FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sase jucatori de la Steaua in lotul national.

«123»
Virgil08.11.2005 09:16

Sase jucatori Stelisti au fost convocati la lotul national in vederea meciului amical impotriva Coastei de Fildes.Goian,Nesu,Nicolita,Paraschiv,Dica si Bostina,vor face deplasarea la Le Mans/Franta.Partida se va disputa pe 12 noiembrie.Hamutovski este cel de al 7-lea magnific chemat la un lot national.

Stelistii sunt cei mai numerosi in lotul Romaniei,alaturi de un dinamovist,3 rapidisti,doi de la Sportul St si 2 de la CFR Cluj,excluzand stranierii.

misha08.11.2005 09:21

o sa credeti ca sunt nebuna...dar mie se pare cam suspect ca a convocat 6 jucatori de la Steaua...si doar unul de la Dinamo :roll:

Virgil08.11.2005 09:45

Poti sa si explici de ce ?

Sa te iau altfel.Crezi ca ar mai fi vreun jucator de selectionat de la Dinamo in afara de Tamas ? Florentin Petre e accidentat,Niculescu vine dupa o convalescenta.Altul care ar mai fi ? Gaev ? Pai ala e bielorus.

Cred ca nu e loc de nici-o suspiciune.Piturca o avea inima neagra,dar fotbal stie.

FanSteaua4Life08.11.2005 09:46
o sa credeti ca sunt nebuna...dar mie se pare cam suspect ca a convocat 6 jucatori de la Steaua...si doar unul de la Dinamo :roll:

Pai pe stelisti ii cheama doar in meciurile amicale ca sa aiba un alibi...oare sa ii fi chemat ca sa ii oboseasca??? :roll:

misha08.11.2005 09:53

Pai pe stelisti ii cheama doar in meciurile amicale ca sa aiba un alibi...oare sa ii fi chemat ca sa ii oboseasca??? :roll:

exact la asta ma gandeam si eu...adica in meciurile oficiale cheama multi dinamovisti si putini stelisti (pe care ii tine si rezerve) si acum s-a gandit sa cheme doar unul de la Dinamo si mai mulri de la Steaua

..putin cam suspect..nu??

misha08.11.2005 09:55
Poti sa si explici de ce ?

Sa te iau altfel.Crezi ca ar mai fi vreun jucator de selectionat de la Dinamo in afara de Tamas ? Florentin Petre e accidentat,Niculescu vine dupa o convalescenta.Altul care ar mai fi ? Gaev ? Pai ala e bielorus.

Cred ca nu e loc de nici-o suspiciune.Piturca o avea inima neagra,dar fotbal stie.

Virgil sunt sigura ca daca era un meci oficial convoca mai multi dinamovisti...nu conta ca nu erau buni...era si este o ambitie de-a lui :roll:

Virgil08.11.2005 10:00

Daca asa simti,nu am motive sa te contrazic.Cu toate acestea,in meciurile oficiale,Dinamo i-a avut doar pe Petre si Tamas.Foarte rar Niculescu.

Virgil08.11.2005 10:06

Meci amical,dar o selectie la echipa nationala.Crezi ca Munteanu a ajuns la 127 de selectii doar cu meciuri oficiale?

Eu consider ca a facut foarte bine ca i-a convocat.

De la Rapid i-a chemat pe Coman,Badoi si Nicolae.Crezi ca ar mai fi fost si altul bun pentru lot?Nu!Cred ca lista convocatilor corespunde realitatii.Forma lor sportiva i-a adus acolo.

Bogdan4Steaua08.11.2005 13:05

I-a convocat la echipa dar cred ca putini dintre ei vor juca. Eu unul as miza pe Dica, Banel si eventual Goian(oricum nu titular).

Oricum, deja nu ma mai incalzeste cu nimic ca avem mai multi jucatori convocati fata de echipele adverse. Sunt prea dezamagit de Piturca in cazul Radoi. Nu inteleg de ce nu l-a convocat pe Ogararu. Este un jucator care evolueaza excelent pe postul sau obisnuit de la Steaua(fundas dreapta).

I.N.Money08.11.2005 13:36

Ar fi interesant ca Domnul Piturca sa incerce o formula in aparare formata din Chivu si Goian o repriza,respectiv Chivu si Tamas ....sa vedem cum merge mai bine

sorin_77708.11.2005 13:44
Ar fi interesant ca Domnul Piturca sa incerce o formula in aparare formata din Chivu si Goian o repriza,respectiv Chivu si Tamas ....sa vedem cum merge mai bine

Sa fi sigur ca asta va incerca: Mai ales ca Tamas e sub observatie dupa ultimele evenimente...

Vin 6 de la Steaua pentru ca au demonstrat ca au valoare europeana... Rezultatele vorbesc aici!!! rapid au si ei trei din acelasi motiv... pe Piturca nu il sperie foarte tare rezultatele interne pentru ca stie cu ce se mananca... Afara se vede valoarea...

Virgil08.11.2005 13:46
I-a convocat la echipa dar cred ca putini dintre ei vor juca. Eu unul as miza pe Dica, Banel si eventual Goian(oricum nu titular).

Oricum, deja nu ma mai incalzeste cu nimic ca avem mai multi jucatori convocati fata de echipele adverse. Sunt prea dezamagit de Piturca in cazul Radoi. Nu inteleg de ce nu l-a convocat pe Ogararu. Este un jucator care evolueaza excelent pe postul sau obisnuit de la Steaua(fundas dreapta).

Si eu as miza pe Dica,dar ce zici,Mutu ar accepta banca de rezerve?

Postul lui Ogararu este asigurat de Stoican.

Eu cred ca jucatorii nostri vor fi folositi in repriza a doua.Poate chiar toti,ca e doar un meci de verificare,nu?

I.N.Money08.11.2005 13:46

Goian parca imi amintesc ca a avut un accident cu presa dupa meciu cu Armenia....este o ocazie pentru el sa isi refaca relatia cu ei.

Motanu D08.11.2005 13:48
Si eu as miza pe Dica,dar ce zici,Mutu ar accepta banca de rezerve?

Postul lui Ogararu este asigurat de Stoican.

Eu cred ca jucatorii nostri vor fi folositi in repriza a doua.Poate chiar toti,ca e doar un meci de verificare,nu?

1.Dica si Mutu pot juca simultan.

2.Piturca zicea ca nu convoaca rezerve. Ce cauta nonvalori precum stoican la nationala ?

Virgil08.11.2005 13:48

Nu cred ca Goian al nostru.Poate cel al lui Dinamo.

Virgil08.11.2005 13:50

2.Piturca zicea ca nu convoaca rezerve. Ce cauta nonvalori precum stoican la nationala ?

1.Simultan ? Pai ce,joaca sah? :)

2.Nu te-ai prins ? O fi el rezerva la echipa de club,dar la nationala e titular. :wink:

iancu dragosh08.11.2005 14:25

Piturca nu-l cheama pe Ogararu la nationala pentru ca ar adminte ca a gresit.

O data cand nu a insistat cu in ciuda criticilor, mult prea dure daca ma intrebati pe mine. sa nu uitam ca lui George ii se reproseaza ca a respins o mingie in corner in min 1, in timp ce contra a dat ditamai pasa de gol.

A doua oara in toti anii in care a preferat sa joace cu oricine altcineva: Dunitru, Radoi, Petre amrina Nanu. Cu alte cuvinte Piti nu a fost in stare sa identifice si sacreasca un talent cum este Ogararu.

oricum eu cred ca este mai bine pentru George asa, cel putin deocamdata. In ciuda faptului ca a ajuns capitanul Stelei cred ca Piti inca il timoreaza.

reddog08.11.2005 14:36

Am si eu o intrebare pentru voi: acum v-ati mai linistit ca a chemat 6 de la voi si unul de la Dinamo? Apropo, sunt tare curios sa vad ce o sa iasa din amicalul asta...

Motanu D08.11.2005 14:39
Am si eu o intrebare pentru voi: acum v-ati mai linistit ca a chemat 6 de la voi si unul de la Dinamo? Apropo, sunt tare curios sa vad ce o sa iasa din amicalul asta...

N-o sa joace nici un stelist iar dinamovistul va juca 90 de minute. Simplu, nu ?

reddog08.11.2005 14:44

Nu cred Motane. Vor juca toti pentru ca e un meci amical si se pot face schimbari mai multe, nu? Si mi se pare normal sa joace 90 de minute al nostru, desi nu cred ca va fi asa.

zarboss08.11.2005 17:50

eu zic ca 3 din cei chemati o sa joace bine ... dar pacat ca nu l-a chemat si pe Radoi...

Motanu D08.11.2005 17:57

1.Simultan ? Pai ce,joaca sah? :)

2.Nu te-ai prins ? O fi el rezerva la echipa de club,dar la nationala e titular. :wink:

1. De fapt sa joace barbut. In cinstea selectionerului...

2. Normal ca e titular. Doar e de vanzare si are nevoie de reclama...

Virgil10.11.2005 03:49

Va vine sa credeti ? Din cei 6 Stelisti nu va juca decat Banel in prima repriza,iar Dica,Paraschiv,Bostina si Goian vor intra in repriza a 2-a.Doar pe ei i-a folosit Piti in meciul de antrenament impotriva echipei a II-a a Sportului Studentesc,Nesu nefiind introdus.

Scor 15-0.

Surprinzator Victor Piturca l-a preferat pe Badoi lui Ogararu,iar Stoican,Motane,tot rezerva a ramas pana la urma.Asa cum bine remarcai intr-unul din posturi.

România (prima repriză): Lobonț - Bădoi, Tamaș, Chivu, Raț - B. Nicoliță, Paraschiv, D. Munteanu, Mutu - Cociș ('40 Dică) - Mazilu.

România (repriza secundă): Coman - Stoican, Goian, Iencsi, Raț - Lazăr, Boștină - Tilincă, Dică, Roșu - D. Niculae.

În minutul 75 Tilincă, accidentat, a părăsit terenul și România joacă in 10 oameni.

Au marcat Mazilu 8, 9, 21 și 41, Paraschiv 11, Mutu 24 și 30, D. Niculae 47, 54 și 73, Dică 50, 64 și 66, Boștină 70, Roșu 85

Bogdan4Steaua10.11.2005 09:31

Era de asteptat. Vad ca a jucat si Para in prima repriza. Sunt curios, cum s-a miscat Banel in prima repriza? O evolutie buna la echipa nationala ar fi excelenta pentru moralul lui Banel.

I.N.Money10.11.2005 10:26

Imi e frica de faptul ca ei nu prea o sa fie folositi in acest meci...sper sa nu fie doar un drum facut degeaba.

«123»