FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Red Bull Salzburg 1-1 (1-0)

«123»
Andrei^26.01.2010 16:46

Un meci bunicel. Mi-a placut cuplul Stancu si Surdu, ca au alergat. Au facut pressing si i-au pus in dificultate pe cei din apararea lui Red Bull Salzburg. Si Toja m-a impresionat, a muncit in defensiva, a alergat, a pus piciorul la minge. La fel si Plesan.

De la austrieci l-am remarcat pe Schwegler, mi-a placut destul de mult cum a jucat. L-as vrea la Steaua, daca nu de acum, macar din vara.

danimarcu26.01.2010 18:23
Facem egal,1-1,ca sa aiba motive Stoichita sa-si repete gestul cu "ciocu' mic"! :gathering:

Sa va mai aud ca spuneti despre mine ca nu sunt profesor! :crazy:

David26.01.2010 18:55

A facut gestul?

KERATOCONUS26.01.2010 18:56

Ce bine ar fi daca ai juca la "Concurs de pronosticuri". As avea si eu un adversar pe masura. :bananadance:

David26.01.2010 18:57

Nu am vazut meciul.Cum a jucat Tudela?

danimarcu26.01.2010 19:15
Ce bine ar fi daca ai juca la "Concurs de pronosticuri". As avea si eu un adversar pe masura. :bananadance:

Nu stiu ce-i aia frate,eu am fost in munti in ultimii ani. :king:

A facut gestul?

Nu stiu daca avea cui sa-l faca,dar am auzit ca-l exerseaza seara acasa in fata oglinzii din baie.

Probabil inainte de a o tufe pe nevasta-sa.

*Alecs*26.01.2010 19:16

Un egal mare ce va ridica moralul echipei noastre impotriva campioanei Austriei si a singurei echipe care a obtinut punctaj maxim in grupele Europa League. Iata ca cei de la Salzburg pot fi stopati! Boloni ar trebui sa-l sune pe Stoichita sa-i ceara sfaturi pentru ca Standard sa reuseasca sa treaca de ei. Suntem pe drumul cel bun!

Andrei^26.01.2010 19:35

Si tu crezi ca moralul era sau este principala noastra problema? Pai cu egaluri ca acestea poate va creste moralul jucatorilor, dar valoarea nu prea cred.

danimarcu26.01.2010 19:46
Un egal mare ce va ridica moralul echipei noastre impotriva campioanei Austriei si a singurei echipe care a obtinut punctaj maxim in grupele Europa League. Iata ca cei de la Salzburg pot fi stopati! Boloni ar trebui sa-l sune pe Stoichita sa-i ceara sfaturi pentru ca Standard sa reuseasca sa treaca de ei. Suntem pe drumul cel bun!

Ce tampenii vorbesti!Daca noi nu am reusit sa-i batem pe moldoveni,tu crezi ca i-am bate pe austrieci intr-un meci oficial?

Boloni ar trebui sa-i ceara sfaturi lui Stoichita doar daca ar juca si el vreun amical cu Red bull...

Meciurile oficiale sunt altceva,Stoichita nu bate pe nimeni in Europa,stai tu linistit!

Astristul26.01.2010 19:52

Astea-s amicale. Sa te vedem in alea oficiale. Acolo iti arati "valoarea" ... domnule profesor! :P:))

Ce indicatii frumoase :

Hai baietii!

Hai Baneleeeee!

Mi-a adus aminte de Lacatus. El mai avea "indicatii tactice" de genul asta! :|

*Alecs*26.01.2010 20:05

@Andrei^&danimarcu

Nu mai poate omul sa faca o gluma ca si sare lumea :)

Tratez si eu cu ironie seriozitatea cu care se discuta despre aceste amicale cand oricum stim ca nu conteaza cine e capitan, cine e pe stanga, cine e in atac ca oricum totul se dirijeaza din loja. Azi e intr-un fel, maine invers.

RobYnho26.01.2010 20:50

Scuze ca iti zic, dar esti penibil, amice.

Nu mai poate omul sa faca o gluma ca si sare lumea smile.gif

Parea a nu fi o gluma.

*Alecs*26.01.2010 21:05
Sper sa castigam si sa ne intoarcem in tara cu toate cele 3 puncte.

Se face deplasarea?

Sper ca v-am lamurit.

danimarcu26.01.2010 21:18
@Andrei^&danimarcu

Nu mai poate omul sa faca o gluma ca si sare lumea :)

Tratez si eu cu ironie seriozitatea cu care se discuta despre aceste amicale cand oricum stim ca nu conteaza cine e capitan, cine e pe stanga, cine e in atac ca oricum totul se dirijeaza din loja. Azi e intr-un fel, maine invers.

Bine omule,linisteste-te ca nu te-a omorat nimeni.

Ma gandeam ca ori a innebunit lumea,ori eu nu mai bat bine.

Vad ca lumea nu a innebunit... :hypocrite:

Maye27.01.2010 12:17

Se vede ca nu i-ati citit postarile lui Alecs de pana acum.Nici pe departe nu gandeste omul asta asa.

De altfel , chiar a fost buna gluma , dar voi , betivilor :P , nu ati sesizat-o :D.

David27.01.2010 14:06

Da,bai.Treazule!

David28.01.2010 15:29

La meciul asta am vazut la ce nivel inalt a ajuns Kapetanos.

MoWeed28.01.2010 17:33
Se vede ca nu i-ati citit postarile lui Alecs de pana acum.Nici pe departe nu gandeste omul asta asa.

De altfel , chiar a fost buna gluma , dar voi , betivilor :P , nu ati sesizat-o :D.

Uite cine vorbeste, taranul care da cu coasa si apoi bea tuica la birtul comunal

Maye28.01.2010 23:03

Ai grija mestere , ca sunt baut si te parlesc.

ktalyn30.01.2010 15:10

Voi ati vazut ce portar aveau aia de la Salzburg :)) iar Kapetanos si-a aratat lacunele tehnice ...

«123»