FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SITE-UL WWW.FCSTEAUA.RO VS CEL OFICIAL !

«123»
SteauaToronto24.12.2005 01:22

Ce parere aveti de noile materiale (video,wallapaper,banere) cu ultrasii stelisti?

cristianotopeanu24.12.2005 04:10

Cica unii vor sa nu li se vada fata in fotografii :). Pai atunci cand in timpul meciurilor se dau la posturile TV cadre (prim-planuri) cu suporterii, acestia ar trebui sa dea in judecata respectivele posturi TV, pentru ca nu le-au cerut acordul :D. Sau cand apari la TV nu se mai aplica regula ? Sa, mai bine, sa isi acopere fetele complet cu fulare, chiar si vara :).

dbd24.12.2005 08:16

bai la google...cand scriu Steaua imi apare pe primul loc Steaua.ro nu cel oficial...bv !!!

AGRESSIVO198+124.12.2005 10:29

clar asta e mult mai tare

dbd24.12.2005 11:22

dar cum se face de au ajuns ???

dbd24.12.2005 11:23

oricum eu ma bucur si va felicit !!!

meysa24.12.2005 14:24

este o chestie..intru pe www.fcsteaua...si se redirectioneaza pe Steaua.ro dar sus scrie www.fcsteaua.ro ..care e treaba :-???

SteauaToronto24.12.2005 14:57

e ceva cu DNS tau...

SteauaToronto20.01.2006 05:36

Site-ul oficial este in frunte deoarece multi de acolo nu au auzit de www.fcsteaua.ro, deci asta ne da de inteles ca noi adminii acestui site trebuie sa lucram mai mult la reclama siteului.

Wholigan20.01.2006 11:55

Pot sa fac comparatia asta din punctul de vedere al unuia care isi pierde mai tot timpul pe forumul oficial si mai putin pe acesta.

Avantaje pentru celalalt forum ar fi ca sunt mai multi useri, si aici ma refer la userii activi, nu la cei inscrisi, pentru ca acolo au zburat la un moment dat toti cei cu 0 posturi, la un moment dat intra si MM Stoica dar s-a ofensat, Gabi safta intra sporadic si mai vine lumea cu sugestii despre activitatea lui, dar revin, marele avantaj mi se pare faptul ca e mai activa lumea acolo, si ca e ceva mai bine structurat.

In ceea ce priveste site-ul, e mai stufos www.fcsteaua.ro, imi plac mult statistice alea bazate pe voturi, sectiunea video, pozele, articolele, aici fiind practic superior site-ului oficial.

Cel oficial are avantajele oricarui site oficial, mai nou au stiri in fiecare zi, si au tot felul de informatii oficiale care de obicei le prezinta in premiera pe site.

Un maniac ar trebui sa umble cel putin pe amandoua site-urile, are ce gasi.

Din cate am vazut prin ziare, gazetarii intra mai mult pe aici, cele mai multe stiri in genul "iata ce zic suporterii Stelei" sunt bazate pe informatii de aici, si mai putin de pe forumul oficial.

SteauaToronto23.01.2006 03:10

Da asta e....in curand vor fi mai multe schimbari pe site...speram sa fie de bun augur!

Virgil23.01.2006 13:31

Sunt un utilizator frecvent al acestui site.Am spus liber multe lucruri care pe oficial am convingerea ca ar fi fost sterse.

In primul rand e un site care iti permite sa-ti spui orice parere in limita unui limbaj decent.Apoi vin celelalte.

Sunt inscris si pe www.steauafc.ro,am si postat,dar oamenii care imi plac se afla aici.

Pe oficial stirile care se dau sunt putine si mai mult de ordin administrativ.

Pe cand aici,chiar daca sunt culese din ziarele sportive,stirile sunt prompte si puse imediat in discutie.

Www.fcsteaua.ro e infinit mai bun.E site-ul nostru,al suporterilor.Adevaratul site al suporterilor.

IONUTZ-CIPRIAN23.01.2006 15:09

:evil: >>>>Sunt si eu pe situl oficial si pot sa spun ca multi sunt copii care posteaza pe acolo,si parca tot pe aici e mai fain sa ma invart,deci sunteti deasupra celor de la "oficial".>>> :twisted:

george999xxx23.01.2006 17:43

E bine ca ati inceput publicarea materialelor despre galerie, coregrafii, etc, era cazul. Sper sa vedem si o istorie a galeriei, nu doar dupa 1995, scrisa de cineva care chiar a trait acele vremuri si poate relata corect.

axl2323.01.2006 19:04

ce mama dracu vor toti poze cu peluzele? mergeti la meci sa muriti langa jucatori sau ca sa va vedeti trasi in poze? loialitatea nu se masoara in megapixeli! in alta ordine de idei, site-ul asta e net superior celui oficial, care e chiar anost. ca imbunatatiri sugerez MAI MULTE interviuri cu jucatorii! plus poze! plus secvente video(si de la antrenamente, nu numai de la meciuri)! in rest, felicitari, ideea cu secventele de arhiva a fost geniala.

cristianotopeanu23.01.2006 21:49

Da, multumim ... Din fericire (sau nefericire pentru unii), cei care au idei nu rezista intr-un loc multa vreme. Ori sunt remarcati de altii, ori sunt inlaturati.

gloribyh23.01.2006 22:22

in comparatie cu siteul oficial , cred ca acesta e mai bun...la toate capitolele.Pe siteul oficial sunt din cand in cand intreviuri exclusive cu jucatorii..poate asta ar fii un plus.In rest , totul e ok si mult succes in continuare.

Poate ar fi bine si o sectiune in limba engleza , daca tot avem parcursuri din ce in ce mai bune in cupele Europene :wink:

armanovici23.01.2006 22:42

Ne gandim serios la asa ceva...va dura putin dar va promit ca vom avea!

dbd24.01.2006 15:03
Sunt un utilizator frecvent al acestui site.Am spus liber multe lucruri care pe oficial am convingerea ca ar fi fost sterse.

In primul rand e un site care iti permite sa-ti spui orice parere in limita unui limbaj decent.Apoi vin celelalte.

Sunt inscris si pe www.steauafc.ro,am si postat,dar oamenii care imi plac se afla aici.

Pe oficial stirile care se dau sunt putine si mai mult de ordin administrativ.

Pe cand aici,chiar daca sunt culese din ziarele sportive,stirile sunt prompte si puse imediat in discutie.

Www.fcsteaua.ro e infinit mai bun.E site-ul nostru,al suporterilor.Adevaratul site al suporterilor.

cam asta vroiam si eu sa zic ... am aceeasi parere...

in comparatie cu siteul oficial , cred ca acesta e mai bun...la toate capitolele.Pe siteul oficial sunt din cand in cand intreviuri exclusive cu jucatorii..poate asta ar fii un plus.In rest , totul e ok si mult succes in continuare.

Poate ar fi bine si o sectiune in limba engleza , daca tot avem parcursuri din ce in ce mai bune in cupele Europene Wink

intradevar ce are in plus oficialul sunt interviurile astea care e greu sa le faci pe un site care nu e original...dar nici nu cred ca avem nevoie de asa ceva...iar despre sectiunea de engleza ar fi tare...sa vedem acum pe armanovici cata engleza stie

:wink:

Virgil25.01.2006 13:19

Members: 4,285

Threads: 2,420

Top Poster: aris-din-zalau (4511)

Welcome our newest member, Fotze

Today's Birthdays:

virgil

Catau (28)

walter__ (23)

blackangel_d (22)

Pe site-ul oficial se anunta zilnic cei a caror zi de nastere este.

In plus primesc si un mail cu cateva cuvinte de felicitare.

Un gest frumos.La noi nu s-ar putea face ?

IONUTZ-CIPRIAN25.01.2006 13:25

:evil: >>>Da ar fi ceva frumos,sa sti ca se mai gandeste si cineva la tine inafara de prieteni!!!Si o comparatie cu acel site,si este f. importanta aici este lumea mai BUNA k acolo!!!>>>> :twisted:

Ultras_Fever25.01.2006 17:59

aveti ceva in plus fata de site-ul oficial si anume secventele video, care nuj din ce motiv decat cele puse de otopeanu (arhivele) le pot downloada fara probleme, in rest sunt cazuri mai rar cand le pot lua!! verificati cauza :D!!

Ramon Sanchez Pizjuan25.01.2006 23:03

Cele puse de Otopeanu au ceva magic :)

cristianotopeanu26.01.2006 11:40

Ca bine zici ....

axl2327.01.2006 11:43

anul trecut am fost in anglia si am trecut prin southampton si ghiciti ce scria mare pe un zid?

Steaua bucharest rullzzz!

«123»