FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sase jucatori de la Steaua in lotul national.

«123»
Motanu D13.11.2005 14:22
Cu ce ne-a ingropat Ogararu cu Olanda? Pentru ca a aordat un corner? Sa fim seriosi la golurile Olande de la Bucuresti au resi Ghioane, Dorinel si AD.Ilie. Sigur ca nu a facut un meci foarte bun, insa a jucat in nota echipei.

Ok, cei mentionati mai sus ne-au ingropat, dar Ogararu, cu parere de rau, a fost un jalon pentru adversari...

Nu asta este insa problema. Problema e ca Piti ii convoaca pe unii fotbalisti care fac gafe antologice si lustruiesc banca la club, si ii "uita" pe unii care fac greseli mai putin semnificative, au performante si joaca titluari meci de meci la echipele de club...

Parca zicea ca el convoaca fotbalisti, nu nume...

dianna13.11.2005 15:17

tocmai am vazut stirile din sport de la antena1 si nu-mi vine sa cred ca au spus adevarul cu privire la greseala lui Nesu. :roll: au dat exact pasele gresite ale jucatorilor nostri si normal,eroarea lui Nesu,dar au spus ca acesta a fost scos "tap ispasitor".se pare ca pot si jurnalistii astia sa fie corecti atunci cand trebuie si pot spune lucrurilor pe nume...asa cum am spus sunt uimita,dar si pt fapu ca i s-a luat apararea unui stelist,lucru rar intalnit...din pacate :(

strezahuzum14.11.2005 07:34

La faza aia a gresit mai toata apararea .. in cap cu "marele" Tamas, loserul ala exportat repede de clanul Becali la Galatasaray, dat afara fiindca a izbutit foarte repede sa enerveze pe toata lumea cu "performantele" lui.... ajuns apoi la rusi ... expediat si de acolo de bun ce era.

S-a intors la Dinamo, deh, isi arata "valoarea" aici cu atacanti care au indicatii "de sus" sa nu deranjeze prea tare poarta javrutelor. Un neica nimeni ce s-a remarcat mai ales prin batai in baruri.

I.N.Money14.11.2005 08:08

Daca tot ii critica atat macar sa nu-i mai cheme...daca nationala nu are nevoie de Stelisti ce rost are...si asa se vede ca acolo se joaca numai cu pile...

redandblue14.11.2005 12:22

Dar greseala a plecat de la Iencsi...asa ca Nesu nu e in totalitate vinovat.

I.N.Money14.11.2005 14:06

AM vazut faza aia pusa de gsp cu golul ivorienilor...pai e faza de cascadorii rasului a nationalei....toti gresesc ..tamas,iencsi,lazar...

Motanu D14.11.2005 14:51
AM vazut faza aia pusa de gsp cu golul ivorienilor...pai e faza de cascadorii rasului a nationalei....toti gresesc ..tamas,iencsi,lazar...

Pai tot meciul a fost de cascadorii rasului. Nesu a pus bomboana pe coliva...

reddog16.11.2005 14:52

Ma bucur Motane ca ai spus si de Nesu, nu doar de Tamas si Iencsi...(care a dat gol totusi)

zarboss16.11.2005 14:59

oricum meciul ala .. trebuie uitat cat mai curand .. parca am fi o nationala de prin africa.. cred ca si jamaica ne batea la cum am jucat

reddog16.11.2005 15:01

Pai lasa ca am mai facut noi un meci frumos cu Armenia, care din pacate nu a fost amical..

zarboss16.11.2005 15:01

uite ca l-au bagat si pe nesu....

I.N.Money16.11.2005 16:25

Dica s-a miscat cel mai bine....si Bostina oarecum... :cry: Banel iarasi nu prea a jucat cine stie ce..

reddog16.11.2005 16:26

Si daca s-a miscat cel mai bine, cum de nu a si marcat???A dat pasa de gol?

Ce Banel, ala nu mai prea e in forma in ultimul timp...

I.N.Money16.11.2005 16:28
Si daca s-a miscat cel mai bine, cum de nu a si marcat???A dat pasa de gol?

Ce Banel, ala nu mai prea e in forma in ultimul timp...

Ma refeream ca s-a miscat cel mai bine dintre stelisti :lol: ca de pe teren...a fost ...delegatia Nigeriei... :lol:

reddog16.11.2005 16:29

Eu chiar nu am vazut meciul, de aceea intrebam. Nici macar nu stiu cine a jucat de la noi sau de la voi, decat din auzite...Stiu sigur de Petre si de Dica si Ogararu, in rest habar nu am cine a fost pe teren. sau cum au jucat...Pana una alta nigerienii au jucat cu titularii sau nu?

I.N.Money16.11.2005 16:32
Eu chiar nu am vazut meciul, de aceea intrebam. Nici macar nu stiu cine a jucat de la noi sau de la voi, decat din auzite...Stiu sigur de Petre si de Dica si Ogararu, in rest habar nu am cine a fost pe teren. sau cum au jucat...Pana una alta nigerienii au jucat cu titularii sau nu?

Nu au jucat....daca l-au chemat pe Abiodun...si aveau decat o rezerva pe banca :lol:

PS:Ogararu nu a fost nici macar convocat :lol:

reddog16.11.2005 16:36

Greseala mea, am vrut sa spun Bostina. Si, culmea, mie mi se pare mai bun Ogararu decat Bostina. Cred ca ar fi trebuit convocat si Ogararu. De la Dinamo cine a fost?

I.N.Money16.11.2005 16:38
Greseala mea, am vrut sa spun Bostina. Si, culmea, mie mi se pare mai bun Ogararu decat Bostina. Cred ca ar fi trebuit convocat si Ogararu. De la Dinamo cine a fost?

Tamas si Petre...tamas titular..Petre a intrat in repriza a 2 a...si a dat gol..din pasa lui Dica :lol:

reddog16.11.2005 16:39

Frumos, ciudat ca nu l-a convocat si pe Zicu sau Niculescu. Sau poate ca din cauza ca Niculescu nu prea si-a revenit total dupa operatie, iar Zicu iar rateaza la scena deschisa.

«123»