FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

HAGI LA POLI !!!

«123»
luc07.11.2005 14:30

AVEM ECHIPA,AVEM VALOARE(deocamdata e in faza de proiect)Hagi NU E STELIST!VAI DE CAPUL LUI CUM A PUTUT SA MEARGA LA O ECHIPA DE PROVINCIE :lol: .mai lasati criticile oameni buni ca pana acu vroiati sa vina sa va cumpere clubul,etc.,iar acu nu-i mai bun?normal ca toata Timisoara il regreta pe Oli,dar acu merem cu Regele.sa vedem pana cand o avea rabdare domnul Iancu.MULTA BAFTA DOMNUL Hagi!!!HAI Poli!!!!

SSK07.11.2005 15:43

Hagi nu a venit la Steaua pentru ca nu voia sa lucreze cu Gigi Becali, ce e asa de greu de inteles ? Vorbiti ca nu mai e stelist ca s-a dus la Poli, de parca Poli ar fi Dinamo sau rapid :? Si care e problema daca s-a dus la Poli ? A gasit ca i se potriveste climatul de acolo (care la prima vedere pare oricum mai suportabil decat la Steaua) si a acceptat propunerea lor. Ce trebuia sa-l opreasca ? Faptul ca e stelist ? Maine poimaine o sa va plangeti ca pleaca la Milan ca vezi Doamne ne-au batut cu 4-0 in finala CCE...

poliFanatik07.11.2005 16:24

vad ca ve este teama de venirea lui Hagi la Poli,nici acolo nu e prea dorit de suporteri dar daca va avea rezultate va fi venerat. cat despre altii ce sa zic era tare bun cand era vb sa vina in Ghencea.

Motanu D07.11.2005 16:32
vad ca ve este teama de venirea lui Hagi la Poli,nici acolo nu e prea dorit de suporteri dar daca va avea rezultate va fi venerat. cat despre altii ce sa zic era tare bun cand era vb sa vina in Ghencea.

Nimeni n-a zis ca Hagi nu e bun, doar ca unii au considerat inoportuna preluarea unei echipe considerata "rivala" a Stelei.

Altfel aveti grija sa nu calcati si voi pe urmele lui Bursaspor !!!

reddog07.11.2005 18:38

Cred ca va sta la Poli cat a stat la nationala. Sau e prea mult?

Olaroiu e mai bun dupa mine. Ramane de vazut. Oricum, cred ca toata chestia asta e doar de spectacol si atat. Auzi si tu, buget de 35 mil si Liga... Pai intai cam trebuie campionatul. Eu propun ca Dinamo si Steaua sa se retraga din campionat sa intre Poli in Liga. Ce ziceti?

montreal07.11.2005 18:42

sau poate cat a stat la Galata,

nu? timpul il va judeca.

reddog07.11.2005 18:46

Se vor face presiuni mari asupra lui. Nu cred ca se va simti "acasa" cum a declarat. Acasa e la Constanta, nu la Timisoara. Unde mai pui ca nici suporterii nu sunt prea incantati de venirea lui. Chiar si Moldovan, Caramarin si Coman se gandesc la rezilierea contractului... Ei, ce sa-i faci, daca tot ii aduc pe Cocis, Codrea, Radoi de la voi si Plesan...Ce gluma buna! Spalare de ochi pentru suporteri.

Motanu D07.11.2005 18:48

Eu am auzit ca-i va aduce pe Eto'o, Ronaldinho, Adriano si Ibrahimovici...

reddog07.11.2005 19:41

Hahahaha... Numai pe astia?

Oricum, am eu o presimtire ca Hagi nu prea va rezista mult timp la Timisoara.

luc07.11.2005 22:37
Hahahaha... Numai pe astia?  

Oricum, am eu o presimtire ca Hagi nu prea va rezista mult timp la Timisoara.

tu esti neam cu mama omida?

FanSteaua4Life08.11.2005 00:14

La Constanta e nebuneala mare...Faru nu are antrenor si ei vor sa schimbe numele stadionului... :lol:

Virgil08.11.2005 05:21

Nu stiu de ce s-au grabit faristii sa dea stadionului numele lui Hagi.

Ba stiu,era pe sfarsit de cariera si credeau ca se va implica financiar si profesional la Farul.

Nu stiu daca e corect sa renunte la actuala denumire.Hagi a fost totusi o mare pata de lumina pe intunericul din fotbalul romanesc.

Stadionul Farului e locul de unde a plecat spre marea performanta Gica.E un motiv de mandrie pentru constanteni.

cristianotopeanu08.11.2005 05:38
oare mai trebuia ceva demostrat ceva in privinta caracterului lui Hagi!? nu-i de condamnat dar nici stelist nu este asa cum se declara!

Horse37, cum poti tu sa afirmi ca Hagi nu este stelist? Daca s-a dus sa antreneze la Timisoara, gata, nu mai este stelist? Pai daca nu s-a inteles cu Becali, cum vrei tu sa procedeze Hagi? Sa stea si sa planga pentru Steaua ? Acum toti cei care nu vin la Steaua si ca antrenori sunt anti-stelisti ?!? Eu te credeam mai matur in gandire, dar cred ca m-am inselat.

cristianotopeanu08.11.2005 05:40
Hagi nu a venit la Steaua pentru ca nu voia sa lucreze cu Gigi Becali, ce e asa de greu de inteles ? Vorbiti ca nu mai e stelist ca s-a dus la Poli, de parca Poli ar fi Dinamo sau rapid  :? Si care e problema daca s-a dus la Poli ? A gasit ca i se potriveste climatul de acolo (care la prima vedere pare oricum mai suportabil decat la Steaua) si a acceptat propunerea lor. Ce trebuia sa-l opreasca ? Faptul ca e stelist ? Maine poimaine o sa va plangeti ca pleaca la Milan ca vezi Doamne ne-au batut cu 4-0 in finala CCE...

Bravo, justa observatie. Totusi, putini inteleg asta.

cristianotopeanu08.11.2005 05:42
Eu propun ca Dinamo si Steaua sa se retraga din campionat sa intre Poli in Liga. Ce ziceti?

Eu propun ca Dinamo sa se retraga din Cupa UEFA pentru ca ne scade coeficientul de tara daca mai ramane acolo de pomana :D .

Motanu D08.11.2005 05:53
Eu propun ca Dinamo si Steaua sa se retraga din campionat sa intre Poli in Liga. Ce ziceti?

Eu propun ca Dinamo sa se retraga din Cupa UEFA pentru ca ne scade coeficientul de tara daca mai ramane acolo de pomana :D .

Lasa ca ii retrag acusi definitiv rusii.

luc08.11.2005 13:41

Lasa ca ii retrag acusi definitiv rusii.

sa ne lase pe noi ca avem echipamente mai faine :D

strezahuzum08.11.2005 13:59

Hmmm. Parca imi vin in minte niste imagini de mai demult.... Ceva cu Hagi, declarand ca daca s-ar intoarce la vreo echipa din Romania, aceasta n-ar putea fi alta decat Steaua.

Deh. Regele avea un stang de aur, dar acum sta pe un tron de carton. Pacat.

poliFanatik08.11.2005 15:06

pai multi il regreta pe Oli,si foarte multi sunt sceptici in privinta lui Hagi,un mare jucator dar nu si antrenor,parerea mea,dar ca orice profesionist se duce la clubul unde este mai bine platit. nu a'ti auzit Becali i'a oferit la Steaua 300 000$ pe cand Timisoara 500 000$. asa ca pt bani,daca sunt,e posibil sa vina orcine si oriunde

Motanu D08.11.2005 15:07

Crezi ca Hagi s-a dus la Timisoara pentru Bani ? Ce antrenor constient ar vrea sa lucreze cu Gigi Becali ?

poliFanatik08.11.2005 15:11

si lasati mistourile deoparte,ati uitat ca Stelei i'au trebuit ani buni sa recucereasca un titlu? asta s'a intamplat numai dupa ce Becali a tinut cat de cat la jucatori si nu a vandut nimic,exceptie face Neaga care a fost o mare prostie sa'l dea si s'a vazut. in rest, Minamo ne face de kkt prin europa

poliFanatik08.11.2005 15:22
Crezi ca Hagi s-a dus la Timisoara pentru Bani ? Ce antrenor constient ar vrea sa lucreze cu Gigi Becali ?

ai si tu dreptate,mai e si caftangiul de MM care se luda ca Steaua de azi e opera lui

reddog08.11.2005 15:38

Ai si tu dreptul la propuneri. De una vorbeam eu, la alta bati tu.

ann08.11.2005 16:13

Multa bafta lui Oli pe mai departe.Sunt sigura ca facea treaba buna aici.Cat despre Hagi ca antrenor...am mari dubii.Sa speram ca nu se va duce totul de rapa,acuma cand a reusit Oli sa omogenizeze cat de cat echipa.Aducerea unor noi jucatori NU ESTE SOLUTIA IDEALA ca echipa sa mearga bine!

sorin_77708.11.2005 16:55
...Eu propun ca Dinamo si Steaua sa se retraga din campionat sa intre Poli in Liga. Ce ziceti?

Chiar si asa crezi ca trece de primul tur preliminar? :lol:

«123»