Pai nu zicea Ioanitoaia recent, la o emisiune, ca e prieten cu V. Becali ?!
Spune-mi cu cine te imprietenesti,ca sa-ti spun cine esti.
Pai nu zicea Ioanitoaia recent, la o emisiune, ca e prieten cu V. Becali ?!
Spune-mi cu cine te imprietenesti,ca sa-ti spun cine esti.
Mai..."superStelistule", cine draku te crezi de poti sa scrii asemenea tampenii?!!!
Spune-mi si mie care sunt subiectele si pentru noi, astia mai "mici" :?:
Sa-ti mai spun un lucru, "sa poti trai, mai intai tre' sa te nasti", domnule virgil :!:
Cine dracul ?
Mai ai mult pana sa te nasti fetito !Nu te mai baga in seama daca nu reusesti sa pricepi.O sa-ti explodeze singura jumatate de neuron pe care o ai.
de unde stii ca e fata :lol: :lol: :lol:
De unde stii ca nu e ? :lol: :lol: :lol:
pai vezi si tu ca are un site :roll:
Povestea s-ar putea sa fie adevarata (n-ar fi Dorinel primul din generatia lui care face asa ceva...). Dar nu asta e cel mai important lucru acum...Ziarele au publicat acest lucru de abai dupa ce Dorinel a refuzat sa-l sustina public pe Popescu. Daca ar fi fost de partea acestuia, aceasta poveste ar fi ramas uitata pentru vecie...
Dorinel a zis ca e de partea lui Popescu intr-o conferinta de presa :roll:
suna cam ciudat toata povestea,mai repede e un nou basm marca Gigi
pai vezi si tu ca are un site :roll:
De ce crezi ca m-ar interesa site-ul lui ? Ca sa descopar ca e de fapt un baietel ? Nu mi-ar folosi la nimic.A fost nepoliticos si l-am tratat ca atare.
Mai mult decat atat,s-a repezit fara sa priceapa ce am spus si a incercat sa faca pe inteleptul.
E uimitor cat de schimbatoare e lumea...in meciul cu valencia un stadion intreg striga munti, munti si acum il scuipati la fel cum a facut-o dinamovistul ala .... pacat ca la mijloc a picat Radoi , cei ce l-ati suspectat pe Mirel cereti-va scuze (chiar si tu piti) !!!
Cert e ca Walter si Dorinel cat au fost la Steaua au contribuit la binele echipei si le simt lipsa amandurora .
P.S. Astept dezvaluiri referitoare la piti si nebunia lui ! (alo gazeta se aude ? turnati tata benzina pe foc ce mai asteptati) .
De ce crezi ca m-ar interesa site-ul lui ? Ca sa descopar ca e de fapt un baietel ? Nu mi-ar folosi la nimic.A fost nepoliticos si l-am tratat ca atare.Mai mult decat atat,s-a repezit fara sa priceapa ce am spus si a incercat sa faca pe inteleptul.
"domnule virgil", nu am incercat sa fac pe inteleptul, ma DERANJEAZA doar AROGANTA TA, iar acum incepi cu texte, ca nu am priceput tampeniile care le-ai scris...
Totusi, daca cei pe care-i acuzi nu sunt "lupi in piei de oi"?!!!! :wink:
Nu are rost sa ne certam aiurea intre noi.
Nu are rost sa ne certam aiurea intre noi.
Pai nu are rost, este adevarat... :wink:
Tampenii,domnule virgil...
Cred ca e nevoie de putin timp pentru a fi perceput ca Stelist.Trebuie sa te simta lumea.
Daca tu,sau altul ca tine,veniti cu prostii din gazete pe care in mod obisnuit lumea de pe acest forum nu da doi bani,si le mai si sustineti, punand la indoiala caracterul acelui om care si-a dat sufletul pe teren pentru ca Steaua sa aiba dupa 4 ani un nou trofeu in vitrina,pui in dreptul tau si al celor ca tine un semn de intrebare.
Cine e asta care e de acord cu mizeriile spuse impotriva jucatorului nostru?Asa gandeste lumea pe aici pana incepe sa te cunoasca.
Tu,te-ai bagat ca musca-n ciorba.Asta ca sa nu folosesc varianta cu calul.
Te-ai facut avocatul neplatit al unei false interpretari data de intelegerea ta,mesajului meu.
Ti-am ranit un pic orgoliul...
Revolta ta e falsa pentru mine.
Foarte bine a facut Dorinel.
Daca nu facea asta mai mult ca sigur Steaua nu castiga titlul, se chinuiau in fiecare meci, trageau sa moara.
Zenga se blocase.
BRAVO DORINELE!
ai avut sange in tine si ai facut ce trebuia,
cu Titi pe banca si cu un adevarat lider in teren Steaua ne-a adus aceasta mare bucurie.
Probabil ca si d-asta a fost indepartat in vara, MM si Radoi nu l-au suportat,
nu le-a placut ca i-a iesit .
Si Dorinel le-a intors favorul la meciul cu CFR.
O mocirla, asta e Steaua in momentul actual.
Fara sa vreau,constat ca acel "rosu albastru" care a inceput acest subiect isi vede bine merci de ale lui.
Si-o fi facut datoria si acum rade de cei carora le-a dat de furca ?
Tampenii,domnule virgil...
Cred ca e nevoie de putin timp pentru a fi perceput ca Stelist.Trebuie sa te simta lumea.
Daca tu,sau altul ca tine,veniti cu prostii din gazete pe care in mod obisnuit lumea de pe acest forum nu da doi bani,si le mai si sustineti, punand la indoiala caracterul acelui om care si-a dat sufletul pe teren pentru ca Steaua sa aiba dupa 4 ani un nou trofeu in vitrina,pui in dreptul tau si al celor ca tine un semn de intrebare.
Cine e asta care e de acord cu mizeriile spuse impotriva jucatorului nostru?Asa gandeste lumea pe aici pana incepe sa te cunoasca.
Tu,te-ai bagat ca musca-n ciorba.Asta ca sa nu folosesc varianta cu calul.
Te-ai facut avocatul neplatit al unei false interpretari data de intelegerea ta,mesajului meu.
Ti-am ranit un pic orgoliul...
Revolta ta e falsa pentru mine.
Nu crezi ca ajunge?!!!!
Scuzele de rigoare... :wink:
Nu am pretentia la scuze.Ce D-zeu,suntem Stelisti.Vreau doar sa intelegi ce am simtit cand "rosualbastru" punea la indoiala caracterul lui Dorinel.
Nu se cadea sa faca asta.
E revoltator sa fim manipulati de ziaristii care fac jocurile celor care ii platesc..
Probabil ca si d-asta a fost indepartat in vara, MM si Radoi nu l-au suportat,
nu le-a placut ca i-a iesit .
Si Dorinel le-a intors favorul la meciul cu CFR.
O mocirla, asta e Steaua in momentul actual.
Mda acum am inceput sa dam in cel mai bun jucator din campionatul nostru si totodata capitanul echipei S T E A U A !!!! in favoarea "marelui Munteanu".
bravo noua !!! Asta o fi modul nostru de a-i multumi lui Radoi pt ca la fiecare meci isi rupe picioarele pe teren .
S-o tinem tot asa!! Bravo Munteanu,esti STELIST adevarat,Radoi -afara cu tine !!! esti veriga slaba !!!
NO OTHER COMMENTS !!!
puteti "sa-mi sariti in cap" dar eu cred ca este adevarat...
Wow,ce ochi frumos ai Misha.Nu te mai uita asa la mine ca ma bagi in draci. ![]()
Ce faci Teoctiste, te dai la fete??? :wink:
Dar de unde stii ca misha e fata ?
VAI!!!!!! Atunci, in cazul acesta ma retrag, nu de alta, dar daca imi vezi si mie ochii, nu am chef de chestii inverse... :twisted:
Inverse?Ce tot spui acolo Dogy?
Pai daca e barbat, tu barbat. Banuiesc ca nu esti fata sau femeie, nu??? Intelegi acum unde bat. Asa complimente facute cuiva despre care nu stii daca e gen masc. sau fem....
L-am facut si eu la plezneala.Cred in onestitatea Mishei totusi.Esti fata,nu,Misha ?
infratirea Steaua-Dinamo (tot e la moda acum) capata un alt sens, personal
let's get physical ....
go get a room