FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hip-hop underground

«123»
_yang17.05.2006 10:37

Ba fratilor ce intra la noi pe piata (50 cent,Nelly,Snoop etc.) de afara sunt niste porcarii sub Codu' Penal asa ca de afara doar ce face parte din Wu Tang merita ascultat.

Puneti mana pe CTC , Zale , RACLA , Da Hood chiar si pe Bitza ca sa puteti intelege Hip Hop-ul.

La sfarsit un mesaj pentru cei care asculta 50 Cent si alte prostii din astea

Melku17.05.2006 11:25

50` e mult prea tare si albumul The Massacre a rupt gura targului,The game cu The documentary, astia sunt aia care intra la noi pe piata si sustii ca sunt porcarii? :lol: Mai au multa mamaliga de mancat pana sa ajunga la talia lor cei de la Codu` Penal,CTC,Zale, in primul rand datorita conditiilor - studiouri,ingineri de sunet,manageri,case de discuri, distributie,TOT.

La noi sunt doar cateva trupe care nu fenteaza munca asidua si cand scot ceva se simte ca e bun si lucrat, e vorba de Zale, Parazitii poate si Bitza si din cele mai necunoscute - Cheya, Ad Litteram.

_yang17.05.2006 11:35
50` e mult prea tare si albumul The Massacre a rupt gura targului,The game cu The documentary, astia sunt aia care intra la noi pe piata si sustii ca sunt porcarii?  :lol: Mai au multa mamaliga de mancat pana sa ajunga la talia lor cei de la Codu` Penal,CTC,Zale, in primul rand datorita conditiilor - studiouri,ingineri de sunet,manageri,case de discuri, distributie,TOT.

La noi sunt doar cateva trupe care nu fenteaza munca asidua si cand scot ceva se simte ca e bun si lucrat, e vorba de Zale, Parazitii poate si Bitza si din cele mai necunoscute - Cheya, Ad Litteram.

In primul rand urasc codu' penal si asculta "In zgomot de masele" supte si ai sa intelegi !

Melku17.05.2006 11:41

Mah,pana una alta 50, Snoop, Jay-z (si cei de care a facut caterinca cheloo) sunt artisti internationali, apreciati cam peste tot IN LUME care scot bani adevarati din muzica, cheloo cine e? Sa nu mai spun ca este un gest tampit din partea lui cheloo sa se ia tocmai de snoop care a facut atatea pentru hh, chiar daca melodia drop it like it`s hot nici mie nu mi-a placut, dar cand Snoop scotea "what`s my name" sau "gin&juice" cheloo nu stia pe ce lume se afla...

_yang17.05.2006 14:03
Mah,pana una alta 50, Snoop, Jay-z (si cei de care a facut caterinca cheloo) sunt artisti internationali, apreciati cam peste tot IN LUME care scot bani adevarati din muzica, cheloo cine e? Sa nu mai spun ca este un gest tampit din partea lui cheloo sa se ia tocmai de snoop care a facut atatea pentru hh, chiar daca melodia drop it like it`s hot nici mie nu mi-a placut, dar cand Snoop scotea "what`s my name" sau "gin&juice" cheloo nu stia pe ce lume se afla...

raspuns gresit

Melku17.05.2006 19:43

argumente ceva?sau te contrazici de dragul de a te contrazice? :wink:

_yang17.05.2006 22:05
argumente ceva?sau te contrazici de dragul de a te contrazice?  :wink:

50 Cent : I don't know what you heard about me

But a bitch can't get a dollar out of me

No Cadillac, no perms, you can't see

That I'm a motherfucking P-I-M-P

traducere libera : Nu stiu ce ai auzit despre mine

Dar o t...a nu poate lua un dolar de la mine!

N-am Cadillac nu poti sa vezi

ca sunt un peste in p..a mea?

Asta nu e hip hop (in nici un caz underground).Si mie imi plac bit-urile de afara dar asta nu inseamna ca acesti "artisti internationali" fac underground.

Gandestete ca in State exista si oameni prosti (cam multi din pacate).Reteta de succes a acestor "paraziti" consta in bit-uri nu in versuri si de asta au ajuns asa bogati si "respectati".Lumea in ziua de azi nu mai mediteaza,nu mai vrea sa gandeasca ci sa se distreze...si pe ce sa danseze decat pe niste ritmuri tari...???

_yang17.05.2006 22:11

Nu prea iti place K-gula (ca am vazut ca nu l-ai mentionat intre preferatii tai).Ia fa o comparatie intre 4 versuri de ale lui si cele ale lui 50 Cent :

Constat acum ca sunt judecat,

Ca multa vreme degeaba am stat,

Cine este fara pata,

S-arunce prima piatra primul !

Melku17.05.2006 22:44

Asta e chiar culmea, cum poti sa spui ca nu este hip-hop :)) mai...ai uitat unde a aparut genul asta de muzica? Da, nu este underground...oricum termenul asta e folosit de formatiile care nu sunt acceptate pe piata si se denumesc "underground", nu imi spune tu mie ca formatiile care sustin ca sunt underground nu isi doresc concerte, albume scoase, bani ca nu te cred. Bine ca spui de PIMP si nu spui si tu de Hate it or love it, Hustlers ambition, I don`t need `em, I`m supposed to die tonight...

Asta prinde acolo, sunt si melodii in care canta de femei, masini si bani...asta ce inseamna? Ca ce scot DMX, 50, The Game, Snoop, Dre, Nas si altii sunt porcarii?! Astia au facut pentru hip-hop ce formatiile romanesti nu or sa fie in stare sa faca NICIODATA.

Ba fratilor ce intra la noi pe piata (50 cent,Nelly,Snoop etc.) de afara sunt niste porcarii sub Codu' Penal asa ca de afara doar ce face parte din Wu Tang merita ascultat.

Puneti mana pe CTC , Zale , RACLA , Da Hood chiar si pe Bitza ca sa puteti intelege Hip Hop-ul.

Afirmatia asta e cel putin copilareasca, nu uita ca hip-hop-ul la noi practic nu are suport,e o forma fara fond aparuta nu de foarte mult timp.

KroNos^18.05.2006 00:42
Ca ce scot DMX, 50, The Game, Snoop, Dre, Nas si altii sunt porcarii?! Astia au facut pentru hip-hop ce formatiile romanesti nu or sa fie in stare sa faca NICIODATA.

NAS nu intra in grupul 50 Cent, The Game, Snoop si Dre. NAS are foarte multe piese undergroud. Si NAS e tare ca MC!!!

A fi MC bun NU inseamna sa cantzi in asa fel incat sa te intzeleaga orice tzaran. Trebuie sa ai flow, mesaje gandite si NU versuri aruncate pe foaie la intamplare fara logica intre ele cum au foarte multzi MC Gangsta sau comerciali. 50 cent e foarte slab ca MC, e salvat de bituri si de promovarea execesiva. Ca el gasesti in State cate 2 in fiecare bloc. El doar a avut putzin noroc ca a dat de DRE si ca are piese cu bituri calumea care rup difuzoarele. In rest versurile lui sunt de .....

Ascultatzi: Blackalicious, Arsonists, Gangstarr, Rascalz, Dwellas, Mos Def, Afu Ra, tot ce tzine de Wu-Tang, Saian Supa Crew, IAM, Akenathon, Lord Kossity, Promoe, Immortal Technique, Big Daddy Kane, etc.

Sunt doar cateva trupele sau MC-ii care-mi plac.

_yang19.05.2006 04:50

In sfarsit cineva care stie despre ce vorbeste...

antonika19.05.2006 06:19
@antonika

OFF TOPIC: Imi pare mie sau esti putin complexat?

OFF topic: si de ce ti se pare ca sunt 'complexat'?

Bodanel19.05.2006 08:53

Intre hip hop-ul underground si cel comercial. Mie imi place 2pac la nebunie da' nu prea ma omor cu hip hop. Imi mai place si eminem si vreo cateva din melodiile lui puff daddy ca nu stiu cum isi mai zice acu'.

cANAL19.05.2006 16:24

NWA rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

crafft16.06.2006 12:48

ia nu mai intelegeti voi hip-hop-up si nu mai ascultati dak nu va place,acum toti copii si tyganii asculta 50 de centi si kakturi d`astea,cine intelege pricepe din prima fara sa-i explice cineva

DTP-Ludacris16.06.2006 16:49

Astazi 16 iunie ... este ziua de nastere a lui Tupac !... ar fi facut 35 de ani ( daca traia ) a fost omorat la 25 de ani de catre autori necunoscutzi ...ziua de nastere a celui MAI mare rapper posibil .. poet si actor ! ....R.I.P Tupac ..."LIVE BY THE GUN,DIE BY THE GUN"

c.ronaldo1701.01.2007 21:15

NWA poate cel mai bun din lume. Parerea mea este ca e si peste 2pac.

Wally02.01.2007 10:55
bai va salut pe astia care sunteti stelisti si mai ascultati si lucruri d astea

sa va dau niste nume care n au prea fost mentionate si merita

mos def  

talib kweli

jeru the damaja

jedi mind tricks

gang starr

common

pharaoe monch

aesop rock

looptroop

promoe

jurassic 5

din Romania

vexxatu

brugner

getto daci

komplot sub terra

supahuman crew

cenzurah

adliterram

pirats klan

mai sunt multi dar ar insemna sa ma intind

Cam astea sunt cele mai tari + Afu-Ra, Non Phixion(care s-au destramat de curand, dar albumele lor scoase sunt printre cele mai tari), Army of the pharaohs, MF Doom, Deltron 3030, Zion I, Cannibal OX, Cage, A tribe called Quest...si multi altii...la ora actuala de la noi Ad Litteram mi se par ce mai tari...

gone02.01.2007 11:17
argumente ceva?sau te contrazici de dragul de a te contrazice?  :wink:

50 Cent : I don't know what you heard about me

But a bitch can't get a dollar out of me

No Cadillac, no perms, you can't see

That I'm a motherfucking P-I-M-P

traducere libera : Nu stiu ce ai auzit despre mine

Dar o t...a nu poate lua un dolar de la mine!

N-am Cadillac nu poti sa vezi

ca sunt un peste in p..a mea?

Asta nu e hip hop (in nici un caz underground).Si mie imi plac bit-urile de afara dar asta nu inseamna ca acesti "artisti internationali" fac underground.

Gandestete ca in State exista si oameni prosti (cam multi din pacate).Reteta de succes a acestor "paraziti" consta in bit-uri nu in versuri si de asta au ajuns asa bogati si "respectati".Lumea in ziua de azi nu mai mediteaza,nu mai vrea sa gandeasca ci sa se distreze...si pe ce sa danseze decat pe niste ritmuri tari...???

Omule, hip-hop = manele americane. Sunt prea multe asemanari. :lol: Ambele genuri sunt cantate de o minoritate, se lauda ce lanturi, masini, femei, case au ei. "sa moara dusmani mei" sau "die niggers" nu iti suna asemanator? Si lista poate continua.

Frank Costello: "I don't want to be a product of my environment. I want my environment to be a product of me. Years ago we had the church. That was only a way of saying - we had each other. The Knights of Columbus were real head-breakers; true guineas. They took over their piece of the city. Twenty years after an Irishman couldn't get a fucking job, we had the presidency. May rest in peace. That's what the niggers don't realize. If I got one thing against the black chappies, it's this - no one gives it to you. You have to take it."

cyril_thereau17.01.2007 17:30

sunt un mare fan al hip-hop-ului. ascult snoop dogg, john cena, si....fifty cent![/code]

«123»