Ladislau Boloni si Gabi Balint sunt antrenori si nu vor sa abandoneze cariera de antrenor, deci e exclus sa vina.
Hagi a declarat in nenumarate randuri ca nu vrea sa investeasca bani la Steaua.
viorel Paunescu a zis ca nici nu se pune problema sa cheltuie bani pentru Steaua, si oricum cred ca ajunge cat rau a facut clubului pana acum (el a "produs" datoria de 11 mil euro, a vandut tot ce se putea vinde si ni l-a adus apoi pe Gigi ca dadea clubul faliment).
Suporterii Stelei nu au fost in stare sa cumpere macar 6000 de abonamente sezonu asta, iar la un meci decisiv pt Liga Campionilor n-au cumparat mai mult de 10000 de bilete ca, deh, era scump 150000 de lei biletu. Deci sa credem ca 300000 de stelisti ar da cel putin 10 euro (adica 360000 de lei) fiecare pentru Steaua mi se pare mai mult decat o utopie.
Despre Nati Meir am citit doar atunci in ziare ca ar fi interesat sa investeasca in Steaua, ca s-ar fi imbogatit peste noapte etc., dar n-am vazut nici un interviu in care el sa fi declarat asa ceva si nici n-am mai auzit nimic despre asta, deci tind sa cred ca varianta asta e mai e doar in mintea noastra.
Despre Gigi am citit interviul lui Laca in care zicea ca nu se pune problema sa renunte la palmares, si ieri, intr-o emisiune la national TV zicea si el ca daca va fi scoasa la vanzara marca Steaua o va cumpara.
Concluzie: din lista asta doar Gigi cred ca va incerca sa detina Steaua (in continuare), dar poate apare vreun investitor surpriza, cine stie.
PS: Eu as opta pentru Hagi. Motive - este stelist, are demnitate si incearca sa fie un om drept, are mentalitate, imagine, relatii. Din pacate cred ca nu-si doreste sa investeasca la Steaua si nici nu stiu daca are bani suficienti s-o faca.