Salut
Si eu sunt un golan si un derbedeu. Am 41 de ani si pana acum am pierdut timpul pe acest pamant. Cand altii se duceau cu oile pe camp si munceau, eu pierdeam timpul pe la facultate sa devin inginer. La meci am mers prima data pe la 7 ani impreuna cu tatal meu. Mergeam pe stadion sa aud golanii cum canta in loc sa mulg oile si sa numar cacarezele. Am vazut in Bucuresti pe stadion mari echipe de fotbal, in fata mea la cateva aruncaturi de bat l-am vazut pe Piturca cum se "infipsese" in plasa portii la acea semifinala cu Anderlecht, iar altii in timpul asta se chinuiau cu mulsul oilor. Am drept amintire numeroase bilete de la meciurile la care am fost si doresc sa mai strang si alte amintiri.
O singura durere ma apasa. Am o golanca de pustoaica care in loc sa mearga sa numere oile pe camp, merge la scoala sa se drogheze. I-am promis ca o duc si pe ea pe stadion, dar nu am putut pana acum sa ma tin de cuvant, din cauza unui mare om care in timp ce noi ne drogam si bem, el munceste si duce pe culmi marete numele prostiei omenesti.
Daca aceasta creatura preistorica care nu vrea sa plece din Ghencea ar fi mers pe la scoala, poate auzea si el vreo poezie, poate auzea niste versuri................ Ce zici Gigi de astea ?
N-avem puteri si chip de-acum
Sa mai traim cersind mereu,
Ca prea ne schingiuiesc cum vreu
Stapani luati din drum!
Sa nu dea Dumnezeu cel sfant
Sa vrem noi sange, nu pamant!
Cand nu vom mai putea rabda,
Cand foamea ne va rascula,
Hristosi sa fiti, nu veti scapa
Nici in mormant!
A mai fost unul care s-a crezut iubit de popor, iar anul asta aniversam 20 de ani de cand nu mai e.............