FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

HAGI LA POLI !!!

«123»
sorin_77708.11.2005 17:05
Eu propun ca Dinamo sa se retraga din Cupa UEFA pentru ca ne scade coeficientul de tara daca mai ramane acolo de pomana  :D .

Si eu propun ca o data retrasa sa fie lasata sa se antreneze pentru CL... Toata lumea o deranjeaza de la acest lucru... :lol: :lol: :lol:

poliFanatik09.11.2005 15:43
Chiar si asa crezi ca trece de primul tur preliminar?  :lol:

vorbesti de parca Steaua e o prezenta incontestabila in CL,vezi ce inseamna sa castigi campionate pe bani,ne facem de rahat in europa,ex Dinamo. Steaua cum a inceput sa joace corect cum isi arata valoarea ex valencia dar pana in CL... e cale lunga si asta pt orce echipa campioana din Romania

redandblue09.11.2005 15:50

Eu propun ca Dinamo sa se retraga din Cupa UEFA pentru ca ne scade coeficientul de tara daca mai ramane acolo de pomana  :D .

Si eu propun ca o data retrasa sa fie lasata sa se antreneze pentru CL... Toata lumea o deranjeaza de la acest lucru... :lol: :lol: :lol:

Cea mai buna idee cx a Dinamo sa fie lasata sa se antreneze pt CL dar sa'l puna pe Borcea antrenor...:lol::lol::lol:

reddog11.11.2005 15:40

Lasa ca e bun si Borcea...Decat al vostru Jiji. Sa nu va antrenati voi pana la urma pentru promovare din D in C apoi in B pentru ca sa ajungeti in A. Desi, inclin sa cred ca e o porcarie aceasta idee...

Apropo, ca sa raspund la intrebare: Poli nu va ajunge campioana nici daca nu ar fi Steaua si Dinamo. Ar lua Farul titlul sau Rapidul...Deci pica faza cu turul 1 preliminar... :twisted:

Alex...30.12.2005 23:41

De cand a ajuns Farul cu pretentii la titlu? Aveau doar un antrenor bun,care a plecat, si pe Cristocea care va fi transferat la Steaua. Cu atacanti de 37 de ani nu castigi campionatul. si Dinamo ar trebui sa se lase de UEFA ca ne cam face de ras. Cam ciudat faptul ca nu reusiti sa bateti pe nimeni in Europa. IN campionat cumfaceti de castigati?

dbd31.12.2005 03:36

in campionat le merge cu d'alea :lol: :lol: :lol:

in UEFA nu le mere...

«123»