Nu era pe 35 de ani dar erau 35 de milioane de yeni japonezi nu de euro.
Nu era pe 35 de ani dar erau 35 de milioane de yeni japonezi nu de euro.
Radeti voi acum, dar cand vi-l iau pe Radoi si cand il mai iau pe Niculescu, sa vedeti atunci ce echipa isi trag si noi nu mai miscam prin divizia A...
nu cred ca o sa plece .. nici unul din cei doi la Poli
Daca da Iancu o suma nerefuzabila....normal ca o sa plece...
Pai ar trebui sa fie o suma exorbitanta ca sa ii aduca acolo...Doamne fereste sa il vad pe Niculescu la Poli Tim.
Pai ar trebui sa fie o suma exorbitanta ca sa ii aduca acolo...Doamne fereste sa il vad pe Niculescu la Poli Tim.
Care Niculescu???Craioveanul devenit peste noapte dinamovist???Crezi ca ar avea probleme sa devina polist daca i s-ar dubla salariul???Nu vezi ca la Dinamo in afara de Petre in acest moment nu sunt oamenii de caracter???
Mirel Radoi daca va pleca de la Steaua va pleca in strainatate....Poli e o echipa prea mica pentru Mirel Radoi trebuie sa stie ca sunt prea mici pentru un razboi asa de mare....
Radoi merita sa ajunga la o echipa mare din Vest...bine a facut Jiji cand a refuzat acum ceva vreme o oferta de la o echipa din Rusia....
Hagi poate sa viseze in continuare la Radoi, impeuna cu Poli si Craciunescu, dar unele visuri nu devin niciodata realitate...
Ofertele de la Poli sunt facute la mishto, doar ca sa faca ceva vilva in vestiarul Stelei si sa-l faca pe Jiji sa mai cheltuie ceva bani cu actualii jucatori. Mi se pare mie sau Timisoara a devenit alta galeata de refuzati la export a giovanului?
Nu va ppleca Radoi la Poli. Cu toata lauda si bugetul lor daca Jiji a tinut la pret cand a avut oferta de 2mil de euroi pt Radoi osa tina si mai mult de acum inainte. A spus ca vrea sa faca cum a facut clubul care l-a vandut pe nedvede(am un lapsus acum). L-au tinut cativa ani in care el a jucat constant si l-au vandut cu 20 mil euro. N-o sa ia pe Radoi 20 mil dar 10 are sanse sa le ia.
Nedved nu a plecat din Cehia pe atatia bani. Nu stiu exact suma, dar la vremea respectiva ,1996, nu se faceau transferuri la asemenea sume si in nici un caz o echipa ca Lazio nu dispunea de atatealichiditati. In plus de asta Nedvede era un necunoscut pana la Euro 96 si a fost vandut imediat dupa, asa ca nu a mai tinut nimeni de el la club dupa ce a devenit un nume in fotbal Cred ca mai degraba de referi la Shevcenko, Dinamo Kiev a refuzat timp de 2 ani oferte de la marile cluburi, pentru ca apoi sa-l vanda cu outin peste 20 mil. care a rams pana azi cea mai mare suma obtinuta de un club din Est pe un jucator. Asadar, avand in vedere ca si cehia este considerata a fi in Est, transferul lui Nedved nu a atins acesta cota.
Nedved nu a plecat din Cehia pe atatia bani. Nu stiu exact suma, dar la vremea respectiva ,1996, nu se faceau transferuri la asemenea sume si in nici un caz o echipa ca Lazio nu dispunea de atatealichiditati. In plus de asta Nedvede era un necunoscut pana la Euro 96 si a fost vandut imediat dupa, asa ca nu a mai tinut nimeni de el la club dupa ce a devenit un nume in fotbal Cred ca mai degraba de referi la Shevcenko, Dinamo Kiev a refuzat timp de 2 ani oferte de la marile cluburi, pentru ca apoi sa-l vanda cu outin peste 20 mil. care a rams pana azi cea mai mare suma obtinuta de un club din Est pe un jucator. Asadar, avand in vedere ca si cehia este considerata a fi in Est, transferul lui Nedved nu a atins acesta cota.
Ai dreptate. De Shevcenko era vorba dar ideea e buna.
ideea este foarte buna cu cateva conditii
1. participare constanta in competitiile europene, aceasta este partial indeplinita. Problema este ca nu participam in CL si ca Radoi a absentat anul trecut destul in perioada de toamna din cauza accidentarilo
2. Prezenta la intr-o nationala cu rezultate bune si evendual calificata la un turneu final. Aici nici una din cele 2 conditii nu este indeplinita. Nici nationala competitiva cu avem, iar Radoi nu mai este convocat
3. Conducatorii clubului sa nu amane prea mult timp decizia dde a viinde jucatorul si sa nu sara prea mult la pret. Aici avem o problema. daca ma intrebati pe mine Radoi trebuia vandut deja lui Arsenal sau lui Feyernord. Este foarte greu sa stabilesti dca ofertele au fost concrete, deoarece lui nGigi ii place sa se laude aiurea. Insa daca unul dintre aceste 2 cluburi a oferti 4,5 mil, Radoi trebuia vandut
Argumentul cum ca Radoi poate tebuie sa fie vandut doar la o echipa mare , Milan, REAl, Inter etc. nu este valabil. Am mai argumentatintr-un post aceasta optinue. Majoritatea fotbalistilor romani care au ajuns sa joace la echipe mari au avut nevoie de un club intermediar din vest.
Pai da..dar in acel an cand Sheva a ajuns la Milan sa nu uitam ca a dus pe Dynamo Kiev pana in semifinalele Ligii Campionilor unde abia au fost scosi de Bayern ..in timp ce Nedved nu prea a fost mare jucator nici la Lazio...la juve a inceput sa arate ce stie...
Pai ar trebui sa fie o suma exorbitanta ca sa ii aduca acolo...Doamne fereste sa il vad pe Niculescu la Poli Tim.Care Niculescu???Craioveanul devenit peste noapte dinamovist???Crezi ca ar avea probleme sa devina polist daca i s-ar dubla salariul???Nu vezi ca la Dinamo in afara de Petre in acest moment nu sunt oamenii de caracter???
Sincer, de cand a fugit de la Rapid pentru a veni la noi, eu il consider dinamovist. Si am auzit ca din vara (asta daca nu se tine Becali de tampenii la iarna) Dinamo isi ia la revedere probabil de el...Dar nu ca sa mearga la Poli.