FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sa facem cunostinta!

«123»
I.N.Money27.11.2005 18:55

Nu esti Toronto....daca iese omor cu jandarmii si u esti cu prietena langa tine??? intr-un mod "macabru" e un pic amuzant :wink:

misha27.11.2005 18:58
lasati baiatul in pace . are 13 ani dar tine cu Steaua si simte si el nevoia sa isi exprime sentimentele, sa vb si el cu cineva care il intelege. crede ti ca mie imi este usor ca fata sa tin cu Steaua(sa imi placa fotbalul)? cand toti prieteni mei sunt rapidisti, dinamovisti,etc.. tot timpul sunt luata peste picior(nu pe forum) si poate sunt pusa la punct cu acest sport mai bine decat un baiat. putine persoane inteleg lucrul asta ca am fotbalul in sange si ca de mica am fost pe stadion(recunosc nu la Steaua la faru sau la petrolu )

Parerea mea ca fetele nu au ce cauta pe stadion! In prezent prezenta fetelor la stadion poate fi comparata cu trimiterea femeilor la razboi! Daca te duci la stadion cu prietena inseamna ca esti nebun parerea mea mai ales la derbyuri(Dinamo,Rapid).

Oricum e doar opinia mea sa nu sariti pe mine sau sa ma injurati!

sa stii ca au participat si femei la razboi...si s-au descurcat foarte bine....si cum vine remarca asta ca fetele n-au ce cauta pe stadion...dar puneti fratilor o pancarda...cu interzis fetelor/femeilor....mi se pare ca esti cam misogin :roll:

Motanu D27.11.2005 19:04

Avand in vedere ce se intampla in Romania, femeile n-au ce cauta pe stadion. Decat, bineinteles, daca sunt masochiste!!!

In alte locuri da. Dar nu in Romania. La ce galerii de 3 parale avem si ce militieni retardati.

misha27.11.2005 19:06
Avand in vedere ce se intampla in Romania, femeile n-au ce cauta pe stadion. Decat, bineinteles, daca sunt masochiste!!!

In alte locuri da. Dar nu in Romania. La ce galerii de 3 parale avem si ce militieni retardati.

pana acum eu n-am patit nimic :roll:

Motanu D27.11.2005 19:10

pana acum eu n-am patit nimic :roll:

Inca... :twisted: :(

I.N.Money27.11.2005 19:11

O fata de era cu un amic al meu in meciu cu lens si-a luat un pumn in ochi de la unu de era langa mine..din greseala la primul gol al Stelei....deci Misha trage u concluzile :lol:

misha27.11.2005 19:17
O fata de era cu un amic al meu in meciu cu lens si-a luat un pumn in ochi de la unu de era langa mine..din greseala la primul gol al Stelei....deci Misha trage u concluzile :lol:

ai zis din greseala..nu a fost intentionat...si oricum eu n-am patit nimic si nici nu cred ca voi pati...si voi merge pe stadion...chiar daca imi da cineva cu pumnul, ma impusca (exagerez cu impuscatul)etc....clar???? :evil:

Motanu D27.11.2005 19:19

Foarte bine (probabil ca esti cvasimascohista dar...) Insa nu recomand nici unei fete sa mearga pe stadioanele din Romania.

misha27.11.2005 19:22
Foarte bine (probabil ca esti cvasimascohista dar...) Insa nu recomand nici unei fete sa mearga pe stadioanele din Romania.

las' nu le mai recomanda...pt ca ele sunt inteligente si stiu ce sa faca...si stiu sa se fereasca de "belele" (ca sa zic asa) ... :evil:

I.N.Money27.11.2005 19:25

Noi avem "placerea" la gol sa punem mana pe vecinii din dreapta si stanga si sa tragem ca nebunii.... :lol: :lol:

Motanu D27.11.2005 19:47

las' nu le mai recomanda...pt ca ele sunt inteligente si stiu ce sa faca...si stiu sa se fereasca de "belele" (ca sa zic asa) ... :evil:

Sa fie asa cum zici tu... Ce bine ar fi !!!

l_crookz28.11.2005 00:51

sunt nou pe forum, 26 de ani (dublu de 13, sper sa n-am "probleme" ca cel de 13 ani :) ) si va salut pe toti!

Grinch28.11.2005 14:54

Welcome...

Grinch28.11.2005 15:04

Eu zic ca te inseli amarnic . In primu rand eu zic ca este foarte frumos ca o fata sa vina la una din tribune sa se uite linistita la meci sa aplaude ba chiar sa strige in momentele bune ale echipei . Pe de alta parte si aici cred ca te referi tu , intradevar fetele si nici baietii nu ar trebui sa vina la peluza dak nu vor sa cante , sa sara , sa fluture un steag ; daca insa vor asta nu trebuie neaparat sa se bage ele la batai la imbranceli si asa mai departe . Si ce la gol neaparat trebuie sa fii pe jos cu capu spart ? Trebuie doar sa fii putin atent :wink:

SSK28.11.2005 17:42

Eu unul nu prea as aduce o fata la stadion, pentru ca ar vedea cum ma manifest, si nu ma manifest chiar ortodox :P Bine, daca fata respectiva mi-e indiferenta, poate sa vina.

Cat despre fete pe stadion, eu zic ca locul lor (cu foarte putinele exceptii care confirma regula) NU este in peluza. Pot sa stea foarte frumusel la tribuna, vorba lui Grinch - sa priveasca, sa aplaude. Peluza e insa pentru baieti. 8)

Din pacate insa, in ultima vreme au cam aparut fetele prin peluze si in general pe stadion. Zic "din pacate", pentru ca se comporta la fel ca baietii. Ceea ce mi se pare totusi excesiv. Parerea mea !

Grinch29.11.2005 15:52

Sunt dornice de aventura ma :wink:

Bya_629.11.2005 17:55

Dak vi cu vreo 3 baieti pe stadion nu cred ca se leaga nimeni de tine...in alte tari sunt multe fete pe stadion...si dak prietenul tau ii fotbalist...ce faci? :) Nu ca prietenul meu ar fi fotbalist da...ziceam asa...

Vlad729.11.2005 18:21

Auzi Bya_6 eu zic ca mai bine ar fi sa nu mergi pe stadion...la fel si alte fete...stiu ca ti cu Steaua da...si vreau sa te intreb ceva,niste prieteni de-ai mei te cunosc(faci tenis nu?)is dinamovisti da o zis ca pt tine se fac stelisti. :D ce zici?Scuze da mio zis sa iti zic.

armanovici30.11.2005 15:58

@tuturor

Hai sa incetam cu atacurile/mistourile specifice varstei prescolare..

/topicul a fost creat pt a ne cunoaste intre noi,nu pt aluzii si mistouri ieftine...

Grinch02.12.2005 14:10

E deja regula ca un topic sa curga mult in offtopic !

Bya_602.12.2005 18:51

Vlad7 te rog sa termini cu prostiile astea!

Ionut_stelistu04.12.2005 16:09

Sunt nou pe forumul Stelei!

Ma numesc Ionut.

Varsta: 11 ani

Zodie: Varsator

Pasiuni: fotbal,fifa 2006

Muzica: Rock, Hip-Hop si Rap.

Trupe preferate:Fara Zahar,TNT,Corina...

Echipe preferate: Steaua si Barcelona.

Jucatori preferati de la Steaua: Dica, Iacob, Nicolita si Dinita.

Jucatori preferati de la Barcelona: Deco, Ronaldinho si Eto'o.

Cred ca cel care a facut acest topic a avut o idee f. buna !!!

IONUTZ-CIPRIAN13.12.2005 08:41

:twisted: SALUTARE!!!!Sunt nou intrat de nici 2 luni de zile.Am tot urmarit ce se intampla pe aici si am remarcat ca se ia umea de cei mici.eU AM 23 de ani si sunt stelist de cand am invatat sa pun intrebari,dar vreau sa zic ca la 14 ani mi-am luat omoru de la ai mei ca am scris sub geamul de la dormitpr Steaua cu vopsea,si stau undeva la vedere.AIA SUNT VIITORUL.Multa bafta de la Brasov! :evil:

Virgil13.12.2005 09:03
Doamne ce rai puteti fi.....dar voi cum erati la 13 ani...erati mai "brezi" :roll:  :roll:

Am sa sar in ajutorul tau,vad ca nu esti sigura.

Cneaz,cneji;viteaz,viteji;breaz,breji. :)

Grinch13.12.2005 12:42
Sunt nou pe forumul Stelei!  

Muzica: Rock, Hip-Hop si Rap.  

Trupe preferate:Fara Zahar,TNT,Corina...  

Aici mi-a placut de tine mai Ionut :lol:

«123»