrofa drogatii din tribuna care il injura pe ne-a Gigi?
Si Iulia,focoasa lui Tanase,preparator fizic !!! ![]()
Mai bine punem Bomba, psiholog. Nu de altceva, dar le ridica 'moralul' jucatorilor.
portar:zapata
fundasi:jelev.Baciu.Petre Marin,golanski
mijlocasi:sekely.Banel.tanase.toja
atacanti:Stancu,surdu
kapetanos dupa min 70 ca de atunci incepe el sa dea goluri chiar daca joaca titular ![]()
ZAPATA [GK]
GOLANSKI[FS] - JELEV[FC] TALL(Baciu) [FC] - P. Marin [FD]c
SZEKELY[MS] Ovidiu Petre(TOJA)[MDefensiv] Banel[MD]
TANASE[MOvensiv]
KAPETANOS[A] B. Stancu[A]
TALL
Pai asta nu mai este de actualitate ![]()
Din ce am vazut in meciurile de pregatire, mi-am schimbat putin parerea.
Zapata - P.Marin, Jelev, Baciu, Golanski - Art. Karamian, Plesan, Bicfalvi/Toja, Szekely - Tanase, Stancu/Kapetanos
As fi incantat ca Parpas sa ii ia locul lui Jelev, fiindca pe mine nu m-a impresionat deloc.
In atac sunt multe solutii bune, pe langa Tanase si Kapetanos care au demonstrat ca se inteleg foarte bine, mai sunt si Stancu si Surdu care au aratat la randul lor ca sunt in forma, iar Pepe poate confirma la Steaua, mai ales ca e acomodat oarecum cu jocul din Romania.
--------------Zapata----------
Emeghara-Jelev-Parpas-Petre Marin
Szekely--Plesan-Toja/Karamyan-Tanase
-Stancu/Kapetanos-Surdu/Pepe Moreno
Zapata
Golanski Jelev Baciu/Parpas Petre Marin
Szekely Plesan Karamyan
Tanase
Kapetanos Stancu