Ghici de cine au fost scrise.
Ghici de cine au fost scrise.
sa nu imi spui ca tu le-ai scris armanovici ? :o
cat despre ideea cu anuntarea zilei de nastere nu stiu sigur daca se poate pe phpbb...poate pe ipb... :?
Nu le-am scris eu stai linstit...Nu fac asa ceva..
Nici mie nu mi se pare interesant siteul oficial.Acesta mi se pare cel mai tare site.Si oricum ar trebui sa avem respect fata de el.Ca doar e siteul oficial al echipei noastre de suflet.
:evil: >>>Imi place ca cel oficial ia multe chestii de pe situl asta,deci sunteti deasupra lor!>>> :twisted:
Pur si simplu nu inteleg cum siteul oficial este deasupra noastra, ei nu prea au materiale de download si chestii din astea...
Ati vazut, am depasit site-ul oficial la trafic
!
ce mama dracu vor toti poze cu peluzele? mergeti la meci sa muriti langa jucatori sau ca sa va vedeti trasi in poze? loialitatea nu se masoara in megapixeli!
te-ai gandit ca nu toti pot merge la stadion si pozele ar fi o modalitate de a vedea care a fost atmosfera pe stadion, ce coregrafii au fost etc; daca nu pot merge la stadion, sa stea acasa sa se uite la TV la meci si sa se multumeasca cu atat? tu ce zici?! mie, de ex, imi e cam greu sa ajung din Cluj la meciurile Stelei, dar ma voi stradui. fara suparare, toti IUBIM Steaua salut
pai chiar, cine le-a scris? banuiesc ca nu fani de-ai lui southampton, nu?Ghici de cine au fost scrise.
or fi fost niste dinamovisti care treceau si ei pe-acolo...
Site-ul oficial a cazut jos de tot pe trafic...asta se datoreaza cred materialelor video de pe site...
Dumneavoastra ce parere aveti?
tribunele.
Look, the thing is that you - . You know what - nevermind. forget it.