Ce credeti ca se intimpla cu Steaua dc in locul lui Protasov venea Hagi?Eram acum pe primul loc sau ne certam cu rapidul pe locul 8?
Ce credeti ca se intimpla cu Steaua dc in locul lui Protasov venea Hagi?Eram acum pe primul loc sau ne certam cu rapidul pe locul 8?
Daca venea Hagi acuma aveam alt antrenor. Asta sigur se certa cu ciobanul ala idiot.
Nu se certau bah Motane ca doar is neamuri.
Personal yo nu vad in Hagi un asa mare antrenor precum a fost si jucator doar ca'l umfla presa dupa ce cistiga cate un meci.Sa vedem ce treaba face la Poli,cade in B sau nu? :lol:
Nici macar nu stiu de ca mai aduceti in discutie aceasta posibilitate ca Hagi sa fi fost antrenor la Steaua....
Pt mine faptul ca a refuzat Steaua..mai ales acum in dauna echipei "Euro"Poli...ma dezgusta total...Acum a vorbit intradevar "stelistul"din el...
Observati diferenta dintre arogantul Hagi si deosebitul [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]?
Incercam doar sa subliniez ca ar trebui sa ne bucuram ca Hagi a refuzat Steaua.[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a fost si va fi cel mai mare stelist <intotdeauna pt culori>
Nici macar nu stiu de ca mai aduceti in discutie aceasta posibilitate ca Hagi sa fi fost antrenor la Steaua....Pt mine faptul ca a refuzat Steaua..mai ales acum in dauna echipei "Euro"Poli...ma dezgusta total...Acum a vorbit intradevar "stelistul"din el...
Observati diferenta dintre arogantul Hagi si deosebitul [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]?
ar fi trebuit sa lucreze cu Becali,asa ca-l inteleg.si poate e mai bine asa deoarece Protasov e mai bun ca el.
ps:pune-ti si tu o poza mai buna,ce te-ai ascuns in umbra acolo? ![]()
Mai bine ca nu a venit...un paradox este ca Steaua a inceput sa se afirme in Europa iar cu antrenori straini.
Ca tot veni vorba de antrenori straini, Nationalul este pe cale sa mai aduca un italian, pe Cristiano Bergodi. Presimt ca vor da din nou lovitura cu acest italian. Nu stiu cum reusesc cei de la National, dar gasesc mai mereu jucatori si antrenori care cresc foarte mult intr-un timp foarte scurt. Sper ca Bergodi sa bata in meciul cu Dinamo. Ar fi un prim pas important pentru el. ![]()
Cred ca itlianul de la FC National o sa'o ia cit de curind pe urmele lui Zenga.Antrenorilor italieni le prieste aerul din Romania.
Hagi poate sa ia lectii de antrenorat de la Protasov.
Cand i s-a propus lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] un loc la Steaua nici n-a stat pe ganduri sa accepte. Hagi in schimb a pus niste conditii imposibile.
Laca ar trebui sa intre mai mult la vestiar.
Categoric Laca ar trebui sa faca la Steaua maimult decat sa semneze hirtii.Poate n'am dreptate dar cred ca atunci cand un intreg stadion striga numele lui jucatorii parca prind putere pt ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] inseamna Steaua-inseamna traditie , istorie , palmares.
mai bine ca nu a venit la Steaua.. ca executa ordinile lui giovanii prin telefon
mai bine ca nu a venit la Steaua.. ca executa ordinile lui giovanii prin telefon
...am fi ajuns satelitul lui Dinamo...
ar fi fost un dezastru daca venea Hagi.Eu tare am impresia ca povestea cu negocierile intre Hagi si Becali a fost o gluma proasta ,si cred ca Hagi l-a facut pe Gigi sa nu-i mai prelungeasca lui Dorinel contractul , cand de fapt a-ti vazut si voi ca nici nu se gandea sa negocieze.Am avut mare noroc cu Protasov;si Zenga facea treaba buna aici dar a facut foarte bine ca nu a vrut sa se mai intoarca dupa toate fazele pe care i le-a facut Becali.
ar fi fost un dezastru daca venea Hagi.Eu tare am impresia ca povestea cu negocierile intre Hagi si Becali a fost o gluma proasta ,si cred ca Hagi l-a facut pe Gigi sa nu-i mai prelungeasca lui Dorinel contractul , cand de fapt a-ti vazut si voi ca nici nu se gandea sa negocieze.Am avut mare noroc cu Protasov;si Zenga facea treaba buna aici dar a facut foarte bine ca nu a vrut sa se mai intoarca dupa toate fazele pe care i le-a facut Becali.
Zenga a facut bine ca i-a dat peste nas ciobanului altfel ar fi ajuns ca MM
ar fi fost un dezastru daca venea Hagi.Eu tare am impresia ca povestea cu negocierile intre Hagi si Becali a fost o gluma proasta ,si cred ca Hagi l-a facut pe Gigi sa nu-i mai prelungeasca lui Dorinel contractul , cand de fapt a-ti vazut si voi ca nici nu se gandea sa negocieze.Am avut mare noroc cu Protasov;si Zenga facea treaba buna aici dar a facut foarte bine ca nu a vrut sa se mai intoarca dupa toate fazele pe care i le-a facut Becali.Zenga a facut bine ca i-a dat peste nas ciobanului altfel ar fi ajuns ca MM
pai exact , chiar , MM a ramas ca fraierul la Steaua , sa-l comande unu ca Gigi Becali.Ia sa-l fi lasat si el balta , sa vezi atunci ce ar fi iesit... :lol:
S-ar fi suparat Jiji si-ar fi plecat si el...(Doamne ajuta!)...
Nu cred ca ati intels... MM n-a ramas ca fraierul , a ramas pentru bani. Altfel il doare pe el in cot de Steaua.
Ai dreptate dar eu ma gandeam ce bine ar fi fost sa plece si Jiji odata...
Jij va pleca. oricum nu va putea sa ia Steaua cu el in mormant; nu el va ingropa Steaua ci Steaua o sa-l ingroape pe el !
Jij va pleca. oricum nu va putea sa ia Steaua cu el in mormant; nu el va ingropa Steaua ci Steaua o sa-l ingroape pe el !
Si dc ramin nepotii lui si-i mostenesc "calitatile"?
Jij va pleca. oricum nu va putea sa ia Steaua cu el in mormant; nu el va ingropa Steaua ci Steaua o sa-l ingroape pe el !Si dc ramin nepotii lui si-i mostenesc "calitatile"?
Putin probabil...
Bine ar fi sa scapam odata pt totdeauna de Jiji si de acolitii lui.
da dar sa nu vina Hagi cu tot clanul....giovani..Popescu
Daca venea Hagi la Steaua am fi devenit ce devine Poli in urmatoarele meciuri... Asteptati si veti vedea ce face euroPoli... :lol: :lol: :lol: