FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Primul "11" Al Stelei In Retur

«123»
Andrei^01.02.2010 14:18

Ce ziceti? Care ar fi formula ideala pentru retur?

Eu as zice ca ar merge bine astfel :

Zapata (Tatarusanu) - P.Marin, Jelev, Tall (Baciu), Golanski - Art.Karamian, Plesan, Ov.Petre (Toja), Szekely - Stancu, Kapetanos.

STELIST 8601.02.2010 14:21

Tall ala a semnat deja sau ce plm?

Zapata,nu stiu daca mai duce Marin,jelev,Baciu,habar n'am.Banel:)) (karamyan)Petre,printzu ala american,szekely,Stancu si kape..

MoWeed01.02.2010 14:23

Mache - Strizu, Victor Becali, Virgil Becali, Sponte - Banel, Argaseala, Predazzini, Pippi - Jiji©, Giovanni

Antrenor, desigur,va fi Jiji

zloty01.02.2010 14:23

Banel nu trebuie sa lipseasca din primu 11 ,ca pune cel mai mult suflet :yes:

STELIST 8601.02.2010 14:27
Mache - Strizu, Victor Becali, Virgil Becali, Sponte - Banel, Argaseala, Predazzini, Pippi - Jiji©, Giovanni

Pippi-Becali(aparatoru lu miniii(adica bah hahalelelor scriu cum am scris in parnaie)fratii lui.

cazinoul lu ala cu scandalu,Banel,Argaseala,karamyan(saracu nu stie nimic)falemi siii oile ba!

Daniel-Ionut01.02.2010 15:10

Zapata

Golanski - Jelev - Tall - Karamyan

Szekely - Ov.Petre - Tanase - Nicolita

Kapetanos - Stancu

Antrenor: EU

strezahuzum01.02.2010 15:24

Tatarusanu (tre' sa-si scoata nea Jiji banu hahalerelor)

Banel Baciu Banel Banel

Banel Ov. Petre Banel Banel

Tanase Banel

In formula asta, luam campionatul cu 40 de puncte avans si aducem Barcelona la Bucuresti :rolleyes: :rolleyes:

Evident, Banel trebuie sa joace pe orice pozitie, fiindca el "pune suflet" si "munceste mult". Tehnica sau ridicatul capului din pamant sunt pentru prosti. De ce lipsesc restul ?

Pai zdrentele precum Szekely sau Kapetanos n-au ce cauta in echipa. AU salarii prea mari si asta nu-l lasa pe nea Gigi sa doarma noaptea pe sacii lui cu miliarde de euro. Zapata sa stea dracului pe banca de rezerve, poate pacalim vreo echipa de la arabi sa-l ia pe Tatarusanu. Golanski sa se duca dracului de zdreanta care nu accepta micsorarea contractului si vrea sa plece. Surdu si Stancu sa se pregateasca intens pe banca de rezerve, poate are nevoie Banel vreodata de ajutor la carat sticlele de apa minerala. Restul lotului sunt asa niste hahalere incat nici nu merita sa-i pomenesti. Amin si cu Dumneeezeeeuuu inainte spre banii din Sampons Lig zdrentelor ! Ciocul mic in tribune, betivilor, drogatilor si hahalerelor !

f234567k01.02.2010 15:34
Antrenor: EU

Daniel-Pippi

*Alecs*01.02.2010 20:19

Formula ideala pentru retur va fi cea pe care o va impune Becali. Chit ca nu e ideala.

mircea_1001.02.2010 20:28

vad ca il puneti in echipe pe Tall ala...am si eu o intrebare pentru voi: Ati vazut macar un meci de-al lui? Stiti macar cum arata? Sau va luati dupa ce zice Becali?

Maye01.02.2010 20:55

aecali

Becali-cecali-decali-eecali

fecali-gecali-hecali-iecali

jecali-kecali

antrenor : lecali

capitan : mecali

1on01.02.2010 21:04
io - io, io, io, io, io, io, io, Banel, tanase, io
Free_Steaua01.02.2010 21:06

-Zapata

Golanski-Tudose-Tall-Emegara

Szekely-Toja-Nicolita

Tanase

Stancu-Kapetanos

dragos_ghinea01.02.2010 23:35

si fane "bombardieru"?? :( ala e bun la inchidere...

john_8602.02.2010 00:41

Stancu Kapetanos

Karamyan Toja Tanase Szekely

Karamyan Baciu Jelev P.Marin

Zapata

ionut_194702.02.2010 06:22

Oricare ar fi primul 11 al echipei nu va fi cel dorit de noi suporterii sau de antrenor,echipa va fi facuta iar de zdreanta din loja.

MoWeed02.02.2010 07:57
si fane "bombardieru"?? :( ala e bun la inchidere...

Pai Fane si "badigarzii" lui sunt rezervele. Nu de alta dar, daca sunt in teren, cum pot apostrofa drogatii din tribuna care il injura pe ne-a Gigi?

red&blue_boy02.02.2010 08:38

Si Iulia,focoasa lui Tanase,preparator fizic !!! :D

dragos_ghinea02.02.2010 10:15

Mai bine punem Bomba, psiholog. Nu de altceva, dar le ridica 'moralul' jucatorilor.

granddizel07.02.2010 17:28

portar:zapata

fundasi:jelev.Baciu.Petre Marin,golanski

mijlocasi:sekely.Banel.tanase.toja

atacanti:Stancu,surdu

kapetanos dupa min 70 ca de atunci incepe el sa dea goluri chiar daca joaca titular :steag_cruce_invers:

Judy08.02.2010 08:23

ZAPATA [GK]

GOLANSKI[FS] - JELEV[FC] TALL(Baciu) [FC] - P. Marin [FD]c

SZEKELY[MS] Ovidiu Petre(TOJA)[MDefensiv] Banel[MD]

TANASE[MOvensiv]

KAPETANOS[A] B. Stancu[A]

Daniel-Ionut08.02.2010 08:30
TALL

Pai asta nu mai este de actualitate :)

Andrei^08.02.2010 15:24

Din ce am vazut in meciurile de pregatire, mi-am schimbat putin parerea.

Zapata - P.Marin, Jelev, Baciu, Golanski - Art. Karamian, Plesan, Bicfalvi/Toja, Szekely - Tanase, Stancu/Kapetanos

As fi incantat ca Parpas sa ii ia locul lui Jelev, fiindca pe mine nu m-a impresionat deloc.

In atac sunt multe solutii bune, pe langa Tanase si Kapetanos care au demonstrat ca se inteleg foarte bine, mai sunt si Stancu si Surdu care au aratat la randul lor ca sunt in forma, iar Pepe poate confirma la Steaua, mai ales ca e acomodat oarecum cu jocul din Romania.

David08.02.2010 15:36

--------------Zapata----------

Emeghara-Jelev-Parpas-Petre Marin

Szekely--Plesan-Toja/Karamyan-Tanase

-Stancu/Kapetanos-Surdu/Pepe Moreno

razvan2808.02.2010 17:07

Zapata

Golanski Jelev Baciu/Parpas Petre Marin

Szekely Plesan Karamyan

Tanase

Kapetanos Stancu

«123»