FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii 1-0 (0-0)

«1234»
dulcicutza18.09.2009 17:45

pfoaaaaaaa ne dau Pandurii 2-0 :)))

4_ever_steaua18.09.2009 17:57

meciul e greu.Steaua nu o sa mai ia niciun campionat cel putin 2 ani de acum inainte.

mircea_1018.09.2009 19:10

esti optimist...

dany4ever`steaua`18.09.2009 20:26
Revine Golanski dar s-ar putea sa lipseasca Surdu

Cred ca va fi un meci clasic Steaua acasa vs echipa mica

autobaza.jpg

Golansky e cel mai bun fundas la ora actuala de la Steaua...

o sa batem la cel mult 2 goluri diferenta,marcheaza Stancu. forzateaua

Fan FC Steaua18.09.2009 20:37

FC Fecali 0 - 6 Pandurii (6 ca e numarul olteanului blatist care e si finul ciobanului, ala care a plecat la arabi)

Mi-e si mila de jucatorii care sunt la echipa in prezent, unii sunt foarte talentati... si chiar mi-e mila, nu sunt ironic..

r3d-blu3 bl00d18.09.2009 20:40
Golansky e cel mai bun fundas la ora actuala de la Steaua...

o sa batem la cel mult 2 goluri diferenta,marcheaza Stancu. forzateaua

In situatia de fata, ar fi bine daca am scoate si un egal....asa cum am scos si cu Tiraspolul...dar viitorul la Steaua se anunta a fi foarte sumbru...Ca sa vezi unde am ajuns...ne e frica pana si de autobaza lui Cartu alias una din Revelatiile turului alaturi de Brasovul lui Moldovan....am ajuns rau de tot...si ceea ce e si mai dureros e ca nu prea putem face mare lucru...vrem, nu vrem asistam la distrugerea treptata dar sigura a celei mai galonate si iubite echipe din tara. Ar fi prea frumos sa reusim sa scoatem 3 puncte in meciul asta dar din pacate, eu nu sunt la fel de optimista ca tine si cred ca nu sunt singura persoana care crede asta. :(

Guardian18.09.2009 21:56

Sper sa pierdem , vreau numai rezultate proaste cat timp va fi ciobanu in Ghencea. Mi-e greu sa ma obisnuiesc cu ideea dar n-avem incotro .

r3fl3x18.09.2009 21:58
Sper sa pierdem , vreau numai rezultate proaste cat timp va fi ciobanu in Ghencea. Mi-e greu sa ma obisnuiesc cu ideea dar n-avem incotro .

tot incaseaza bani din vanzarea biletelor .. mai bine jucam fara suporteri decat sa castige bani

Adrian18.09.2009 21:59

Acum nu il mai intelegi pe cioban?

Ptiu... ce repede se schimba unii. Dar, ma rog, e bine ca te-ai trezit. Mai bine mai tarziu decat niciodata.

Dragosinho18.09.2009 23:07

Sunt stupefiat sa citesc afirmatii de genu : " nu mai simt nimic pt Steaua" sau "sper sa pierdem" ....e incredibil de trist...si eu il urasc pe acest cioban din toata inima...dar nu s-a pus vreodata problema sa imi doresc sa pierdem vreun meci...sau cu atat mai mult sa nu mai tin cu Steaua....pt mine iubirea pt Steaua e mai mare decat ura pt cioban...cat despre meciul cu Pandurii...cred ca vom castiga 2-1...

739_FC_Steaua.jpg

Fan FC Steaua19.09.2009 06:18

@Dragosinho

Care parte din "Asta nu mai e Steaua, e FC Fecali" n-ai inteles-o? Noi de ce naiba crezi ca protestam? Nu crezi ca ne e si noua doar de Steaua? Nu crezi ca ni s-a scarbit de FC Fecali? FC Steaua Bucuresti e in coma de cand a venit ciobanul. Noi ne vrem clubul inapoi, vrem Steaua noastra. Si daca intradevar esti stelist, ajuta la protest!

Nu stii vorba aia "tot raul spre bine"? Indiferent ce se va intampla, va fi pentru binele clubului. Fecali nu iubeste echipa, nu stie ce inseamna Steaua, el doar se foloseste de clubul nostru pentru a-si scoate bani si a-si face imagine. Inima lui e buzunarul. Fiecare protest e cate un pumn in inima. Ii dam sa-l doara la buzunar. Fiecare suspendare de teren inseamna multi bani pierduti de Becali numai din vanzarea biletelor, fiecare suspendare poate aduce si o amenda. Multe suspendari inseamna foarte multi bani pierduti de cioban. Eu unul sper sa si retrogradeze Steaua, daca asta trebuie ca sa plece ciobanul asta jegos.

Deci iubitorule de Steaua, alatura-te protestului! Daca iubesti Steaua atat de mult, o vei iubi si in divizia C sau B. Sau tu tii doar cu echipele populare? Daca da, atunci esti Fecalist. Steaua e Steaua, si va fi mereu Steaua. Pentru ca Steaua suntem noi. Si ne vom apara clubul indiferent de consecinte.

Daca stiam cu totii ce va urma cu fecali, probabil multi si-ar fi dorit sa dispara clubul ca sa ne putem aduce aminte mereu ca a fost odata un club mare care domina mereu in Romania, un club care a castigat cupa campionilor, un club, Steaua.

Virgil19.09.2009 07:49
pfoaaaaaaa ne dau Pandurii 2-0 :)))

Interjectia pfoa nu figureaza in dictionar. Am gasit in schimb pfui: PFUI interj. (Reg.) Cuvânt care sugereazã acțiunea de a scuipa și care exprimã dispreț, dezgust sau mirare în fața unui lucru sau a unui fapt neașteptat, nepotrivit, nelalocul sãu. – Din germ. pfui. :D

Asa ca, renunta la pfoa si introdu pfui in vocabularul tau. :P

Referitor la meci, afirm ca in situatia de colaps in care se gasesc jucatorii dupa demiterea brutala a lui Bergodi, fata de modul in care Stoichita a inceput sa le corecteze preluarile si alte procedee tehnice, fara sa le dea o idee de joc precisa si multe altele care se leaga de sufletul jucatorului, in fata unei echipe revelatie pentru acest inceput de campionat, Steaua va pierde. E o opinie.

In urmatoarea etapa de campionat, la Brasov, vom pierde din nou fara discutie. Norocul lui Stoichita se va numi Gloria Bistrita in etapa 10-a cand poate Steaua va reusi sa invinga. Gandindu-ma in perspectiva, pe Stoichita nu-l va prinde vremea purtarii paltonului in solda lui Gigi cel tra-la-la.

Arbitrul meciului va fi Kovacs Istvan, asistat de Babadac Ionut si Paunescu Florin. Arbitru de rezerva, beleaua lui Ion, Teodor Craciunescuuuuuuuuuuuuuu. SuperVizor : Alexandru Valentin, mana dreapta a lui Mitica la puscarie.

MoWeed19.09.2009 08:37
Referitor la meci, afirm ca in situatia de colaps in care se gasesc jucatorii dupa demiterea brutala a lui Bergodi, fata de modul in care Stoichita a inceput sa le corecteze preluarile si alte procedee tehnice, fara sa le dea o idee de joc precisa si multe altele care se leaga de sufletul jucatorului, in fata unei echipe revelatie pentru acest inceput de campionat, Steaua va pierde. E o opinie.

In urmatoarea etapa de campionat, la Brasov, vom pierde din nou fara discutie. Norocul lui Stoichita se va numi Gloria Bistrita in etapa 10-a cand poate Steaua va reusi sa invinga. Gandindu-ma in perspectiva, pe Stoichita nu-l va prinde vremea purtarii paltonului in solda lui Gigi cel tra-la-la.

Daca pana si tu Virgile, unul din cei mai optimisti utilizatori de pe site ai ajuns sa crezi asta e clar: am ajuns de toata jena.

stelist si dupa moarte19.09.2009 09:07

Sezonul asta e ratat deja.Pana nu-l impusca cineva pe cioban nu mai castigam nimic.Ne-a distrus speranta divolu asta.REPET IMPUSCATI-L.

gio_stgloria19.09.2009 09:50

un lucru mi-e clar ,Pandurii ne dau gol

PS: BAIETII CARE MERGETI LA MECI STRIGATI IMPOTRIVA CIOBANULUI DIN TOTI PLAMANII.

David19.09.2009 10:44

Declaratii de acum 2 luni:"Asta-i Steaua ce-am visato!" 'Bergodi e al mai mare antrenor,fiindca el a facut o Stea,asa cum o doream eu!Steaua e Arsenal de Romania"!

Ciobane,pisa-ma-si pe mormantul lui tatatau!

radusteaua2319.09.2009 11:15

VENITI MAINE LA STADION CAT MAI MULTII ; Becali PLEACA DIN Ghencea VOM PROTESTA PANA VEI PLECA

Robinson Rufay Zapata19.09.2009 14:54

Cred ca voi mai vedea o infrangere. Pandurii e o echipa greu de batut. Are aparare exacta , un antrenor exact si o Steaua in deriva , totul se potriveste de minune pentru ca Steaua sa iasa infranta de pe teren. Totusi sper sa ma insel.

David19.09.2009 15:05

Eu sper sa nu te inseli!!!!Vreau sa terminam mai jos de locul 9!

Robinson Rufay Zapata19.09.2009 15:06

Eu nu vreau. Sunt prea stelist incat sa doresc raul Stelei doar ca e un prost la conducere.

David19.09.2009 15:08

Vrei sa scapi de el,sau sa ramanem intre locurile 4-8 si cu unu in conducere dupa care sa iti vina sa dai cu ceva?

gio_stgloria19.09.2009 15:17

hai baieti maine vreau sa fie un infern la meci si scapam de el , sa se duca la Dinamo.

Robinson Rufay Zapata19.09.2009 15:17
Vrei sa scapi de el,sau sa ramanem intre locurile 4-8 si cu unu in conducere dupa care sa iti vina sa dai cu ceva?

Eu vreu pe primul loc , alt loc nu ma incanta. Dar acum nu se poate mai sus de 4 , nu avem valoare de podium noi.

gio_stgloria19.09.2009 15:22

intrebare: mai avem suspendare si la meciul de maine ?

MALDINI19.09.2009 16:08

@gio_stgloria meciul de maine se va juca fara spectatori

«1234»