Deja o dam pe teoria conspiratiei ? Habar n-am cate acte si documente au disparut, dupa cum banuiesc ca nimeni nu are. In modul asta insa poti dovedi orice, inclusiv ca Hitler par example era vampir si se hranea cu sange de evreu, dar dovezile au fost distruse de o "conspiratie" misterioasa. 
Pentru dusmanii neamului nu am cum sa nutresc simpatie, intelegere si spirit civic contemporan, ca asa e la moda cu globalismul in 2009, aproape 2010. Asta nu inseamna ca e indicat sa fie aliniati toti fara discernamant si bagati la gazare.
Mersi, m-am lamurit. Evreii, ungurii, tiganii sunt "dusmanii neamului". Fiecare tigan, ungur si evreu ? Sau ai cumva un detector care iti permite sa-i separi pe aia "periculosi" de cei inofensivi ? Si daca nu ii bagi pe toti la gazare (vai, cata generozitate), cam ce tratament ar merita dusmanii astia
?
Pana la urma daca o etnie destul de numeroasa, de exemplu tiganii, nu reuseste sute de ani la rand sa se adapteze cat de cat cerintelor societatii cu obligatiile si drepturile ei, ori o inchizi, ori extermini exemplarele irecuperabile, ori gasesti o solutie, nu le rezervi cate 2 locuri la universitatile de stat doar pentru ca-s tigani si tre´ sa aiba si ei. Eu pe cine dau in judecata pentru daune morale sau cine raspunde pentru faptul ca in strainatate ¨reflexul¨ destul de frecvent la auzul ¨Romania¨ este ¨tigan¨?
De la Antonescu ajungem la tigani. Bun. Departe de mine de a fi in simpatizant al hetniei conlocuitoare. Personal, am impresia ca inca nu au evoluat dincolo de evul mediu, o parte chiar nu au trecut de partea cu traitul in pestera. Dar "solutiile" tipic extremiste sunt simple tampenii. Sa le luam pe rand :
- "sa moara toti tiganii, i-as impusca". Cretina, nu se mai face asa ceva cam de pe timpul lui Ginghis Han. Chiar daca prin absurd ajungi la asa ceva, daca executam si metisii, romanii tiganizati si tiganii, ma tem ca nu ramanem nici 20% din populatia actuala ;
- "extermin exemplarele incurabile". Ce inseamna incurabil, cine hotaraste cine-i incurabil, si cam cum legiferezi asa ceva ? Aberatie.
- "afara cu tiganii din tara, inapoi in India". Naivitate, ca sa fiu bland. Ca sa "dai afara" tiganii, trebuie sa-i trimiti undeva. Cum din pacate globul pamantesc a fost demult impartit si bucatele care sa nu apartina cuiva nu prea exista, ai o mica problema. Ar trebui sa gasesti mai intai o tara dispusa sa-i primeasca. Noroc la cautare ("hei, avem vreo 0.5-1.5 milioane de cetateni, majoritatea extrem de saraci, prost sau deloc educati, multi din ei infractori, pe care vrem sa-i aruncam in tara voastra. Definitiv").
Cam aici se termina solutiile "radicale".