FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Red Bull Salzburg 1-1 (1-0)

«123»
Virgil11.01.2010 10:32

Din informatiile oferite de site-ul oficial am spicuit urmatoarele:

16 ianuarie 2010 - 27 ianuarie 2010 - Cantonamentul Nr. 1

- cazare la Hotel Concorde - Lara Kundu, Antalya (facem precizarea ca FC Steaua Bucuresti a renuntat la cazarea in Hotelul Sherwood Breeze de comun acord cu managementul hotelului, dupa ce oficialii nostri au fost anuntati ca exista posibilitatea ca, in aceeasi perioada, o alta echipa sa aiba cantonamentul in acelasi loc. Conform politicii clubului nostru de a nu imparti hotelul cu alte echipe sau cu reprezentantii presei, precum si datorita calitatii superioare a Hotelului Concorde, s-a ajuns la aceasta decizie).

- 26 ianuarie 2010 - FC Steaua Bucuresti - FC Red Bull Salzburg - meci amical

- 27 ianuarie 2010 - sosire la Bucuresti

- 28 ianuarie 2010 - zi libera

- 29 ianuarie 2010 - antrenament la stadionul Steaua

Asadar in primul meci amical al anului Steaua Bucuresti, ocupanta locului 3 al Ligii 1 din Romania, va intalni binecunoscuta echipa austriaca Red Bull din Salzburg.

Va fi un meci de verificare a potentialului jucatorilor la acel moment, vor fi exersate probabil scheme de joc si multiple asezari in teren. Vor fi incercati toti jucatorii din lot apti de joc, aproximativ urmatorii:

Portari: Robinson Zapata, Ciprian Tatarusanu, Cezar Lungu

Fundasi: Pawel Golanski, Sorin Ghionea, Petre Marin, Eugen Baciu, Ifeanyi Emeghara, Zhivko Zhelev, Alexandru Tudose, Ducu Ninu, Lucian Filip

Mijlocasi: Cristian Tanase, Ianos Szekely, Ovidiu Petre, Banel Nicolita, Andrei Ionescu, Mihaita Plesan, Mihai Onicas, Erik Bicfalvi, Rafal Grzelak, Juan Toja si in proportie de 95% bulgarul Yovov.

Atacanti: Romeo Surdu, Bogdan Stancu, Pantelis Kapetanos, Krum Bibishkov.

Red Bull este liderul la zi in campionatul tarii sale, cu urmatoarea linie de clasament:

1. 19 11 6 2 37-17 20 39

In mod sigur un adversar bine ales, cu care Steaua a pierdut in sezoanele trecute, atunci cand ros-albastrii se aflau in faza pregatirilor, iar adversarii nostri la inceput de campionat.

Fotbalul din Austria a progresat mult, vremurile cand nationala tarii nostre invingea cu 4-0 echipa Austriei ramanand amintiri placute.

Asteptam vesti bune din Antalya.

Apropo, v-ar conveni ca Gabriel Oprea si Puiu Iordanescu sa devina noii patroni ai FC Steaua Bucuresti? Asa se vehiculeaza prin oras. Eu nu pot sa spun un DA hotarat, atata timp cat nu cunosc lichiditatile celor 2 si mai ales intentiile lor. Poate mai vor si altii, mai bine dotati la capitolul finante. Vom trai si vom vedea daca pe Gigi Becali il vor mai tine baierile pungii. Se aude ca nu.

Astristul11.01.2010 11:37

Meci greu, desi e doar un amical.

Si referitor la intrebarea de la final. 60% DA. Important e sa scapam de cioban & co. si sa existe intentia si actele necesare pentru vanzarea clubului ca m-am saturat de amageli si pacaleli bune doar pentru mass-media ca sa-si creasca traficul/tirajul.

MoWeed11.01.2010 12:10

@Astristul

De acord ca trebuie sa scapam de cioban dar de data asta trebuie sa avem grija pe cine ajutam sa preia clubul. Nu de alta, dar am mai ales odata doar ca sa scapam de Paunescu si s-a vazut cat de rau a fost...

David11.01.2010 12:27

Un fel de reeditare Steaua-Twente.Normal ca vom vedea toti jucatorii schimbati si inlocuiti,asa ca vor fi fluctuatii de joc,insa va fi prima ocazie sa il vedem pe Zhelev.

Astristul11.01.2010 13:29
@Astristul

De acord ca trebuie sa scapam de cioban dar de data asta trebuie sa avem grija pe cine ajutam sa preia clubul. Nu de alta, dar am mai ales odata doar ca sa scapam de Paunescu si s-a vazut cat de rau a fost...

Tocmai de asta am zis 60%, pentru ca nu stiu multe despre intentiile acelor oameni! ;)

stelist si dupa moarte11.01.2010 14:17

Pai pana acum eram disperati cu totii sa scapam de cioban cu orice pret,unii vroiau chiar sa si retogradam, si acum o dam cu 60 la suta si facem figuri?Oricine vine in locul lui e mai bine.

Daniel-Ionut11.01.2010 16:50
Pai pana acum eram disperati cu totii sa scapam de cioban cu orice pret,unii vroiau chiar sa si retogradam, si acum o dam cu 60 la suta si facem figuri?Oricine vine in locul lui e mai bine.

Ai suflat in fiola inainte sa spui ca oricine vine in locul lui e mai bine? :blink:

Sa fim seriosi... exista multe hiene printre noi...

Maye11.01.2010 17:00
Ai suflat in fiola inainte sa spui ca oricine vine in locul lui e mai bine? :blink:

Sa fim seriosi... exista multe hiene printre noi...

Si ce legatura are asta cu meciul Steaua - Red Bull Salzburg?

*Alecs*11.01.2010 17:07

Sper sa castigam si sa ne intoarcem in tara cu toate cele 3 puncte.

Daniel-Ionut11.01.2010 17:14
Si ce legatura are asta cu meciul Steaua - Red Bull Salzburg?

I'am raspuns unui om da?

Si nu te mai baga tu in toate alea ca ma enervezi... numai in ceafa imi suflii!!!

Steaua - Salzburg 1-3

Maye11.01.2010 17:20

Iti impartasesc sentimentele.

I'am raspuns unui om da?

Nu

Si nu te mai baga tu in toate alea ca ma enervezi... numai in ceafa imi suflii!!!

Poate vrei una in ceafa , daca nu vrei sa fi suflat.

Steaua - Salzburg 1-3

Dar vai , nu crezi in victoria echipei noastre in acest dificil meci?

ultrasfcsb11.01.2010 18:15

:steag_cruce_invers: se va transmite meciu in direct??????? fular-campionii ???

62 ne vrem clubul inapoi

Daniel-Ionut11.01.2010 18:30

Probabil ca da

Astristul11.01.2010 18:49

Intradevar! :))

Daniel-Ionut11.01.2010 18:54

Si daca vom marca mai multe goluri ca ei probabil ca vom castiga nu? :rolleyes:

f234567k11.01.2010 19:03

Iar ne bat astia ca in ultimul amical.

Daniel-Ionut11.01.2010 19:04
Iar ne bat astia ca in ultimul amical.

Cat a fost in ultimul amical cu ei ca nu mai stiu>? :hmmm:

f234567k11.01.2010 19:11

Nu mai tin minte exact dar stiu ca s-a jucat pe stadionul lor. A dat unu de la ei gol cu capu' si a ratat pzida de Dayro mult.

Kapetan0s11.01.2010 19:11
Cat a fost in ultimul amical cu ei ca nu mai stiu>? :hmmm:

Ne-au dat parca 3-0 nu mai stiu sigur! http://www.sport.ro/amicale/acum-Steaua-sa...-ro-si-www.html

f234567k11.01.2010 19:13

Da, 3-0.

danimarcu11.01.2010 19:30

Facem egal,1-1,ca sa aiba motive Stoichita sa-si repete gestul cu "ciocu' mic"! :gathering:

_yang11.01.2010 19:51
Apropo, v-ar conveni ca Gabriel Oprea si Puiu Iordanescu sa devina noii patroni ai FC Steaua Bucuresti? Asa se vehiculeaza prin oras. Eu nu pot sa spun un DA hotarat, atata timp cat nu cunosc lichiditatile celor 2 si mai ales intentiile lor. Poate mai vor si altii, mai bine dotati la capitolul finante. Vom trai si vom vedea daca pe Gigi Becali il vor mai tine baierile pungii. Se aude ca nu.

Da. Nu cunosc prea multe despre Gabriel Oprea, dar sigur nu e usa de biserica avand in vedere ca a fost ministru la un moment dat.

Insa daca nici pe Iordanescu nu-l acceptam, atunci pe cine...?

De la 12 ani cand s-a legitimat a jucat numai la Steaua, unde a debutat in 1968 in Divizia A. A câștigat campionatul national cu Steaua in '75-'76, '77-'78 si Cupa Romaniei in '69-'70, '70-'71, '75-'76, '78-'79. Are 64 de selectii in echipa natională unde a inscris 26 de goluri. A facut parte din echipa nationala calificată in sferturile C.E. - 1972. În Divizia A a avut 317 prezente si a marcat 156 de goluri. A ocupat locul 3 in 1976 si locul 2 in 1980 in clasamentul celor mai buni fotbalisti ai țării. Din 1984 a activat la echipa Hereklion din insula Creta - Grecia.

A debutat ca antrenor la Steaua Bucuresti, in 1985, ca secund al lui Emeric Jenei. În această calitate, dar si ca jucator, si-a adus contributia la câștigarea Cupei Campionilor Europeni in 1986. În 1987 conduce Steaua la câștigarea Supercupei Europei. Între 1987-1989 este antrenor principal la Steaua. Câștiga in această perioadă trei Cupe ale Romaniei si trei titluri de campioana A fost antrenor principal in editia '88-'89 cand Steaua a jucat finala Cupei Campionilor Europei (0-4 cu AC Milan). Între '90-'92 a antrenat in Cipru, pe Anorthosis Famagusta, cu care a participat in Cupa UEFA. În '92-'93 revine ca antrenor principal in Ghencea si readuce titlul după patru ani.

Pe 8 septembrie 1993 a fost numit antrenorul echipei nationale. S-a calificat la două turnee finale ale Campionatului Mondial (1994 si 1998) si la unul al Campionatului European din 1996. În august 1998 pleacă de la natională si antrenează alte echipe nationale si echipe de club straine, inclusiv in Arabia Saudita În ianuarie 2002 redevine antrenor principal la echipa nationala

La data de 5 septembrie 1994, colonelul Anghel Iordanescu din Ministerul Apararii Nationale a fost inaintat la gradul de general-maior (cu o stea). [1] A fost trecut in rezervă cu acest grad la data de 15 iulie 1998 [2].

stelist si dupa moarte11.01.2010 21:22
I'am raspuns unui om da?

Steaua - Salzburg 1-3

Daca asta meriti, mai Ionut.BRAVO Maye asa imi place, toti vrem sa scapam de fekali acu' o unii o dau la intors:"Sa vedem cine vine?"Mai conteaza, cum ziceam,orcine e mai indicat decat analfabetu' si taranu' si imbecilu'...etc de fekali.    VINDE PLEACA MORI IN **** *****

Virgil12.01.2010 06:25

Ce e interesant, e faptul ca se vorbeste ca Gabriel Oprea ar dori sa redea clubul Armatei. Credeti ca poate fi adevarata aceasta informatie? Eu nu ma pronunt dar nu stiu daca Steaua ar mai putea fi sustinuta din bugetul armatei. Mi-ar place insa ideea.

Referitor la meciul de debut in noul an, doresc sa vad seriozitate in randul jucatorilor, dorinta de victorie, mentalitate occidentala de cel putin 7% pe o scala de la 1 la 10.

Daniel-Ionut12.01.2010 06:50
Daca asta meriti, mai Ionut.BRAVO Maye asa imi place, toti vrem sa scapam de fekali acu' o unii o dau la intors:"Sa vedem cine vine?"Mai conteaza, cum ziceam,orcine e mai indicat decat analfabetu' si taranu' si imbecilu'...etc de fekali. VINDE PLEACA MORI IN **** *****

Lasa ma sa vina si Vadim Tudor nu? si leo de la strehaia ala... ce are... :blink:

«123»