FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hip-hop underground

«123»
zarboss28.11.2005 14:22

in primul rand felicitari misha pentru acest topic ... e frumos subiectul.. se poate vorbi la nesfarsit despre subiectul asta...

eu sunt fan 2PAC si cred ca el va ramane unic in istooria acestui gen de muzica....pe langa el imi place kanye west si jay-z dar ascult multe melodii care imi plac si nu tin cont in mod special de artistul care o interpreteaza(sa nu fie eminem )

in sfarsit cei care sunt fani 2PAC le recomand sa vada filmul TUPAC RESURECTION care a fost facut dupa moartea lui si care a durat 2 ani sa fie gata...

e o adevarata capodopera pentru ca filmul e facut ca si cum e povestit de 2pac si au cautat producatorii tot felul de materiale din care au scos fiecare cuvintel spus de PAC ca sa foloseasca vocea lui.

sunt multe de spus ....

astia sunt artistii care ii ascult ... or mai fi dar momentan nu imi aduc aminte:

2PAC.....SNOOP DOGG....NATE DOGG...DR. DRE .... WARREN G..... 213(CARE E ALCATUITA DIN NATE,SNOOP SI WARREN)...Ja Rule,Busta Rhymes,KRS-One ,

Grinch28.11.2005 14:50

Comercial sau necomercial , daca intradevar esti fan al unei formatii important e sa cumperi originalul , in rest alcoolu` este viata...

ceausescu28.11.2005 17:58
pentru totzi rapperii

ce-i ala "rapper" ? :lol: :lol: :lol:

OTAKU28.11.2005 18:41

o intrebare intr adevar desteapta

din ciclul ce este viatza

iL Napoletano30.11.2005 17:54

Supreme N.T.M-AKHENATON-SAYAN SUPPA CREW-;)

Padrese02.12.2005 16:24

Lamuriti-ma si pe mine: voua va place rapp-ul sau hip-hop-ul?

OTAKU03.12.2005 13:41

tie iti plac manelele sau lautareasca ?

Padrese04.12.2005 16:22

Dak s-a vrut o replica inteligenta din partea ta sa stii ca mai ai de lucrat.

Si ca sa-ti raspund la intrebare nici una ,nici alta (sper ca nu te-am dezamagit :arrow: )

l_crookz04.12.2005 22:38

rapp-ul nu-mi place pentru ca nu stiu ce e...pe bune! aaaaaa, mc-ing-ul, rap-ul (cu un singur P)e altceva, il stiu, il cunosc si ma pasioneaza. deci emcee-ing-ul si dj-ing-ul...cam atat, sincer sa fiu. nu ma prea dau in vant dupa grafitti, breakdance sau beat-boxing (care cica e considerata ca fiind cea mai noua 'felie' din hip-hop). dar in general toata cultura hip-hop n-are cum sa nu te faca sa o respecti pt ca e una dintre cele mai importante din ultimii cativa zeci de ani (muzica, film, moda si multe alte aspecte de viata)

Radu mic15.01.2006 04:32

daca va place rap-ul underground atunci sigur ar trebui sa bagati un download puternic pe Immortal Technique-Dance with the devil....omu e super destept, e mai poet ca eminescu, porumbelul asta african-american!!!

misha15.01.2006 05:26
daca va place rap-ul underground atunci sigur ar trebui sa bagati un download puternic pe Immortal Technique-Dance with the devil....omu e super destept, e mai poet ca eminescu, porumbelul asta african-american!!!

n-as prea crede ....o fi el bun...totusi sa pastram proportiile....mai ales ca astazi se implinesc 156 de la nasterea lui Eminescu :wink:

intr-adevar imi place melodia...(mai ales ca pe fundal sunt sunetele unui pian :D) ...insa hai sa nu-l comparam cu Eminescu :roll:

Triphat15.01.2006 08:22

Radu... Immortal Technique e latin. S-a nascut in Peru.

Ma bucur ca exista aici un asemenea thread. Eu ascult pur underground, Jedi Mind Tricks, Immortal Technique, Masta Ace, Cunninlynguists, Gangstarr, Smut Peddlers, Brother Ali, Apathy, 7L & Esoteric, Canibus, Copywrite, Non Phixion, Louis Logic, Celph Titled, Virtuoso, Arsonists, Blak Twang, Phi Life Cypher, Doc Brown, Vakill, Looptroop, KRS-One, Dilated Peoples, Beatnuts, Atmosphere, Afu-Ra.. din Franta ascult NTM, MC Solaar, Saian Supa Crew, Fonky Family.

Pt cei care n-au mai ascultat artistii de sus, va rog sa puneti mana pe materialele lor ca merita. ;)

Radu mic15.01.2006 16:53
Radu... Immortal Technique e latin. S-a nascut in Peru.

quote]

stiu taicasu este african!! de aceea am pus african american de sud...ori cum ma bucur ca stiti de el!!!

dbd16.01.2006 15:49

Long Live for Hip-Hop !!!

dar nu 2pac , 50cent ....mie imi plac ai nostri ... chiar daca sunt un fel de rap....La Familia...B.U.G...

Triphat16.01.2006 16:48
Long Live for Hip-Hop !!!  

dar nu 2pac , 50cent ....mie imi plac ai nostri ... chiar daca sunt un fel de rap....La Familia...B.U.G...

pune mana pe CTC, Zale, Pirats Clan, Racla(old shit, Vexx, Deceneu...

bobby_ecko8304.03.2006 00:28

Mah copii dar in afara de hh strain voi n-asc si artisti autohtoni?

Da Hood,ultimul album e bestial!

RACLA,parintii Hip Hop-ului merita respectul nostru,al tuturor!

CTC au revolutionat under-ul romanesc talentul lor

Kombat(desi e e rapidist e marfa omu')

Instruman sunt niste baieti super marfa,sunt unici in Romania

Zale,cu "mastermind-ul" sau Raku au facut furori cu al lor "Chei verbale"

Vexxatu Vexx e unul din preferatii mei!

Getto dacii au facut o "daciada" autohtona

Veritasaga in formula veche erau super marfa(Praetor era sarea si piperu')

Turntable science sunt deasemenea unicati in Romania,fiind primul sindicat al DJ-ilor

Cel mai mult regret ca s-a destramat Sinidicatul R.A.N-S

Respect de asemenea si Rock-ul alternativ si Punk-ul

bobby_ecko8304.03.2006 00:32

A si am uitat sa va spun o questie

Sunt un dinamovist ce a intrat pe forum-ul "inamicilor" sa vad dc se poate vorbi civilizat cu voi,pentru ca la protestul pentru elibereare suporterilor dinamovisti ati demonstrat acest lucru!

dbd05.03.2006 19:53

si de pe forum-ul accesta ce concluzii ai luat ? se poate sau nu ? :wink:

KroNos^10.05.2006 19:11
Mah copii dar in afara de hh strain voi n-asc si artisti autohtoni?

Da Hood,ultimul album e bestial!

RACLA,parintii Hip Hop-ului merita respectul nostru,al tuturor!

CTC au revolutionat under-ul romanesc talentul lor  

Kombat(desi e e rapidist e marfa omu')

Instruman sunt niste baieti super marfa,sunt unici in Romania

Zale,cu "mastermind-ul" sau Raku au facut furori cu al lor "Chei verbale"

Vexxatu Vexx e unul din preferatii mei!

Getto dacii au facut o "daciada" autohtona

Veritasaga in formula veche erau super marfa(Praetor era sarea si piperu')

Turntable science sunt deasemenea unicati in Romania,fiind primul sindicat al DJ-ilor  

Cel mai mult regret ca s-a destramat Sinidicatul R.A.N-S

Respect de asemenea si Rock-ul alternativ si Punk-ul

Inafara de Kombat imi plac totzi pe care i-ai enumerat.

Cei mai buni MC romani dupa parerea mea sunt in ordine aleatorie:

1) Rimaru

2) Vexxatu Vexx

3) Connect-R

4) Deceneu

5) Piele

Si eu ca si tine regret ca sa desfintzat R.A.N.-s. Ce mai acultam Klansmen, KGB Team, Da Hood Justice, Delikt, Getto Daci, R.A.C.L.A.!!!!

DTP-Ludacris10.05.2006 19:27

Tupac - music artist , actor, poet. A ,da uitasem : geniu. Respect Tupac

R.I.P 2PAC :cry:

Katau10.05.2006 21:22

in sfarsit cei care sunt fani 2PAC le recomand sa vada filmul TUPAC RESURECTION care a fost facut dupa moartea lui si care a durat 2 ani  sa fie gata..

dak are cineva vre`un link de unde se poate lua filmu.....ar fi super sa`l puna aici.10x

cANAL12.05.2006 18:02

14 iunie 2006 Stadionul Curului(Dinamo) Concert 50 Cent in deskidere Parazitii(asta dupa ce Cheloo a facut misto de 50 in mel In Zgomot de masele supte:D)Pret bilet 95RON

Sunfeed16.05.2006 23:31
:)
antonika17.05.2006 06:51

dal in **** mea si p 50.... un wanna be rapper... na vazut ala strazile in viata lui....

THE GAME.... BLACKWALLSTREET.... G-UNOT

2PAC

NAS

QUAN

PARAZITII

BUG MAFIA

LA FAMILIA

NWA

D12 - R.I.P. PROOF

NAUGHTY BY NATURE

AND SO ON

forever_STEAUA17.05.2006 10:14

@antonika

OFF TOPIC: Imi pare mie sau esti putin complexat?

«123»