FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Castiga 3 DVD-uri cu partida STEAUA 4-0 LENS!

«1237»
SteauaToronto05.11.2005 18:35

FCSTEAUA.RO organizeaza un concurs de tragere la sorti! Vor fi 3 castigatori 3 DVD-uri cu PARTIDA Steaua-Lens incheiata 4-0!

Calitatea este Ultra![/color]

TRAGEREA LA SORTI VA AVEA LOC pe 15.11.2005!

Pentru a participa la concurs trebuie sa raspundeti CORECT la urmatoarele 5 intrebari:

1.Cine este golgheterul all-time Steaua si cu cate goluri marcate?

2.Cum se numeste stadionul pe care am cistgat in 7 mai 1986 CCE?

3.Cine este unicul marcator al meciului Steaua - DYNAMO Kiev 1 - 0 (1 - 0) Supercupa Eurpei din 24.02.1987(Monte Carlo)?

4.Cine au fost antrenorii Stelei in campioantul 1993/1994?

5.Care este jucatorul cu cele mai multe prezente in tricoul ros-albastru?

Castigatorii vor fi anuntati aici pe acest topic dar ei vor trebui sa-mi trimita mie sau armanovici un mesaj privat spunandu-ne adresa lor reala si numele lor real pentru primirea dvd-ului!

MULT SUCCES! (ARMANOVICI & STEAUATORONTO)!

Virgil05.11.2005 18:53

1.Anghel Iordanescu 146 goluri

2.Ramon Sanchez Pizjuan

3.Gheorghe Hagi

4.Dumitru Dumitriu - Mihai Stoichita

5.Tudorel Stoica 368 meciuri

armanovici05.11.2005 19:00

Scurt si la obiect...aduceti-va si rudele sa isi faca cont si sa raspunda la intrebarile de mai sus pt ca merita!!

Credeti-ma ca au o calitate exact ca si la TV...si pe viitor vom face meciurile cu extras,interviuri jucatori,stiri despre echipa si vom oferi in continuare DVD-uri ca premii...

Bafta tuturor!!!

armanovici05.11.2005 19:31

A si sa nu uit...am putea face un thread unde fiecare sa isi spuna parerea despre ce meciuri ar dori sa fie puse ca premii in viitoarele concursuri(ma refer la meciurile care vor urma)...

pt ca abia de acum avem posibilitatea sa oferim inregistrari.

cristianotopeanu05.11.2005 19:31

Stimati participanti la concurs, va anunt pe aceasta cale ca, incepand cu data viitoare, gradul de dificultate a intrebarilor va creste considerabil. De asemenea, va spori si numarul de intrebari, adica se va dubla.

Va invit sa participati la concurs cati puteti, pentru ca va asigur ca, de data viitoare, intrebarile le voi crea EU :). Asa ca, participati cat mai stiti raspunsurile. Data viitoare, nu se stie...

Cristian Otopeanu

SSK05.11.2005 19:55

2.Ramon Sanchez Pizjuan

3.Gheorghe Hagi

5.Tudorel Stoica 368 meciuri

Motanu D05.11.2005 20:25

1.Anghel Iordanescu : 146 goluri

2.Ramon Sanchez Pizjuan

3.Gheorghe Hagi

5.Tudorel Stoica : 368 meciuri

FanSteaua4Life05.11.2005 20:33

1. Anghel Iordanescu : 146 goluri

2. Ramon Sanchez Pizjuan (Sevilla)

3. Gheorghe Hagi

4. Dumitru Dumitriu - Mihai Stoichita

5. Tudorel Stoica : 368 meciuri

Bogdan4Steaua06.11.2005 00:58

1. Anghel cu 146 goluri

2. Ramon

3. Gica(regele)

4. Dumitru

5. Tudorel cu 368 meciuri

misha06.11.2005 04:00

ar fi trebuit sa-ti fi dat pe mail raspunsurile, pt ca asa vedem si ce scriu ceilalti :roll: ...in fine

cristianotopeanu06.11.2005 04:18

Ai dreptate pentru ca intrebarile sunt usoare (nu le-am facut eu). Dar data viitoare le compun eu si atunci sa vezi cum se iau unii dupa altii si implicit greselile se vor repeta :). Stai sa vezi ....

Cristian Otopeanu

misha06.11.2005 04:21
Ai dreptate pentru ca intrebarile sunt usoare (nu le-am facut eu). Dar data viitoare le compun eu si atunci sa vezi cum se iau unii dupa altii si implicit greselile se vor repeta :). Stai sa vezi ....

Cristian Otopeanu

pai asa ar fi trebuit...sa fie intrebarile mai grele daca tot vedem ce scriu altii

intrebarile sunt usoare ...si toti vor raspunde la fel :roll:

Joint06.11.2005 04:28

1. Anghel Iordanescu - 146 goluri

2. Ramon Sanchez Pizjuan - Sevilla

3. Gheorghe Hagi

4. Dumitru Dumitriu si Mihai Stoichita

5. Tudorel Stoica - 368 de meciuri

a) misha are dreptate. Raspunsurile ar trebui trimise pe mail sau mesaj privat. Daca vezi ca 5 au raspuns la fel, doar sa fii prea idiot ca sa raspunzi altfel(asta daca ai indieli la vreo intrebare).

b) propun ca de data asta sa castige virgil, pt ca a raspuns primul si corect. Mi-am pus si o pila la copiere :wink:

misha06.11.2005 04:30

hai sa raspund si eu daca tot sunt usoare...nu se stie data viitoare ce va fi :lol:

1.Anghel Iordanescu:146 goluri

2.Ramon Sanchez Pizjuan

3.Gica Hagi

4.Dumitru Dumitriu/Mihai Stoichita

5.Tudorel Stoica:368 meciuri

Ultras_Fever06.11.2005 04:32

domnule otopeanu raspunsurile trebuiau sa se dea pe un privat sau pe un e-mail!! fiecare trebuia sa caute...asa a cautat doar unul, copy paste si gata am raspuns!!

cristianotopeanu06.11.2005 04:35
a) misha are dreptate. Raspunsurile ar trebui trimise pe mail sau mesaj privat. Daca vezi ca 5 au raspuns la fel, doar sa fii prea idiot ca sa raspunzi altfel(asta daca ai indieli la vreo intrebare).

Da, are....dar de data viitoare te invit si pe tine sa te iei dupa ce scriu ceilalti, pentru ca intrebarile vor avea un grad de dificultate substantial mai mare. Imi place cand erorile se repeta de la unii la altii, adica exact cum e atunci cand copiezi la examene :).

Si inca ceva: de data viitoare, nu va mai putea nimeni sa isi editeze mesajul ! Si doar primul raspuns va fi luat in considerare. Cu alte cuvinte, ai gresit-ai murit.

Cristian Otopeanu.

Piece of Mind06.11.2005 04:46

2.Ramon Sanchez Pizjuan

3.Gheorghe Hagi

5.Tudorel Stoica  368 meciuri

Ai gresit la punctul 4, in sezonul ala antrenor principal a fost Emerich Jenei....Dumitriu antrena ca secund nationala pe vremea aia, formand un cuplu cu Stoichita abia din sezonul urmator, dupa World Cup 1994.

cristianotopeanu06.11.2005 04:49

2.Ramon Sanchez Pizjuan

3.Gheorghe Hagi

Ai gresit la punctul 4, in sezonul ala antrenor principal a fost Emerich Jenei....Dumitriu antrena ca secund nationala pe vremea aia, formand un cuplu cu Stoichita abia din sezonul urmator, dupa World Cup 1994.

Asa, asa, zapaceste-i ..... totusi, lasa-i sa greseasca, nu-i mai ajuta ?!?!

Oricum, doar primele raspunsuri sunt luate in considerare, sa stiti.

Piece of Mind06.11.2005 04:50

2.Ramon Sanchez Pizjuan

3.Gheorghe Hagi

Asa, asa, zapaceste-i ..... totusi, lasa-i sa greseasca, nu-i mai ajuta ?!?!

Oricum, doar primele raspunsuri sunt luate in considerare, sa stiti.

Oki, sorry.. :D

cristianotopeanu06.11.2005 04:50
domnule otopeanu raspunsurile trebuiau sa se dea pe un privat sau pe un e-mail!! fiecare trebuia sa caute...asa a cautat doar unul, copy paste si gata am raspuns!!

Si daca un raspuns este gresit din cele care s-au dat si tu te iei dupa el ? La asta te-ai gandit ?

cristianotopeanu06.11.2005 04:53

O precizare: nu va straduiti sa va editati mesajele, pentru ca am salvat pagina cu primul raspuns, asa ca pierdeti timpul de pomana :lol:

misha06.11.2005 04:59

bai sa mor daca nu-s proasta ...stiam raspunsul la 4 ( Emeric Ienei - Tudorel Stoica -1993 ; Dumitru Dumitriu - Mihai Stoichita -19940) ..dar am zis ca cei din fata mea nu se pot insela....offff :lol:

Ultras_Fever06.11.2005 05:03

Si daca un raspuns este gresit din cele care s-au dat si tu te iei dupa el ? La asta te-ai gandit ?

la asta nu m-am gandit!! :D

cristianotopeanu06.11.2005 05:05
bai sa mor daca nu-s proasta ...stiam raspunsul la 4 ( Emeric Ienei - Tudorel Stoica -1993 ;  Dumitru Dumitriu - Mihai Stoichita -19940) ..dar am zis ca cei din fata mea nu se pot insela....offff :lol:

Vezi? La asta ma refeream cand am zis sa va luati unii dupa altii :lol: . Asa se intampla, vine unul, scrie ceva si toti se iau dupa el.

Ce spui Joint? Dar tu, d-le Ultrass_Fever? Am gandit bine ? Cum ar spune Becali: "Copy-paste, este?"

Cristian Otopeanu

misha06.11.2005 05:08
bai sa mor daca nu-s proasta ...stiam raspunsul la 4 ( Emeric Ienei - Tudorel Stoica -1993 ;  Dumitru Dumitriu - Mihai Stoichita -19940) ..dar am zis ca cei din fata mea nu se pot insela....offff :lol:

Vezi? La asta ma refeream cand am zis sa va luati unii dupa altii :lol: . Asa se intampla, vine unul, scrie ceva si toti se iau dupa el.

Ce spui Joint? Dar tu, d-le Ultrass_Fever? Am gandit bine ? Cum ar spune Becali: "Copy-paste, este?"

Cristian Otopeanu

totusi am zis ca din 5 nu se pot insela toti 5 ...si am zis ca vor crede ca-s nebuna daca vin eu cu un alt raspuns....dar na...prostia omeneasca....si mi-e ciuda ...pt ca stiam raspunsul :evil:

«1237»