FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Internationale , Mercato Ianuarie 2010

«1238»
Maye26.12.2009 23:22

Aici se va discuta despre transferurile de jucatori din primul mercato al anului 2010.

Fereastra de transferuri se deschide pe 1 ianuarie 2010 si tine pana pe 1 februarie 2010(cu mici derogari , diferita in anumite tari).

Avand in vedere ca Mercato-ul nu s-a deschis inca , putem discuta despre zvonurile legate de transferuri.

Zvonurile zilei :

Luca Toni de la Bayern Munchen la AS Roma.

Ruud van Nistelrooy de la Real la Tottenham.

Julio Baptista de la AS Roma la Inter .

Ronaldinho de la AC Milan la Botafogo.

Ronnie27.12.2009 06:25

Benzema de la Real Madrid la Man.Utd - circula acest zvon.

Daniel-Ionut27.12.2009 08:32
Benzema de la Real Madrid la Man.Utd - circula acest zvon.

Da nu mai dati ba zvonuri inutile... puneti transferuri certe.

Pana acum e sigur Toni la AS Roma.

Ronnie27.12.2009 08:56

Nu te mai comporta ca un copil. Am auzit pe multe site-uri si la TV despre acest lucru. Si este un topic in care putem discute orice despre transferuri.

Daniel-Ionut27.12.2009 09:03

Plecarea lui Benzema este practic imposibila... a venit pentru o suma mare la Real acum nici 6 luni, Real nu are foarte multi atacanti, iar jucatorul a declarat in AS ca nu pleaca...

Kun Aguero, Villa si Rooney viitoarele tinte ale Realului.

Ronnie27.12.2009 09:13

E imposibila pe dracu'. Circula prin presa un zvon cum Man.Utd ofera aceiasi suma cu care Realul la cumparat in vara pe Bnezema de la Lyon.

Benzema nu s-a adaptat deloc la Real Madrid. A fost rezerva destul de des, lucru care nu ii convine. Higuain este preferat de Pelegrini in fata lui Benzema.

PS: Nu mai pupa atat de mult in cur pe Real ca nu iti dau ei de mancare pana la urma.

PPS: Te contrazici singur.

Plecarea lui Benzema este practic imposibila

Kun Aguero, Villa si Rooney viitoarele tinte ale Realului.

1. Pelegrini joaca cu un sigur varf.

2. Atacanti la Real sunt: Ronaldo, Benzema, Higuain, Raul si Van Nisterlooy. 5 jucatori care se bat pentru un singur loc pe teren. Hai 2 sa zicem, daca joaca Ronaldo pe benzi.

Maye27.12.2009 09:30
Da nu mai dati ba zvonuri inutile... puneti transferuri certe.

Pana acum e sigur Toni la AS Roma.

Bai prietene , citeste prima postare si ai sa vezi ca scrie ca se discuta si despre "zvonuri".Perioada de mercato nu a inceput si nu avem cum sa discutam despre transferuri certe.

Cand va fi vreun transfer cert , acela va fi insotit de un link sau o poza macar.

Deci daca nu iti convine politica acestui topic , nu mai intra.

In alta ordine de idei:

Rooney la Real?

N-ai sa vezi.Unii pot fi curve ... altii niciodata!

Zvonurile zilei:

Frederico Macheda va fi imprumutat de Man United la Real Zaragoza.

Arsenal a inceput asaltul asupra Bordeaux-ului pentru Marouane Chamakh.

Prima tina a celor de la Man City pare sa fie Giampaolo Pazzini de la Sampdoria , pentru o suma undeva in jur de 20 de milioane de lire.

Goran Pandev , liber de contract , se afla in atentia lui Tottenham si Chelsea.

Daniel-Ionut27.12.2009 09:41
1. Pelegrini joaca cu un sigur varf.

2. Atacanti la Real sunt: Ronaldo, Benzema, Higuain, Raul si Van Nisterlooy. 5 jucatori care se bat pentru un singur loc pe teren.

1. Joaca cu Benzema varf impins si Higuain imediat in spatele lui, iar Ronaldo joaca in banda stanga sau dreapta.

2. Ruud o sa plece mai mult ca sigur in aceasta iarna... Raul este mai mult rezerva... de la RM Castilla nu aduce pe nimeni... deci ar ramane in Benzema, Higuain si Raul in atac.

In fine... ai dreptate la un lucru... Benzema nu s'a adaptat inca. 6 goluri in 18 + 6 pase de gol meciuri sunt foarte putine pentru un atacant care joaca la Real, pe langa Higuain care are 12 goluri in 18 meciuri + 2 pase de gol, Cristiano Ronaldo care are in 12 meciuri 13 goluri, Raul, 21 de meciuri 5 goluri, Ruud 4 meciuri 1 gol.

Din cate am inteles Toni este dat sigur la Roma pana in vara.

Oficial: Alvaro Recoba se intoarce acasa la Danubio.

http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=185315

Ronnie27.12.2009 09:50

Bai, ma lasi cu statisticile tale te rog si cu asezarile din Football Manager?! Macar daca arata ceva in joc, dar nici macar asta. Berbatov la Man.Utd e titular meci de meci si nu cred ca are 6 goluri in toate competitiile. Dar modul in care ajuta echipa este fantastic. Si e varf!

Nu imi spune tu mie ca Benzema a jucat ceva la Real Madrid. In marele meci cu Barcelona a fost preferat Ronaldo care era la 50% din potential in locul francezului care nu avea nicio problema.

Si ca o nouate pentru tine, Kaka este in spatele varfului la Real Madrid iar pe benzi sunt Ronaldo si Marcelo.

PS: Si acel varf este Higuain.

Daniel-Ionut27.12.2009 09:58

Corect, ai dreptate, e praf daca aduce unu dintre cei 3 de mai sus, probabil ca o exista sanse sa plece Benzema, e posibil sa fie un schimb Benzema + bani pentru Rooney dar nu prea cred ca o sa vrea Rooney la Madrid, Aguero e greu sa vina de la Atletico, probabil ca o sa vina Villa de la Valencia daca nu se intampla ceva acolo...

red&blue_boy27.12.2009 09:58

Mie nu mi s-ar parea ceva iesit din comun sa plece Benzema la United.Totusi,n-a jucat prea constant la Real,titular...Iar United a fost foarte aproape sa-l aduca inaintea Realului.Dar ca Rooney sa vina la Real nu cred never!

Credeam ca Pandev e apropape sigur la Inter.Se pare ca Mourinho l-ar prefera totusi pe Baptista de la Roma.

Zvonul cu Ronaldinho nu mi se pare prea credibil,nu prea vad ce motive ar avea sa plece de la Milan si mai ales la Botafogo.Iar cluburile din Brazilia de regula vand jucatori ca sa supravietuiasca,nu prea isi permit sa dea o gramda de bani pe un transfer...

Frederico Macheda va fi imprumutat de Man United la Real Zaragoza.

Pai nu mai vine la Steaua??? :))

Maye27.12.2009 10:01
Iar cluburile din Brazilia de regula vand jucatori ca sa supravietuiasca,nu prea isi permit sa dea o gramda de bani pe un transfer...

Botafogo are capital european. :)

Pai nu mai vine la Steaua??? :))

Se pare ca nu , sper totusi ca Sir Ferguson sa ni-l dea noua.

red&blue_boy27.12.2009 10:12
Arsenal a inceput asaltul asupra Bordeaux-ului pentru Marouane Chamakh.

Prima tina a celor de la Man City pare sa fie Giampaolo Pazzini de la Sampdoria , pentru o suma undeva in jur de 20 de milioane de lire.

Ar fi pacat sa plece cineva de la Bordeaux,barem nu acum,au o echipa frumoasa...

Pazzini e un jucator interesant,dar nu stiu daca ar face fata in Premier League.Plus ca mi se pare foarte mare suma de transfer vehiculata.Daca l-ar da asa,ar face o super afacere Sampdoria.

MoWeed27.12.2009 10:23

Ar fi o mare prostie sa dea atatia bani pentru Pazzini tinand cont de faptul ca atacul este compartimentul care sta cel mai bine la City. Mai bine ar intari apararea...

Maye27.12.2009 10:29

Zvonurile zilei in Anglia :

-Arsenal a inceput lupta pentru Marouane Chamakh.Senderos se pare ca va pleca in aceasta iarna la Atletico Madrid.

-Cum diferendul dintre Robbie Keane si Harry Redknapp este tot mai evident , se pare ca atacantul irlandez va pleca in aceasta iarna la Aston Villa.

De la Aston Villa , principalii vizati pentru o despartire sunt Nicky Shprey si Nigel Reo Cocker.

-Blackburn ii are ca tinte principale pe James Beattie de la Stoke si Nadir Belhadj de la Portsmouth.Dar avand in vedere ca nu prea sunt bani la club , e posibila si o despartire de una dintre vedetele Pedersen sau Benni McCarthy.

-Chelsea a reinceput eforturile pentru aducerea lui Aguero de la A.Madrid.Se incearca si readucerea pustiului Franco Di Santo de la Blackburn.Se pare ca i se va intrerupe transferul la Rovers din cauza dificultatilor pe care Chelsea le va avea odata cu inceperea Cupei Africii pe Natiuni.Cert este ca de la londonezi nu va pleca nimeni , Chelsea neavand voie sa faca transferuri pentru urmatoarele 2 mercato , in urma deciziei FIFA.

-Everton si-a asigurat deja primul jucator transferat , si anume : Landon Donovan va veni imprumut de la L.A. Galaxy.O alta tinta pentru "caramele" este jucatorul argentinean al celor de la Real Madrid , Fernando Gago.

-Liverpool va face o oferta pentru mijlocasul central al celor de la West Ham , Scott Parker.Parker este vazut ca o solutie buna pentru inlocuirea lui Xabi Alonso.Cormoranii ii cauta si un rival pe post lui Torres si cum varianta Toni a picat , ei se vor reorienta.

-Man City are 2 tinte clare in acest mercato : Chiellini de la Juventus si Maicon de la Inter.Alaturi de ei se insista si pe pista Pazzini de la Sampdoria.Mancini se pare ca se orienteaza exclusiv pe piata italiana.

-Man United are nevoie de ... fundasi.Cu siguranta Sir Alex Ferguson va aduce unul.Tintele "diavolilor" sunt : Gregory van der Wiel (Ajax) , Matthew Upson (West Ham) si Jack Rodwell (Everton).De plecat nu pleaca nimeni , in afara de Macheda , care se pare ca va fi imprumutat.

-Portsmouth nu va transfera pe nimeni , neavand bani.Se spera totusi in niste imprumuturi.Prelungirea imprumutului lui O`Hara de la Spurs , precum si un imprumut al lui Dos Santos , tot de la londonezi.Avand nevoie disperata de bani , se pare ca Avram Grant ii va vinde pe Utaka , Belhaldj si David James.

-Sunderland il va aduce pe Figueroa de la Wigan , iar Anton Ferdinand si David Healy sunt principalii vizati pentru o despartire.

-Tottenham are 2 tinte clare , dar pentru care va avea opozitie puternica : Upson si Parker de la West Ham.De plecat vor pleca aproape sigur : David Bentley , Roman Pavlyuchenko si posibil Robbie Keane.

-West Ham se confrunta cu probleme financiare grave , iar Upson si Parker vor pleca pentru a se putea plati datoriile.Este posibil sa vina Robbie Keane , in cazul in care unul dintre Upson sau Parker va ajunge la Spurs

.

-Wigan tinteste 2 jucatori de la Portsmouth : Kaboul si Boateng.Avand in vedere situatia financiara difcila a echipei de pe Coasta de Sud , este de asteptat ca Wigan sa reuseasca transferurile.De plecat , va pleca sigur Figueroa , care va merge dupa Steve Bruce la Sunderland.

-Wolves s-a orientat spre atacantul celor de la Stoke , Dave Kitson . Mutare posibila.

Jucatorul cel mai dorit al zilei:

Kenwyne Jones de la Sunderland .

Liverpool , Aston Villa si Everton se bat pe jucatorul lui Steve Bruce.

Pretul?12 milioane de lire.

Totusi este greu de crezut ca Bruce il va lasa sa plece , avand in vedere cuplul senzational pe care Jones il face cu Bent.

Dar in cazul unei oferte foarte bune...se discuta.

MoWeed27.12.2009 10:35
-Man City are 2 tinte clare in acest mercato : Chiellini de la Juventus si Maicon de la Inter.Alaturi de ei se insista si pe pista Pazzini de la Sampdoria.Mancini se pare ca se orienteaza exclusiv pe piata italiana.

Cu cei 2 ar avea intr-adevar o echipa tare Manchester City

Maye27.12.2009 10:36

Parerea mea?

Pazzini nu merita 20 de milioane .

Daca Mancini apuca pe calea risipirii banului , precum si Hughes , nu il prinde campionatul viitor.

City are jucatori...City are nevoie de antrenor.

Aparare la City?

Richards-Toure-Lescott-Bridge.

Mie mi se pare o aparare foarte buna.Daca nu il vindeau pe Dunne azi vara , astia erau betonati.

gio_stgloria27.12.2009 10:43

Arsenal ca de obicei ia jucatori care nu pot atinge adevarata performanta. Wenger e zgarcit ca de obicei. Pana nu ia niste jucatori pe bani buni nu va reusi sa atinga decat locul 2 si locul 2 nu exista.

Maye27.12.2009 10:44

Gio , te contrazic .

Chamakh e un super jucator.

MoWeed27.12.2009 10:46

Chamakh e unul din cei mai buni atacanti din Franta. Si campionatul din Franta a crescut mult in ultimii ani

gio_stgloria27.12.2009 10:51

@maye

E un jucator bun , dar nu cred ca ar rupe plasele prin anglia . Arsenal are super jucatori , dar care nu pot face pasul spre castigarea unui trofeu important. Wenger cred ca e multumit cu locurile 3-4-5 in anglia , o semifinala de CL din cand in cand . Altfel nu imi explic de ce nu face transferuri adevarate. A reusit ceva ani in urma performante , cand avea un super atacant , pe Henry. Jucatori de tipul lui ar trebui sa ia arsenal.

Si daca tot vrea tineri , cred ca Luis Suarez de-abia il asteapta :naughty:

PS: Sunt fan arsenal si imi place de wenger.

Maye27.12.2009 10:53

Suarez costa mai mult decat Chamakh.

Si da ... Luis Suarez este un super atacant.In Olanda , dar ramane de vazut cum e in alte campionate.

Daniel-Ionut27.12.2009 10:54

Si Huntelaar era un super atacant in Olanda...

MoWeed27.12.2009 10:55

Eu zic ca inca e un super atacant Huntelaar

gio_stgloria27.12.2009 10:55

Wenger e in stare sa-l slefuiasca. Rateaza mult de tot si iubeste prea mult mingea. Dar se poate transforma in ceva frumos ( Messi ).

«1238»