FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

dorinel cel "corect"

«123»
rosualbastru10.11.2005 23:27

Dorinel Munteanu a facut mult bine pentru Steaua, dar iata ca adevarul a iesit la ivela! el a fost cel care a contribuit la demiterea lui Zenga!

oare de ce? poate ca dorea el sa antreneze Steaua! poate! eu sunt sigur ca da!

la mai mare dorinele! ne-ai arata in meciul de la Cluj, ce mare caracter esti!

FORZA Steaua!

Light11.11.2005 04:30

"Adevărul a ieșit la iveală"

Zenga admite implicarea lui Muteanu in demiterea sa: "Anumite persoane au făcut lucruri murdare"

" Ați știut că Dorinel a fost cel care...

- Zenga-Am știut tot ce s-a petrecut, dar mai știam și că adevărul va ieși la suprafață, așa cum se intîmplă mereu. Eu n-am vrut să spun nimic, dar au fost lucruri murdare inaintea și după meciul de la Galați, cînd noi am pierdut cu 1-0"

-Articol preluat din gsp.-

Daca este adevarat,atunci Munteanu chiar are un caracter mizerabil.Si acum ma intreb, ce a reprezentat pt el titlul castigat cu Steaua ?Oare nu unul din f.putinele lui trofee?

Nu o sa uit prea curand,cand la terminarea meciului Cluj-Steaua, se bucura ca un copil mic,urcandu-se pe garduri !!(mda la 37 de ani!!)

BAFTA

FORZA Steaua

kishcutia11.11.2005 04:58

si din nou credem absolut tot ce se scrie...

Light11.11.2005 05:02
Daca este adevarat,atunci...

SCRIE NEGRU PE ALB !!!

Virgil11.11.2005 05:17

Ziaristii mint mult.Poate ca e un sambure de adevar in toata aceasta poveste.Chiar daca a contribuit la inlaturarea lui Zenga,eu consider ca a facut bine echipei,care a suferit un soc si a reusit sa castige campionatul.

Dorinel a fost sigur omul fara de care nu am fi castigat titlul.

Am regretat ca nu i s-a prelungit contractul si acum venim sa-l denigram?Pentru ce?Pentru ca am pierdut la Cluj.Hai sa fim seriosi,ce trebuia sa faca?Sa se dea la o parte si sa castigam noi?

Dorinel trebuie respectat,nu terfelit prin ziare de oameni fara caracter care imprastie samanta de scandal si vrajba.

E o pozitie murdara a celor care nu-l pot suferi.

Iar voi cei noi pe acest forum,trebuie sa mai asteptati ceva timp pentru a deveni credibili si a lansa si sustine asemenea subiecte.

Light11.11.2005 05:59
.

Iar voi cei noi pe acest forum,trebuie sa mai asteptati ceva timp pentru a deveni credibili si a lansa si sustine asemenea subiecte.

1.Eu nu iti cer sa ma crezi .

2.NU am lansat acest subiect,dar il sustin pt simplu motiv ca "asa cred eu".Daca vrei sa combati ce spun eu ,np,fa-o ; asta nu inseamna ca fiind mai vechi pe acest forum esti "mai" STELIST, sau ai intotdeuna dreptate.

3.pe Dorinel il voi respecta atunci cand va respecta si el Steaua ,cand va face ca Martin Tudor la sfarsit de meci:sa se duca sa stranga mana fostilor lui colegi .Nu ma intereseaza cum a jucat sau ca au castigat !!! CONTEAZA RESPECTUL!!!

dar se pare ca pe tine nu te intereseaza asta,atata timp cat ceri numai celor "vechi" sa isi dea cu parerea.Daca dupa legea asta functioeaza acest forum ,spuneti si nu "voi-vom" mai posta.

BAFTA

FORZA Steaua !!!

pablos11.11.2005 06:42

Mi se pare cam dubis cum toate oalele de la club se sparg acum in apul lui Dorinel. De ce tocmai acum, dupa infrangerea de la Cluj s-a publicat acest anunt. Eu sincer nu cred ca Dorinel a facut el asa ceva, poate ca au fost mai multi printre care si el implicat insa nu cred ca un singur jucator, si mai ales acela sa fie Dorinel sa fi putut sa il convinga pe marele GG sa il demita pe Zenga.

Atata va rog sa nu va mai aprindeti asa deodata la fiecare articol. Mai analizati si contextu in care apare.

iancu dragosh11.11.2005 06:52

este adevarat ca tot ceea ce vine dinspre conducatorii clubului nostru trebuie privit cu suspiciuneam. Nici eu nu mai stiu ce sa cred, pana mai ieri eram convins ca MM a jucat principalul rol in demiterea lui Zenga. Astfel ca am si eu, ca si voi, ceva retineri in ceea ce priveste veridicitatea ultimelor dezvaluiri. Problema: de ce ar mintii Zenga? Ce interes ar avea Walter sa sutina ca Dorinel a contribuit la deniterea sa?

Deocamdata nu pot sa fiu convins de nici o varianta. Poate dupa ce vom avea noi elemente si vom analiza mai bine cum stau lucrurile vom putea ajunge la o concluzie. deocamdata argumente sunt si de o parte si de cealalta.

kishcutia11.11.2005 07:03

Daca este adevarat,atunci...

SCRIE NEGRU PE ALB !!!

de fapt scrie negru pe gri :lol:

s-au auzit atatea cu plecarea lui Zenga...in orice caz e practic imposibil ca de plecarea sa sa fie vinovata o singura persoana! poate daca nu am fi pierdut cu cta,Otelul si national degeaba ar fi incercat sa-l inlature pe Zenga ca n-ar fi reusit...sunt in orice caz mai multi factori care au contribuit la plecarea sa, nu spun ca Dorinel nu ar fi unul dintre ei(desi eu nu cred), dar in orice caz nu e unicul!

steff27711.11.2005 07:04

Mai..."superStelistule", cine draku te crezi de poti sa scrii asemenea tampenii?!!!

Spune-mi si mie care sunt subiectele si pentru noi, astia mai "mici" :?:

Sa-ti mai spun un lucru, "sa poti trai, mai intai tre' sa te nasti", domnule virgil :!:

Virgil11.11.2005 07:08
.

1.Eu nu iti cer sa ma crezi .

2.NU am lansat acest subiect,dar il sustin pt simplu motiv ca "asa cred eu".Daca vrei sa combati ce spun eu ,np,fa-o ; asta nu inseamna ca fiind mai vechi pe acest forum esti "mai" STELIST, sau ai intotdeuna dreptate.

3.pe Dorinel il voi respecta atunci cand va respecta si el Steaua ,cand va face ca Martin Tudor la sfarsit de meci:sa se duca sa stranga mana fostilor lui colegi .Nu ma intereseaza cum a jucat sau ca au castigat !!! CONTEAZA RESPECTUL!!!

dar se pare ca pe tine nu te intereseaza asta,atata timp cat ceri numai celor "vechi" sa isi dea cu parerea.Daca dupa legea asta functioeaza acest forum ,spuneti si nu "voi-vom" mai posta.

BAFTA

FORZA Steaua !!!

Tot ce voiam sa spun e ca,cei noi nu au credibilitate.Pot fi foarte bine,np,niste lupi in piei de oi.Adica ciori,câini si alte dihanii care vin si baga stangi aici ca sa ne invrajbeasca.

Ce era asa de greu de inteles?

Posteaza cat vrei,nu te opreste nimeni.Nu am spus asa ceva.

noname11.11.2005 07:18

o stiti pe aia cu sa moara Copos si toti rapidistii si ioanitoaia si toti ZIARISTII ?

Virgil11.11.2005 07:19
...sunt in orice caz mai multi factori care au contribuit la plecarea sa, nu spun ca Dorinel nu ar fi unul dintre ei(desi eu nu cred), dar in orice caz nu e unicul!

Intr-un interviu pe care l-a dat imediat dupa alungarea lui Zenga,Gigi a spus ca s-a decis sa faca acest lucru in urma consultarii cu Dumitru si cu Radoi.Ca urmare a derivei in care intrase echipa.Poate ca de fapt a mai discutat si cu altii.Poate chiar cu Dorinel,jucatorul cu cea mai mare experienta de atunci.Cert e ca in urma inlaturarii antrenorului si a egalului obtinut de Rapid in Groapa,am obtinut titlul.Sunt motive de a-i multumi nu de a-l insulta si a-l privi ca pe un dusman,daca a facut acest lucru.

redandblue11.11.2005 07:20

Dc a fost Dorinel cel care a contribuit la demiterea lui Zenga at singur si-a gasit rasplata - a fost si el dat afara de MM . Cu toate ca a facut ceva pt Steaua cel putin pt mine care-l simpatizam f. mult pe Zenga Dorinel nu mai inseamna nimic.

Virgil11.11.2005 07:23

E modul tau de a privi lucrurile.

Eu il respect pentru ce a facut in singurul an pe care l-a dedicat Stelei si suporterilor ei.

kishcutia11.11.2005 07:24
Dc a fost Dorinel cel care a contribuit la demiterea lui Zenga at singur si-a gasit rasplata - a fost si el dat afara de MM .

mare rasplata!!...de fapt cred ca el ar fi vrut sa fie antrenor...si la Steaua nu s-a putut, asa ca s-a dus la CFR. Tu chiar crezi ca Munteanu "l-a dat afara" pe Zenga si MM "l-a dat afara" pe Munti...nu prea merge aici cu "Tu nu te mai joci cu noi!" :)

Eu il respect pentru ce a facut in singurul an pe care l-a dedicat Stelei si suporterilor ei.

de acord cu tine...

redandblue11.11.2005 07:27
Dc a fost Dorinel cel care a contribuit la demiterea lui Zenga at singur si-a gasit rasplata - a fost si el dat afara de MM .

mare rasplata!!...de fapt cred ca el ar fi vrut sa fie antrenor...si la Steaua nu s-a putut, asa ca s-a dus la CFR. Tu chiar crezi ca Munteanu "l-a dat afara" pe Zenga si MM "l-a dat afara" pe Munti...nu prea merge aici cu "Tu nu te mai joci cu noi!" :)

de acord cu tine...

AI scris bine intre ghilimele.Nu cred ca asa s-a petrecut dar MM nu afost chiar strain de plecarea lui Dorinel.

misha11.11.2005 07:29

puteti "sa-mi sariti in cap" dar eu cred ca este adevarat...sunt mai multe premise care ne conduc spre aceasta concluzie...Dorinel e (ca sa zicem asa)mana lui Piturca...Piturca nu il suporta pe Zenga datorita performantelor pe care le-a facut Steaua cu Zenga pe banca...Dorinel voia sa fie antrenor-jucator la Steaua..si pt asta trebuia sa scape de Zenga...si in plus multi de pe acest forum au zis ca nu cred ca Dorinel a fost dat afara datorita varstei lui..uite ca acum este un motiv mult mai credibil...pt ca MM era prieten bun cu Zenga....si din toate persoanele care au declarat ce-au declarat inclin sa-l cred pe Zenga

ps: Virgil, Steaua putea lua titlul si cu Zenga pe banca

Virgil11.11.2005 08:05

Sa zicem ca putea.Dar s-a putut si fara el.Uitam ca toti eram ingrijorati de felul in care juca echipa.De clinciurile cu Gigi la care Zenga nu renunta.De tensiunea produsa de declaratiile lor in paginile ziarelor.

Sa zicem ca putea.La ce mai foloseste acum?

I.N.Money11.11.2005 08:10

Daca ati citit in ultimele 2 zile GSP-ul...vedeti in 2 zile 2 conflicte:Radoi-Piturca respectiv Dorinel-Zenga... observati vreun scandal legat de adversarii nostri din campionat?? nu...este inca o incercare de a tulbura apele in Ghencea...

Motanu D11.11.2005 08:12

Povestea s-ar putea sa fie adevarata (n-ar fi Dorinel primul din generatia lui care face asa ceva...). Dar nu asta e cel mai important lucru acum...

Ziarele au publicat acest lucru de abai dupa ce Dorinel a refuzat sa-l sustina public pe Popescu. Daca ar fi fost de partea acestuia, aceasta poveste ar fi ramas uitata pentru vecie...

Virgil11.11.2005 08:18

Ceva in genul "daca nu esti cu noi,esti impotriva noastra","nu vrei sa ne sustii,o sa vezi tu ce o sa patesti".

E posibil ca pentru tot razboiul dus impotriva lui Sandu Mircea,Gazeta Sporturilor sa fie recompensata substantial de clanul Becali.

Motanu D11.11.2005 08:29

Pai nu zicea Ioanitoaia recent, la o emisiune, ca e prieten cu V. Becali ?!

Virgil11.11.2005 08:30
Mai..."superStelistule", cine draku te crezi de poti sa scrii asemenea tampenii?!!!

Spune-mi si mie care sunt subiectele si pentru noi, astia mai "mici" :?:

Sa-ti mai spun un lucru, "sa poti trai, mai intai tre' sa te nasti", domnule virgil :!:

Cine dracul ?

Mai ai mult pana sa te nasti fetito !Nu te mai baga in seama daca nu reusesti sa pricepi.O sa-ti explodeze singura jumatate de neuron pe care o ai.

AdiM11.11.2005 08:30

Ati vazut ieri pe gsp cum si-au amintit brusc de nu stiu ce blat ar fi facut cainii la brsov, cand au luat bataie cu 4-3, si ca la pauza s-ar fi certat rau lupescu cu haldan, ca haldan nu voia sa cedeze meciu?! Atunci n-au pomenit nimic de asta, acum, ca lupescu il sustine pe m Sandu si-au amintit ca le soptise atunci o pasarica... totul sa iasa Gica Popescu presedinte la FRF... e foame de bani, baieti. :oops::oops::oops:

«123»