FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hip-hop underground

«123»
misha10.11.2005 06:13

Pentru toti care asculta hip-hop underground ii invit aici sa discutam :wink: ...pana acum mi-am gasit partener de discutie pe tema asta :lol: , zarboss,...si ii astept si pe ceilalti :D

imi plac foarte mult Nas, 2Pac, AZ, Ghostface Killah,Kanye West, Rhymefest, Braille (of Lightheaded), Big Shug, Gang Starr ....mai bine ma opresc ..pt ca daca voi continua ocup toata pagina :lol:

Motanu D10.11.2005 09:13

Desi sunt un fan al rock-ului, tot respectul pentru cei care asculta orice altceva decat manele !

Altfel nu ascult decat ocazional hip-hop, si nu apreciez in mod deosebit acest gen muzical. Deci nu cred ca voi putea emite prea multe ideei pe aceasta tema :D

misha10.11.2005 09:19
Desi sunt un fan al rock-ului, tot respectul pentru cei care asculta orice altceva decat manele !

Altfel nu ascult decat ocazional hip-hop, si nu apreciez in mod deosebit acest gen muzical. Deci nu cred ca voi putea emite prea multe ideei pe aceasta tema :D

las ca nu-i nimic :D ...pe mine profa de scps ma face rockeritza ....si i-am zis ca rockul si hip-hopul sunt 2 genuri total diferite..dar din pacate e cam "incuiata" :lol: :lol: ...sau ne intreba ce hobby-uri avem si i-am zis ca imi place sa ma dau cu role agresive..."saraca" habar n-avea ce insemna role agresive :lol: :lol:

I.N.Money10.11.2005 11:05

Mie imi place DMX...are omu un stil de invidiat...dar nici K.West nu imi este indiferent.... :lol:

misha10.11.2005 11:13
Mie imi place DMX...are omu un stil de invidiat...dar nici ca.West nu imi este indiferent.... :lol:

super tare...cel mai mult mi-a placut piesa "the next episode" (cu 2Pac si Nas) :wink:

FanSteaua4Life10.11.2005 11:17

si mie imi place foarte mult rap-ul de afara insa cel mai mult ascult Parazitii...Sunt bestiali... :wink:

I.N.Money10.11.2005 11:48
Mie imi place DMX...are omu un stil de invidiat...dar nici K.West nu imi este indiferent.... :lol:

super tare...cel mai mult mi-a placut piesa "the next episode" (cu 2Pac si Nas) :wink:

si la ziceai u ca 2 Pac nu a murit si eu cred ca ai dreptate...am vazut cateva poze a cadavrului si ii lipsea tatuajul lui de pe gat...

misha10.11.2005 11:54
Mie imi place DMX...are omu un stil de invidiat...dar nici ca.West nu imi este indiferent.... :lol:

si la ziceai u ca 2 Pac nu a murit si eu cred ca ai dreptate...am vazut cateva poze a cadavrului si ii lipsea tatuajul lui de pe gat...

nu e mort...si sunt mai multe dovezi in privinta asta...am un amic care e fan infocat 2 Pac si daca ii zici ca e mort te bate :lol:

I.N.Money10.11.2005 11:59

nu e mort...si sunt mai multe dovezi in privinta asta...am un amic care e fan infocat 2 Pac si daca ii zici ca e mort te bate :lol:

Io nu-s asa :lol: ascult DMx cand sunt nervos...cand sunt relaxat ascult Celine DIon :oops:

misha10.11.2005 12:02
Io nu-s asa  :lol: ascult DMx cand sunt nervos...cand sunt relaxat ascult Celine DIon  :oops:

eu cand sunt relaxata ascult hip-hop la greu...si cand sunt nervoasa..fac eu muzica :lol: :lol:

redandblue10.11.2005 12:12

Dupa parerea mea 2PAC e de departe cel mai tare rapper...

danielblaze10.11.2005 12:25

mhm..multi din cei care i-ati enumerat nu mai sunt de mult timp in Underground :wink: daca vreti underground ascultati ,das EFX.In Romania ZALE s-au ridicat f mult cu ultimul album(albumul anului dupa mine!) plus ca ..din ce in ce mai multi aud de Verita Saga.

si nu uitati de francezi, cu un stil si MESAJ mult mai apropiat de Romania noastra, i-asi include aici pe:Akhenaton,Supreme NTM, Saian Supa Crew,IAM)prea reali!muzica fara bling-bling si alte prosti :o numai bine!

Radu mic10.11.2005 13:42
Pentru toti care asculta hip-hop underground ii invit aici sa discutam imi plac foarte mult Nas, 2Pac, AZ, Ghostface Killah,Kanye West, Rhymefest, Braille (of Lightheaded), Big Shug, Gang Starr ....mai bine ma opresc ..pt ca daca voi continua ocup toata pagina :lol:

vezi ca majoritatea din rap-erii pe care iai dat exemplu nu sunt de underground, sunt comerciali...poate cei mai tari ca rap underground sunt the wu-tang clan sau psc si sunspot :lol:

FeSTeR10.11.2005 15:49

Uite ca nu sunt io primu care spune asta .... 2pac. dmx si restu' de mai sus nu mai sunt underground de ceva timp .... io ascult rap frantzuzesc la greu ... ce prind ... si romanesc ... parazitzii, veritas, Ctc, zale ..... acum mi-am cumparat Parazitzii - Confort 3 si il ascult :D

misha10.11.2005 15:51
mhm..multi din cei care i-ati enumerat nu mai sunt de mult timp in Underground :wink: daca vreti underground ascultati ,das EFX.In Romania ZALE s-au ridicat f mult cu ultimul album(albumul anului dupa mine!) plus ca ..din ce in ce mai multi aud de Verita Saga.

si nu uitati de francezi, cu un stil si MESAJ mult mai apropiat de Romania noastra, i-asi include  aici pe:Akhenaton,Supreme NTM, Saian Supa Crew,IAM)prea reali!muzica fara bling-bling si alte prosti :o numai bine!

vezi ca majoritatea din rap-erii pe care iai dat exemplu nu sunt de underground, sunt comerciali...poate cei mai tari ca rap underground sunt the wu-tang clan sau psc si sunspot :lol:

ascult si Das EFX :wink: .

(Radu mic) nu am ascultat pana cum sunspot...nu mi-ai putea da titlu unei melodii sau al unui album..sa ascult si eu :wink:

ps: cat despre underground..stiam ca nu mai sunt underground..pt ca au devenit comerciali si s-au desprins de puritatea hip-hopului adevarat :wink:

misha10.11.2005 15:57
Uite ca nu sunt io primu care spune asta .... 2pac. dmx si restu' de mai sus nu mai sunt underground de  ceva timp .... io ascult rap frantzuzesc la greu ... ce prind ... si romanesc ... parazitzii, veritas, Ctc, zale ..... acum mi-am cumparat Parazitzii - Confort 3 si il ascult :D

uite ca si tu asculti rap comercial...parazitii :wink:

misha10.11.2005 16:01

Radu mic...Wu tang clan nu mai sunt underground

din Romania imi plac Zale, Ad litteram, Veritasaga, Pirat`s Klan, Ctc etc. :wink:

FanSteaua4Life16.11.2005 23:16
uite ca si tu asculti rap comercial...parazitii :wink:

Te inseli amarnic aicia... :wink:

g_funk2817.11.2005 10:41

pentru totzi rapperii - pe 14 februarie la sala polivalenta va avea loc cel mai mare eveniment hip-hop din Romania, Wu Tang Killa Beez in concert!!! Insa a doua generatzie din clanul Wu Tang ,artishti din Wu Tang Familly......Shabazz The Disciple (cel mai greu MC de pe afis, gratie colaborarilor sale cu Sunz of Man si Gravediggaz), Dj Sueside (dj-ul lui RZA - liderul Wu-Tang), Beretta 9 si Shogun Assasson (doi dintre MC-ii trupei Killarmy), Cilvaringz (singurul MC european din familia Wu-Tang), Barracuda (care a aparut pe albumul "Birth of A Prince" semnat RZA), Bronze Nazareth (cel mai nou membru al miscarii Wu, care produce albume pentru Afu-Ra, Masta Killa sau Cilvaringz) si Blue Raspberry - singura femeie din aceasta gasca (a cantat pe "Tical" si "Cuban Linx"). Concertul de la Polivalenta face parte din turneul aniversar ce marcheaza zece ani de la aparitia miscarii Wu-Tang Killa Beez, fiind al doilea turneu european dupa cel din 2002........va ashtept pe totzi :wink: biletele se pun in vanzare pe 1 dec si vor costa 300 000 mpana pe 31 dec , urmand sa se scumpeasca , 400 000 in per 1 - 31 ian , 500 000 in per 1 - 14 feb iar in seara concertului 650 000 Wu Tang foreva' :D

g_funk2817.11.2005 10:45

si nu uitati de francezi, cu un stil si MESAJ mult mai apropiat de Romania noastra, i-asi include  aici pe:Akhenaton,Supreme NTM, Saian Supa Crew,IAM)prea reali!muzica fara bling-bling si alte prosti :o numai bine!

Da Daniel , true that man, French Rap rullz ....dar intzelegi ceva din mesajul lor ...? :wink:

g_funk2817.11.2005 10:54

...dak vretzi sa ascultatzi rap adevarat ..ascultatzi ..wu tang , das efx , afu-ra , killarmy , brand nubian , house of pain , the beatnuts , gangstarr, saian supa crew , i am , akhenaton, NTM , method man.......si tot c tzine de WU ...... asta-i rap adevarat nu ...eminem , 50 cent ja rule etc. :wink: din Romania Zale Parazitii , VeritaSaga.....restul.....ma abtzin :twisted:

l_crookz28.11.2005 01:26

pot sa ma bag si eu in seama pe-aici cu rap-u'? :) scuze, misha, ca tre sa "ma iau" chiar de tine, dar ziceai ca piesa ta preferata de la dmx (dupa care nu sunt prea innebunit, sincer sa fiu) e THE NEXT EPISODE, cu Pac si Nas... stiu la ce track te referi, dar aia nu prea se poate numi piesa... pentru ca e o facatura rezultata dintr-un instrumental (dre, snoop, nate- the next episode) si 3 "bucati" de la dmx, nas si pac, luate fiecare de la piese mai vechi ale lor. Scuze daca te supar, dar mie nu poa' sa-mi placa o "piesa" ca asta...Tupac era saracu' mort de 3 ani de zile cand a fost scoasa piesa THE NEXT EPISODE... asta ar fi doar un motiv, celalalt e ca Pac e preferatul meu si iau foc cand vad cum incearca toti sa profite de pe urma lui, cu orice se poate....sincer, cred ca piesa asta e facuta de un oarecare, dintr-un simplu negativ si 3 bucati "lipite" la un loc, si pusa pe net... poate ma insel.. oricum, sper sa nu-mi porti pica pt ce am scris aici :) si te astept cu raspunsuri (publice, private sau kiar live :) )

misha28.11.2005 04:07
pot sa ma bag si eu in seama pe-aici cu rap-u'?  :)  scuze, misha, ca tre sa "ma iau" chiar de tine, dar ziceai ca piesa ta preferata de la dmx (dupa care nu sunt prea innebunit, sincer sa fiu) e THE NEXT EPISODE, cu Pac si Nas... stiu la ce track te referi, dar aia nu prea se poate numi piesa... pentru ca e o facatura rezultata dintr-un instrumental (dre, snoop, nate- the next episode) si 3 "bucati" de la dmx, nas si pac, luate fiecare de la piese mai vechi ale lor. Scuze daca te supar, dar mie nu poa' sa-mi placa o "piesa" ca asta...Tupac era saracu' mort de 3 ani de zile cand a fost scoasa piesa THE NEXT EPISODE... asta ar fi doar un motiv, celalalt e ca Pac e preferatul meu si iau foc cand vad cum incearca toti sa profite de pe urma lui, cu orice se poate....sincer, cred ca piesa asta e facuta de un oarecare, dintr-un simplu negativ si 3 bucati "lipite" la un loc, si pusa pe net... poate ma insel.. oricum, sper sa nu-mi porti pica pt ce am scris aici  :)  si te astept cu raspunsuri (publice, private sau kiar live  :)  )

cum sa-ti port pica :lol: :lol: ...fiecare cu parerea lui :wink:

OTAKU28.11.2005 05:15

bai va salut pe astia care sunteti stelisti si mai ascultati si lucruri d astea

sa va dau niste nume care n au prea fost mentionate si merita

mos def

talib kweli

jeru the damaja

jedi mind tricks

gang starr

common

pharaoe monch

aesop rock

looptroop

promoe

jurassic 5

din Romania

vexxatu

brugner

getto daci

komplot sub terra

supahuman crew

cenzurah

adliterram

pirats klan

mai sunt multi dar ar insemna sa ma intind

OTAKU28.11.2005 05:27

a faza cu wu tang si undergroundu

e adevarat wu tang a trecut in mainstream

da si a pastrat valorile

oamenii isi produc singuri muzica

si asta i de apreciat

singuru lucru care ma deranjeaza e aparitia multor "artisti" sub labelul wu tang si faptul ca ei sunt confundati cu vechii tatici

de ex chiar parazitii astia mioritici ziceau ca sunt mandri sa cante in deschiderea formatiei ai carei fani sunt de nu stiu catzi ani

se refereau la wu tang killa beez

o mare tzeapa

ca si cum ar veni sa cante in concert anonim si spike sub titulatura de parazitii

«123»