FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

HAGI LA POLI !!!

«123»
_LOVEST_06.11.2005 07:38

DUPA demiterea lui Olaroiu se pare ca noul antrenor al lui pali va fi Hagi.

I.N.Money06.11.2005 08:11

Bravo lui.Sa se duca acolo...Bafta...Desi nu cred ca se intoarce el in Divizia A,parca mai repede il cheama banii din Vest.

Gaby06.11.2005 12:44

Cei de la Balkan continua pe aceeasi nota cunoscuta: nu-i intereseaza decat sa-si faca reclama prin gesturi senzationale. Aducerea lui Hagi va fi o lovitura de imagine, mie mi se pare un antrenor slab pregatit profesional, labil psihic si care pune o presiune cu rezultate negative asupra jucatorilor.

Virgil06.11.2005 12:55

Ce treaba avem noi cu Hagi si cu moftangiii aia de la Timi ? Duca-se pe pustii cu totii,cu Hagi si cu Balint cu tot.

Un ingamfat cu aere de antrenor care se vinde numai pe bani multi.

Vor sa-l ia si pe Craciunescu general manager.E clar, mafia lui Becali se muta intr-acolo.

Probabil ca detaliile transferului le-a perfectat nesuferitul de Gica Popescu,in timpul campaniei pe care si-a facut-o in orasul de pe Bega pentru presedintia FRF.

zarboss06.11.2005 13:11
Ce treaba avem noi cu Hagi si cu moftangiii aia de la Timi ? Duca-se pe pustii cu totii,cu Hagi si cu Balint cu tot.

Un ingamfat cu aere de antrenor care se vinde numai pe bani multi.

Vor sa-l ia si pe Craciunescu general manager.E clar, mafia lui Becali se muta intr-acolo.

Probabil ca detaliile transferului le-a perfectat nesuferitul de Gica Popescu,in timpul campaniei pe care si-a facut-o in orasul de pe Bega pentru presedintia FRF.

asa e... o dovada clara despre caracterul lui Hagi

Gaby06.11.2005 13:15

Foarte interesante observatiile tale Virgil... mai ales "coincidenta" cu Gica Popescu la Timisoara saptamana trecuta.

Probabil ca se asteptau totusi ca Poli sa nu castige cu Farul; asa, a fost cam aiurea ... dar ce mai conteaza cand ai stabilit treaba ... :)

iancu dragosh06.11.2005 13:40

Din pacate cred ca ne priveste foarte mult aceasta numire. Cumulata cu castigarea alegerilor de la FRF de catre Gica Popescu incepe sa se restructureze o retea foarte interesanta. Urmeaza zile grele pentru noi in campionatul intern si zile de aur pentru Dinamo. Cred ca numirea lui craciunescu la presedentia Timisoarei este mai periculoasa decat mentinerea lui la CCA. Influenta asupra acestui organism va ramane intacta, acumuland pe deasupra o alta functie ci marind aria de influenta a familiei Becali. Timisoara va deveni Craiova 2, Si ca mod de a juca si ca pepiniera de jucatori.

Virgil06.11.2005 13:45

Oli,domn cum il cunoastem,si-a incasat banii de la Iancu si a renuntat pe cale amiabila la contract.Asa cum a facut si la Steaua cand Paunescu si Piturca l-au schimbat dupa vreo 6 etape.

Parerea mea e ca va reveni la National(Sa traiesti Gigi S.!).

Ayrton06.11.2005 13:51
Din pacate cred ca ne priveste foarte mult aceasta numire. Cumulata cu castigarea alegerilor de la FRF  de catre Gica Popescu incepe sa se restructureze o retea foarte interesanta. Urmeaza zile grele pentru noi in campionatul intern si zile de aur pentru Dinamo. Cred ca numirea lui craciunescu la presedentia Timisoarei este mai periculoasa decat mentinerea lui la CCA. Influenta asupra acestui organism va ramane intacta, acumuland pe deasupra o alta functie ci marind aria de influenta a familiei Becali. Timisoara va deveni Craiova 2, Si ca mod de a juca si ca pepiniera de jucatori.

Mai sunt si alte miscari... Netoiu la Arges, de exemplu!

iancu dragosh06.11.2005 13:55

Acolo este ceva mai complicat, in ecuatie fiind prezent se Copos. Oricum Intr-un fel va juca Argesul cu Steaua si alt fel cu Dinamo.

Virgil06.11.2005 14:02

Cu alte cuvinte,caracatita mafiota isi intinde bratele pentru a stopa Steaua sa faca transferuri de jucatori de la aceste echipe.Mai mult decat atat,sa-i aduca eventual in Stefan cel mare.

Se vorbea de Prepelita.Mai poate ajunge in conditiile astea la Steaua ?

Pe de alta parte Jiji BK Lee a cam devenit mana moarta de cand cu Bodu.

zarboss06.11.2005 14:10

in stilul asta o sa fim dati afara din campionat... astia isi fac jocurile.. si in acelasi timp ne ataca si pe noi pe toate fronturile....mare mafiot giovini asta

jaap06.11.2005 14:13

nu e nimic nou sub soare, asta au facut intotdeauna; uitati-va la zecile de jucatori rulati de militieni in ultimele campionate plus cei pe care ii au 'imprumutati' la jumate din divizie(netzoii..)

adevarata veste proasta este impunerea slugii lui giovani la federatie...

Virgil06.11.2005 14:13

Cica se face curatenie in fotbalul romanesc daca vine Gica Popescu la Federatie.Sigur ca da,ii curata pe toti si raman numai ei sa detina monopolul.

Perversi ordinari.

zarboss06.11.2005 14:20

cum a venit Popescu la federatie .. cum vine si Hagi in Romania... s-au gandit ei ca daca au fost colegi la nationala sa fie colegi si la magarii

sorin_77706.11.2005 15:58

Hagi se duce la Poli sa puna crucea... :lol: :lol:

Virgil06.11.2005 16:01

E lacom,se duce la bani multi.Sa-i vedem si rezultatele.Eu cred ca Oli era mult mai bun.Hagi da bine la imagine si apoi mai sunt si relatiile cu tata Giovani and co.

Bogdan4Steaua06.11.2005 16:09

Presa tace deocamdata in aceasta chestiune. Este cunoscuta atitudinea gazetarilor fata de Mircea Sandu. Acum prefera sa nu dea deloc in Gica Popescu, insa in cazul in care acesta va castiga sefia FRF vor sari la gatul lui pentru a umple ziarele.

FanSteaua4Life06.11.2005 16:20

Hagi - Fotbalist de meserie...Caracter 0...

Acum se vede de ce nu a venit la Steaua...aici nu putea nea Giovani sa isi extinda teritoriul de corupere...

zarboss06.11.2005 17:20

normal :wink:

horse3706.11.2005 19:46

oare mai trebuia ceva demostrat ceva in privinta caracterului lui Hagi!? nu-i de condamnat dar nici stelist nu este asa cum se declara!

Ayrton06.11.2005 21:45

Hagi a declarat ca "Proiectul celor de la Timișoara mi se potrivește. E pe termen lung, așa cum mi-am dorit."(gsp) Dar la Steaua pe ce termen era??? :? Nu spun ca ma face sa regret ca nu a venit la Steaua...

zarboss07.11.2005 08:22

ca fotbalist jos palaria ....ca om cred ca si-a dat seama toata lumea ce caracter are

Virgil07.11.2005 09:16

Viorel Moldovan s-a suparat pe Marian Iancu,si-a facut valizele si a plecat de la Poli.

Se pare ca urmatoarea sa destinatie va fi Dinamo.

Cum de pot lua astia toti jucatorii mari,si noi nici unul?

Lipsesc relatiile desigur.Gigi si MM stau izolati in loc sa zburde printre relatiile cu lumea fotbalului din tara si de afara.

Nu spun acum sa-l fi luat pe Moldovan,pentru ca slava Domnului,avem un superatacant.Victoras Iacob.

ulivius07.11.2005 09:35

Si ziarele sunt "unse" de clica fratilor Becali.

Am ajuns sa fim in aceeasi barca cu crapizii, adica anti-Popescu si a grupului lui de interese.

Hagi ca antenor e sub Oli si mult sub Protasov.

Vom primi vreun penalty campionatul asta? Balaj a condus meciul cu CFR in asa fel incat, prin mici decizii ne indeparta de poarta lui Martin Tudor.

«123»