FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Serbia - Romania 5-0 (1-0)

«123»
fredysteaua10.10.2009 20:13

mai sus v-am spus ceva...daca nu m-ati ascultat ce sa va fac !! v-am spus clar ca NE ASCULTA CU URECHEA !!

Stryker10.10.2009 20:32

Am avea nevoie de cativa sarbi la Steaua !

Legat de scor ... un fleac, ne-au ciuruit !

Astristul10.10.2009 20:34

Niste nesimtiti in frunte cu Lucescu Jr.! Sa le fie rusine. N-au aratat ca e o mandrie pentru ei ca joaca pentru Romania. Mutu si Chivu cerseau cartonase ca sa nu joace cu I-le Faeroe! RUSINE !!!

crysty1410.10.2009 20:34

Cu ce drept sa le stricam noi sarbatoarea..:))Doamne..nu am retinut din jocul nostru decat cotul vedetei noastre.Daca nu primim o pasa cum vrem ne suparam dam din maini, ne futem in cur, ne plm...vai de capu nostru.

Bafta SERBIEI la campionatul mondial...vor face o figura frumoasa.

*Alecs*10.10.2009 20:36

РECПEЦT CEPБИA !

andrey_ptm_steaua10.10.2009 20:41

muce jr sa faca selectia pe bune sa nu mai cheme fostii lui jucatori...Mutu e un drogat nesimtit

EternalK10.10.2009 20:52

ar fi mers un moment de reculegere si dupa meci :w00t:

f234567k10.10.2009 20:55

Si-au facut si cainii portia de publicitate :D

MoWeed10.10.2009 21:17
2-0 pentru Serbia

Ce optimist eram...

red&blue_boy10.10.2009 21:20

In seara asta mi-a fost rusine ca roman.Penibil,am ajuns sa avem tot atatea goluri primite ca Feroe!Si Lucescu are vina lui,dar si jucatorii sunt penibili,n-avem cu cine juca.Rusine vedetelor Chivu si Mutu,care cred ca sunt bucurosi ca au luat cartonase si nu mai joaca cu Feroe.La ce echipe joaca sarbii si ai nostri unde joaca?Azi maine o sa mai avem jucatori in strainatate doar prin Arabia Saudita si pe la Terek Grozni.Si majoritatea celor implicati in fotbal au o mare vina,la noi primeaza scandalurile si aparitiile la televizor.La sarbi se pune accent foarte mare pe copii si juniori,se vad rezultatele,au fost si campioni la tineret cu ceva ani in urma.La noi si la copii nu sunt conditii si se merge pe pile si bani cu privire la cine prinde echipa.Si la tineret am luat 1-5 in Letonia...

SuperSteaua10.10.2009 21:31
РECПEЦT CEPБИA !

1. "Serbia" nu se scrie așa în sîrbește, dacã asta încerci.

2. Dacã cineva îți violeazã sora, tu îi oferi "respect"?

3. Se vede și valoarea mucileanã, nu?

crysty1410.10.2009 21:40

pe eurosport e rezumatul, poate poate:>

*Alecs*10.10.2009 22:08
1. "Serbia" nu se scrie așa în sîrbește, dacã asta încerci.

2. Dacã cineva îți violeazã sora, tu îi oferi "respect"?

3. Se vede și valoarea mucileanã, nu?

Greseala mea, m-am uitat unde nu trebuia pe Wikipedia.

In primul rand, nationala Romaniei nu e nici mama mea, nici sora mea, nici macar cea mai indepartata verisoara. In momentul de fata eu nu simt ca aceasta gasca de betivi cu chef de caterinca ma reprezinta. In plus, nici in viitorul apropiat nu vad lucrurile mai roz in conditiile in care patronii de cluburi se leaga de selectioner ca nu convoaca jucatorii aflati sub contract cu firma de impresariat a lui Victor Becali.

In al doilea rand, comparand ultimii 20 de ani din istoria Romaniei si Serbiei, eu ii respect pentru faptul ca dupa ce au trecut prin atatea greutati sunt peste noi la capitolul fotbal la nivel de nationala si asta se datoreaza mentalitatii si profesionalismului.

Si in ultimul rand, nu crezi ca ar trebui sa vorbesti mai civilizat?

РECПEЦT CPбИJA ! Acum esti multumit?

Deliric110.10.2009 23:28

Sandu , mitica puscarie , prunea , lupescu caine spurcat , toti niste jegosi ,mafioti care sug tot din fotbalu asta , sa ma suga de **** .

asta e Romania lor !

cu oameni ca astia sunt normale rezultatele astea !

pastia nu i dai afara decat in sicriu !

tu Gigi , cand ai de gand sa mori ?

Daniel-Ionut11.10.2009 06:20

Un fleac, ne'au ciuruit!

gio_stgloria11.10.2009 07:38

o echipa de inapti.

DelPiero1011.10.2009 08:40

Probabil asistam la nivelul cel mai jos al Echipei Nationale din istorie.Asta e cea mai slaba echipa din istoria Romaniei,cu siguranta!

Greseala mea, m-am uitat unde nu trebuia pe Wikipedia.

In primul rand, nationala Romaniei nu e nici mama mea, nici sora mea, nici macar cea mai indepartata verisoara. In momentul de fata eu nu simt ca aceasta gasca de betivi cu chef de caterinca ma reprezinta. In plus, nici in viitorul apropiat nu vad lucrurile mai roz in conditiile in care patronii de cluburi se leaga de selectioner ca nu convoaca jucatorii aflati sub contract cu firma de impresariat a lui Victor Becali.

In al doilea rand, comparand ultimii 20 de ani din istoria Romaniei si Serbiei, eu ii respect pentru faptul ca dupa ce au trecut prin atatea greutati sunt peste noi la capitolul fotbal la nivel de nationala si asta se datoreaza mentalitatii si profesionalismului.

Si in ultimul rand, nu crezi ca ar trebui sa vorbesti mai civilizat?

РECПEЦT CPбИJA ! Acum esti multumit?

Mai usor cu respectul pentru alte natiuni.Ieri ne-au fluierat suporterii sarbi,deci nu e reciproc respectul. ;) Eu zic sa nu mai fim noi atat de 'respectuosi' cu altii si sa fim mai respectuosi intre noi.In rest,ai dreptate.

Kellerman11.10.2009 09:11

**** Lucescu !

a adus toate gunoaiele la nationala.

Acum il inteleg pe Piturca de ce nu aducea jucatori de la Dinamo, PENTRU CA NU AVEA PE CINE.

Piturca e cu 3 clase peste MUCESCU ! Mucescu a fost mucificat ieri. :D

Alexandru H.11.10.2009 09:28
Probabil asistam la nivelul cel mai jos al Echipei Nationale din istorie.Asta e cea mai slaba echipa din istoria Romaniei,cu siguranta!

Mai usor cu respectul pentru alte natiuni.Ieri ne-au fluierat suporterii sarbi,deci nu e reciproc respectul. ;) Eu zic sa nu mai fim noi atat de 'respectuosi' cu altii si sa fim mai respectuosi intre noi.In rest,ai dreptate.

Exagerezi. Pentru Romania regula a fost de-obicei necalificarea decat calificarea.

Am avut doar 6 calificari de Campionat Mondial in toata istoria. Nationalele din anii 50 si 60 au fost extraordinar de slabe. Faptul ca am prins o decada foarte buna (nu extraordinara) nu inseamna ca ceea ce avem acum e limita inferioara.

Ne trebuie antrenor strain. Ne trebuie o noua conducere in Federatie. E imperios necesar ca fratii Becali sa-si piarda influenta. Avem nevoie de echipe de club sa investeasca in juniori, in infrastructura, in antrenori capabili sa scoata din mediocritate cate un margaritar la cativa ani. Avem nevoie de spectatori.

Nu le vom capata prea curand.

S.S.Lazio11.10.2009 09:39
**** Lucescu !

a adus toate gunoaiele la nationala.

Acum il inteleg pe Piturca de ce nu aducea jucatori de la Dinamo, PENTRU CA NU AVEA PE CINE.

Piturca e cu 3 clase peste MUCESCU ! Mucescu a fost mucificat ieri. :D

hai,lasa..ca nici Piturca nu e mare antrenor ! ..macar ala nu mi l aducea pe maftei si apostol la nationala ! varga si aceiasi idioti ! ce criterii de selectie o avea mucica,nu stim ..adica,se vede!

DelPiero1011.10.2009 10:37
Exagerezi. Pentru Romania regula a fost de-obicei necalificarea decat calificarea.

Am avut doar 6 calificari de Campionat Mondial in toata istoria. Nationalele din anii 50 si 60 au fost extraordinar de slabe. Faptul ca am prins o decada foarte buna (nu extraordinara) nu inseamna ca ceea ce avem acum e limita inferioara.

Ne trebuie antrenor strain. Ne trebuie o noua conducere in Federatie. E imperios necesar ca fratii Becali sa-si piarda influenta. Avem nevoie de echipe de club sa investeasca in juniori, in infrastructura, in antrenori capabili sa scoata din mediocritate cate un margaritar la cativa ani. Avem nevoie de spectatori.

Nu le vom capata prea curand.

Si totusi,cand ma refer la aceasta perioada a fotbalului romanesc,ma gandesc ca nu vine nimic din urma.Daca generatia asta de nimic a scos totusi o calificare,grav e ca cei care vin sunt probabil si mai slabi.Dar cand ma gandesc cat pret pune Ministerul Educatiei(?) pe materia de sport,e normal sa avem doar copii obezi care stau la calculator si joaca fifa.Astia nu pot sa alerge nici macar 10 metri,dar sa mai joace fotbal...

P.S.Sunt atatea lucruri care trebuiesc schimbate in fotbalul romanesc si in aceasta tara incatas putea sa scriu doua carti...oricum,vorbim degeaba.Sinhura solutie:EMIGRAREA!

I.N.Money11.10.2009 11:41

@ DelPiero10

Sarbii ne-au fluierat mai ales din cauze politice.

Astristul11.10.2009 19:18

Sarbii ne-au fluierat? Eu am auzit la TV ca ne-au aplaudat imnul. Chiar si presa lor a fost impresionata de acest gest pentru ca nicio nationala n-a mai fost primita in felul asta la Belgrad de mult timp. Daca ne-au fluierat pe parcursul meciului e normal, pentru ca isi sustineau echipa lor nationala! ;)

PS: Un articol destul de interesant:

http://www.serbanhuidu.ro/2009/serbia-roma...tru-microbisti/

crysty1411.10.2009 19:20

E normal la cum intrau aia

JDERUL12.10.2009 09:32

Nu scorul la care am pierdut in fata sarbilor ma intristeaza ci modul cum unii dintre jucatori au primit aceasta infrangere.Intr-un meci fara miza pentru noi sportivitatea si fair-play-ul trebuia sa primeze din partea noastra.Marlania si grosolania faulturilor comise de ai nostri m-au intristat.Se pare ca acelasi lucru i-au enervat pe sarbi,care dupa faultul de rosu al lui Chivu s-au dezlantuit si,daca pana atunci ne ,,mjenajasera"in privinta scorului,daca se mai jucau vreo 10 minute cred ca ne mai dadeau inca pe atat!

«123»