FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Castiga 3 DVD-uri cu partida STEAUA 4-0 LENS!

«12347»
cristianotopeanu06.11.2005 05:10
bai sa mor daca nu-s proasta ...stiam raspunsul la 4 ( Emeric Ienei - Tudorel Stoica -1993 ;  Dumitru Dumitriu - Mihai Stoichita -19940) ..dar am zis ca cei din fata mea nu se pot insela....offff :lol:

Vezi? La asta ma refeream cand am zis sa va luati unii dupa altii :lol: . Asa se intampla, vine unul, scrie ceva si toti se iau dupa el.

Ce spui Joint? Dar tu, d-le Ultrass_Fever? Am gandit bine ? Cum ar spune Becali: "Copy-paste, este?"

Cristian Otopeanu

totusi am zis ca din 5 nu se pot insela toti 5 ...si am zis ca vor crede ca-s nebuna daca vin eu cu un alt raspuns....dar na...prostia omeneasca....si mi-e ciuda ...pt ca stiam raspunsul :evil:

In concluzie, ganditi voi insiva, nu va luati dupa primul raspuns, stiind ca toti copiaza dupa acela :). Asa invata omul :). Asta sa va fie o lectie. :twisted:

Mie imi place Becali : "Copy-paste, este?", asa ar fi zis ....

deea8906.11.2005 05:20

1.

2.

3.

4.

5.

misha06.11.2005 05:20

asta este...altadata nu mai fac aceeasi prostie...macar daca scriu un raspuns gresit sa fie al meu

misha06.11.2005 05:21
1.

2.

3.

4.

5.

altul cu copy-paste...nu mai pot de ras :lol: :lol: :lol:

Joint06.11.2005 05:22

Ce sa mai zic? Nu mai zic nimic. Abia dupa ce am scris am verificat. Maaaaaaama...Lasa misha, o sa-l castige cineva si ni-l da si noua. Sau e Cristi baiat de treaba si-l da la toata lumea... 8O ...doar de data asta...

Alin_H06.11.2005 05:24

1. Anghel Iordanescu - 146 goluri

2. Stadionul ,,Ramon Sanchez Pizjuan"

3. Gheorghe Hagi

4. Dumitru Dumitriu, Mihai Stoichita

5. Tudorel Stoica - 368 meciuri

misha06.11.2005 05:25

se pare ca nu va castiga nimeni...toti scriu aceleasi raspunsuri :lol:

cristianotopeanu06.11.2005 05:26
Ce sa mai zic? Nu mai zic nimic. Abia dupa ce am scris am verificat. Maaaaaaama...Lasa misha, o sa-l castige cineva si ni-l da si noua. Sau e Cristi baiat de treaba si-l da la toata lumea... 8O ...doar de data asta...

Tragedia este ca meciul nu il detin eu :lol: . Eu am doar meciuri de arhiva, asa incat nu contati pe mine.

Ultras_Fever06.11.2005 05:31
bai sa mor daca nu-s proasta ...stiam raspunsul la 4 ( Emeric Ienei - Tudorel Stoica -1993 ;  Dumitru Dumitriu - Mihai Stoichita -19940) ..dar am zis ca cei din fata mea nu se pot insela....offff :lol:

Vezi? La asta ma refeream cand am zis sa va luati unii dupa altii :lol: . Asa se intampla, vine unul, scrie ceva si toti se iau dupa el.

Ce spui Joint? Dar tu, d-le Ultrass_Fever? Am gandit bine ? Cum ar spune Becali: "Copy-paste, este?"

Cristian Otopeanu

Jiji ar zice copy una bucata oaie paste 2 bucati oi!! nu de alta da el de mic a fost obisnuit sa aiba cu 1 bucata mai mult decat vecinii/neamul/amicii/dusmanii si in curand teroristii care vrea sa fure de la noi romanii!! :lol: :lol: :lol: de pe pamantul stramosilor nostri!!

cristianotopeanu06.11.2005 05:37

Cristian Otopeanu

Jiji ar zice copy una bucata oaie paste 2 bucati oi!! nu de alta da el de mic a fost obisnuit sa aiba cu 1 bucata mai mult decat vecinii/neamul/amicii/dusmanii si in curand teroristii care vrea sa fure de la noi romanii!! :lol: :lol: :lol: de pe pamantul stramosilor nostri!!

Exagerezi.

Joint06.11.2005 05:40

E misto ca nu apare nici unul cu raspunsurile corecte.Alo...baieti...au aparut mici modificari pe ici-pe colo...Mare atentie. 8O

La ce modificare te referi? Oricum, am salvat paginile cu raspunsurile initiale, asa ca cine isi editeaza raspunsul nu este luat in calcul.

Cristian Otopeanu

Ultras_Fever06.11.2005 05:50

1.Anghel Iordanescu 146 goluri

2.Ramon Sanchez Pizjuan

3.Gheorghe Hagi

4. Emeric Ienei - Tudorel Stoica

5.Tudorel Stoica 368 meciuri

m-am uitat si eu pe un site si asa zic aia acolo!!

Ultras_Fever06.11.2005 05:53

daca nu e corect sa dau site-ul ala sa vedetzi cine au fost antrenorii in 93, nu de alta dar ce scrie acolo e oficial !!

misha06.11.2005 05:56
1.Anghel Iordanescu 146 goluri

2.Ramon Sanchez Pizjuan

3.Gheorghe Hagi

4. Emeric Ienei - Tudorel Stoica

5.Tudorel Stoica  368 meciuri

m-am uitat si eu pe un site si asa zic aia acolo!!

in sfarsit cineva cu raspunsurile corecte :lol: ...am o ciuda in mine..daca nu m-as fi luat dupa ceilalti scriam si eu asta..dar na :evil:

Joint06.11.2005 06:00

La ce modificare te referi? Oricum, am salvat paginile cu raspunsurile initiale, asa ca cine isi editeaza raspunsul nu este luat in calcul.

Cristian Otopeanu

Ma refeream la cei care dadeau acelasi raspuns (4) gresit, dupa ce se stabilise cum era corect.

Ultras_Fever06.11.2005 06:00

sunt primul merit premiul cel mare 8) joint te anunt ca e primul raspuns care il dau :P

Joint06.11.2005 06:06
sunt primul merit premiul cel mare  8) joint te anunt ca e primul raspuns care il dau :P
Stiu, stiu...normal, e prima data cand te vad in concurs 8) ...nu ma uiti cand iei dvd-urile :wink:
Ultras_Fever06.11.2005 06:12
sunt primul merit premiul cel mare  8) joint te anunt ca e primul raspuns care il dau :P
Stiu, stiu...normal, e prima data cand te vad in concurs 8) ...nu ma uiti cand iei dvd-urile :wink:

acum sa vedem daca si castig:D

cristianotopeanu06.11.2005 06:13

Si nici macar tu nu ai reusit sa scrii CORECT numele antrenorului principal... . Asta ca sa vezi ce inseamna necunoasterea . :lol:

misha06.11.2005 06:18

Si nici macar tu nu ai reusit sa scrii CORECT numele antrenorului principal... . Asta ca sa vezi ce inseamna necunoasterea . :lol:

n-a gresit nimic :roll:

se subintelege ca Emeric Ienei e antrenor principal ...si in intrebare nu scrie cine este antrenor principal...ci cine au fost antrenorii....

cristianotopeanu06.11.2005 06:49

se subintelege ca Emeric Ienei e antrenor principal ...si in intrebare nu scrie cine este antrenor principal...ci cine au fost antrenorii....

Nici tu nu te-ai prins de idee ....

misha06.11.2005 06:52

poate imi explici tu..eu chiar nu m-am prins :roll:

Joint06.11.2005 06:52

sa nu-mi spui ca trebuia sa scrie Emerich Jenei ca sa castige...
misha06.11.2005 06:55
sa nu-mi spui ca trebuia sa scrie Emerich Jenei ca sa castige...

de exemplu pe gsp cand scrie de el..scrie Emeric Ienei :roll:

Joint06.11.2005 06:57

de exemplu pe gsp cand scrie de el..scrie Emeric Ienei :roll: Aia pe gsp ii mai spun si "nea Imi" :lol:

«12347»