Imi e frica de faptul ca ei nu prea o sa fie folositi in acest meci...sper sa nu fie doar un drum facut degeaba.
Nu e decat un amical asa ca o sa joace toti inclusiv cainii si rapidistii chiar dc nu o merita.
Imi e frica de faptul ca ei nu prea o sa fie folositi in acest meci...sper sa nu fie doar un drum facut degeaba.
Nu e decat un amical asa ca o sa joace toti inclusiv cainii si rapidistii chiar dc nu o merita.
Eu as vrea sa nu joace nici unul 90 de minute... maxim o repriza... Fara oboseala pentru MinciNASU si orgoliosul ala de Piti... Nationala e o mare de mafioti acum...
Partea buna e ca nu joaca pentru mafioti ci pentru noi.E adevarat ca daca merg bine,mafiotii nu au decat de tras foloase de pe urma loc.Noi ne multumim doar cu mandria ca sunt ai nostri. :wink:
eu zic ca 3 din cei chemati o sa joace bine ... dar pacat ca nu l-a chemat si pe Radoi...
Dar Radoi a declarat ca atata timp cat e Piti la nationala el nu mai vrea sa auda de o posibila convocare...
PS: Eu zic ca toti vor juca...E amical, sansa de a testa cat mai multi jucatori, indiferent de culorile clubului la care sunt legitimati.
ce aparare proasta are nationala...trec ivorienii cum au ei chef...Piturca trebuia totusi sa-i convoace pe Ogararu si Radoi :roll:
Daca-i orgolios trebuie sa o ia si peste bot.Lasa-l sa piara pe limba lui.
Nici mijlocul nu merge prea bine.Trec aia ca prin branza de vaci pe acolo.
De atac ce sa mai spun?
Totusi nu e decat un meci de verificare disputat in deplasare.
Daca-i orgolios trebuie sa o ia si peste bot.Lasa-l sa piara pe limba lui.Nici mijlocul nu merge prea bine.Trec aia ca prin branza de vaci pe acolo.
De atac ce sa mai spun?
Totusi nu e decat un meci de verificare disputat in deplasare.
nu stiu de ce se ambitioneaza sa-l cheme pe Dorinel...pana acum nu a dat nici o pasa buna :roll:
ivorienii au avut mai multe ocazii decat noi..de fapt noi am avut doar 2 ocazii ..nu foarte clare
ptiu ..ce ocazie a ratat acum drogba :roll:
ps: foarte comici comentatorii...cica portarul a respins cu varful unghiilor mingea :lol: :lol:
Vad ca intreaga echipa face figuratie pe teren... i frunte cu Nicolita si Dorinel...
Probabil ca lui Drogba i s-a facut mila cand a vazut ce fundasi avem....
1-0 pt ivorieni :lol: :lol: ..moama dar astia parca treceau pe bulevard :lol: :lol: ..ce aparare de kkt :roll:
hai ca e 1-1 ..gol iencsi..dar tot jucam ca naiba :roll:
SLab meci...trebe sa-l bage pe Goian ca vad ca astia sunt jaloane in aparare...
2-1 ...si s-a terminat meciul...si mai rau e ca a gresit Nesu :cry:
Se pare ca stelistii nostri au jucat la fel de bine precum colegii lor de la "C". Pacat de Nesu. Altfel au fos cu totii demni de "Cascadorii Rasului".
Jos palaria, Piturca !
Pacat de acest debut nefericit pt Nesu.Toti au jucat varza,dar presa va trece cu vederea peste greselile celorlalti si se va lua de Nesu pt gafa din min de prelungire.Faza e ca Tamas si Ienci au gresit,dar daca nu incerca el acolo sa dribleze obtineam si noi 1 punct(si ala cu noroc ca nu am jucat nimic).Sper sa i se treaca si lui mai usor cu vederea acest incident,mai ales ca nu trebuie sa-si piarda increderea in el in vederea urmatoarelor meciuri de la club
Nesu ca Nesu... Dar ce sa mai zici de Nicolita ?! Saracul... parca venea dupa cateva nopti de betie... asa a jucat. Si asa, dintre stelisti doar Paraschiv parca a mai miscat ceva, cat de cat.
Para a fost cel mai bun de pe teren,dupa parerea mea.Piti chiar putea sa-l lase mai mult sa joace ca nu a facut-o rau deloc.Pacat ca nu a fost convocat si Ogararu,ca de Radoi,nici nu are sens sa mai comentam.Se stie ca Piti e fff orgolios si ca nu renunta la ideile lui(tampite in cazu de fata).Imi venea sa mor de ciuda cand am vazut ca l-a trimis in teren pe "lustrangiu" ala de banci de rezerva,marele jucator stoican. :evil:
Nu am vazut tot meciu dar cand am reusit sa deschid televizorul am vazut fix... golul 2 al ivorienilor... Nu stiu cum s-a jucat dar acel gol, opera lui nesu, sigur ar trebui sa ii dea de gandit lui Protasov...
Asemena greseala este de neiertat, cat as fi de stelist, dar Nesu nu are ce cauta la nationala... E zero... imi pare rau dar nu se face ce a facut el...
imi pare rau ca si suporterii Stelei sunt impotriva lui Nesu.daca voi nu il sprijiniti atunci nu are sens sa mai comentez cand e injurat de ceilalti.si in plus,asa cum am mai spus,nu a fost numai vina lui.e adevarat ca a gresit,ca doar s-a vazut din avion,dar pana la a nu mai juca nici la echipa de club e distanta mare.
La Steau inca are loc... eu sunt de parere ca nesu nu are ce cauta la nationala... La acest nivel este inadmisibil ce a facut el... GRESEALA FLAGTRANTA SI NEFORTATA!!!
eu sunt de parere ca in curand o sa devina un jucator valoros,asa cu a declarat si Protasov,si o sa joace la nationala nu numai in meciurile amicale,asa cum,din pacate observ ca se intampla cu toti fotbalistii Stelei.Piti ii cheama la lot si le da sperante doar ca sa vina dezamagirea apoi ca nu au loc nici macar pe banca de rezerve,ocupata cu jucatorii lui giovani care nu mai prind si ei nici macar un asemenea loc pe la echipele care ii platesc.
la nationala trebuie sa vina doar jucatorii valorosi,care demonstreaza ca merita sa imbrace tricoul galben,nu toti care au nevoie de un alt contract si pt care nationala reprezinta o ocazie de a se relansa
in curand o sa vedeti ca Nesu merita sa imbrace tricoul nationalei.fiti mai increzatori ![]()
Nu am vazut tot meciu dar cand am reusit sa deschid televizorul am vazut fix... golul 2 al ivorienilor... Nu stiu cum s-a jucat dar acel gol, opera lui nesu, sigur ar trebui sa ii dea de gandit lui Protasov...
Asemena greseala este de neiertat, cat as fi de stelist, dar Nesu nu are ce cauta la nationala... E zero... imi pare rau dar nu se face ce a facut el...
hai sa nu fim asa duri cu Nesu...totusi a gresit intr-un meci amical nu oficial :roll: ...si oricum altii au gresit mai grav in meciuri oficiale si sunt chemati in continuare la nationala..ex.Dorinel Munteanu :roll:
hai sa nu fim asa duri cu Nesu...totusi a gresit intr-un meci amical nu oficial :roll: ...si oricum altii au gresit mai grav in meciuri oficiale si sunt chemati in continuare la nationala..ex.Dorinel Munteanu :roll:
Contra ne-a ingropat cu Olanda... Ogararu la fel... ce sa inteleg, ca pentru Piturca greselile asemanatoare difera totsui de la fotbalist la fotbalist ?
Sper sa-l mai convoaca pe Nesu. Are nevoie Rat de rezerva...
Contra ne-a ingropat cu Olanda... Ogararu la fel... ce sa inteleg, ca pentru Piturca greselile asemanatoare difera totsui de la fotbalist la fotbalist ?
Sper sa-l mai convoaca pe Nesu. Are nevoie Rat de rezerva...
pe Ogararu, din cate imi amintesc, nu l-a mai convocat dupa greseala aia...in schimb contra era convocat :roll:
cred ca Nesu a spus pa nationalei :roll:
Cu ce ne-a ingropat Ogararu cu Olanda? Pentru ca a aordat un corner? Sa fim seriosi la golurile Olande de la Bucuresti au resi Ghioane, Dorinel si AD.Ilie. Sigur ca nu a facut un meci foarte bun, insa a jucat in nota echipei.
Tocmai am vazut o gafa a lui Chivu la meciul de debut la Roma - a luftat in fata lui Ibrahimovici. Asa ca se intampla si la case mai mari... Sper ca Nesu sa treaca peste asta cat mai repede.