si pana la urma nu mi-ai raspuns la intrebare..cate goluri a dat in campionat...sau campionat+cupe europene????? :roll:
Este vorba de campionatul Diviziei A.
Si stii ce ma uimeste? In loc sa remarce faptul ca i-am dat sansa sase documenteze din timp, Virgil se lamenteaza ca romanul obisnuit sa obtina totul degeaba, fara efort, cum ca "mai ales ca nu va mai putea copia unul dupa altul" ?!?!.
Aici este problema - mentalitatea unora, obisnuiti sa le pice dn cer norocul si apoi se plang ca nu au noroc.
Uite, o fata stie raspunsul si un baiat nu. Bravo Misha.
Cristiane,imi rastalmacesti vorbele mosule.Esti arogant si nu intelegi ce am vrut sa spun.Mai citeste o data ce am scris.Nu ma intereseaza DVD-ul vostru.Daca raspund, raspund din placere,alaturi de ceilalti.Nu-mi spune ca tu stii cate goluri a dat [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] in 88/89 fara sa te fi uitat pe un clasament al golgheterilor.
Iti cam place sa-ti dai aere,sa te crezi important, sa iesi in evidenta,si sa iei lumea peste picior.In mine nu ti-ai gasit omul.
Un sfat.Ia exemplu de la mai marii tai.George Stan,Greco si Adrian Padurar.Si de la moderatori ca tine:Horse 37,Sorinaccio 777,Gica Choru,Alexandru.
Iti apreciez munca,dar nu stii sa cooperezi.