FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daca venea Hagi la Steaua?

«123»
I.N.Money10.11.2005 10:37
Daca venea Hagi la Steaua am fi devenit ce devine Poli in urmatoarele meciuri... Asteptati si veti vedea ce face euroPoli...  :lol:  :lol:  :lol:

Sincer..Hagi nu a demostrat ca e un mare antrenor...are decat o Cupa cu Galata..in rest nimic...a ba da...o retrogradare cu Bursaspor...

Motanu D10.11.2005 10:39
Daca venea Hagi la Steaua am fi devenit ce devine Poli in urmatoarele meciuri... Asteptati si veti vedea ce face euroPoli...  :lol:  :lol:  :lol:

Sincer..Hagi nu a demostrat ca e un mare antrenor...are decat o Cupa cu Galata..in rest nimic...a ba da...o retrogradare cu Bursaspor...

2 retorgradari. Ai uitat-o pe cea a lui Poli...

misha10.11.2005 10:39

si urmeaza o retrogradare cu Poli :lol: :lol:

I.N.Money10.11.2005 10:41

Deci asa e...toata lumea vad ca e de acord cu retrogradarea Timisoarei :lol:

Motanu D10.11.2005 10:43
Deci asa e...toata lumea vad ca e de acord cu retrogradarea Timisoarei  :lol:

Si cu cea a lui Dinamo... ca doar pica doua, nu ?

I.N.Money10.11.2005 10:47
Deci asa e...toata lumea vad ca e de acord cu retrogradarea Timisoarei  :lol:

Si cu cea a lui Dinamo... ca doar pica doua, nu ?

Patesc si ei cum a patit Servette Geneva...a intrat in faliment si au retrogradat pana in Divizia D :lol: :lol:

bebeto10.11.2005 11:03

eu zic sa ne uitam la oile noastre si sa lasam Timisoara in pace.daca ai bagati prea mult in seama,nu demonstrati decit ca va temeti de ea.deocamdata prin actiunile ciobanului Steaua are probleme nu ei.

redandblue10.11.2005 11:58

Sa nu uitam cum se laudau oltenii ca vor castiga cupa si campionatul si acum joaca la matineu...

Sa speram ca nu va pati si Timisoara la fel...

ann10.11.2005 13:09
Sa nu uitam cum se laudau oltenii ca vor castiga cupa si campionatul si acum joaca la matineu...

exact.Si totusi Rednic era un antrenor de valoare , el facea treaba buna dar nu l-a lasat conducerea .La TM treaba sta exact invers. :x

redandblue10.11.2005 13:12

exact.Si totusi Rednic era un antrenor de valoare , el facea treaba buna dar nu l-a lasat conducerea .La TM treaba sta exact invers. :x

Doua cazuri diferite = acelasi deznodamint

reddog11.11.2005 15:08

Dar de ce nu? Poate asa mai revin si ei cu picioarele pe pamant... :twisted:

Motanu D11.11.2005 15:11

Dar de ce nu? Poate asa mai revinsi ei cu picioarele pe pamant... :twisted:

Pai din partea mea sa cada in B. Si sa ia si pe Dinamo cu ei ca sa aiba cu cine sa se lupte :twisted: :twisted: :twisted:

reddog11.11.2005 15:27

Hahahaha!!!! Ii asteapta UTA acolo, nu mai are loc si Dinamo!

montreal11.11.2005 15:29

si daca Poli se pune intr-adevar pe cumparat jucatori straini de valoare asa cum vrea Hagi ?,

fara de care, se pare nu o sa vedem prea curand o echipa romaneasca in UCL, modelul Galata, Fener sau Panathinaikos.

Sa fi fost una din conditiile cerute de Hagi lui berbecali, de a vrea cu adevarat performanta?

La care bercali o fi zis, ce ma esti nebun?

eu sa investesc mai mult de 1.000.000 pe an?!?

Las ca merge si asa, daca nu anul asta, la anul, si tot asa...

Si-a gasit mai nou alta jucarie, mult ingropata U Cluj, sunt terenuri bune si prin Cluj.

reddog11.11.2005 15:33

Mai!!! Voi chiar credeti in gogosile lui Rosianu??? Buget de 35 mil. de euroi? Sa fim seriosi! Si poate ca reusesc sa ii aduca pe Cocis, pe Mazilu, Codrea a picat...Si? Ce-i cu asta??? Deja ii vedeti o amenintare atat de mare pentru voi?

PS: Parca voi aveati buget nelimitat, nu?

sorin_77711.11.2005 16:40

De unde gogoasa asta cu 35 mil euro buget la Poli?!?!?!?

poate sa aiba cat vrea, traditia unde e? Nici macar bani sa recumpere palmaresul nu a avut... Vai mama lor...

reddog11.11.2005 16:42

Gogoasa asta cu bugetul se vinde foarte bine in Timisoara. Cat despre palmares, nu ca nu au avut bani, nu le-au cedat-o aia adevarati de la Poli...Deci, rezultatul: o echipa cu o istorie de 3 ani care se avanta in tot felul de vise.

misha11.11.2005 16:44

hai ma de ce va legati de euro Chelsea...pardon euro Poli ...daca Abramovich ...ma scuzati ..Iancu ..vrea sa bage 35 mil. de euro inseamna ca asa e..ca doar are multi bani..nu??? :lol: :lol:

reddog11.11.2005 16:45

Da Misha, ii are, ii investeste, dar ce scoate? Chelsea 2???

misha11.11.2005 16:50
Da Misha, ii are, ii investeste, dar ce scoate? Chelsea 2???

o scoate pe euro Chelsea :lol:

Motanu D11.11.2005 16:51

N-are decat sa scoata si Chelsea 0. Momentan Steaua are palmares mai tare decat Chelsea si Poli la un loc. Asa ca n-au decat sa faca ce vor !!!

reddog11.11.2005 16:52

Adica o scoate din Liga Campionilor, nu? Sa fim seriosi, minciuni de adormit suporterii. Sau e vorba de un buget pe 7 ani. Ar cam trebui sa vada ce fac si cu datoriile la stat, daca tot au atat de investit. Am inteles ca au platit din ele, dar nu tot.

Bogdan4Steaua13.11.2005 18:10

Nu conteaza cati bani ai. Conteaza sa ii investesti cu cap. Pana acum Poli nu m-a impresionat la aces capitol. Cu jucatori gen Gigel Bucur nu castigi nici titlul in Divizia A, ce sa mai pomenim de Liga Campionilor.....

Clujul are un buget mult mai mic si se descurca bine. In acest moment Timisoara are doar cativa jucatori care ies in evidenta: Caramarin, Coman, Ov. Petre, McKain, Moldovan, Osei si eventual Balace. Restul nu ma impresioneaza.

redandblue14.11.2005 12:28
Adica o scoate din Liga Campionilor, nu? Sa fim seriosi, minciuni de adormit suporterii. Sau e vorba de un buget pe 7 ani. Ar cam trebui sa vada ce fac si cu datoriile la stat, daca tot au atat de investit. Am inteles ca au platit din ele, dar nu tot.

Bugetul de 35 mil. era pe 35 de ani...

Motanu D14.11.2005 14:34

Bugetul de 35 mil. era pe 35 de ani...

Pe 350 de ani ai vrut sa spui, nu ?

«123»