FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Previziuni Asupra Returului De Campionat

«123»
Free_Steaua26.12.2009 20:58
Noi o sa avem sanse la titlu: daca dupa campania asta de transferuri nu vom pierde cativa titulari in loc sa-i castigam, ne trebuie neaparat un fundas central pt ca Ghionea incepe sa fie din ce in ce mai slab

Inca nu sunt convins ca Sorin si-a pierdut valoarea, atata timp cat langa el nu este un fundas central de valoarea lui cel putin...atunci el poate juca prost involuntar.

alaturi de un atacant care sa-l complecteze pe Kapetanos

Langa grec ne trebuie un om de viteza,un Varga ar fi excelent insa nu da ciobanul banii pe el, Stancu o sa se impuna si el destul de bine in retur,are valoare insa trebuie sa se recupereze cum trebuie. :steag_sah_mic:

Virgil28.12.2009 06:58

Analiza mea a fost una logica, condusa de un sentiment pozitiv. Sentimentul pozitiv provine din convingerea ca pentru campionatul romanesc Steaua e o echipa puternica. El a fost intarit de ultimele victorii consecutive, dar si de victoriile obtinute in deplasare, cea de la Timisoara fiind de departe cea mai putin asteptata si cu atat mai convingatoare.

In ciuda faptului ca Stoichita este aservit ciobanului, am remarcat ca omul asta gandeste fotbalul. Ori ca sa il gandesti trebuie sa-l cunosti. Stoichita cunoaste jocul, acest lucru este de netagaduit.

Ronnie28.12.2009 07:40

Nu stiu cat de bine gandeste fotbalul cand prefera sa inceapa cu Plesan, Surdu si Nicolita si sa ii tina pe margine pe O.Petre, Tanase si Onicas (cand nu era accidentat). Parerea mea este ca nu poti emite pretentii la campionat jucat cu cei 3 jucatori mentionati mai sus titulari. Pur si simplu, baietii aia nu sunt facuti pentru fotbal.

Virgil28.12.2009 08:36
Nu stiu cat de bine gandeste fotbalul cand prefera sa inceapa cu Plesan, Surdu si Nicolita si sa ii tina pe margine pe O.Petre, Tanase si Onicas (cand nu era accidentat). Parerea mea este ca nu poti emite pretentii la campionat jucat cu cei 3 jucatori mentionati mai sus titulari. Pur si simplu, baietii aia nu sunt facuti pentru fotbal.

Iti respect opinia fiindca esti unul dintre cei mai seriosi utilizatori. Banuiesc ca iti este cunoscuta expresia "geniu nebun". Raportand expresia la nivelul lui (cu mult sub al unui geniu) constat ca expresia sta in picioare si la nivelurile inferioare.

Dupa parerea mea de stelist si Plesan si Surdu si Nicolita sunt fotbalisti care au perioade bune si perioade rele, prin urmare nu au constanta unui Ov. Petre, Tanase sau Onicas, desi si acestia din urma fac uneori meciuri mai slabe.

In alta ordine de idei nimeni nu stie mai bine decat antrenorul ce se petrece la echipa. El tine cont de accidentati, de cine e in forma, de cine s-a antrenat mai bine, de cine e mai potrivit pentru a incepe din primul minut. Si sa mai stii Ronnie, ca uneori introducerea unui jucator bun in repriza a doua, poate fi mai consistenta.

mountytoma28.12.2009 10:08
Sincer sa fiu,nu`mi doresc decat sa castigam meciurile cu d.inam0 si crapid...in rest,sper sa nu prindem o pozitie care ne`ar duce intr`o cupa europeana...Atat timp cat "Steaua" nu mai primeste bani din participarile in cupele europene,atunci e clar ca el ciobandante va pleca !

Doamne ajuta !!!

subscriu in totalitate! as mai adauga sa batem si CFR-ul, care dupa parerea mea va castiga din nou campionatul. doar au castigat si prezidentialele, nu?

Astristul28.12.2009 13:51

Daca Steaua va castiga Liga 1 in sezonul acesta, o va castiga 70% pe baza de noroc!

Daca Steaua va castiga Liga 1 in sezonul acesta, Becali nu va mai pleca vreodata din Ghencea. Sunt sigur de asta! :(

David28.12.2009 17:52

Steaua nu va casiga campionatul din simplul fapt ca nu e obiectiv.Locul 2 sprea UCL e suficient pentru cioban,iar pe el il doare undeva de trofee.

Daniel-Ionut28.12.2009 17:52

Ho ma ca nu esti la Football Managerul tau... unde il pui si capitan p Onicas :D

@Astristrul... oricum nu pleaca prea curand... :no:

David28.12.2009 18:12

@Daniel-Ionut

Onicas e tanar si a aratat cate ceva la inceputul sezonului.De ce sa nu scapi de anti talentele ca Nicolita si sa lasi jucatori care nu s-au realizat precum Plesan in schimbul promovarii tinerilor care chiar fara expreienta fac mai mult decat astia.Personal inca nu m-am hotarat sa nu-i dau nici o sansa de revenire lui Surdu,insa avandu-l pe Cristian Tanase in lot,cum sa nu-l bagi pe Romica rezerva?Pe posturile pe care joaca are contracandidati mai buni precum Stancu,Kapetanos sau chiar Szekely.OV.Petre e mai bun,mai experimentat si doar cu un an mai batran decat Plesan(o diferenta atat de mica e ireveleanta).

PS.Voi rezista tentatiei de a da un prim 11 favorit.

Astristul28.12.2009 18:36
@Astristul... oricum nu pleaca prea curand... :no:

Din pacate sunt de acord cu tine si din punctul asta de vedere. :(

David28.12.2009 18:40

Daca nu pe criza cu afacerile cazute dupa o vizita la racoare,atunci cand?

Astristul28.12.2009 19:14

La cum "merg" lucrurile in Ghencea, asta prefera sa sugrume Steaua de tot decat sa plece el de la echipa.

Virgil29.12.2009 10:44
Daca Steaua va castiga Liga 1 in sezonul acesta, o va castiga 70% pe baza de noroc!

Daca Steaua va castiga Liga 1 in sezonul acesta, Becali nu va mai pleca vreodata din Ghencea. Sunt sigur de asta! :(

Ca o fi 70%, ca o fi numai 50%, norocul face parte din joc si il poti avea numai atunci cand ai cativa jucatori cheie. Un Zapata in poarta, care intr-o zi buna poate prinde sau respinge tot. Un Kapetanos care poate marca in ultimul minut al unui meci. Sau un Tanase, sau un Toja sau un Szekely, care pot veni in sprijinul apararii si pot sa si marcheze goluri.

Norocul apartine celor puternici, iar jucatorii enumerati mai sus fac parte din aceasta categorie. Mai Astristule mai.

red&blue_boy29.12.2009 14:31

Ne mai facem ganduri ca rupem tot in retur,ca luam campionatul si noi n-aducem pe nimeni,ba mai si dam jucatori...Hai sa fim seriosi...Cat e Jiji nici nu prea mai ma afecteaza asa tare ce se intampla,la asta te poti astepta la orice...Si de luam campionatul,ce sa spun,asa o sa fiu de extaziat...

Astristul29.12.2009 22:03
Ca o fi 70%, ca o fi numai 50%, norocul face parte din joc si il poti avea numai atunci cand ai cativa jucatori cheie. Un Zapata in poarta, care intr-o zi buna poate prinde sau respinge tot. Un Kapetanos care poate marca in ultimul minut al unui meci. Sau un Tanase, sau un Toja sau un Szekely, care pot veni in sprijinul apararii si pot sa si marcheze goluri.

Norocul apartine celor puternici, iar jucatorii enumerati mai sus fac parte din aceasta categorie. Mai Astristule mai.

Eu am alta parere despre Steaua de astazi, si numai echipa puternica nu ne putem numi in momentul asta! :rolleyes:

danimarcu29.12.2009 22:14
Eu am alta parere despre Steaua de astazi, si numai echipa puternica nu ne putem numi in momentul asta! :rolleyes:

S-a vazut ce puternici suntem in grupele UEFA . :thumbdown:

Din pacate la noi numai norocul mai conteaza...

Virgil30.12.2009 07:17

Pentru Liga 1, e. Altfel nu s-ar fi aflat in trioul cu cate 34 de puncte din fruntea campionatului. Iar daca o dai inca odata pe noroc, retine ca norocul apartine celor puternici. :D

Stanici30.12.2009 08:03

Norocul apartine celor cu suflet bun. Si nu vad de ce ar trebui ca jyjy sa aiba noroc, sa ia titlul si sa ii vina iar niscai banuti din shempions lig. Si, mai grav, sa ii fie legitimizata postura de dictator in Ghencea. Mai Virgile, mai.

mountytoma30.12.2009 08:12
Norocul apartine celor cu suflet bun. Si nu vad de ce ar trebui ca jyjy sa aiba noroc, sa ia titlul si sa ii vina iar niscai banuti din shempions lig. Si, mai grav, sa ii fie legitimizata postura de dictator in Ghencea. Mai Virgile, mai.

uitati ca demulte ori norocul e al prostului!!! stii vorba aia, prost sa fii, noroc sa ai. la Jiji se potriveste de minune. de cate ori a avut "noroc" la tragerile la sorti pentru cupele europene, mi-am adus aminte si de vorba aia cu "la pasarea chioara ii face Dumnezeu cuib!" becaliotul a avut mare noroc pana acum. insa roata norocului seintoarce, stim cu totii.

daca norocul ar tine cu cei cu suflet bun, atunci Steaua ar scapa de becakat, spre bucuria suporterilor ei adevarati!

Astristul30.12.2009 15:00

Am intalnit putina lume cu suflet bun care sa fie si norocoasa. De regula ticalosii au un noroc de zici ca au mancat kkt de cand erau mici! :| Regula i se aplica si lui Jiji!

Virgil31.12.2009 07:41

Vorbeam de echipa. Scuza-ma, dar tocmai ai pus egal intre Steaua si cioban. Si ai scapat din vedere adevarul ca Steaua suntem noi suporterii ei. Mai Dorulet mai...

Altfel, un An Nou cat se poate de bun!

STELIST 8631.12.2009 09:22

Returu' o sa fie fooarte coool frate,Steaua out din Liga 1,Champions League....pardon europa..Jiji o sa dea din maini si o sa danseze in puscarie,cu nea' mitica legat de gat...Borcea o sa dea spritz la jucatorii nostri sa le dea ''putere''

Deci returu intr-un cuvant-Cancer!

PS-In 2010 ne dorim un cadou....Ce face nea' Gigi?Place la el?

MoWeed31.12.2009 10:05
Vorbeam de echipa. Scuza-ma, dar tocmai ai pus egal intre Steaua si cioban. Si ai scapat din vedere adevarul ca Steaua suntem noi suporterii ei. Mai Dorulet mai...

Din pacate Steaua de azi = ciobanul. Asta este adevarul, orice lucru care aduce bani Stelei, ii aduce de fapt bani ciobanului.

Nu asta e Steaua noastra.

Steaua noastra nu e cea condusa de Jiji, Argaseala, Mache si "cancelarul" Virgil Becali.

Steaua noastra nu e cea la care o nulitatate(din punct de vedere fotbalistic) ca Banel Nicolita este impusa pentru popularitatea care o aduce in randul unei anumite etnii in timp ce jucatori valorosi ca Rada, Goian, Dica, Neaga sunt lasati sa plece pentru niste sume minuscule.

Steaua noastra nu e echipa a carui obiectiv este calificarea in CL de pe locul 2

Steaua noastra nu e echipa care isi bate joc de Cupa Romaniei sau care este ciuca batailor in cupele europene(n-am mai castigat acasa intr-o faza superioara a unei competitii europene din 2006).

Steaua noastra este echipa condusa de niste profesionisti desavarsiti ca Sfinxul; de oameni care nu creeaza/intretin scandaluri doar ca sa apara la televizor.

Steaua noastra este o echipa ofensiva care joaca si pentru deliciul spectatorilor, nu numai pentru puncte.

Steaua noastra ia in serios orice competitie in care participa.

Steaua noastra a facut nenumarate meciuri senzationale in Europa invingand multi adversari considerati favoriti de-a lungul timpului.

Steaua noastra nu transfera dupa DVD-uri.

Steaua de azi nu mai are nici o legatura cu ceea ce dorim noi de la Steaua. Dorindu-ne performante pentru aceasta Steaua, ne dorim prelungirea perioadei Becali si afundarea si mai grava a clubului in mediocritate. Palmares bogat avem, slava Domnului. Important e sa scapam de Becali, ca vom mai castiga noi trofee dupa aia

Daniel-Ionut31.12.2009 10:54

Nu mai va certati ba si in ultima zi din an... luam titlul 24, cupa, europa league, supercupa europei, ne calificam mai departe din grupele CL, terminam turul pe primul loc la 10 puncte distanta, aducem doar jucatori de nationala... hai un 2010 fericit!!! :drunk:

Stanici31.12.2009 10:55

Altfel, un An Nou cat se poate de bun!

Nu te scuz. Uite:

Am pus egal intre eventualele rezultate bune ale Stelei si bunastarea, infatuarea si intarirea pozitiei jegosului. Si adevaratii suporteri, care sunt suporteri pentru ca iubesc Steaua si nu doar performantele ei, tin indeajuns de mult la acest club ca sa lase rezultatele de moment de-o parte pentru a spera la victoria suprema: plecarea jegului.

In rest, la fel si tie si apropiatilor tai!

«123»