Numai daca ne inchiriezi tu...Las-o naibii de infratire, nici chiar asa...Si nu dureaza decat pana vin inapoi ultrasii nostri.
Numai daca ne inchiriezi tu...Las-o naibii de infratire, nici chiar asa...Si nu dureaza decat pana vin inapoi ultrasii nostri.
L-am facut si eu la plezneala.Cred in onestitatea Mishei totusi.Esti fata,nu,Misha ?
sunt fata..daca aveai vreun dubiu :lol: :lol:
Ei, ce ti-am spus eu Teoctiste? hai ca ai liber...Nu ma bag! :wink:
Ei, ce ti-am spus eu Teoctiste? hai ca ai liber...Nu ma bag! :wink:
liber pe naiba..ce aveti cu mine...sunt urata...foarte urata :roll:
[liber pe naiba..ce aveti cu mine...sunt urata...foarte urata :roll:
Parca ziceai ca esti stelista, nu rapidista :twisted: :twisted: :twisted:
[liber pe naiba..ce aveti cu mine...sunt urata...foarte urata :roll:
Parca ziceai ca esti stelista, nu rapidista :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol: bine cea mai urata stelista ...e bun :lol: :lol:
Nu exista fete urate Misha! si oricum nu te cred. Fii si tu mai increzatoare in tine.
PS: Nu avem nimic cu tine. Mie mi se pare ca esti o fata de treaba si simpatica pe deasupra. ![]()
Nu exista fete urate Misha! si oricum nu te cred. Fii si tu mai increzatoare in tine.PS: Nu avem nimic cu tine. Mie mi se pare ca esti o fata de treaba si simpatica pe deasupra.
tu nu m-ai vazut pe mine :lol: :lol:
in fine...hai ca suntem offtopic :wink:
Nu exista fete urate Misha! si oricum nu te cred. Fii si tu mai increzatoare in tine.PS: Nu avem nimic cu tine. Mie mi se pare ca esti o fata de treaba si simpatica pe deasupra.
tu nu m-ai vazut pe mine :lol: :lol:
in fine...hai ca suntem offtopic :wink:
Misha dar eu te-am vazut si nu mai minti pe aici ca esti urata! Baieti misha este o fata splendida! CREDETI-MA! ![]()
...Poate ca e un sambure de adevar in toata aceasta poveste.
un sambure, o castana, un pepene, orice, dar e ... Insa intradevar titlul l-a adus Dorinel... Si inca ceva, Zenga va mai antrena Steaua, stati linistiti... poate ca de la anul chiar...
un sambure, o castana, un pepene, orice, dar e ... Insa intradevar titlul l-a adus Dorinel... Si inca ceva, Zenga va mai antrena Steaua, stati linistiti... poate ca de la anul chiar...
si eu cred ca Zenga va ma antrena Steaua...totusi deocamdata o ducem bine in UEFA cu Protasov..mai trebuie s-o ducem bine si in campionat :wink:
Fara sa vreau,constat ca acel "rosu albastru" care a inceput acest subiect isi vede bine merci de ale lui.Si-o fi facut datoria si acum rade de cei carora le-a dat de furca ?
A dat scanteia, dar o putea aprinde oricine...
Discutia oricum e nascuta din cenusa si in cenusa moare...
Dorinel tot iubit va fi in Ghencea... si Zenga dealtfel...
Cine stie... poate ca Walter o sa devina al doilea [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]... (Spre 34!!!)
Nu va mai luati dupa presa...Nu vedeti ca presa cauta senzationalul(se citeste scandal) cu orice pret??
Chiar merita sa intram in jocul lor?
Nu e vorba ca intram in jocul lor... eu o iau ca pe o poveste din stramosi cu Ioanitoia, tolontan, etc... pe post de balauri fara capete... :lol:
Dorinel spune ca sunt numai minciuni.acuma pe cine sa crezi!?oricum eu cred ca MM avea mai mare influenta in fata lui becai decit Dorinel.asa ca MM daca vrea i-l facea pe Becali sa-l pastreze pe Zenga.oricum treaba asta tine de domeniul trecutului.
ps:deocamdata echipa joaca un fotbal mai spectaculos decit pe vremea lui Zenga(si el a fost un antrenor bun)...n-are rost sa ne grabim cu intoarcerea lui Zenga.eu cred ca daca in iarna reusim niste transferuri bune si rezervele noastre incep sa-si aduca aminte cum se joaca fotbal,atunci Steaua va avea in mod cert rezultatele asteptate de noi toti in campionat si UEFA.
.Tot ce voiam sa spun e ca,cei noi nu au credibilitate.Pot fi foarte bine,np,niste lupi in piei de oi.Adica ciori,câini si alte dihanii care vin si baga stangi aici ca sa ne invrajbeasca.
Ce era asa de greu de inteles?
Posteaza cat vrei,nu te opreste nimeni.Nu am spus asa ceva.
Stai sa vad dak "am inteles" bine ,spui ca pot veni rapidistii si cainii cu o opinie asupra unui fapt ce ar putea sa "invrajbeasca" ??Pai frate cum poate un caine,rapidist, sau oricine altcineva sa te faca sa iti schimbi propria judeacata asupra unui fapt? cred ca exista doar 2 raspunsuri :
1.Incerci sa urmezi "turma" si te complaci in ideea ca nimeni nu te critica.
2.Iti dai seama ca celalalt are dreptate.
DECI,daca cineva,oricine, are o opinie asupra unui fapt cu care nu esti de acord,incearca sa il combati cu argumente ,nu cu idei comnuniste de genul "sunt mai batran,fa ce iti zic eu "
BAFTA
FORZA Steaua.
Ar fi chiar tampit Gigi sa-l mai aduca dupa ce l-a contrat atat.Si apoi parerea mea e ca mai mult i-a adus Steaua lui Zenga,decat Zenga Stelei.
Pana a veni la Steaua,pe Zenga nu-l cauta nimeni.Pe Steaua insa,o cunostea o lume intreaga.
Nu am pretentia la scuze.Ce D-zeu,suntem Stelisti.Vreau doar sa intelegi ce am simtit cand "rosualbastru" punea la indoiala caracterul lui Dorinel.Nu se cadea sa faca asta.
E revoltator sa fim manipulati de ziaristii care fac jocurile celor care ii platesc..
Scuzele au fost pentru a inchide acest conflict intr-un mod civilizat...
Referitor la Dorinel, cel mai indicat este sa-l respectam ca si pana acum, pana ce apele se vor limpezi.Insa un singur lucru nu-l putem afla de la nimeni, si anume ce a vrut Dorinel cu adevarat: sa ajute Steaua si sa fie in beneficiul echipei sau sa-si faca loc pe banca tehnica :?: :?: :?: . Acesta este singurul lucru care m-ar face sa-l urasc pe Dorinel.
Nu pare Dorinel omul atat de ipocrit care sa faca asa ceva..totusi in viitor mi-ar placea sa-l vad pe banca Stelei..mai mult ca pe Hagi sau Petrescu.