FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Previziuni Asupra Returului De Campionat

«123»
Virgil23.12.2009 12:10

In etapa a 18-a Steaua o va intalni acasa pe ocupanta ultimului loc, 18, Ceahlaul Piatra Neamt. In meciul tur Steaua a invins cu 2-0. E de asteptat sa invinga la cel putin acelasi scor si sa obtina primele 3 puncte din retur. Cumulate cu cele 34 de puncte pe care le-a strans in primele 17 etape, Steaua va ajunge la cota 37 de puncte si 11 victorii.

Etapa 19-a va fi una de care pe care. Steaua se va deplasa la Cluj si e de asteptat sa obtina cel putin un punct. Mai ales ca CFR-ul va vinde multi jucatori in aceasta pauza de campionat si va aduce jucatori noi care probabil nu vor avea timpul necesar acomodarii. Prin urmare totalul punctelor ros-albatrilor va ajunge la cel putin 38.

Etapa 20. Urziceni-Steaua. Un meci greu in care ros-albstri trebuie sa recupereze cel putin 1 punct din cele 3 pierdute pe teren propriu in etapa a 3-a. Se vorbeste ca patronul Bucsaru ca vinde o serie de jucatori, ca Brandan, Galamaz (pune talpa pe grumaz) sau Bilasco. Daca se vor realiza aceste transferuri, in mod sigur forta Unirii va scadea considerabil. Eu contez pe un singur punct, ceea ce ar insemna 39 puncte dupa 20 de etape.

In etapa 21, stelistii vor primi vizita echipei galatene Otelul, la carma careia se afla fostul mare jucator Dorinel Munteanu. La cum il stiu pe Dorinel, va veni sa faca o figura frumoasa in Ghencea si isi va propune o victorie. Degeaba insa. Steaua va castiga toate cele 3 puncte. Punctaj:42. 8 puncte in retur dupa numai 4 etape, o fi mult? O fi putin?

Groapa cainilor va fi gazda Stelei in etapa 22-a. Tamas e dat plecat sigur. Cati jucatori va mai pierde Dinamo pana la reluare? Va reusi Steaua sa recupereze cele 3 puncte pierdute in tur? Eu cred ca e posibil. Puncte dupa etapa a 22-a = 45.

Etapa 23. Steaua - Gaz Metan. Se va realiza transferul lui Parvulescu? Chiar daca nu va veni la Steaua, el va fi vandut in Europa. Meci fara probleme. Steaua = 3 puncte, total = 48.

Meciurile cu Pandurii au fost intotdeauna grele, dar in final victoria a fost de cele mai multe ori a noastra. Etapa 24-a ne va mai aduce 3 puncte, total 51.

Etapa a 25-a. Steaua va intalni FC Brasov, care trebuie batuta mar pentru ce ne-a facut in repetate randuri. Brasovul are o echipa cu tupeu, cu jucatori buni, care vor incerca marea cu degetul. Degeaba. Steaua 3, FC Brasov ). Ma refer la punctele obtinute. Total dupa 25 etape Steaua = 54 puncte.

26. Etapa in care ne vom deplasa la Bistrita. La tata Jean si la nea Florin Halagian. Ne-au ciupit un punct in tur si pentru asta ii vom sanctiona la maximum. Alte 3 puncte. Stoichita ne va face semnul acela enervant cu degetul la gura. Si vrem nu vrem, Steaua = 57 puncte. Un parcurs in forta pana aici.

Poli Iasi, echipa lui Grigoras isi va propune sa ne-o faca. Eu nu cred ca va reusi. Sa ne amintim ca in tur cele mai multe puncte Steaua le-a castigat in deplasare. Va castiga si acum si va ajunge la cota 60 dupa etapa a 27-a.

Etapa a 28-a va organiza in Giulesti meciul Rapid - Steaua. Daca nu se va desfiinta pana in retur, vom avea un meci greu in Giulesti. Contez pe Zapata si Kapetanos pentru a obtine un punct mare. Punctaj = 61.

Timisoara ne va fi adversara in etapa a 29-a. In tur i-am batut pentru ca Stoichita a blocat flancul stang de atac al echipei lui Marian Iancu. Nu ma indoiesc ca le-o vom trage inca odata pentru a ajunge la 64 de puncte.

In etapa a 30-a Steaua se va deplasa la Alba Iulia, orasul in care acum peste 20 de ani s-a nascut Adrian, celebrul nostru moderator. Alba Iulia e una dintre echipele care alaturi de Poli Iasi au tras intotdeauna pentru Dinamo. Va juca pe viata si pe moarte si ne va fi imposibil sa obtinem victoria. Dar e bun si un punct. Cu el Steaua va ajunge la la 65 de puncte la total.

In etapa a 31-a trebuie sa ne razbunam neaparat pe Astra Ploiesti. Cu golul pe care ni l-au inscris in ultimul minut in tur, au obtinut victoria si ne-au privat de punctul cu ajutorul caruia acum am fi fost campioni de toamna. Nu conteaza scorul, conteaza cele trei puncte cu care vom ajunge la un total de 68.

Daca nu batem pe FC Vaslui in etapa a 32-a, trebuie sa intelegem ca echipa moldoveana este o echipa puternica. Wesley Lopez mi se pare cel mai complet jucator din Liga 1. Apoi Gerlem, Temwanjera si ceilalti, platiti regeste de un Porumboiu care sfideaza criza, trebuie sa joace neaparat la nivelul salariilor primite. Imi pare rau dar nu avem sansa aici, asa ca ramanem cu doar cele 68 de puncte.

Etapa a 33-a. Dupa ploaie si furtuna, asa cum a fost pentru Steaua meciul contra Vasluiului, mai vine si vreme buna. Vom juca impotriva Craiovei. O Craiova aflata la sfarsit de tur pe un neonorant loc 14. Am batut-o pe propriul ei gazon. Cu atat ii va fi Stelei mai usor in Ghencea. Si uite asa Steaua depaseste baremul obligatoriu pentru a fi campioana. 71 de puncte!

Si iata-ne in ultima etapa a acestei editii de campionat. Un meci pe care Steaua va trebui sa-l castige pentru a fi sigura ca titlul cu numarul 24 va fi realizat. Stiu ca Inter Curtea de Arges va fi impulsionata cu cu sume impresionante pentru a ne incurca. Vor reusi? Numai Bunul Dumnezeu stie. Cu 74 de puncte am fi in mod sigur campioni.

Asta ar in semna ca in retur Steaua se va depasi pe sine si nu numai si va obtine 40 de puncte din 51 posibile.

Vom trai si vom vedea.

Stanici23.12.2009 12:39

Etapa 18-34, in afara de 22 si 28, infrangeri pe linie, eventual, retrogradare si, VICTORIE! Pleaca jegul jegurilor de la club si renastem.

Astristul23.12.2009 12:54

74 de puncte la final?? :))

Adrian23.12.2009 13:12

Daca mi se permite o sa enumar meciurile pe care nu le vom castiga cu siguranta(adica max egal):

CFR, Urziceni, dinam0,Pandurii, Bistrita, rapid, Timisoara, poate Alba Iulia(ca niciodata nu au castigat aici), Vaslui si poate Craiova.

Daca din astea 8 meciuri sigure(cele cu poate sunt nesigure) scoatem mai mult de 8 puncte sa imi dati suturi in fund la sfarsitul campionatului.

Vlad Bogdan23.12.2009 13:19

Cam prea optimist Virgil.

Virgil23.12.2009 13:32

Intamplator, facand abstractie de Gigi, caruia ii dau cucul intre falci, sunt stelist pana la moarte si dincolo de ea. Si sper sa obtinem ceea ce de atat timp am asteptat. Titlul cu numarul 24.

Daniel-Ionut23.12.2009 13:51
Intamplator, facand abstractie de Gigi, caruia ii dau cucul intre falci, sunt stelist pana la moarte si dincolo de ea. Si sper sa obtinem ceea ce de atat timp am asteptat. Titlul cu numarul 24.

Yes!!! ce imi place cum le spui :thumbsup:

danimarcu23.12.2009 13:57

El e mereu asa.Ar prefera un titlu in locul plecarii lui Jiji.

Ma rog,poate el are dreptate si noi nu!

Tinand cont de nivelul mult mai scazut al campionatului,fata de anii trecuti,Steaua s-ar putea pozitiona pe un loc fruntas,poate chiar primul.Multe depind si de felul in care va fi rezolvata problema scaderii salariilor.Anemicii jucatori ai Stelei(si nu numai)nu vor da acelasi randament pe jumatate din bani.Sunt cu totii mercenari,nu ii intereseaza pe ei gloria sportiva si alte "prostii" din-astea...Oricum joaca de nivelul diviziilor inferioare din Spania sau Italia pe bani destul de multi.Mereu am fost de parere ca se castiga prea mult fata de ceea ce dau,dar o masura luata in acest sens trebuie facuta de comun acord cu jucatorii.

MoWeed23.12.2009 14:03

Nu batem la Cluj, in groapa, pe giulesti, la Urziceni, la Vaslui.

De asemenea sunt sanse mari sa pierdem puncte la Bistrita(unde n-am mai castigat de ceva vreme) si la Targu-Jiu si acasa cu Timisoara, Brasov.

Si, totusi, s-ar putea sa ocupam unul din locurile fruntase datorita nivelului extrem de scazut al campionatului.

Totusi, sper ca finalul returului sa ne prinda pe un loc care sa nu ne permita calificarea in cupele europene

Ronnie23.12.2009 14:14

In tur ma asteptam sa pierdem acasa cu CFR, sa facem 1x cu Unirea si Dinamo, sa pierdem la Timisoara, sa facem 1x la Craiova, sa facem x2 cu Vasluiul. Asa ca si de la retur ma astept la surprize.

gio_stgloria23.12.2009 14:32

Faceti calcule fara nici o relevanta.

Astristul23.12.2009 15:21
Daca mi se permite o sa enumar meciurile pe care nu le vom castiga cu siguranta(adica max egal):

CFR, Urziceni, dinam0,Pandurii, Bistrita, rapid, Timisoara, poate Alba Iulia(ca niciodata nu au castigat aici), Vaslui si poate Craiova.

Daca din astea 8 meciuri sigure(cele cu poate sunt nesigure) scoatem mai mult de 8 puncte sa imi dati suturi in fund la sfarsitul campionatului.

Dintre cele mentionate de tine, sper ca macar cu dinam0 si cRapid sa castigam. :D

David23.12.2009 20:22

Aici mai poate intra un factor foarte important si anume ca Ciobanul mai da bani incoace si in colo pentru Liga.Parerea mea e ca turul asta a cam mirosit puternic a umblat la butoane.

Roby9123.12.2009 20:58

Iar ne arata "lippi" o doza din aia de noroc chior,ca asa am castigat si ultimele meciuri.Idee 0,tactica 0,haos,dar totusi noroc cu caru`.

AG23.12.2009 21:22

ne pisam pe Dinamo si luam campionatul , Vaslui pe 2 , rapid 3 , Timisoara pe 4 si CFR 5

David24.12.2009 07:24

Cum sa spui ca Urziceni prinde in cel mai bun caz locul 6? :blink:

Virgil24.12.2009 07:40

@ David

Stie el ceva. :)

Nesuferitul de bursuc, Dan Petrescu, a declarat ca daca in retur nu va fi arbitrat de arbitri straini, va parasi România. Paguba-n ciuperci.

Pe de alta parte seful arbitrilor, Vasile Avram, a promis arbitrilor romani ca din retur nu vor mai arbitra strainii. Asa incat putem trage o concluzie. Unirea fara Dan nu va mai fi ce a fost. Alege-s-ar praful de echipa asta de milogi!

David24.12.2009 07:56

DE cand nu am mai fost campioni de toamna?De cand nu am mai avut un golgheter al campionatului dat de noi?Si totusi...dezamagirea ar fi la locul ei si pentru acest sezon.Deocamdata,in formatia actuala CFR si Unirea mi se par mai bune decat Steaua.Probabil ca daca pleaca Petrescu,Unirea se prabuseste,iar CFR schimba prea des antrenorii,insa Steaua a avut in acest tur noroc cu carul.Nu stiu daca se poate repeta.

dayra24.12.2009 10:46
sper ca macar cu dinam0 si cRapid sa castigam. :D

:yes:

*Alecs*24.12.2009 12:21

Fotbalul a murit, a ramas doar ura..

El ragazzo STELIST24.12.2009 13:19

mdea...Virgil nu crezi ca te`ai cam avantat nitel ? Sau ma rog esti impins de o doza foarte mare de optimism...Sincer sa fiu,nu`mi doresc decat sa castigam meciurile cu d.inam0 si crapid...in rest,sper sa nu prindem o pozitie care ne`ar duce intr`o cupa europeana...Atat timp cat "Steaua" nu mai primeste bani din participarile in cupele europene,atunci e clar ca el ciobandante va pleca !

Doamne ajuta !!!

Craciun fericit tuturor alaturi de cei dragi !

DelPiero1024.12.2009 20:06

Sincer,abia astept asta. :D

sweetamber24.12.2009 20:39

Cum le stie Virgil cu matematica! Speram sa aibe dreptate. Totusi un nou titlu nu ar trebui sa insemne acceptarea lui Becali. Din contra, ar trebui urat si mai mult pentru ca nu face decat sa isi castige popularitatea pe spatele acestei echipe fantastice!

mdea...Virgil nu crezi ca te`ai cam avantat nitel ? Sau ma rog esti impins de o doza foarte mare de optimism...Sincer sa fiu,nu`mi doresc decat sa castigam meciurile cu d.inam0 si crapid...in rest,sper sa nu prindem o pozitie care ne`ar duce intr`o cupa europeana...Atat timp cat "Steaua" nu mai primeste bani din participarile in cupele europene,atunci e clar ca el ciobandante va pleca !

Doamne ajuta !!!

Craciun fericit tuturor alaturi de cei dragi !

Sa sti ca iti dau dreptate. Imi doresc sa batem pe Dinamo si rapid, si sa nu mai primeasca ciobanu bani de le UEFA, Poate asa va pleca!

Daniel-Ionut26.12.2009 12:12
Fotbalul a murit, a ramas doar ura..

Trist, pacat si tot ce'n minte'mi vine... :no:

Stryker26.12.2009 14:03

Eu prevad ca in retur se va impune echipa mai putin slaba dintre toate ...

Urziceni o data cu plecarea "bursucului" nu mai pot emite pretentii , nu ca si-ar fi putut permite si anul asta sa emita ...

Timisoara si Cluj le vad principalele contracandidate la titlul

concitadinele nu cred ca vor putea emite pretentii la titlu ... au parca mai multe probleme pe cap decat noi

Noi o sa avem sanse la titlu: daca dupa campania asta de transferuri nu vom pierde cativa titulari in loc sa-i castigam, ne trebuie neaparat un fundas central pt ca Ghionea incepe sa fie din ce in ce mai slab, alaturi de un atacant care sa-l complecteze pe Kapetanos

daca o sa stim sa ne impunem in continuare cu echipele mici sa si nu cedam multe puncte cu contracandidatele si daca vom avem sansa de partea noastra cum am avut in meciurile acelea castigate pe final ...

i-am uitat poate pe Vaslui ... insa ei vor prinde maxim locul 4 in campionat , mai mult nu cred ca vor fi in stare chiar daca au facut un tur peste asteptari

«123»