ai dreptate moweed ![]()
ai dreptate moweed ![]()
ctie careva echipa? jaoca cu prima echipa sau rezervele???
Nu ar fi o surpriza eliminarea noastra de catre Bacau. Ba chiar ar fi o surpriza sa batem si noi pe cineva in Cupa Romaniei
cam așa ceva se pregãtește
ciobanu nici nu are curaj sã meargã la Bacãu
celelalte echipe de top din Romania au batut lejer, ar fi obligatia noastra sa facem si noi macar un 0-3.dar nu stiu de ce nu va fi asa.
Echipa de start a Stelei: Zapata, Rada, Baciu, Marin, Ghionea, Szekely, Ionescu, Bicfalvi, Nicolita, Kapetanos, Stancu.
Nu pare a fi echipa a doua. Stoichita vrea sa faca impresie buna.
ce-si bat joc de ocazii
Mai, mai, sa fie oare Steaua aceasta echipa ofensiva?
cu bacaul da...dar stai linistit ca vine meciul cu Brasov si sa vezi catenaccio...
Sa nu uitam ca joaca cu o echipa mediocra,d-aia gasesc culoar de pase...cu Brasovul o sa vedeti ca n-o sa le mai iasa nimic.
Becali mori!
Bravo ma...mutarea cu Ochirosii a fost geniala.
...si inca o data "cel mai bun jucator din Romania" si-a aratat "clasa" astfel limitand proportiile scorului
P.S. -- urmeaza un esec la Brasov.
Bravo ma...mutarea cu Ochirosii a fost geniala.
Subscriu...
Mai bine nu ma uitam la circ , eu nu inteleg cine`i invata pe fotbaliatorii astia cand esti in 10m sa dai pe jos in portar. Cate`odata chiar ma gandesc serios sa ma apuc de fotbal de performanta cred ca as fi tatal lor.
Mi-a placut atunci cand a salutat Ionescu galeria. Cea mai faina parte din meci ![]()
Mi-a placut atunci cand a salutat Ionescu galeria. Cea mai faina parte din meci![]()
Ah apropo mi s-a parut mie sau la inceput s-a auzit Stoichita esti o mizerie?
Da, asa a fost.
Da.Asa s-a auzit si bine s-a strigat.
Da, asa a fost.
AI ajuns deja ma?Sau stai pe stadion cu wirelessu` in mana?
AI ajuns deja ma?Sau stai pe stadion cu wirelessu` in mana?
Pai la Bacau s-au inventat taxiurile ma. La Sibiu inca mergeti pe cai... ![]()
Pai la Bacau s-au inventat taxiurile ma. La Sibiu inca mergeti pe cai...![]()
Pai noi suntem Capitala Culturala Europeana ma...noi tinem la natura nu ca moldovenii aia din Bc ce merg cu taxiurile.
era vacarm la mine si nu am vazut faza bine, ce s-a intamplat cand a fost schimbat ionescu? l-au chemat la salut si s-a scandat impotriva lu' Stoichita sau a inteles ionescu gresit?
Mi-a placut atunci cand a salutat Ionescu galeria. Cea mai faina parte din meci![]()
aia cu mu'ie Gigi ![]()
ecologistilor
un joc bun al echipei noastre insa cu o echipa slabutza ...de remarcat evolutiile lui Petre Marin , Kape , Bicfalvi ( o surpriza pt mine jocul bun facut ieri ) si Rada ....in schimb Stancu , Ochirosii si chiar Ghionea evolutii nesigure....
oricum meciul de la Brasov va fi altfel daca scapam cu un egal ar fi bine ...
![]()