FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SITE-UL WWW.FCSTEAUA.RO VS CEL OFICIAL !

«123»
cristianotopeanu23.11.2005 04:27

O intrebare valabila pentru toti: ce are in plus site-ul oficial in comparatie cu acesta?

Asteptam opiniile voastre, pentru ca noi sa remediem anumite deficiente pe care le constatati si ni le semnalati. Fiti obiectivi si spuneti-va opinia aici. Fiti siguri ca vom citi toate mesajele si vom analiza situatia.

De asemenea, scrieti ce v-ar placea sa vedeti aici si inca nu exista. Puteti face comparatii cu site-ul oficial, eventual.

Bafta tuturor.

Cristian Otopeanu

bppd23.11.2005 07:52

Am vazut ca a mai fost o incercare dar destul de timida de creeare a unei sectiuni in limba engleza. Daca ne uitam la forumuri de genul forum.cska.bg , forum.levski.bg , delije.net/forum sau chiar de la noi din tara unele, astfel de sectiuni sunt destul de importante mai ales in perioada meciurilor din cupele europene.

Tot legat de forum, phpBB-ul are o optiune de cautare foarte intersanta, nu inteleg de ce aici nu este disponibila.

In rest, o problema care de mult timp asteptam sa se rezolve - mai multe poze. La fiecare meci exista zeci de oameni care sunt sau cu camerea sau cu telefonul in mana, nu inteleg de ce le pastreaza pentru ei. Puneti un anunt mare pe prima pagina prin care sa cereti astfel imagini, pana se invata lumea sa trimita fara sa mai fie rugati.

cristianotopeanu23.11.2005 08:05
In rest, o problema care de mult timp asteptam sa se rezolve - mai multe poze. La fiecare meci exista zeci de oameni care sunt sau cu camerea sau cu telefonul in mana, nu inteleg de ce le pastreaza pentru ei. Puneti un anunt mare pe prima pagina prin care sa cereti astfel imagini, pana se invata lumea sa trimita fara sa mai fie rugati.

Daca te referi la faze de meci, s-a rezolvat problema: incepand de la meciul cu Sportul, vor fi faze de la toate meciurile, pana la finalul sezonului. Evident ca voi da golurile mai ales (acelea sunt cele mai importante faze de meci si nu multi le surprind ;) ).

Daca te referi la poze cu suporterii, am sa fac si asa ceva, incepand de la meciul urmator. Voi publica 2 poze cu fiecare peluza (si cu tribunele, fireste) si sa nu ma acuzati ca "nu am dat ce era mai sugestiv cu una din peluze, deci tii cu ceilalti din cealalta peluza" (?!?!), pentru ca, asa cum stiti, pe mine treaba cu peluzele nu ma preocupa in asa masura, cat fazele de joc.

In fine, daca aveti poze sugestive din tribune / peluze (de ex: batai cu jandarmii), le voi publica cu copyright-ul aferent autorului - daca are curaj ;). Adresa pe care puteti sa le trimiteti, este cea de la concurs. Dar doar daca sunt importante, altfel nu are rost. Adica o poza cu limba scoasa, nu o public, nu are rost...pot fi sute asemenea poze. O bataie cu jandarmii, insa, este foarte interesanta :).

Cristian Otopeanu

Grinch23.11.2005 08:54
O bataie cu jandarmii, insa, este foarte interesanta :)

Exact ! :twisted:

SteauaToronto23.11.2005 20:38

Pe siteul oficial au inceput sa apara stiri si alte chestii noi care nu au fost facute update de luni intregi semn ca noul admin isi face treaba! :D E bine asa doar e siteul oficial!

bodanelu24.11.2005 06:35
Pe siteul oficial au inceput sa apara stiri si alte chestii noi care nu au fost facute update de luni intregi semn ca noul admin isi face treaba!  :D  E bine asa doar e siteul oficial!

pe situl oficial nu mai intru decat cand sunt meciurile sa vad pretzul la bilete. am intrat o singura data si cand am vazut pe forumul de acolo ca au cenzurat si cuvantul cioban, am decis sa nu mai intru.

despre fcsteaua.ro nota 9+. felicitari pt sectiunea video.

cristianotopeanu24.11.2005 08:24
pe situl oficial nu mai intru decat cand sunt meciurile sa vad pretzul la bilete. am intrat o singura data si cand am vazut pe forumul de acolo ca au cenzurat si cuvantul cioban, am decis sa nu mai intru.

despre fcsteaua.ro nota 9+. felicitari pt sectiunea video.

Multumim pentru aprecieri, dar pentru nota 10 ce crezi ca ne lipseste?

bppd24.11.2005 08:55

Felicitari pentru faptul ca in sfarsit vom avea mai multe imagini de la meciuri, inclusiv cu suporterii.

Ar fi totusi o problema legata de poze. Inteleg ca imaginile de arhiva sa aiba scris mare pe centru numele celui ce le-a afisat, desi mai normal era, daca tot facem un copyright, sa fie numele publicatiei in care au aparut initial. La urma urmei este treaba omului daca vrea sa-si vada numele scris peste tot, a fost o munca si scanarea.

Ce nu inteleg este de ce pe pozele de la meciul cu Sportul apare din nou numele cuiva? "Prin amabilitatea domnilor Mihai Stoica si Sorin Cojocaru...", deci acesti oameni, in calitate de oficiali si-au dat acordul ca o anumita persoana, probabil cel al carui nume apare scris, sa vina sa faca poze. Din cate inteleg, acest acord a fost pentru ca pozele sa fie facute pentru site-ul www.fcsteaua.ro si nu pentru colectia persoanala a cuiva. Daca n-am dreptate imi cer scuze.

Despre intrebarile legate de forum, nimic?

cristianotopeanu24.11.2005 09:32
Ar fi totusi o problema legata de poze. Inteleg ca imaginile de arhiva sa aiba scris mare pe centru numele celui ce le-a afisat, desi mai normal era, daca tot facem un copyright, sa fie numele publicatiei in care au aparut initial. La urma urmei este treaba omului daca vrea sa-si vada numele scris peste tot, a fost o munca si scanarea.  

Ce nu inteleg este de ce pe pozele de la meciul cu Sportul apare din nou numele cuiva? "Prin amabilitatea domnilor Mihai Stoica si Sorin Cojocaru...", deci acesti oameni, in calitate de oficiali si-au dat acordul ca o anumita persoana, probabil cel al carui nume apare scris, sa vina sa faca poze. Din cate inteleg, acest acord a fost pentru ca pozele sa fie facute pentru site-ul www.fcsteaua.ro si nu pentru colectia persoanala a cuiva.

Poze fac de mult, acum insa le pun si pe site. Dar cred ca ai dreptate, de aceea vom mari logo-ul (:D) si, pe langa numele meu, vom pune si site-ul pentru care accesul la fotoreporteri a fost acordat.

P.S. La 12X zoom optic, eu cred ca te-ai prins ca puteam sta si in tribuna lejer, dar eu am vrut sa dau un plus de veridicitate ;).

bppd24.11.2005 09:58

S-ar putea sa ai dreptate.

Si daca tot veni vorba de sugestii ce-ar fi, sa pui in loc de poze cu faze de joc , poze cu tine?:wink:

Sau mai bine, schimbam numele site-ului. Fcsteaua.ro e inert, inexpresiv si sec. Ce bine ar suna cristianotopeanu.ro, nu-i asa?:wink:

Nu ma intelege gresit, dar devi absurd si incepe sa devina agasant sa vezi numele cuiva de atatea ori in aproape orice context, mai ales cand nu e nevoie. Mai nou, site-ul lasa impresia ca iti promoveaza tie imaginea. Sunt curios daca esti in stare sa dai un raspuns fara sa te spargi in ironii.

P.S. Camera mea e doar de 10X. La dracu, m-ai luat :wink:

cristianotopeanu24.11.2005 10:16
S-ar putea sa ai dreptate.  

Si daca tot veni vorba de sugestii ce-ar fi, sa pui in loc de poze cu faze de joc , poze cu tine?:wink:

Sau mai bine, schimbam numele site-ului. Fcsteaua.ro e inert, inexpresiv si sec. Ce bine ar suna cristianotopeanu.ro, nu-i asa?:wink:

Iti raspund, fara "sa ma sparg in ironii": daca tu vei face tot ce am facut eu aici, atunci iti las tie locul meu la site si te ocupi tu de el, cum m-am ocupat eu pana acum.

P.S. Faptul ca sunt singurul care posteaza secvente video si foto de arhiva, atrage uneori batjocura si invidia multora si pe privat si pe mail. Nu ma asteptam sa vad si aici asta. Multumesc frumos, bppd.

bppd24.11.2005 10:48

Vezi ca nu-ti sta deloc bine victimizarea. De unde mania ca vrea cineva sa-ti ia locul? Eu, personal, n-as avea nici cum si nici de ce. Ar trebui sa-ti dea de gandit faptul ca nu sunt singurul care gandeste asa. Cu siguranta sunt destui care iti respecta munca dar prin ce faci ajungi sa nu mai fi respectat tu ca om, si sa fi inteles ca ai incerca sa-ti faci un renume. Era o sugestie, daca n-ai inteles-o ca atare si ai ajuns sa te simti haituit, imi pare rau. Sunt sigur ca o buna parte din lucrurile bune ce se intampla pe site in ultimul timp ti se datoreaza, si faptul ca tot timpul te interesezi de cum poate fi imbunatatit nu pot decat sa te onoreze, dar unele lucruri te trag in jos.

Treaba ta, intelegi ce vrei dar sper ca ce am scris sa fie intelese strict ca sugestii.

cristianotopeanu24.11.2005 10:59
Vezi ca nu-ti sta deloc bine victimizarea. De unde mania ca vrea cineva sa-ti ia locul? Eu, personal, n-as avea nici cum si nici de ce. Ar trebui sa-ti dea de gandit faptul ca nu sunt singurul care gandeste asa.

Nu am mania asta, cred ca ori te exprimi gresit, ori nu pricepi. Eu am zis ca iti LAS locul, nu mi-e teama ca-l pierd, in cazul in care poti face tu ce fac eu.

Datorita tie, am sa procedez astfel: de acum incolo, tot ce voi pune, va avea si logo-ul site-ului. Am fost prost ca pana acum nu am facut asta, dar de acum (si datorita tie) o fac si vei putea sa afirmi ce ai afirmat mai sus (cu popularizarea mea). Dar nu te obliga nimeni sa iei ceva....

blondu24.11.2005 11:48

e mult mai tare acest site decat cel oficial..acolo sunt 3-4 stiri si alea neinteresante si atat..iar forumul de aici il depaseste cu mult pe cel de la site-ul oficial..nici poze nu sunt acolo ...asta e bun , se poate si mai bine..dar e ok...mai multe poze cu peluzele..tribunele...nu ar strica :)

redandblue24.11.2005 11:50

Siteul oficial e chiar varza....

cristianotopeanu25.11.2005 05:29
mai multe poze cu peluzele..tribunele...nu ar strica :)

Pentru toti cei care doresc poze cu tribunele/peluzele (de la meciul urmator incepand), chiar daca nu apar pe site, sa imi scrie la c***@***, sa imi zica unde au stat si le trimit. Iar cand le voi trimite celor care mi le cer, NU voi pune numele meu, sau al site-ului (logo-ul) pe ele. Logo-ul va aparea doar pe site.

Precizez din nou ca voi publica 2 poze cu fiecare peluza (si cu tribunele, fireste) si sa nu ma acuzati ca "nu am dat ce era mai sugestiv cu una din peluze, deci tii cu ceilalti din cealalta peluza" (?!?!), pentru ca, asa cum stiti, pe mine treaba cu peluzele nu ma preocupa in asa masura, cat fazele de joc.

Repet, cine doreste poze de la meciurile urmatoare cu una din tribune / peluze, sa imi zica. Nu o sa fac zoom pe fata fiecaruia, logic (:D). Insa in timpul jocului, atentia mea ("tunul" meu :D) se va indrepta doar spre teren.

armanovici30.11.2005 14:52

ce parere aveti despre videonews...sunt chiar curios cati urmaresc videonews..

Ricky Rich01.12.2005 18:34

cred ca nu suporta comparatie cele 2 siteuri.Se vede diferenta intre ceva facut din inima si pasiune si ceva la comanda.

Pt marea majoritate a stelistilor cred ca asta e siteul oficial , unde pot sa-si spuna parerea fara sa fie cenzurati sau altele.De fapt singurul :oops:

Felicitari pt ceea ce faceti.

Ca o sugestie, mie imi e destul de dificil sa ma descurc in articolele mai vechi pt ca nu prea le gasesc :oops: .Poate ar fi fost mai indicat un site cu format standard de butoane, cu sectiuni clare in locul articolelor care se comenteaza .

sorin_77701.12.2005 19:02
Pe siteul oficial au inceput sa apara stiri si alte chestii noi care nu au fost facute update de luni intregi semn ca noul admin isi face treaba!  :D  E bine asa doar e siteul oficial!

Site-ul oficial incepe sa arate a site oficial...

Ce are in plus si de ce intru acolo: concursul de pronosticuri NET SUPERIOR celui de aici. insa nu stiu cat e de corect acolo, dar cert este mai interesant.

sorin_77701.12.2005 19:08
ce parere aveti despre videonews...sunt chiar curios cati urmaresc videonews..

Este EXTRAORDINAR pentru cei ce sunt din afara tarii dar si pentru cei ce vin tarziu de la munca si nu mai prind nici o stire din sport la TV. :wink:

joseph10.12.2005 11:40

cred ca singurul lucru bun de pe site-ul si forumul oficial este absenta lui SteauaToronto. m-am saturat de bagatori in seama ca el, care isi antreneaza intens limba pe un anumit user de pe aici.

Maresal10.12.2005 12:09
Precizez din nou ca voi publica 2 poze cu fiecare peluza

Pai daca de exemplu au fost 4-5 faze interesante in peluza pe care le-ai fotografiat, tu ne dai doar una :( :cry: ? Sunt sigur ca poti sa iei aparatul de pe fotbalisti macar in momentele cheie din tribune.(si nu cred ca e frumos sa te stresam toti cu mailuri ca vrem poze).Iti multumesc pentru ceea ce faci

P.S. Vor fi poze si din deplasari???

cristianotopeanu10.12.2005 13:54

Precizez din nou ca voi publica 2 poze cu fiecare peluza

Pai daca de exemplu au fost 4-5 faze interesante in peluza pe care le-ai fotografiat, tu ne dai doar una :( :cry: ? Sunt sigur ca poti sa iei aparatul de pe fotbalisti macar in momentele cheie din tribune.(si nu cred ca e frumos sa te stresam toti cu mailuri ca vrem poze).Iti multumesc pentru ceea ce faci

P.S. Vor fi poze si din deplasari???

Pai eu nu stau sa prind ce este in tribuna, ci doar ce este pe teren ;). Iti repet si tie : "voi publica 2 poze cu fiecare peluza si sa nu ma acuzati ca "nu am dat ce era mai sugestiv cu una din peluze, deci tii cu ceilalti din cealalta peluza" (?!?!), pentru ca, asa cum stiti, pe mine treaba cu peluzele nu ma preocupa in asa masura, cat fazele de joc" .

De altfel, cu tribunele fac 6-7 poze si pe site public ce a iesit mai bine. In principiu, tot ce e interesant public (o bataie, de pilda :D )

Nu, in deplasare nu am acreditare.

Bafta si mersi pt apreciere.

SteauaToronto10.12.2005 14:10
cred ca singurul lucru bun de pe site-ul si forumul oficial este absenta lui SteauaToronto. m-am saturat de bagatori in seama ca el, care isi antreneaza intens limba pe un anumit user de pe aici.

Cum adica ma bag in seama? :)

armanovici11.12.2005 08:51

Nu pot fi toti de acord cu ce faci pe aici...Nu ar fi democratie atunci...trebuie sa fie si contestatari!

«123»