FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sa facem cunostinta!

«123»
meshteroo18.11.2005 16:00

Sunt nou pe forumul suporterilor Stelei! Propun ca pe acest topic sa facem cunostinta unul cu altul. :wink:

Ma numesc Marian.

Varsta: 13 ani

Zodie: Taur

Pasiuni: fotbal, formula 1, wrestling

Muzica: Rock, Hip-Hop si Rap.

Trupe preferate: Voltaj, 3SE, H-cu, Eminem, si altele.

Echipe preferate: Steaua si Barcelona.

Jucatori preferati de la Steaua: Dica, Iacob, Nicolita si Ogararu.

Jucatori preferati de la Barcelona: Deco, Ronaldinho si Eto'o.

FORZA Steaua! FORZA BARCA (3-0 cu REAL!)

SSK18.11.2005 18:07

Ai uitat sa raspunzi la intrebarea cu "ce parere aveti despre autorul acestui oracol ?" :lol:

lbj19.11.2005 19:56

hai mha lasa copilul in pace sa se exprime...de ce esti asa de rautacios ... :wink:

SteauaToronto20.11.2005 01:31

Dragul meu dar aici suntem la sectia Discutii Libere aici nu se vorbeste neaparat de fotbal :)!

ceausescu20.11.2005 01:38
Dragul meu dar aici suntem la sectia Discutii Libere aici nu se vorbeste neaparat de fotbal :)!

bine , atunci sa-l testem pe pustiulica despre vastele sale cunostinte economice, politice, culturale, muzicale, tot ce nu tine de sfera sportului (sau ma rog, a fotbalului) :wink:

redandblue20.11.2005 08:33

ce aveti bah cu pustiulik?

lasti-l si pe el sa se bage in seama cu astia mari ca doar e si el un pui de stelist.

ceausescule ai grija ca te spune lu' mami!!!

misha20.11.2005 09:06

Doamne ce rai puteti fi.....dar voi cum erati la 13 ani...erati mai "brezi" :roll: :roll:

redandblue20.11.2005 09:10
Doamne ce rai puteti fi.....dar voi cum erati la 13 ani...erati mai "brezi" :roll:  :roll:
Eu am 14 si-s tare 'breaz'...
misha20.11.2005 09:14
Doamne ce rai puteti fi.....dar voi cum erati la 13 ani...erati mai "brezi" :roll:  :roll:
Eu am 14 si-s tare 'breaz'...

da...sigur ai tu 14 ani :lol: .....in fine poate ai ...dar chiar nu ma intereseaza

de acum daca vad pe cineva de 13 ani ar trebui sa-mi bat joc...sau poate ca voi n-ati fost mici..si v-ati nascut mari si inteligenti :roll: :roll:

redandblue20.11.2005 09:18

Ai interpretat tu gresit ca noi nu ne batem joc de el doar ne amuzam asa un pic.Si apoi are meshteroo 13 ani asa cum am eu 14.

misha20.11.2005 09:21
Ai interpretat tu gresit ca noi nu ne batem joc de el doar ne amuzam asa un pic.Si apoi are meshteroo 13 ani asa cum am eu 14.

in fine ...deci va amuzati..dar cum te-ai simti tu daca cineva s-ar amuza pe seama ta :roll: :roll:

redandblue20.11.2005 09:22

in fine ...deci va amuzati..dar cum te-ai simti tu daca cineva s-ar amuza pe seama ta :roll: :roll:

Atita timp cat nu sunt jignit (asau sa ma bage cineva in **** masii) sau celalalt nu intrece masura nu am nimic impotriva.

misha20.11.2005 09:24

Atita timp cat nu sunt jignit sau celalalt nu intrece masura nu am nimic impotriva.

si nu ti se pare ca voi ati intrecut masura acum :roll:

redandblue20.11.2005 09:27

Eu nu cred dar depinde ce intelegi tu prin 'a intrece masura'.Dar ca sa-ti fac ti-e pe plac nu o sa ma mai amuz de meshtroo.Multumita?

misha20.11.2005 09:30
Eu nu cred dar depinde ce intelegi tu prin 'a intrece masura'.Dar ca sa-ti fac ti-e pe plac nu o sa ma mai amuz de meshtroo.Multumita?

in fine...dar oricum nu cred ca tu te-ai simti prea bine daca ti-ar zice cineva astea :roll:

redandblue20.11.2005 09:31

in fine...dar oricum nu cred ca tu te-ai simti prea bine daca ti-ar zice cineva astea :roll:

Sa sti ca eu unul nu m-as supara dar depinde de fiecare in parte.

redandblue20.11.2005 13:39

eu cind aveam 13-14 ani , nu stateam pe forumuri , eram in razboi cu vecinu' de la etaju' IV , ca avea o fata frumoasa , si de fiecare data cind iesea afara cu ea, noi , baietzii de pe scara , nu puteam sa nu-i aruncam un "mama, sa moara mortu', ce fata bunaaaaaa are asta !, da' buna , baaaaa !!"

:lol: :lol: :lol:
meshteroo20.11.2005 15:54

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Am 13 ani si 7 luni cu noiembrie!!! :lol:

P.S. Si nu ma cheama pustiulik :evil: ...glumeam doar...imi place sa-mi spuneti asa :P

redandblue20.11.2005 16:00
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  

P.S. Si nu ma cheama pustiulik :evil: ...glumeam doar...imi place sa-mi spuneti asa :P

Ia uite ce baiat mare...13 ani si 7 luni...

:lol: :lol: :lol:

meshteroo20.11.2005 16:02
FORZA BARCA (3-0 cu REAL!)

Ati observat? Mi-a iesit pronosticul!!!!!

Barca-Real 3-0. 8)

ceausescu20.11.2005 16:40

da' cu gagicile cum stai ? :P

redandblue20.11.2005 16:43

Gagicile sunt in casa ca nu le lasa mamica afara asa tarziu... doar au 13 ani...

meshteroo20.11.2005 16:44

Gagicile sunt in casa ca nu le lasa mamica afara asa tarziu... doar au 13 ani...

Nici eu nu puteam spune mai bine :D

alina_mihaela23.11.2005 08:32

lasati baiatul in pace . are 13 ani dar tine cu Steaua si simte si el nevoia sa isi exprime sentimentele, sa vb si el cu cineva care il intelege. crede ti ca mie imi este usor ca fata sa tin cu Steaua(sa imi placa fotbalul)? cand toti prieteni mei sunt rapidisti, dinamovisti,etc.. tot timpul sunt luata peste picior(nu pe forum) si poate sunt pusa la punct cu acest sport mai bine decat un baiat. putine persoane inteleg lucrul asta ca am fotbalul in sange si ca de mica am fost pe stadion(recunosc nu la Steaua la faru sau la petrolu )

SteauaToronto27.11.2005 18:46
lasati baiatul in pace . are 13 ani dar tine cu Steaua si simte si el nevoia sa isi exprime sentimentele, sa vb si el cu cineva care il intelege. crede ti ca mie imi este usor ca fata sa tin cu Steaua(sa imi placa fotbalul)? cand toti prieteni mei sunt rapidisti, dinamovisti,etc.. tot timpul sunt luata peste picior(nu pe forum) si poate sunt pusa la punct cu acest sport mai bine decat un baiat. putine persoane inteleg lucrul asta ca am fotbalul in sange si ca de mica am fost pe stadion(recunosc nu la Steaua la faru sau la petrolu )

Parerea mea ca fetele nu au ce cauta pe stadion! In prezent prezenta fetelor la stadion poate fi comparata cu trimiterea femeilor la razboi! Daca te duci la stadion cu prietena inseamna ca esti nebun parerea mea mai ales la derbyuri(Dinamo,rapid).

Oricum e doar opinia mea sa nu sariti pe mine sau sa ma injurati!

«123»