FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Serbia - Romania 5-0 (1-0)

«123»
Ronnie05.10.2009 15:24

Sambata, 10 octombrie: Serbia-Romania!

Lotul României

Portari: Coman, Pantilimon, Tãtãrușanu

Fundași: Maftei, Panin, Rãdoi, Chivu, Galamaz, Goian, Raț, Neșu

Mijlocași: Mara, T. Bãlan, I. Apostol, N. Grigore, Ghioane, C. Lazãr, Varga, Adrian Cristea

Atacanți: Marica, Mutu, G. Bucur, Andrei Cristea

Daniel-Ionut05.10.2009 15:39

Sper sa le stricam sarbatoarea!

crysty1405.10.2009 15:49

Sper sa nu.

MoWeed06.10.2009 12:54

2-0 pentru Serbia

aliuta4706.10.2009 14:04

1-1 pe o dominare totala a sarbilor

Stryker06.10.2009 14:33

Cred ca asa va arata echipa:

Coman

Raț -Rãdoi,Chivu- Neșu

Mara-Apostol,Ghioane-Mutu

Marica, Bucur

Noi o sa facem un joc defensiv probabil cu baza pe contraatac ... la ciupeala mai bine zis ... cred ca va rezulta un joc inchis cu goluri putine

Oricum parerea mea e ca la ce am vazut in aceste preliminarii nici Franta si nici Serbia nu au sanse sa ajunga prea departe la campionatul mondial ...

mihaita1306.10.2009 15:07

dupa cum vedeti avem doar 1 jucator la nationala :|

deci ce inseamna asta ?

vreau sa-mi spuneti voi mie daca stiti ;) eu mi-am dat seama deja ...

astept raspunsul vostru !

Ronnie06.10.2009 15:25

Inseamna ca suntem praf.

andrey_ptm_steaua06.10.2009 16:17

a inceput Razvan sa-si cheme toti fostii jucatori...nu stiu ce cauta panin,mara si grigore la nationala....

Stryker06.10.2009 19:46
dupa cum vedeti avem doar 1 jucator la nationala :|

Cand m-am uitat pe lot nu am remarcat :)) ... l-au chemat si pe tatarusanu ca sa iasa acolo la numar nu alta ...

David08.10.2009 14:50

2-1 pentru ei.Pentru ei meciul asta chiar are miza.

Daniel-Ionut08.10.2009 16:51
2-1 pentru ei.Pentru ei meciul asta chiar are miza.

Si pentru noi are miza...

Una e sa pici in grupa pentru europene cu niste echipe ca Anglia si Germania, si una este sa pici dor cu Anglia!

Deci este un meci pentru mentinerea in urna a 2-a valorica ;)

mircea_1008.10.2009 20:23

Pentru Romania are miza, dar pentru unii jucatori ai nationalei nu are nici o miza(din motive diferite)...

bogdandinpitesti09.10.2009 07:23

Salut baieti! am si eu o intrebare.

Stiti cumva cum ajung suporterii Romani in Serbia? Intreb pentru ca am bilet si as vrea sa merg cu ei cu un autocar....astept raspuns.

cristian01409.10.2009 09:56
Si pentru noi are miza...

Una e sa pici in grupa pentru europene cu niste echipe ca Anglia si Germania, si una este sa pici dor cu Anglia!

Deci este un meci pentru mentinerea in urna a 2-a valorica ;)

Da' ce mai conteaza frate ca pici cu Germania sau Anglia de exemplu, cand tu nu esti capabil de mai mult de 1 pct intr-o dubla cu Austria si esti umilit acasa de Lituania ? Crezi ca in 2-3 ani se nastre vreo alta generatie de aur ? Nu. Tot retardatii astia in frunte cu Mutu ne vor reprezenta si mai departe. Si poate un lesinat ca Ionescu sau Onicas printre ei. N-are nici cea mai mica importanta in ce urna valorica te afli, daca iti e frica de infruntarile tari. De-asta facem noi cacatu praf de fiecare data. Si daca nu esti capabil sa invingi o formatie de top, chiar nu ai ce cauta la un turneu final.

FzcsmIsBack10.10.2009 07:19

Sper sa castigam,iar pronosticul meu e 0-1 gol Mutu.Romania and Serbia FOREVER BROTHERS!!! steagro :clap:

Daniel-Ionut10.10.2009 09:00

Ma, eu sper sa castigam si sa le stricam sarbatoarea, nu suport sa vad cum se bucura unii dupa un meci cu noi...

Au pregatit artificii si nush cate mii d sampanii in valoare d 100.000 euro... sa se califice dp meciul de miarcuri :yes:

*Alecs*10.10.2009 10:21

Sarbii au o generatie valoroasa care practica un fotbal frumos si merita sa se califice la Campionatul Mondial. Sper sa nu le stricam sarbatoarea, de fapt nici nu prea vad cum am putea.

cristian01410.10.2009 10:37
Ma, eu sper sa castigam si sa le stricam sarbatoarea, nu suport sa vad cum se bucura unii dupa un meci cu noi...

Au pregatit artificii si nush cate mii d sampanii in valoare d 100.000 euro... sa se califice dp meciul de miarcuri :yes:

Aici esti carcotas ! Pai ei nu se bucura ca vai domne, au batut Romania, echipa curului. In cazul unei victorii, se vor bucura ca oricare altii ca s-au calificat la Mondiale intr-o grupa cu marea favorita Franta. Dar nu, lasa, ca vorba aia, asa-i romanu', sa-i moara si capra vecinului, dac' a lui e bolnava de ciuma. Dar noi nu ne-am fi bucurat daca eram in situatia lor ? Sau tineam momente de reculegere ?

Iar din ce am citit in ultimele zile, pai noi chiar n-am merita nici locu' actual. Suntem in mare parte un popor de nesimtiti, daca ne cacam pe noi atat cu nationala noastra condusa imperial de Mutu. Am citit ca asta e meciul renasterii, ca acum e momentul sa jucam fotbal, ca poate poate le dam gol, si cei 50 de mii de sarbi furiosi fac scandal si arunca in teren cu vreo moneda de-un dinar si ii suspenda Fifa si noi trecem pe locul 1. Ba mai mult, ne califica astia direct in finala. Ba, cata nesimtire si prostie zace in sufletele si mintile unora..absolut incredibil. Toti evita sa spuna lucrurilor pe nume, ca am fost vai de mortii nostri, ca ne batem cu Feroe la goluri marcate, si in loc de asta, noi renastem ca pasarea Phoenix. Iar si iar si iar.

rezistenta_ultras10.10.2009 11:01

Peste 30 de membrii ai galeriei Craiovei de la Peluza Sud au vrut azi sã meargã la Belgrad pentru a susține naționala României, care joacã în aceastã searã cu echipa similarã a Serbiei, pentru preliminariile Cupei Mondiale 2010.

Însã, de la intenție, pânã la reușitã este drum lung. Suporterii români au avut surpriza sã nu fie lãsați sã intre în țara vecinã din cauza vameșilor sârbi.

Aceștia, însoțiți de un oficial al Ambasadei României de la Belgrad, le-au transmis suporterilor cã nu pot intra în Serbia dacã nu au achiziționat deja bilete pentru meci, lucru care i-a deranjat pe fanii olteni. Ei vor sã împiedice desfãșurarea meciului României cu Israelul, de la Craiova, din 3 martie.

"E un abuz, s-a încãlcat dreptul la liberã circulație, din moment ce pentru Serbia nu ne trebuie ca cetãțeni români vizã. Federația nu ne-a vrut la meci și îi avertizãm ca în condițiile astea nici noi nu vrem naționala noastrã la meciul cu Israel de la Craiova, de pe 3 martie. Vom protesta și vom încerca prin orice mijloc sã oprim desfãșurarea partidei în Craiova", a afirmat pentru ProSport unul dintre suporterii Craiovei de la Peluza Sud care a încercat în zadar sã treacã vama.

FzcsmIsBack10.10.2009 11:24
Peste 30 de membrii ai galeriei Craiovei de la Peluza Sud au vrut azi sã meargã la Belgrad pentru a susține naționala României, care joacã în aceastã searã cu echipa similarã a Serbiei, pentru preliminariile Cupei Mondiale 2010.

Însã, de la intenție, pânã la reușitã este drum lung. Suporterii români au avut surpriza sã nu fie lãsați sã intre în țara vecinã din cauza vameșilor sârbi.

Aceștia, însoțiți de un oficial al Ambasadei României de la Belgrad, le-au transmis suporterilor cã nu pot intra în Serbia dacã nu au achiziționat deja bilete pentru meci, lucru care i-a deranjat pe fanii olteni. Ei vor sã împiedice desfãșurarea meciului României cu Israelul, de la Craiova, din 3 martie.

"E un abuz, s-a încãlcat dreptul la liberã circulație, din moment ce pentru Serbia nu ne trebuie ca cetãțeni români vizã. Federația nu ne-a vrut la meci și îi avertizãm ca în condițiile astea nici noi nu vrem naționala noastrã la meciul cu Israel de la Craiova, de pe 3 martie. Vom protesta și vom încerca prin orice mijloc sã oprim desfãșurarea partidei în Craiova", a afirmat pentru ProSport unul dintre suporterii Craiovei de la Peluza Sud care a încercat în zadar sã treacã vama.

Nu se poate asa ceva.Trebuie neaparat sa intervina cineva de sus.Aici se incalca drepturile omului si anume LIBERA CIRCULATIE!!!

Daniel-Ionut10.10.2009 11:30

Un motiv in plus ca sa ii batem p sarbi si sa le stricam sarbatoarea! steagro

fredysteaua10.10.2009 11:39

stati cuminiti ca ne asculta astia cu urechea=))

Astristul10.10.2009 13:35
Un motiv in plus ca sa ii batem p sarbi si sa le stricam sarbatoarea! steagro

1. Pronostic MAXIM la acest meci nu poate fi decat egal, si asta in cazul in care sarbii sunt intr-o forma proasta. Serbia e o echipa nationala foarte buna cu un antrenor pe masura!

2. De ce sa le stricam sarbatoarea? Personal m-as bucura daca nu s-ar califica Franta la CM 2010, dar cu Serbia n-am nimic!

Stryker10.10.2009 14:12

Va avea Coman de lucru , mai ceva de cat a avut cu noi in repriza a 2-a din meciul de la Brasov !

«123»