@Roby Asa roby strange oamenii de pe acum ![]()
![]()
@Roby Asa roby strange oamenii de pe acum ![]()
![]()
Danny_racari_92.. indeplinesc conditiile.. sper sa nu fie alte probleme.
am glumit abia am si eu 2 meciuri jucate in viata meapoate dupa ce ma mai antrenez
dar nu prea am cu cine sa joc !
cu computerul nu am motivatie
Mai este o conditie suplimentara pentru fete, si anume, sa pui niste poze cu tine.
Astea sunt regulele lui Ion, eu doar te instiintez. ![]()
Nu. Mai bine e cu webul. Poze se gasesc peste tot. ![]()
ma bag si eu
sa vad webu ma, nu sa ma joc fifa
Vagabondule.
@Roby
Eu cu Ronnie si cu Dragoshel avem intaietate la web.
roby mai vinzi ma flori??? si coroane?
ps: gata ma ca ii stricam lu nea' Ion topicu si ne rupe la salarii
roby mai vinzi ma flori??? si coroane?
Astept sa vina primavara, sa iasa ghioceii.
Mai este o conditie suplimentara pentru fete, si anume, sa pui niste poze cu tine.
Astea sunt regulele lui Ion, eu doar te instiintez.
pai am poza cu mine si aici si la avatar dar nu intra nimeni pe id-u meu sa jucam fifa le e frica ![]()
Nu stiu, dar tare ma tem ca esti vreo clona. Sa o verifice vreun moderator.
Chitara, n'ai ce face ? ![]()
mai da o data idul sa vezi ce vor toti sa joace fifa cu tine
)
Care id ? quitarr ?!
Am verificat-o pe domnisoara de mai sus si pot doar sa spun ca Roby a avut dreptate.
@quitarr
Chiar daca ai ip dinamic, da-i si tu un reconnect inainte sa postezi de pe clona
Puteam sa jur.
Ban ! ![]()
Poate o fi partea lui feminina mah ![]()
Sau o fi sor'sa.
Sa'i dam la mumu. ![]()
Bai, orice pe lumea asta, dar barbatii deghizati in pizde sunt cele mai de caccat persoane din lume.
Ronnie ii daduse deja un mesaj privat cu "asl?"
Au si schimbat 2-3 vorbe pe mess.
A si dat o onanie mica
Chitara ala are mai multe conturi. E disperat rau dupa fifa, n-ai ce sa ii faci. Acum sper ca va e clar ca e si poponar pe deasupra ![]()
Is curios si io, asa, de ce dracu nu se pot duce astia sa joace fifa in alte campionate?!
Ca doar mai sunt. Nu e asta singurul...
Ban !![]()
cand o sa ajungi moderator sa zici cui sa dea ban. pana atunci mai vinde niste coroane dalea ![]()
'ti'ar fatza aia de comunist.
Chitara ala are mai multe conturi. E disperat rau dupa fifa, n-ai ce sa ii faci. Acum sper ca va e clar ca e si poponar pe deasupra
Is curios si io, asa, de ce dracu nu se pot duce astia sa joace fifa in alte campionate?!
Ca doar mai sunt. Nu e asta singurul...
Ă'sta e singurul unde mai intalnesti si altceva decat cocalari agramati,ceea ce si pentru un nonstelist cred că e o onoare să interactioneze cu oameni la un nivel mai ridicat decat cei cu care-și pierde timpul. ![]()