Da, pe Eurosport.
Da, pe Eurosport.
Adebayor a declarat ca se retrag din competitie si se intorc acasa.
Trebuiau sa anuleze toata competitia, sa vedem cum o sa joace Coasta de Fildes, Ghana si Burkina Faso in provincia Cabinda.
mumu pentru angola!
Adebayor a declarat ca se retrag din competitie si se intorc acasa.
Trebuiau sa anuleze toata competitia, sa vedem cum o sa joace Coasta de Fildes, Ghana si Burkina Faso in provincia Cabinda.
mumu pentru angola!
Cred ca o sa se duca la meciuri in TAB-uri
E titular Carlos in poarta Angolei. Bate Mali!
Spiritele togolezilor le vor da putere si noroc celor din Mali pentru a se razbuna asupra angolezilor!
AM AVUT DREPTATE!
Au vrut sa se desfasoare turneul in continuare, poftim turneu!
4-4 de la 4-0 Angola in min 79! Carlos a ramas la fel de praf.
Togo s-a retras, dar spiritul lor a ramas prezent!
IHA!
Numai la Cupa Africii se poate vedea asa ceva. Un meci mai frumos decat multe din meciurile campionatului nostru "european"
Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca poarta celor de la Angola era aparata de Carlos ![]()
Oricum , incredibila revenire a celor din Mali , ajutati e drept de un Carlos care pe final a fost in nota sa cu care ne-a obisnuit ...
Se anunta o competitie interesanta , competitie care a inceput exploziv , la propriu dupa incidentul nefericit cu togolezii si la figurat cu acest meci nebun
cel mai penal Carlos asta http://www.youtube.com/watch?v=sknWb76Q0pY
Si totusi nu pot sa uit mingea aia formidabila pe care a scos-o la Betis, la inceputul partidei cand era 0-0.
Si cu Standard pe Lia Manoliu la 1-0 pentru ei.
Desi cred ca paradele astea au fost mai degraba exceptiile care confirma regula
Il baga Zapata in buzunar.
Mi-am gasit favoriti : Malawi ![]()
Rezultate pana acum:
ieri: Angola 4 - 4 Mali
azi: Malawi 3 - 0 Algeria
Ivory Coast 0 - 0 Burkina Faso
si probabil Ghana 3-0 Togo
Maine e unul din cele mai tari meciuri ale continentului negru Egipt-Nigeria plus Mozambique-Benin.
Asa cum am vazut si acum 2 ani probabil Egiptul va fi echipa care va castiga meciul de maine si intreaga competitie de altfel. Asta pentru ca sunt o echipa formata in mare parte din jucatori din campionatul intern, jucatori care dau totul pentru echipa nu cum o fac ivorienii sau camerunezii veniti parca obligati din Europa.
O mare dilema pentru mine ramane de ce Egiptul nu reuseste calificarea la un turneu final de Campionat Mondial. Mi-e lene sa caut dar cred ca n-au mai fost din 1990. Chiar cred ca ar putea avea un cuvant greu de spus.
Egiptul a pierdut barajul pentru Cupa Mondiala din Africa de Sud , impotriva Algeriei . Deci au fost aproape anul acesta.
Ghana - Togo nu e 3-0.Nu e nimic de altfel , pur si simplu grupa B , va avea doar 3 echipe.
Rezultatele de azi :
Grupa C
Egipt - Nigeria 3-1
Mozambique - Benin 2-2 ( un meci mult peste ce avem noi pe aici
)
Ati vazut faza din finalul meciului cu portarul Mozambicului sarind in cap? Pfff, n-am mai ras de mult asa..
Ce faza tare,nici Carlos nu cred ca reuseste asa ceva !!!
chiar k este cupa africi.. numai maimutzoi
Asta este fotbalul adevarat mah ![]()
Pe Rafael il devoreaza canibalii cand se intoarce in Mozambic! ![]()
Sa nu uitam si de coechipierii lui cu nume haios: Hagi, Tico-Tico, Pu.la, Whiskey, Dino Mexer sau Khan
Azi:
Ora 18: Camerun - Gabon
Ora 20:30: Zambia - Tunisia
CAN!
CAN!
Daca ma scoate Camerunul nu mai bag in CAN!!!
(0-1 la pauza)
BAAAA astia sunt de rasul fotbalului... isi bat joc de sportul rege negrii astia gabonezi de tot
!
FMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmfmfmfmfm d negri care faceti dansuri dezbracati prin jungla si veniti sa jucati fotbal ![]()
Doamne cati nervi poate sa imi faca... numai p jos sa stai, sa te arunci, tavalesti rasucesti d 3 ori in aer pana cazi..... ![]()
lasa-ti-va de asemenea pariuri , e cel mai prapadit campionat asta, daca nu e radu banciu comentator nici sa asculti n-are rost. urmeaza zambia ![]()
Am mai pus si 6 lei p bilet...
Ba ce te plangi atata zici ca ai pierdut o avere. Eu am pierdut luni cateva sute si n-am murit.
Camerun n-a pierdut fiindca a tras Gabon de timp, au pierdut pentru ca nu au jucat nimic, nu si-au creat faze importante.
Chiar daca nu sunt multi jucatori valorosi, e o competitie frumoasa cu un farmec aparte.