FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Castiga 3 DVD-uri cu partida STEAUA 4-0 LENS!

«14567»
cristianotopeanu11.11.2005 18:22

Important nu e cand va incepe concursul, neaparat, ci daca veti sti sa raspundeti la intrebari.

Va dezvalui in premiera cum va suna o intrebare; stiu ca multi il au ca idol pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], pe care il divinizeaza. Bun, una din intrebari va suna astfel:

Cate goluri a marcat pentru Steaua in sezonul '88-'89 [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ? Sa va vad pe toti care mi-ati sarit in cap cand i-am contestat calitatile de antrenor, cum stiti raspunsul corect la intrebarea despre idolul vostru.

Si asta e doar o intrebare din 10 :)

BAFTA.

misha12.11.2005 03:26
Important nu e cand va incepe concursul, neaparat, ci daca veti sti sa raspundeti la intrebari.

Va dezvalui in premiera cum va suna o intrebare; stiu ca multi il au ca idol pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], pe care il divinizeaza. Bun, una din intrebari va suna astfel:

Cate goluri a marcat pentru Steaua in sezonul '88-'89 [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ? Sa va vad pe toti care mi-ati sarit in cap cand i-am contestat calitatile de antrenor, cum stiti raspunsul corect la intrebarea despre idolul vostru.

BAFTA.

cate a marcat in campionat sau si in cupele europene :roll:

misha12.11.2005 03:37

daca e in campionat stiu...daca e in campionat si in cupele europene..trebuie sa calculez :lol:

Virgil12.11.2005 05:22
Sa va vad pe toti care mi-ati sarit in cap cand i-am contestat calitatile de antrenor, cum stiti raspunsul corect la intrebarea despre idolul vostru.

BAFTA.

Nene,nu te supara,dar daca incerci sa pui intrebari ca la un examen de admitere la facultate,o sa-ti pierzi din musterii.

Nu prea cred ca o sa-ti raspunda nimeni corect la intrebari,iar concursul vostru va cadea in derizoriu.Pune intrebari atractive,nu neaparat grele.Tu vrei sa ne pasioneze,sau sa evitam distractia? Mai ales ca nu va mai putea copia unul de la altul.

Zau,nu te supara,dar nu ti-ai ales bine momentul sa fii "moderator rau"

misha12.11.2005 05:28
Sa va vad pe toti care mi-ati sarit in cap cand i-am contestat calitatile de antrenor, cum stiti raspunsul corect la intrebarea despre idolul vostru.

BAFTA.

Nene,nu te supara,dar daca incerci sa pui intrebari ca la un examen de admitere la facultate,o sa-ti pierzi din musterii.

Nu prea cred ca o sa-ti raspunda nimeni corect la intrebari,iar concursul vostru va cadea in derizoriu.Pune intrebari atractive,nu neaparat grele.Tu vrei sa ne pasioneze,sau sa evitam distractia? Mai ales ca nu va mai putea copia unul de la altul.

la o intrebare stiu eu sa raspund corect :lol: :lol:

Virgil12.11.2005 05:35

Poti sa raspunzi si la doua,dar nu o sa poti raspunde la toate 10.Sa admitem ca totusi ai raspunde.Ti-ar lua ceva timp sa cauti prin arhive.Daca ai timp si te pasioneaza,foarte bine.Dar crezi ca foarte multi vor face la fel ?

Daca vor fi mai putini,vei avea si mai multe sanse ?

Asta se urmareste ?

Sincer,eu nu am raspuns la primul set de intrebari pentru a castiga DVD-ul,ci pentru ca m-a pasionat.Si atunci,daca Otopeanu se da zmeu si ne sperie cu intrebari grele,eu ii spun : Cristiane,joaca singur tata !

Virgil12.11.2005 05:36
Poti sa raspunzi si la doua,dar nu o sa poti raspunde la toate 10.Sa admitem ca totusi ai raspunde.Ti-ar lua ceva timp sa cauti prin arhive.Daca ai timp si te pasioneaza,foarte bine.Dar crezi ca foarte multi vor face la fel ?

Daca vor fi mai putini,vei avea si mai multe sanse.

Asta se urmareste ?

Sincer,eu nu am raspuns la primul set de intrebari pentru a castiga DVD-ul,ci pentru ca m-a pasionat.Si atunci,daca Otopeanu se da zmeu si ne sperie cu intrebari grele,eu ii spun : Cristiane,joaca singur tata !

cristianotopeanu12.11.2005 07:26

BAFTA.

la o intrebare stiu eu sa raspund corect :lol: :lol:

Felicitari, eu am zis ca cine tine cu Steaua si are un pic habar de istorie, va sti raspunsul. Bravo Misha !!

cristianotopeanu12.11.2005 07:37

Daca vor fi mai putini,vei avea si mai multe sanse.

Asta se urmareste ?

Nene Virgil, nu vrei - nu participi. Sau stii ceva? Da-mi adresa si iti voi trimite DVD-ul via Armanovici, vorbesc eu cu el, ca inteleg ca nu prea stii raspunsul la intrebarea aceea, desi nu e deloc grea si nu ai deloc chef sa te informezi, vrei intrebari simple. Nu judeca tu intrebarile, pentru ca este ceva subiectiv sa apreciezi daca o intrebare e grea sau nu. Daca TU nu sti raspunsul, poate altii ca Misha il stiu.

Sau poate vrei intrebare gen: "Cum il cheama pe Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]?".

"Joaca singur, tata".....aia e tot ce poti sa dai din tine ?

Cristian Otopeanu.

misha12.11.2005 07:51

si pana la urma nu mi-ai raspuns la intrebare..cate goluri a dat in campionat...sau campionat+cupe europene????? :roll:

fiara712.11.2005 08:03

1.Anghel Iordanescu - 146 goluri

2.Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla

3.Gheorghe Hagi

4.Dumitru Dumitriu si Mihai Stoichita

5.Tudorel Stoica - 368 meciuri

cristianotopeanu12.11.2005 08:05
si pana la urma nu mi-ai raspuns la intrebare..cate goluri a dat in campionat...sau campionat+cupe europene?????  :roll:

Este vorba de campionatul Diviziei A.

Si stii ce ma uimeste? In loc sa remarce faptul ca i-am dat sansa sase documenteze din timp, Virgil se lamenteaza ca romanul obisnuit sa obtina totul degeaba, fara efort, cum ca "mai ales ca nu va mai putea copia unul dupa altul" ?!?!.

Aici este problema - mentalitatea unora, obisnuiti sa le pice dn cer norocul si apoi se plang ca nu au noroc.

Uite, o fata stie raspunsul si un baiat nu. Bravo Misha.

armanovici12.11.2005 08:08

BAIETI VA IMPLOR EVITATI SPAMUL!!!.

s-a faacut acest thread pt a raspunde la intrebarile concursului nu pt a devia la discutii personale...

Ca sa lamurim treaba...

AM PUS 5 INTREBARI CU RASPUNSURI REPREZENTATIVEPT ISTORIA Stelei pe care ar trebui sa le stie ORICE STELIST...Si poate si cultivam masa de suporteri stelisti care isi vor aminti si VOR STI raspunsurile corecte la aceste intrebari cand le vom publica la sfarsitul concursului...

Am vrut ca un nr cat mai mare de participanti sa aiba sansa de a castiga aceste DVDURI...

PROPUN CA ORICE POSTARE CARE NU ARE LEGATURA CU CONCURSUL SA FIE STEARSA DE PE ACEST THREAD...inclusiv ale mele...

SUCCES TUTUROR!!

Virgil12.11.2005 09:42
si pana la urma nu mi-ai raspuns la intrebare..cate goluri a dat in campionat...sau campionat+cupe europene?????  :roll:

Este vorba de campionatul Diviziei A.

Si stii ce ma uimeste? In loc sa remarce faptul ca i-am dat sansa sase documenteze din timp, Virgil se lamenteaza ca romanul obisnuit sa obtina totul degeaba, fara efort, cum ca "mai ales ca nu va mai putea copia unul dupa altul" ?!?!.

Aici este problema - mentalitatea unora, obisnuiti sa le pice dn cer norocul si apoi se plang ca nu au noroc.

Uite, o fata stie raspunsul si un baiat nu. Bravo Misha.

Cristiane,imi rastalmacesti vorbele mosule.Esti arogant si nu intelegi ce am vrut sa spun.Mai citeste o data ce am scris.Nu ma intereseaza DVD-ul vostru.Daca raspund, raspund din placere,alaturi de ceilalti.Nu-mi spune ca tu stii cate goluri a dat [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] in 88/89 fara sa te fi uitat pe un clasament al golgheterilor.

Iti cam place sa-ti dai aere,sa te crezi important, sa iesi in evidenta,si sa iei lumea peste picior.In mine nu ti-ai gasit omul.

Un sfat.Ia exemplu de la mai marii tai.George Stan,Greco si Adrian Padurar.Si de la moderatori ca tine:Horse 37,Sorinaccio 777,Gica Choru,Alexandru.

Iti apreciez munca,dar nu stii sa cooperezi.

lbj12.11.2005 16:23

1.Anghel Iordanescu 146 goluri

2.Ramon Sanchez Pizjuan

3.Gheorghe Hagi

4.Emerich Ienei - Tudorel Stoica

5.Tudorel Stoica 368 meciuri

Bogdiani12.11.2005 17:00

1.Anghel Iordanescu 146 goluri

2.Ramon Sanchez Pizjuan

3.Gheorghe Hagi

4.Dumitru Dumitriu - Mihai Stoichita

5.Tudorel Stoica 368 meciuri[/b]

ioana2013.11.2005 09:00

1.Anghel Iordanescu : 146 goluri

2.Ramon Sanchez Pizjuan

3.Gheorghe Hagi

4.Dumitru Dumitriu - Mihai Stoichita

5.Tudorel Stoica : 368 meciuri

SteauaToronto13.11.2005 14:32

UN ANUNT IMPORTANT:

Maine seara, 14 noiembrie se va inchide acest topic si se va face o lista cu cine a raspuns corect la intrebari si vor intra in tragere!

LISTA VA FI PUSA pe aceasta SECTIUNE si puteti sa verificati!

Iar pe 15 semptembrie dimineata vor fi afisati cei 3 castigatori ai tragerii! Acestia sunt raspunzatori sa-i trimita lui Marcel Tut (armanovici) un mesaj privat pentru a-i da adresa si toate datele personale pentru primirea DVD-ului! Mult succes!

SteauaToronto13.11.2005 14:33

Am vrut sa zic 15 noiembrie acolo!

Paradise_Lost13.11.2005 15:41

1. Anghel Iordanescu - 146 goluri

2. Ramon Sanchez Pizjuan - Sevilla - Spania - stadionul plin de Barcelonezi

3. Gheorghe Hagi (cu noroc :P deviata)

4. Dumitru Dumitriu si Mihai Stoichita

5. Tudorel Stoica - 368 de meciuri

sa fiu al dreacu de am copiat.. dar intrebarile sunt simple.. oricum daca nu cashtig poate macar pot sa cumpar DVD-ul ca doar nu o fi interzis :cry:

misha13.11.2005 17:05
1. Anghel Iordanescu - 146 goluri

2. Ramon Sanchez Pizjuan - Sevilla - Spania - stadionul plin de Barcelonezi

3. Gheorghe Hagi (cu noroc :P deviata)

4. Dumitru Dumitriu si Mihai Stoichita

5. Tudorel Stoica - 368 de meciuri  

sa fiu al dreacu de am copiat.. dar intrebarile sunt simple.. oricum daca nu cashtig poate macar pot sa cumpar DVD-ul ca doar nu o fi interzis :cry:

sigur n-ai copiat :lol: :lol: ...nu de alta dar ai scris acelasi raspuns gresit ca majoritatea :lol: :lol:

calin_r13.11.2005 17:24

1.Anghel Iordanescu - 146 GOLURI

2.RAMON SANCHEZ PIZJUAN

3.Hagi

4.Emerich Jenei - Tudorel Stoica

5.Tudorel Stoica - 368 PREZENTE

Calin Radulescu

CristiM13.11.2005 18:01

1.Anghel Iordanescu - 146 GOLURI

2.RAMON SANCHEZ PIZJUAN

3.Hagi

4.Emerich Jenei - Tudorel Stoica