FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa Mondiala 2010 - Africa de Sud

«123450»
MoWeed04.12.2009 20:24
Daca Argentina ajunge in finala cat e Maradona antrenor, io ma epilez la *oaie cu ceara fierbinte.

Vezi ca nu uitam, Lari

*Alecs*04.12.2009 20:53
Cred ca o sa castige JAPONIA! :D

Antrenorul lor a declarat ca obiectivul este un loc in primele 4. Asa ca nu ti-ai ales rau echipa :D

Pacat ca in grupa D se intalnesc echipe puternice, care practica un fotbal frumos, sper insa ca sarbii sa mearga mai departe.

Interesant este ca daca lucrurile vor merge conform pronosticurilor, Spania va juca in optimi fie cu Brazilia, fie cu Portugalia.

Eu merg pe Brazilia, Serbia si Anglia. Si putina simpatie si pentru Bafana Bafana :)

Astristul04.12.2009 21:06
Daca Argentina ajunge in finala cat e Maradona antrenor, io ma epilez la *oaie cu ceara fierbinte.

Asa ziceam si eu. Maradona e antrenor cum sunt eu jucator de popice. :))

A venit randul Angliei sa castige un trofeu ...

Chiar la asta ma gandeam in timpul tragerii la sorti si culmea, au o grupa mai mult decat accesibila. De cand a venit Capello au astia un noroc ... :rolleyes:

Antrenorul lor a declarat ca obiectivul este un loc in primele 4. Asa ca nu ti-ai ales rau echipa

Pacat ca in grupa D se intalnesc echipe puternice, care practica un fotbal frumos, sper insa ca sarbii sa mearga mai departe.

Interesant este ca daca lucrurile vor merge conform pronosticurilor, Spania va juca in optimi fie cu Brazilia, fie cu Portugalia.

Eu merg pe Brazilia, Serbia si Anglia. Si putina simpatie si pentru Bafana Bafana

Grupa D, ca si celelalte mentionate de mine mai sus, sunt printre cele mai puternice si foarte echilibrate. Orice este posibil!

KERATOCONUS04.12.2009 21:22

Dupa parerea mea, cea mai puternica grupa de la Campionatul Mondial din Africa de Sud 2010, este grupa G: Brazilia, Portugalia, Coasta de Fildes si Coreea de Nord. Nu m-ar mira daca reprezentativa Coastei de Fildes s-ar califica mai departe in detrimentul Braziliei sau Portugaliei.

Vlad Bogdan04.12.2009 21:22

Semifinalele Anglia-Brazilia si Spania-Germania... eu asa cred ca va fi. Mai departe nu ma bag. :D

DelPiero1004.12.2009 21:23
Dupa parerea mea, cea mai puternica grupa de la Campionatul Mondial din Africa de Sud 2010, este grupa G: Brazilia, Portugalia, Coasta de Fildes si Coreea de Nord. Nu m-ar mira daca reprezentativa Coastei de Fildes s-ar califica mai departe in detrimentul Braziliei sau Portugaliei.

Portugalia cocalarului nu se va califica.PARIEZ!

red&blue_boy04.12.2009 21:29

Interesante mi se par grupele B,D si G...Cat despre favorite la trofeu,cum mai ziceam,cred ca principala candidata e Spania.Apoi as vedea Brazilia si Anglia.Capello chiar a schimbat fata englezilor,au sanse mai mari ca la alte turnee.Desi nu trebuie sa subestimam Italia sau Germania.Iar la eventuale surprize as zice ca sunt de urmarit Serbia sau Coasta de Fildes...

Astristul05.12.2009 09:03

G poate sa fie "tare" doar prin prisma calitatii echipelor care fac parte din ea, dar o grupa ca sa fie "tare" cu adevarat, nu trebuie sa contina un outsider, in cazul asta Coreea de Nord. Inca ceva, Trofeul suprem NU va fi castigat de o tara europeana! De asta sunt 90% sigur. Restul de 10% reprezinta sansa+destin, 2 "ingrediente" care ma pot contrazice. :)

red&blue_boy05.12.2009 14:37
G poate sa fie "tare" doar prin prisma calitatii echipelor care fac parte din ea, dar o grupa ca sa fie "tare" cu adevarat, nu trebuie sa contina un outsider, in cazul asta Coreea de Nord. Inca ceva, Trofeul suprem NU va fi castigat de o tara europeana!

Pai poate castiga Coreea de Nord !!! :))

Astristul05.12.2009 18:41

Ar fi SENZATIA VERII (ma rog, iernii, ca acolo asa va fi)! :D

STELIST 8621.01.2010 13:45

Care a fost cea mai frumoasa World Cup?

Eu cred ca din 2006,Show!

David21.02.2010 19:07

Asa nu-i trailer,e arta!

LE.Anglia,fara discutie!

RobYnho21.02.2010 19:27
Care a fost cea mai frumoasa World Cup?

Eu cred ca din 2006,Show!

Si in 2002 a fost frumos.

Astristul21.02.2010 20:00

2002 cu siguranta. Mai ales optimea Coreea de Sud - Italia! :) Singurul lucru care nu mi-a placut e ca a fost eliminata Japonia prematur (in optimi) din competitie. In rest, a ramas cea mai reusita dupa parerea mea.

1994- eram prea tanar ca sa-mi mai aduc aminte vreun meci vazut live. :P (amintirile video nu se pun in discutie)

1998- de ziua mea a castigat finala echipa care nu vroiam eu s-o castige. Tineam cu Brazilia. In fine, Romania dupa meciul cu Anglia, s-a facut de ras. Par vopsit blond, remiza chinuita cu Tunisia si meci destul de slab cu Croatia. Poate ca multi considera ca acea echipa a Croatiei era prea buna pentru noi. Ei bine, eu consider ca eram la acelasi nivel, dar am jucat foarte prost in meciul ala.

2006- ca organizare a fost excelent, pacat insa ca au ajuns in finala 2 echipe care NU meritau sa ajunga acolo. Favorita mea era Germania! Pan' la urma a castigat "raul" mai mic, si am considerat asta drept "premiu de consolare"! :D Franta nu merita la CM 2006 sa treaca de grupe!

David27.02.2010 11:03

Sincer nu vad nici o echipa care sa poata rivaliza cu Spania si Anglia la valoarea loturilor.Englezii au vesnica problema cu portarul,insa la ce aparea au in fata lui,asta compenseaza aceasta problema.

In schimb,banuiesc ca Anglia vs Spania ar fi o finala pe cinste!Terry,Beckham,Lampard,Rooney,Cole,Gerrard,Giggs vs Fernando Torres,Casillas,Xavi Hernandez,Xabi Alonso,Puyol,David Villa.

Ronnie27.02.2010 12:21

Giggs este galez, nu englez.

blindica24.04.2010 17:49
Sincer nu vad nici o echipa care sa poata rivaliza cu Spania si Anglia la valoarea loturilor.Englezii au vesnica problema cu portarul,insa la ce aparea au in fata lui,asta compenseaza aceasta problema.

In schimb,banuiesc ca Anglia vs Spania ar fi o finala pe cinste!Terry,Beckham,Lampard,Rooney,Cole,Gerrard,Giggs vs Fernando Torres,Casillas,Xavi Hernandez,Xabi Alonso,Puyol,David Villa.

Asta e o competitie in care trebuie sa ne bucuram de fotbal.Pana la urma,nici careul Messi,Tevez,Aguero,Higuain n-ar fi slabut,nu?

ady.fcsb01.05.2010 22:45

Cred ca Serbia va fi surpriza turneului. Au un antrenor foarte bun si in lot echilibrat. Pronostic : sferturi de finala.

Lari05.05.2010 15:47
sabin130705.05.2010 16:01

Sper ca oficialitatile sa se tina de cuvant si sa nu comercializeze acele trompete-vuvuzela. Astfel voi putea vedea meciurile de acasa cu sonor mai mare de 0.

red&blue_boy05.05.2010 18:33

Trompetele alea sunt o prostie...Cica fac parte din specificul locului...Da-le incolo,cu specificul lor cu tot,sunt insuportabile si la TV si pe teren...

RobYnho05.05.2010 20:32

Alea's esenta, ma. Si semintele Nutline.

*Alecs*05.05.2010 21:36
A fost ales imnul oficial al Cupei Mondiale: Waka, Waka. :rolleyes:

http://www.fifa.com/worldcup/news/newsid=1...+world+cup+song

http://www.youtube.com/watch?v=_ztr96RbMW8...player_embedded

Sunt mai bune si potrivite melodiile din reclamele la Puma si Pepsi decat imnul asta.

SuperstaR1805.05.2010 22:16

1) vad ca se vorbeste de frumusetea World Cup din 2006. Parerea mea este ca a fost de c...t. Daca mai vedeam un meci in care echipele sa joace in 4-1-4-1 (deci 4-5-1, hai sa ii zicem pe fata), aruncam televizorul pe geam. Daca ajunsese si Brazilia sa joace cu un varf impins... si Portugalia facea cel mai jegos anti-joc: prin posesie.

2) Imi vine sa plang cand vad ce generatie de fotbalisti talentati au argentinienii si isi pun practic funia la gat cu Maradona antrenor. Daca ii trezesc astia pe Murinho sau pe Guardiola la 2 noaptea, ii bat bine, ii atarna cu capul in jos si ii leaga la ochi, aia 2 ar fi in stare sa faca o selectie mai buna decat El Pibe D'Oro.

Numai cand te gandesti ce atacanti world-class au argentinienii: Kun Aguero, Tevez, Messi, Gonzalo Higuain, Diego Milito, Ezequiel Lavezzi(bine aici exagerez un pic facand`u`l world class :D), Rodrigo Palacio, Lisandro Lopez. Ca sa nu mai zic de mijlocasi. Doamne! Deci cred ca e visul oricarui antrenor sa aiba la dispozitie o asa arie de selectie.

David10.05.2010 15:34

Si Olanda va avea un cuvant greu spre foarte greu.

Un portar excelent,Van der Saar,o rezerva buna,Stekelenburg,fundasi nu tocmai cunoscuti,asta fiindu-le calcaiul lui Ahile,cu un mare plus totusi,Gio van Bronckhorst,una bucata Van Bommel,Sneijder,van der Vaart,deci un mijloc de vis si atacanti superbi precum Babel,Kuijt,Robben,Ruud van Nistelrooij si Robin van Persie.Tind sa cred ca e mai tare ca Brazilia,Argentina sau Germania.

«123450»