FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Previziuni Asupra Returului De Campionat

«123»
sabin130731.12.2009 11:52

Vant puternic, coafura rezista.

Inafara de meciurile cu rapid si Dinamo sper sa pierdem tot, Becali sa mai vanda 14 jucatori la 17% din pretul pe care i-a adus, sa fie refuzat de toti jucatorii si antrenorii si cel mai important, stelistii sa nu renunte la gandul ca vom scapa intr-o zi de cioban si atunci cu totii vom putea respira din nou Steaua.

cornisa5831.12.2009 11:54

Este Virgil cam optimist dar sper să aibă dreptate

danimarcu31.12.2009 13:59
Din pacate Steaua de azi = ciobanul. Asta este adevarul, orice lucru care aduce bani Stelei, ii aduce de fapt bani ciobanului.

...

Nu asta e Steaua noastra.

...

Frate Mo,nu te mai chinui degeaba!

"Din cocos nu faci gaina,nici din curva gospodina!"

Eu cred ca taberele sunt destul de bine delimitate;astora care nu inteleg ca orice succes al Stelei ii consolideaza pozitia ciobanului si scad sansele sa scapam de el ,nu le scoti din cap fixul lor!Sub pretextul mincinos ca pe ei ii intereseaza doar Steaua si nu de cine si cum e condusa ii fac un mare bine lui Jiji,legitimandu-i toate actiunile represive impotriva suporterilor si managementul de stana pe care il aplica la cel mai glorios club din Romania!

In momentul asta suporterii astia de rezultat sunt o problema chiar mai mare decat Jiji,cand ei vor disparea meciul nostru va fi castigat!

David01.01.2010 20:14

Eu as zice ca se poate pune egal intre multe aspecte,dar nu in totalitate.In opinia mea tot ce merge rau la club e meritul ciobanului,tot ce merge bine e noroc chior,insa spre deosebire de sezonul trecut avem ceva jucatori mai demni de Steaua pe teren.Personal nu pot sa pun "=" intre coiban si Kapetanos,intre el si Lacatus din trecutul apropiat,intre oier si noi suporterii,care facem parte din intregul numit Steaua sau intre latifundiar si Templu!

Muia de Becali nu inseamna Steaua.Muia de Becali este creditorul retardat al celui mai iubit club din Romania si al clubului cu cel mai frumos palmares din estul Europei.Normal ca il uram,normal ca vrem ca Steaua sa scape de cancer.Dar mi se pare gresit sa confunzi Steaua cu Jiji sau sa speri ca Steaua va pierde.

Oricum sperantele noastre nu influenteaza rezultatele,iar daca Steaua castiga vreun meci,poate chiar vreun trofeu,eu ma bucur ca a castigat Steaua,nu ca banii au intrat la oier.Pentru ca oricum e un conducator catastrofal,iar vinderea/falimentarea Stelei va fii singurul rezultat realist,iar noi ca suporteri vom avea de suferit multe infrangeri.Insa o victorie,chiar si un campionat in plus sunt un pas mic inapoi raportat la cat de prost e Jiji si de cat de rapid ii va cheltui.Cand va vinde Steaua,noi vom ramane doar cu aerul proaspat al victoriei iar o simpla imbunatatire a palmaresului nu va aduce intristare nimanui.

FORZA Steaua!

The Game05.01.2010 23:08

De la returul asta nu-mi doresc altceva decat victorii in meciurile cu spurcatii(mi-e dor de o victorie in groapa lui Ouatu) si tiganii...De restul meciurilor mi se rupe fix pu.la(vorba lui Spike),si asa nu o sa luam noi titlul anul asta,asa ca nu imi fac sperante degeaba.

Si bineinteles,dorinta cea mai arzatoare in returul asta este sa plece cacareaza din Pipera....

raulmarius200507.01.2010 11:33

forta Steaua vreau suporteri Stelei sa fie alaturi de echipa asta imi doresc pe 2010 doamne ajuta :steag_sah_mic:fular-campionii:steag_cruce_invers:

De la returul asta nu-mi doresc altceva decat victorii in meciurile cu spurcatii(mi-e dor de o victorie in groapa lui Ouatu) si tiganii...De restul meciurilor mi se rupe fix pu.la(vorba lui Spike),si asa nu o sa luam noi titlul anul asta,asa ca nu imi fac sperante degeaba.

Si bineinteles,dorinta cea mai arzatoare in returul asta este sa plece cacareaza din Pipera....

forta Steaua esti cea mai tare echipa din europa pt mine si vei ramane fular-campionii

kata_roby07.01.2010 21:51
forta Steaua vreau suporteri Stelei sa fie alaturi de echipa asta imi doresc pe 2010 doamne ajuta :steag_sah_mic:fular-campionii:steag_cruce_invers:

forta Steaua esti cea mai tare echipa din europa pt mine si vei ramane fular-campionii

Deci sa inteleg ca iesti ''CETATEAN'' ?

Maye07.01.2010 22:25

ieste , ieste

David08.01.2010 18:26

La cte emoticonuri pe MM patrat,deja e clar.

ultrasfcsb10.01.2010 15:51

asi vrea si eu sa stiu daca la meciu CFR-Steaua biletele se pot lua de la stadionul CFR......

ms

forza Steaua

:steag_cruce_invers:62 ne vrem clubul inapoi :steag_cruce_invers:

_yang10.01.2010 16:16

Daca ai nick-ul ultrasfcsb inseamna ca porti tricoul cu free jj pe stadioane?

Acum redevenind seriosi, cred ca o sa se gaseasca la "Ion Moina"...

RobYnho18.01.2010 10:15
asi vrea si eu sa stiu daca la meciu CFR-Steaua biletele se pot lua de la stadionul CFR......

ms

forza Steaua

E prea devreme de stiut, parerea mea.

David07.02.2010 18:12

Toate echipele par slabe in amicale,campionatul nostru e de cacao.Cred ca titlul se disputa intre noi si Vaslui.

LDS07.02.2010 19:27

Flacara viole(n)t.

Joga Bonito07.02.2010 21:39

Sa rezum intr'un cuvant: sumbre. :)))

Daniel-Ionut08.02.2010 09:37

Ma da nu mai e sportingbet sponsor? ca am vazut ca joaca fara sponsor pe trocou in amicale :hmmm:

Marius08.02.2010 09:43

Sunt tricouri d-alea din Obor.

RobYnho08.02.2010 10:55

De la SH. ( a se citi second-hand )

«123»