Cred ca va castiga Ghana, dar din cate am auzit Essien nu joaca nu? Cica e accidentat.
Pacat ca nu joaca si el finala asta...foarte bun mijlocas.
Cred ca va castiga Ghana, dar din cate am auzit Essien nu joaca nu? Cica e accidentat.
Pacat ca nu joaca si el finala asta...foarte bun mijlocas.
Ghana 1 - 0 Nigeria
Algeria 0 - 4 Egypt (ce razbunare!)
vedem penalty-uri
Finala la care se astepta toata lumea.As vrea sa ia Egipt trofeul,dar cred ca va fi greu,si Ghana e o echipa solida,poate sa le puna mari probleme...
Ghana 1 - 0 NigeriaAlgeria 0 - 4 Egypt (ce razbunare!)
In primul rand razbunarea arbitrului.. Egipt a fost impinsa din nou de la spate ca si-n meciul cu Cote D'Ivoire.Au fost multe greseli enorme de arbitraj in aproape toate meciurile, dar Egiptenii au fost ajutati pe langa greseli, cel mai mult.
Nationala statului Togo, suspendata de la urmatoarele doua editii ale Cupei Africii
Nationala statului Togo, care s-a retras de la CAN-2010 in urma unei ambuscade ce a dus la decesul a doi dintre membrii delegatiei sale, va fi suspendata de la urmatoarele doua editii ale competitiei, a anuntat, pentru AFP, presedintele Confederatiei Africane de Fotbal (CAF), Issa Hayatou.
"Comitetul executiv al CAF a suspendat Togo pentru viitoarele doua Cupe ale Africii pe Natiuni. Este o sanctiune regulamentara. A existat o interventie guvernamentala, ceea ce nu putem accepta", a precizat Hayatou.
Separatistii din Cabinda au mitraliat autobuzul delegatiei statului Togo, la 8 ianuarie, chiar inainte de inceperea Cupei Africii Natiunilor (CAN-2010). Ofiterul de comunicare al echipei togoleze, Stanislas Ocloo, si antrenorul cu portarii, Abalo Amelete, au fost ucisi in atac, iar mai multi membri ai delegatiei togoleze au fost raniti. Fundasul echipei FC Vaslui, togolezul Serge Akakpo, se numara printre persoanele ranite in atacul armat.
Selectionata din Togo s-a retras apoi de la competitia din Angola, la cererea guvernului sau.
Probabil cretinii aia de la CAF le-ar fi cerut sa cheme alti 22 de jucatori daca i-ar fi omorat pe toti. Dupa ce ca nu-s in stare sa asigure protectia echipelor, au tupeul sa-i interzica...
Bine ca traim in Europa.
Asta chiar ca e cea mai mare tampenie care am auzit-o in viata mea. In mod normal trebuiau sanctionati organizatorii, ei nu au asigurat securitatea echipelor participante
Algeria 0 - 4 Egypt (ce razbunare!)
Ce razbunare...?
Conteaza cine joaca la mondiale!
Asta chiar ca e cea mai mare tampenie care am auzit-o in viata mea. In mod normal trebuiau sanctionati organizatorii, ei nu au asigurat securitatea echipelor participante
Organizatorii sunt chiar CAF, federatia africana...
Dar pentru protectia echipelor cred ca este responsabila Angola
Ce razbunare...?Conteaza cine joaca la mondiale!
Razbunare , pentru ca algerienii nu vor juca finala.Simplu ... relativ.
Te crucesti cand vezi ce masuri ia CAF ...
@printule
E o decizie normala. Regulementul este clar: trebuie sa asculti de FIFA, politica nu are treaba cu fotbalul...
Se retrageau si fara decizia politica.
Asa e normal.
@printule
E o decizie normala. Regulementul este clar: trebuie sa asculti de FIFA, politica nu are treaba cu fotbalul...
Nu are nici o legatura. Nu e ca si cum i-ar fi chemat acasa pentru ca i-ar fi furat arbitrul in vreoun meci. Sa nu uitam ca au murit oameni.
Sa ne amintim ca acum cativa ani, dupa moartea lui Vrabioru, Astra si-a amanat urmatorul meci din camionat. Asa s-a intamplat si cu Sevilla, si cu Espanol;si in aceste cazuri nu era vorba decat de accidente petrcute pe teren.Cum sa intre aia pe teren la cateva zile dupa ce au stat in fata unui pluton de executie?
Cat despre finala: cred ca ma bag la Manchester-Arsenal dupa pauza.
Egiptul a castigat pentru a 3-a oara consecutiv titlul de Regina a Africii.
Faraonii au invins in finala cu 1-0 pe Ghana.